Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=153)
-   -   İŞ BAŞVURUSU (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56873)

seydikemerli 07-11-2014 20:54

ALLAH YARDIMCISI OLSUN

Terciero 12-10-2014 23:42

samimiuet ve zekanın güzel sonucu

zelis 01-07-2015 16:10

is istıyorum

Hatay/ iskenderun da yasıyorum ıs basvurusunda bulunmadıgım yer kalmadı sızden rıcam ssk hastanesıne bılgı ıslemcı olarak gırmek ıstıyorum benım aramda dayım yok sızı sevıyoruz ve sızın arkanızdayız daıma lutfen bıze de yardımcı olursanız cok ama cok memnun olacagız sımdıden hersey ıcın cok ama cok tesekkur edıyorum ( ıllede akp ) saygılarımla arz ederım.

abdullah böke 01-07-2015 16:53

degerli kardeşlerim ak parti genclik kolları genel başkanımıza destekleriniz bizleri onurlandırmustır Türkiye hazır hedef 2023

ÜMİT-AK 01-21-2015 11:58

Alıntı:

azembaran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1050400)
selamu aleykim biz diyarbakırda oturuyorduk orda cok olay oldugu icin balıkkesir ilcesi gönene 5 aydır tasındik burda cok ayrımcalık yapıyorlar vafıfa ailece gittik kaymakama ailece gittik maddi manevi destek vermediler is konusunda kimse bize ise almiyorlar gelirimiz yok kiramiz birikti bu durum ailece cok zor durumdayız ailece ne yapacagız onu bilmiyoruz cadırımızda yok

DEĞERLİ KARDEŞİM yorumunu yeni okudum.ve üzüldüm.

RABBİM yar ve yardımcın olsun.Bu konuda il ve ilçe belediyeleriyle ve kaymakamlığa bağlı sosyal yardımlaşma vakfınla görüşmen gerekiyor.

Cihannur 01-21-2015 14:20

Alıntı:

zelis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1055842)
Hatay/ iskenderun da yasıyorum ıs basvurusunda bulunmadıgım yer kalmadı sızden rıcam ssk hastanesıne bılgı ıslemcı olarak gırmek ıstıyorum benım aramda dayım yok sızı sevıyoruz ve sızın arkanızdayız daıma lutfen bıze de yardımcı olursanız cok ama cok memnun olacagız sımdıden hersey ıcın cok ama cok tesekkur edıyorum ( ıllede akp ) saygılarımla arz ederım.

Başbakanlık'ın internet sitesinden BİMER ya da AK Parti'nin internet sitesinden AKİM aracılığıyla başvuruda bulunmanızı öneririm; inşaallah yardımcı olurlar.

Bugra8 05-08-2015 12:15

bende iş arıyorum gerçekten boştayım ne yapacapımı bilmiyorum bilgisayar programcısıyım ama olmuyor

iavdan06 01-01-2016 23:54

11. sorunun cevabı tam benlik miş ya :D
Bu adam hakikaten işe alındıysa o iş yerinden hiç bi hayır gelmez

ak esmer 01-10-2016 15:50

evliyim 1 kızım var ama nıkahım yokkk nikahımı ve iş istiyorum sayın baskanım ne olur mesajımı dıkkate alınızzzzz

Adem avcil 01-15-2016 01:49

Ben bu guzel dava yolunda ak partimle birlikte omuz omuza bu ugurda yurumek istiyorum okuldan dolayi fazla zaman ayiramadgm icin cookkk uzgunum ama herzaman her yerde sonuna kadar sizinle oldugumu bilmenzi istiyorum selamlar olsun oncelikle guzel ve degerli insan olan kurucu genel baskanimiz reisimiz RECEP BABA ve gonul yoldaslarina saygi ve hurmetlerimle....

All times are GMT +3. The time now is 20:35.