![]() |
Ben Türk alfabesinde Q W X karşıyım. Kürt vatandaşlarıda kullanmayıversin . Türk demek Türkçe demektir. Türkçe'de QWX yeri yoktur. Bu vatan'ı dtplinin lafı bölemez. Ben bu vatan'ın Türklüğüne sahip çıkıyorum. Zira Muhafazakarlık bunu emreder. Bu emir Mehmet Akif sözünde yatar. "SAHİPSİZ KALMIŞ BİR VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR." Ben sahip çıkıyorum.... Çıkacağım. Bu millete gerekmeyen bu harfler yeni mi geldi akıllara dtp'nin bozgunculuğudur bu; gelmeyelim oyuna.... UNUTMAYALIM Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Şöyle diyordu ; Bu vatan geçmişte Türk'tü bugünde Türk Yarında Türk olacaktır. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYANLERİDİR.
|
Alıntı:
çok haklısın kardeşim!..:evet::güzel: |
Alıntı:
Dtp bölüyor ; halkı eziyor yok ediyor. Allah c.c onların sonunu getirsin. Bu vatan bizim bizim Ne Mutlu Türküm diyenlerin... |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!..
|
DTP'ye PKK'ye Nekadar karşı isem Faşizan söylemlere ve bunları söyene ve söyletenede karşıyım... Latin Alfabesi Nerden Türk Alfabesi oluyor ben bunu Hala Anlamış değilim !!! Latin Alfabesi Türkiye Cumhuriyetinin Resmi Alfabesidir... Ayrıca Biz Kürtleri Üç beş Çapulcunu sözü ilgilendirmiyor !!! Ama Bu vatan Bu Vatan Uğruna Kanını Ve Canı Vermiş Herkezindir ? Birileri Bizleri Etimolojik olarak ayrıştırmaya kalkarsa İşte sorun ozaman Doğar ? Çanakkale Ruhuda İSlamın Veriği Anlaşın Kalkanıda ozaman çıkar ortaya ? saygılarım ile .. Alıntı:
Ne Mutlu Kürdüm Diyene.... Birilerinin gazı ile Bu vatan ne kimseye kalmaz ... Bu Vatan, Bu vatan ve devlet için ÇAnakkale'de, Erzurum'da, SarıKamış'ta Uğruna ölenlerindir... |
Bende Sana Peygamberden bir Hadisi Aktarayım...
Aşırı Milliyetçilik Yapan Burnu ile Pisliği Karıştıran Böcek Gibidir !!! Hz.Muhammed |
ben kürtleri iyi insanlar sanardım..seni görünce bu düşüncemden dolayı pişman oldum..artık kürtlerden de nefret ediyorum..hepiniz böyle misiniz!!!
|
Bende Sana Peygamberden bir Hadisi Aktarayım...
Aşırı Milliyetçilik Yapan Burnu ile Pisliği Karıştıran Böcek Gibidir !!! Hz.Muhammed söz Yerinde Ağırdır... O sözlerin Yerinde Güzel konumuzla Alaksı YOK !!! Ben Bir Paşa Asker Torunuyum... Dedem CElali Hasan ... Biz Bu Vatanın Evladıyız.. Üç Beş Kuru söze paça bırakmayız... |
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR....Ne mutlu türküm diyene.
gereksiz bir öneri dtpnin işi gücü bölücülük başka ne yaparlarki |
Alıntı:
Güzel kardeşim yazılarınızla lütfen karşı tarafa hakaret etmeyin ne olursa olsun bunu kimse haketmiyor daha ılımlı olalım rica ediyorum. Söylemlerinizle karşı tarafın hakkkını gasp ediyorsunuz bu bir insana özelliklede bir müslümana asla yakışmayan bir durum. Selametle inşallah.. |
All times are GMT +3. The time now is 06:22. |