![]() |
arkadaşlar bir ricada bulunmak istiyorum. haberin kaynağına baktıktan sonra s. önkibarın diğer yazılarınada göz atın lütfen.
mesela buna http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_...hp?hityaz=6995 bu kardeşinizin tepkisine mutlaka hak verirsiniz ALLAH A EMANET |
YeniÇAĞ ha... Şu ERGENEKON yanlısı yeni çağ...
|
Alıntı:
ya tamam önkibarın yazılarına itibar edilmez.......sahsım adına öyle düşünüyorum... ama erhan gökselin bir numaralı adamlarından biridir önkibar bunu da yabana atmamak lazım.... ayrıca gündemde bu kadar ergenekon varken milli gazetede niye böyle bir sey yokmus gibi davranıyor yakınen takip ediyorum bu kadar olmaz .... su kanıya varıyorum ki ....milli gazete islami olarak yeniçagla aynı cizgide degildir ama ulusalcı olarak kesinlikle aynı cizgideler.... |
Bizim yayın çizgimiz belli Biz Birlerini ifşa etmedik diyemi suçluyuz...
Bakın Bilinçli bir gazetecilik Devam eden bir dava sürecine dahil olmaz , Yargıyı etki altında bırakmak etik değildir( hele idaname doğru dürüst bitmeden )... Suçlu veya suçsuz kim belli olmadan Hemen kampanyalar pisyasaya çıkıyor.. Bu bize yakışmaz... Ama ergenokon denen yılanın artık kafasının kesilmes, gerektiğini bizim siyasi Liderimiz Numan Kurtulmuş Her pltformda söylüyor, Hakeza Dün Tv8 ve Flaş TV de dediği gibi.. |
Alıntı:
bunu ögrendigimiz iyi oldu.... sizi ulusalcılar sizi.......... |
Biz Milli Görüşçüyüz... Artk siz ne derseniz Kendinizi söylersiniz...
saygılarımla.. |
Değerli Kardeşlerim, maalesef bu yazı sadece SAADET PARTİSİ'ni karalamak ve mevcut teveccühü durdurmak içindir...
İl ve Genel Merkez istaşarelerinde bizzat bulundum. Şu edebsiz ve ahlâksız bilmem ne zatın bırakın adaylığı isminin geçmesi dahi söz konusu olamaz. Yazılan yazı tamamen MİLLÎ GÖRÜŞ'e, Muhterem Lideri Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN'a ve SAADET PARTİSİ'ne zarar vermek için yapılmış oyunlardan biridir. Muhakkaktır ki İSLÂM'a hizmet eden ve bu yönde çalışmaları olan SAADET PARTİSİ'ni alkışlayacak değiller. Ki önceleri MİLLÎ GÖRÜŞ saflarında bulunup şimdi bu bünyede AK Parti'de bulunan kardeşlerimizde bu tür bir iddianın ne kadar maksatlı ve çirkin olduğunu bileceklerdir. Bilinmelidir ki bu ülkede MİLLET'e Hizmet edenler ve en önemlisi HAKK'a Hizmet edenler daima kötülenmiş ve çeşitli iftiralara maruz bırakılmıştır. Ne yazıktır ki böyle bir iddia ile çok büyük bir vebal altına girilmiştir. Bu yazının doğruluğunu araştırmakta konuyu açan üye tarafından araştırılmalıydı. Çünkü "Bir MÜSLÜMAN'a her duyduğunu söylemesi günah olarak yeter." Bu iftiraya ortak olmak demektir. RABBİMİZ Muhafaza buyursun İNŞAALLAH... Yönetici Kardeşlerimiz'in de bu yönde konuya gerekli müdahaleyi yapacaklarını bilmekteyim... Selametle... |
biz kendimize muhafazakar ve demokrat bir partiyiz diyoruz
hizmet metodumuz herkesimi kucaklamak sadece seçimden seçime bazılarını hatırlamak değil bunlar bizden veya değil değil deyip adamına göre muamele etmek değil sizin dediğiniz gibi sadece milli görüş gömleğini çıkardık niye o yöntemle bu millete hizmet zor |
en zoruma giden mesele şu başbakanımız ve sayın gül hakkındaki iftira kampanyanız sizler buradan kaybediyorsunuz sizler adına sadece üzülüyorum
|
yalan bi haber sağdan soldan duyma haberlere inanmamak gerek
|
All times are GMT +3. The time now is 08:50. |