![]() |
Ayrıca ben bir saadetçi olarak bu tür şeylere karşıyım....
Ceza felan kim? Daha doğru dürüst, bizim muziğimize (burda muzik'in eski dildeki anlamını yazmıştım ama forum uygunsuz kelime diyor:)) yakışır tarzda şeyler daha güzel olmaz mı? Bu tür şeyleri yapan partim de olsa kınıyorum. |
Şimdi ceza anlaştımı anlaşmadımı?
|
Alıntı:
|
Bence güzel olmuş seviyorum bu şarkıyı müziğide süper :)
|
niye yaff bence tam uydu ne güzel şarkı doğru ama;1 fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var ne güzel yaa;1
cezada anlamışki ak partiyi uygun görmüş akıllı :karizmatik: |
Ceza Tek Başına Biri Olsada BiR Grup RApcıler... KAdiKÖY ACİL !!!
Ama bunların R.T.E'a Kayıtları var ... Eğer AKP ile ankalştıkları kesinleşirse Koymaya çalışırım ama hiç hoş değil...:utandım: Slogan Güzel Ama ... Bi Milli Görüşçü olarak Daha düzgün bi adama teklif götürülmesini isterdim...Ama hayırlsı.. Kimle Anlaşırsa Onun için hayırlısı olsun... |
Bizim birşey dememizin ne haceti varken zaten herşey önceden belli olmuş . Ceza felan tanımam ben arkadaş.. Kubat Mubat gelip müzik yapsın . Cezaymış bu kadarda olmaz..
|
Alıntı:
K.A da ayrı Ceza da ayrı normalde.. (Kayıtları hangi kayır, yollasan bana bi???) |
Alıntı:
KAdı Köy Acil Hiçte senin dediğin Kadar Besleme Falan Değil, Oradan Sansar' Fuat, Doğa, Ramiz, Hatta Olimpos R. bile ordan doğdu;;) hepsi oradan geçti ...Bide Tabi Ayben :) Ama arkadaşlarım dahil hiç bir rapcı onlaı sevmez onlar lüks içinmde yüerken diğerleri sürünüyo .. kıskanclık tabi bence... |
olsada hoş olmasada
|
All times are GMT +3. The time now is 18:11. |