Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   (Sp coştu) 'HER EVE BİR İNEK' VAADİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59699)

Necip Fazıl 03-11-2009 02:12

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528673)
böyle güzel projelerle dalga geçeceğinize açın da BOP projesine gülün
:paat:

Sp'den ne zaman bir proje çıksa aaaaaa bi bakıyoruz ki seçim gelmiş hayy aksi yaa tesadüfe bak sen... :w: :D

Jurnal 03-11-2009 02:18

Gerçekten de büyük bi projeye imza atmışsınız. BOP projesinin bize ait olduğunu senden yeni duydum.

Aslında Bu projenin İstanbul ayağını da Sn. Mehmet Bekaroğlu yürütse kesin alırsınız İstanbul'u.

Necip Fazıl 03-11-2009 02:20

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528686)
Gerçekten de büyük bi projeye imza atmışsınız. BOP projesinin bize ait olduğunu senden yeni duydum.

Aslında Bu projenin İstanbul ayağını da Sn. Mehmet Bekaroğlu yürütse kesin alırsınız İstanbul'u.

Sen beni sp'li mi zannettin... :w:

Jurnal 03-11-2009 02:27

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528689)
Sen beni sp'li mi zannettin... :w:

Kardeşim kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabtan alıntı yapmışım. Düzeltiyorum=)

Necip Fazıl 03-11-2009 02:28

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528702)
Kardeşim kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabtan alıntı yapmışım. Düzeltiyorum=)

Est ne kusuru... :utangaç: ;1

kardeşiniz 03-11-2009 03:14

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528677)
estafurullah ne dalgası aksine kahredyoruz bizim nasıl aklımıza gelmedi bu proje diye.... karnıma ağrı girdi gülmekten Allah razı olsun sizden yaaaa :D

bırakın böyle ucuz gülme numaralarını laf kalabalığı yapıyorsunuz. biraz saygılı ve ciddi olmayı beceremez misiniz?

ne deyim size daha bilmemki.

herkes kendine yakışanı yapar. sizde yapıyorsunuz.

Necip Fazıl 03-11-2009 03:18

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528744)
bırakın böyle ucuz gülme numaralarını laf kalabalığı yapıyorsunuz. biraz saygılı ve ciddi olmayı beceremez misiniz?

ne deyim size daha bilmemki.

herkes kendine yakışanı yapar. sizde yapıyorsunuz.

Tuğba ÖZAY size çok mu yakışıyor... ;)

tek_hece 03-11-2009 03:27

Bence saadet bu projeyei daha da ilerletmeli ve "HER İNEGE BİR EV " projesine dönüştürmeli ..

kasım 03-11-2009 03:28

kaddeşim nickli dava kardeşim bu meçhul denen çocuğa ne anlatsanda anlamaz çünkü kafası basmıyor.
Ben buna binkere anlattım tuğba özay meselesini ama anlamıyor çocuk aklı olduğundan doğaldır.

Siz kendi başkanınıza bakın, ne idüğü belli olmayan filmleri çevirenin karşıısına çıkp 2 saat prog yapmadı mı?
kahkaha atmadı mı?
kendine önce bak çocuk...

Necip Fazıl 03-11-2009 03:32

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528757)
kaddeşim nickli dava kardeşim bu meçhul denen çocuğa ne anlatsanda anlamaz çünkü kafası basmıyor.
Ben buna binkere anlattım tuğba özay meselesini ama anlamıyor çocuk aklı olduğundan doğaldır.

Siz kendi başkanınıza bakın, ne idüğü belli olmayan filmleri çevirenin karşıısına çıkp 2 saat prog yapmadı mı?
kahkaha atmadı mı?
kendine önce bak çocuk...

Yaa bıkmadınmı şu çocuk lafından şimdi sana bişey diyeceğim ama yer uygun değil msn ye de gelmiyorsun...

Sen sp nin yaptığı açılımla başbakanın bir proğrama katılmasını bir tutuyorsan varsın da çocuk kim ona bunu okuyanlar karar versin...

All times are GMT +3. The time now is 11:23.