Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Milli Görüş'ün kalesi Konya'da (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59822)

ahmetermiş 03-12-2009 00:35

zavallılar kuradan çıktık diye seviniyorlar...demekki ak partinin adil olduğu ortada,istese bır telefon ile işi halleder,bu yazınız bile bızım ne kadar centilmen ve ne kadar mütevazi olduğumuzu gösterir..oysa siz kur a da bizden yana çıktık diye nerdeyse seçim kazanmış havasına giriyorsunuz..bu kadar küçülecekmiydiniz ve bunu sanki önemli bi şeymiş gibi formda sunuyorsunuz..
ve dahası milli gazete yazdıysa şüphelenmek lazım,çünki milli gazetenın sp yi her zaman tek başına ıktıdar gıbı gösterir,napsın oda kendini böyle avutuyor..
gıdıp trajımı artırayım diyecek değil ya.!:hihi2:

Özgür Çağrı 03-12-2009 00:53

Ak Parti Konyada en az %60 alacak .spliler hayal görüyor :D

MethVural 03-14-2009 18:46

30 Martta görüşeceğiz AK Partililer Konya da ne olucak ! Cok iddaalıyım ve ciddiyim bu tavrımdan (:

Beritan 03-14-2009 18:49

nediyim hayırlısı olsun...
ama ne yalan söyliyim kurada çıkması bana tebessüm ettirdi:)
aman şu seçim bitsede artık bi normal hayata dönsek..:(

AK_Türk 03-14-2009 19:35

Aynı gün olsaydı SP için iyi olurdu belki bazı AK Partililer SP mitinginide izlerdide fazla görünürdü...

mezanton 03-15-2009 15:54

bu saadet partililer bizim kardeşimiz bşizi vuruyorlar ... bu chpye karşı bu zulme karşı bir olmamız gerekirken onlar ulusalcıların yanında!!!

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 16:01

Alıntı:

sivaslı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529158)
Milli Görüş'ün kalesi Konya'da Saadet Partisi ile aynı gün miting yapmak isteyen AKP cevabını aldı. http://adsrv.prodestek.com/www/deliv...ERE&n=ab731733

Konya'da AKP ve Saadet Partisi 27 Mart Cuma günü, Hükümet Meydanı'nda miting düzenlemek için Karatay İlçe Seçim Kurulu'na müracaat etti.Seçim Kurulu aynı anda iki partinin miting yapmasını uygun görmedi.
İki partinin aynı gün için müracaat yapması üzerine Karatay İlçe Seçim Kurulu, kura çekilmesine karar verdi.
İl Seçim Kurulu Hakimi, iki memur üyenin görev aldığı kura çekimine Saadet Partisi'nden seçim kurulu üyesi Murat Yılmaz, AKP'den de Salih Olukçu katıldı. Murat Yılmaz'ın çektiği ve diğer siyasi parti temsilcilerinin de hazır bulunduğu kura çekimini Saadet Partisi kazandı.

AKP'nin ise 20 Mart Cuma günü içinde müracaatta bulunduğu ve mitingi bu tarihte yapacağı öğrenildi.
Milli Gazete Online

Öyle bi başlık atmışki sanki başkanlığı kazandılar gibi..
ben AKpartinin ilk genel seçiminde konyadaydım saadetin mitangine katıldım müthiş bir kalabalık vardı ama AK parti 16 millet vekili aldı. yerel seçimlerdede halkın çok sevdiği özkafa devrildi başka söze gerek yok galiba
HAYALLER VE GERÇEKLER ARTIK AYRI YOLLARDA.............

ahmetermiş 03-15-2009 16:21

Alıntı:

mezanton Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532579)
bu saadet partililer bizim kardeşimiz bşizi vuruyorlar ... bu chpye karşı bu zulme karşı bir olmamız gerekirken onlar ulusalcıların yanında!!!

NE .kardeşi yaw adamlar bizi kafirlikle,abdullah gülü masonlukla,,başbakanı hainlikle, ak partilileri cehennemlikle,sp ye oy vermeyenleri alaha inanmayanlıkla itham edenler nasıl oluda kardeşimiz diyebiliyorsunuz..
gerçi akpartililer bağrı yuka,hala sp lileri kendilerinden zannedenler var..
bu sitede çok değil ıkı ay evvel ben sp lileri bıraz eleştırırken ak partili bazı kardeşlerimizde beni eleştiriyorlardı ama seçim gunu yaklaştıkça sp nın holıgan kesimi, guya bu sitede cihat ediyorlar...kendilerince bu bile buyuk hakarettir neye ve kime karşı cıhat ediyorsun..sözüm holıgan sp lilere
allah ıslah etsin..

Beyazgülüm 03-15-2009 16:25

bunlar chp den de tehlikeli müslüman kardeşine münafık bile dedi erbakan hocaları fitne uykudadaır uyandırana lanet olsun !!!

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 16:25

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532612)
NE .kardeşi yaw adamlar bizi kafirlikle,abdullah gülü masonlukla,,başbakanı hainlikle, ak partilileri cehennemlikle,sp ye oy vermeyenleri alaha inanmayanlıkla itham edenler nasıl oluda kardeşimiz diyebiliyorsunuz..
gerçi akpartililer bağrı yuka,hala sp lileri kendilerinden zannedenler var..
bu sitede çok değil ıkı ay evvel ben sp lileri bıraz eleştırırken ak partili bazı kardeşlerimizde beni eleştiriyorlardı ama seçim gunu yaklaştıkça sp nın holıgan kesimi, guya bu sitede cihat ediyorlar...kendilerince bu bile buyuk hakarettir neye ve kime karşı cıhat ediyorsun..sözüm holıgan sp lilere
allah ıslah etsin..

HaRFİYYEN VE AYNEN

All times are GMT +3. The time now is 15:54.