![]() |
Alıntı:
daha ne istiyosun kızz ne güzel keşke bende görsemde öpsem emine ablamızı :ayutandım::w: |
canlı hiç görme fırsatım olmadı malesef KISMET
|
Alıntı:
İnşaAllah nasip olur sana da görmek..Ben yaklaşık 3 ay önce gördüm..Zaten çok seviyordum yakından görünce bi kat daha arttı içimdeki sevgi...İnşaAllah herkes bu fırsatı yakalar ;) |
Bir çok kez yakından gördüm ve bir ay önce geldiğinde tokalaştım gençlikle çekilmiş fotoğrafımız var yakından çok şanslı olanlardanım sanırım :ayutandım:
|
Alıntı:
inşallah bi kısmet olmadı en son kayseriye gidecektim aksilik hastalık boş bıramakmadı |
:ağla:bana nasip olmadı.gördüğümde hemen elini öpcem sevgili başbakanımızın;1
|
hava alanında protokol olarak ve nasılsınız diyecek kadar yakınlaştık..ıkı gun evvel niğde mıtıngıne katılmak için nevsehıre geldi ama bu sefer nasip olmadı ..ben gidemedim,işlerim yoğundu..
|
Küçükken elini öpmüştüm.Bir hastanenin açılışına gelmişti.Kalabalığı öyle bir aştık ki amcaoğluyla , bir baktık yanında bittik ;1
|
benim okuduğum okula belediye başkanlığı döneminde gelmişti. herkesi bahçede toplamışlardı. hatta okulumuzun ihtiyaçlarını not ettirmişti konuşması sırasında. ama malesef gerçekleştiremeden, hapishaneye girdi o dönem..
|
Aklıma Necip Fazıl'dan bir anekdot geldi..
Görmedim hiç.. En mühimi fikren yaklaşmak.. |
All times are GMT +3. The time now is 05:22. |