Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SAADET ADAYINDAN İLGİNÇ BİR ÇIKIŞ DAHA (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60139)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 20:45

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531956)
Okumamış biri olsaydım dedigine inanırdım kardeşim.

Ama Bekaroğlu DEVLETİN GUANTANAMO su demiştir.. Ak partinin değil !.. Ve devletin basındaki ak partiyi eleştirdiği tek nokta bu silivrinin bu imajını değiştirmemesidir.
:gül:

devleti yöneten ak parti tamam devletin olsun guantanamoda neler yapıldığından haberin var mı senin kardeşim silivriyle nasıl aynı kefeye koyula bilir silivride vatan hainleri yargılanıyor ya guantanamo sen cevap ver kim var guantanamoda

MethVural 03-14-2009 21:00

Küçük ayrıntılara girmemeliyiz kardeşim..Çünkü onların tehlike olarak gördüğü İslamdır bizimde vatanhainleri.. Yargılananlara değil, Yargılama tarzına bakmalıyız..

Guantanamo olamaz ama Turkiyenin guantanamosudur..

Mehmet Bekaroğlu ömrü hapishanelerde geçmiş ( mahkum olarak değil. Türkiyenin en önemli ve kariyerli psikiyatristi.. ) ve neler yaşandığını senden daha iyi bilen biridir..

Sakın ama sakın Devleti yönetenlerin sırf Namaz kılıyor diye her yaptığı şeyin mükemmel olduğunu ve hiç bir eleştirisiz yönü olduğunu sanma.

Bu sadece senin için değil Saadet li olsun mhp li olsun bbp li olsun herkesin üzerine alınması gereken bir söz.

Eleştiriler gerekli ki daha iyiye gidilsin !

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:04

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531974)
Küçük ayrıntılara girmemeliyiz kardeşim..Çünkü onların tehlike olarak gördüğü İslamdır bizimde vatanhainleri.. Yargılananlara değil, Yargılama tarzına bakmalıyız..

Guantanamo olamaz ama Turkiyenin guantanamosudur..

Mehmet Bekaroğlu ömrü hapishanelerde geçmiş ( mahkum olarak değil. Türkiyenin en önemli ve kariyerli psikiyatristi.. ) ve neler yaşandığını senden daha iyi bilen biridir..

Sakın ama sakın Devleti yönetenlerin sırf Namaz kılıyor diye her yaptığı şeyin mükemmel olduğunu ve hiç bir eleştirisiz yönü olduğunu sanma.

Bu sadece senin için değil Saadet li olsun mhp li olsun bbp li olsun herkesin üzerine alınması gereken bir söz.

Eleştiriler gerekli ki daha iyiye gidilsin !

ben eleştirilemez diye bişey demedim namaz kılınmaklada müzlüman olunmaz bunu bana mı öğreteceksiniz
guantanamoda ne yapılıyor? de bakalımda ondan sonra silivri öyleydi de
bekaroğlu pisi kolog da biliyorda yönetimdeyken nerdeydi düzelteydi ozaman

MethVural 03-14-2009 21:21

11 ay iktidar olduk.. 6.5 yıl değil. Biraz kıyaslarken mantıklı kıyaslama yapmalıyız.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:26

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531989)
11 ay iktidar olduk.. 6.5 yıl değil. Biraz kıyaslarken mantıklı kıyaslama yapmalıyız.

kıyas yapmıyorum ki kıyasa değer işiniz mi varda sanki benim demek istedğim o kadar kaliteli adamsa ozaman nerdeydi diyom

MethVural 03-14-2009 21:31

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531993)
kıyas yapmıyorum ki kıyasa değer işiniz mi varda sanki benim demek istedğim o kadar kaliteli adamsa ozaman nerdeydi diyom

Ben boşuna konuşuyormuşum. Sen git yerine tartışabilecegim biri gelsin..

Kibirli çocuk.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:34

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531996)
Ben boşuna konuşuyormuşum. Sen git yerine tartışabilecegim biri gelsin..

Kibirli çocuk.

gerçekler ne zaman kibir oldu dara gelince sen git başkası gelsin saçmalayıp saçmalayıp sonrada hakaret bana çocuk diyemezsin BEYFENDİ

MethVural 03-14-2009 21:36

Hakaret etmiyorum. Bilhassa tartışmayı temelsiz yapıların üzerine dikmekden kaçınıyorum.

sevdesu 03-14-2009 21:38

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531941)
Parazit mi ?

Msn imi ekle istiyosan tartısalım olaylara bakış açılarımız nasıl yorumlarımız düşüncelerimiz?

Parazit diyebilecekmisin acaba sonrada ?

Hepimiz aynı görüşü savunuyoruz.. Siz sadece kibirlendiniz o kadar (:

bir bayanı tehtit etmek tam size göre bir davranış
tebrik ederim

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:42

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532000)
Hakaret etmiyorum. Bilhassa tartışmayı temelsiz yapıların üzerine dikmekden kaçınıyorum.

çocuk bence bir hakaretti çünkü çocuk değilim tartışmada temel var siz göremiyorsunuz guantanamoyu konuşuyoruz siz başka yerlere geçtiniz

All times are GMT +3. The time now is 13:55.