![]() |
AFERİN SİZE HEM SP 2.5 ALIYOR DERSİNİZ HEMDE BİZİMLE UĞRAŞIRSINIZ BU NE PİŞKİNLİK BE
|
Alıntı:
bazen sizin baronlar tarfından sinir bozmak adına göndrildiğize inanıyorum :D |
Alıntı:
|
Ne uğraşacağız kardeşim Allah'ınızdan bulun..
Haberlerimiz yapılmıyor diye ağlıyordunuz, alın haberiniz işte. Yorumda bulunma hakkımızda mı yok?.. Kurtulmuş nasihat veriyormuş da nasihatten anlamazmışız da.. Aynen dediğin gibi işte "bir musibet bin nasihatten iyidir" Burda hem BİR MUSİBET var hemde habire verilen, yani BİN NASİHAT var... Hangisi iyidir anlamadık doğrusu... |
Alıntı:
Edepli olun, yedirtmek zorunda kalmayayım o lafınızı size.. |
Bu üslup tartışmasını yandaş medyalar çıkardı ve Sn. Başbakanımızı taşlamaya başladılar... Belki bir prim elde ederiz diye...
Sonra Chp , Mhp geldi peşlerinden... Üslup da üslup diye demedik laf bırakmıyorlar... Kendi üsluplarından bihaberler tabii... Baykal stand-up çı gibi , Bahçeli de savaşa gidecek biriymiş gibi konuşup duruyorlar... Bir de Saadet eklendi buna yahu... Baktı ki bu tartışma büyüyor "Ben de bir şey diyim de haber olayım." dedi herhalde... Chp ve Mhp zaten nasihatten anlamaz... Ak Parti'ye de nasihat vermeye gerek olmaz... Saygılar... |
Alıntı:
*İĞRENÇ YORUMLARINIZA İHTİYACIMIZ YOK *NUMAN KURTULMUŞ BİR NEVİ NASİHAT EDİYOR BENDE EKLEDİM BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR DEDİM VE SEN BAŞKA ANLAMLAR KATMAYA ÇALIŞTIN *NASİHATLERİDE ANLAYACAĞINIZ YOK |
yorumlara ihtiyacın yoksa bu forumda işin ne bakıyorumda bağımlılık yapmış çıkamıyorsun.. bakk sende bizden vazgeçemiyorsunn :D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 19:09. |