![]() |
Akpartinin Karnesi
Başkanınız bile açıkladı, anltlaşma var ama para alınmamış diye kem küm etti, siz nerden ulaştınız acaba bu bilgiye, belgeleriyle bi açıklasanızda bizde gerçekleri öğrensek ! Aksi taktirde iddasını kanıtlayamayanın ne olduğunu malumumuz ... VesseLam |
Akpartinin Karnesi
|
Akpartinin Karnesi
Huy dediğimiz şey insandan insana geçiyor demek ki,
Başkanınızda belge denildiği zaman gazete küpürlerini gösteriyor : ) Bence Cumhuriyet Gazetesinden bir kaç örnek sunsanız daha güzel olurdu, bunlar iyi sövmesini ve leke atmasını bilmiyor ! VesseLam |
Akpartinin Karnesi
hıhı doğru sövme ve lekede üstünüze yok haklısın up+1000
şu açıklamayı okumadın heralde hibe karşılığında girmeme... dışişleri bakanlığının açıklaması... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
İyi arastır kardesim,mutlaka bir gün dogruları görürsün.. |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Cok sükür o hibe alacak zamanları gectik..Imf e bize yardım edin size minnettar kalırız zamanlarında değiliz artık.. Sorarım sana kuzey ırak'a girmelimiyiz? |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Dış işlerinden açıklama istiyorsanız, size birinci ağızdan bizde size link verelim ; http://www.milliyet.com.tr/2007/07/0...t/axsiy02.html Hani siz dış işleri ne derse iman ediyorsunuz ya ... VesseLam |
Akpartinin Karnesi
yahu ne imfsi imf falan değil bi okuyun şunu...
sonuçta bu olayla ilgili öyle veya böyle bir emperyalist dayatma var... bence girmeliyiz... yoksa türkmenlere referandum öncesi havayı soldurtmayacaklar... |
Akpartinin Karnesi
işte ilginç yanı sonra birden 360 dönüp benim verdiğim link'teki açıklama geldi...
hani katıksız doğrucusunuz ya kesin gül sıcaktan öyle bi açıklama yapmıştır dimi... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Siz soruğum sorulara gazete küpürlerinden örnek verirseniz, aynı şekilde mukabele etmek hiçte zor değil demeye getirmiştim fakat, bunları açık açık yazmak gerekmiş. Umarım şimdi anlamışsınızdır ! VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 17:09. |