Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   İŞTE BİZİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN O İNCE NOKTA! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8960)

selahattin_ay 09-27-2007 02:59

İŞTE BİZİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN O İNCE NOKTA!

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Bu ülkenin başına gelen hükümetlerden sadece Adnan Menderes, Turgut Özal ve Tayyip Erdoğan'ın hükümetleri bu vatan için çalıştı...Gerisi sadece sömürdü...

Adnan Menderes'i astılar
Turgut Özal'ı zehirlediler

Tayyip Erdoğan'ı korusun inşallah Rabbimiz...

her ikisinin de belgeselini izledim ozellikle adnan menderesin ki cok kotu idi...
o an cok korktum basbakanima da ayni seyi planliyordur bunlar diye

taya 10-20-2007 21:54

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Bu ülkenin başına gelen hükümetlerden sadece Adnan Menderes, Turgut Özal ve Tayyip Erdoğan'ın hükümetleri bu vatan için çalıştı...Gerisi sadece sömürdü...

Adnan Menderes'i astılar
Turgut Özal'ı zehirlediler

Tayyip Erdoğan'ı korusun inşallah Rabbimiz...

Amin

mehmetal 10-23-2007 00:31

gözlemledıgım bı durum daha kı başbakanımız önceden daha dik dururdu şimdi sankı biras kambur gibi (alah gostermesın) öne dogru eğik yürüyor >:( allah unu başımızdan eksik etmesin

bayonet 10-24-2007 18:48

görünen köy kılavuz istemez basbakanımız calıstıgından bu ülkeye faydalı oldugundan bu kadar çöktü işte bunu anlamak istemeyenler cok işte onlar basbakanımızın yaptıgını yapmadı durmadan ceplerine bişeyler indirip doldurup duurdular beleş yasadılar kısacası bize faydaları olmadan sadece kendileri için........

akgulrafet 10-27-2007 17:25

TÜRKİYE ONUNLA HER ZAMAN HER YERDE GURUR DUYACAKTIR. KENDİ ÖZ KIZI MEKTUP YAZIYOR BABACIĞIM BİZEDE ZAMAN AYIR DİYE BEN DÜŞÜNEMİYORUM İLERİSİNİ ARTIK

mülayim 01-31-2008 21:19

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Az önce forumda gezinirken gördüm...Başbakanımızın son beş yılda fiziki açıdan ne kadar yıprandığından söz ediliyordu...Sonra aklıma bu hükümetin farkını bir türlü göremeyen "idrak yollarında" bozukluk olan insanlar geldi...

Mesut Yılmaz'ın hükümette olmadığı dönemle hükümette olduğu dönemdeki hallerini bir göz önüne getirdim...

Yılmaz hükümette iken genç idi...Meclis dışındayken yaşlanmış...
Başbakanımız ise malumunuz;son beş yılda iyice yaşlandı.Günde üç saat uyuyormuş...

İşte,meclis kapısında içeri kimin ne maksatla geldiğinin en iyi göstergesi..

Kimin hizmet,kimin "anti-aging" için geldiği ortada...

bence yürüttüğünüz mantık yanlış.evet yılmazın halka çektirdikleri ortada.ama hatırlarmısın bilmem yılmaz başbakanken saçlarını boyatıyordu.istersen o dönemdeki resimlere tekrar bakabilirsin.

bir de sayın başbakan çok şişmanladı.yürüttüğünüz mantığa göre biri çıkıp sayın başbakanın yolsuzluk yaptığından dolayı şişmanladığını iddia ederse sizinle aynı mantığı paylaştığından ona cevap veremeyebilirsiniz.

sonuçta sizin iddianız mantık doğrusu kavramına giriyor bilgi doğrusu kavramına değil

Duygu'Seli~ 01-31-2008 22:16

Alıntı:

mülayim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Az önce forumda gezinirken gördüm...Başbakanımızın son beş yılda fiziki açıdan ne kadar yıprandığından söz ediliyordu...Sonra aklıma bu hükümetin farkını bir türlü göremeyen "idrak yollarında" bozukluk olan insanlar geldi...

Mesut Yılmaz'ın hükümette olmadığı dönemle hükümette olduğu dönemdeki hallerini bir göz önüne getirdim...

Yılmaz hükümette iken genç idi...Meclis dışındayken yaşlanmış...İlacını i
Başbakanımız ise malumunuz;son beş yılda iyice yaşlandı.Günde üç saat uyuyormuş...

bence yürüttüğünüz mantık yanlış.evet yılmazın halka çektirdikleri ortada.ama hatırlarmısın bilmem yılmaz başbakanken saçlarını boyatıyordu.istersen o dönemdeki resimlere tekrar bakabilirsin.

bir de sayın başbakan çok şişmanladı.yürüttüğünüz mantığa göre biri çıkıp sayın başbakanın yolsuzluk yaptığından dolayı şişmanladığını iddia ederse sizinle aynı mantığı paylaştığından ona cevap veremeyebilirsiniz.

sonuçta sizin iddianız mantık doğrusu kavramına giriyor bilgi doğrusu kavramına değil

Bilgi doğrusu mu dedin güzel kardeşim..O halde iyi dinle.. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidardan önce şimdiki halinden zayıf olabilirdi evet..Ama o zamnki sağlıklı bir fizikti..Şimanlamasının sebebi sağlıklı olduğu göstergesine asla gelmez..Doktorları defalarca verdikleri röpörtajlarda anlattılar..Doktorlar sayesinde ve hastalığının getirdiği etkiler sonucun da aldı o kiloları..Şeker hastası olanlarda özellikle görülen bu kilo problemi,gizli şekeri olduğu ortaya çıkan başbakandada görülmeye başladı..Hipertansiyonu yani gizli şeker iktidara geldikten yıllar sonra ortaya çıktı..Doktorları başbakanın yorucu bir tempo içinde olduğundan dolayı bu kadar çabuk yıprandığını anlatırken eşi Emine Erdoğanda bunu doğruladı..Ayrıca yine aracında mahsur kalarak bayılan Erdoğan geçirdiği kontroller sonucunda ilacını almayı unuttuğu için yaşadığını kanıtladı..Yani bunlar mantıkla yürütülüpte anlatılan şeyler değil..Kanıtı mevcut..En büyük ikinci kanıtsa bizleriz..Yıllar önceki başbakanımızla şimdiki başbakanımız arasında ne kadar fark olduğunu,yıprandığını görebilecek kadar dikkat ediyor ve ilgileniyoruz..Dualarımızda onunla her zamn..Bu halk arkasında olduğu ve dualarında onu unutmadığı sürece sırtı yere gelmez..Yıprandı bizim için mükafatınıda alacak inşALLAH..Gereksiz azınlığa en büyük cevabı vererek alacak hemde.. ;) ;) Allah(c.c) onunla olsun her zaman..

mülayim 02-01-2008 17:20

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mülayim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yılmaz hükümette iken genç idi...Meclis dışındayken yaşlanmış...İlacını i

Bilgi doğrusu mu dedin güzel kardeşim..O halde iyi dinle.. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidardan önce şimdiki halinden zayıf olabilirdi evet..Ama o zamnki sağlıklı bir fizikti..Şimanlamasının sebebi sağlıklı olduğu göstergesine asla gelmez..Doktorları defalarca verdikleri röpörtajlarda anlattılar..Doktorlar sayesinde ve hastalığının getirdiği etkiler sonucun da aldı o kiloları..Şeker hastası olanlarda özellikle görülen bu kilo problemi,gizli şekeri olduğu ortaya çıkan başbakandada görülmeye başladı..Hipertansiyonu yani gizli şeker iktidara geldikten yıllar sonra ortaya çıktı..Doktorları başbakanın yorucu bir tempo içinde olduğundan dolayı bu kadar çabuk yıprandığını anlatırken eşi Emine Erdoğanda bunu doğruladı..Ayrıca yine aracında mahsur kalarak bayılan Erdoğan geçirdiği kontroller sonucunda ilacını almayı unuttuğu için yaşadığını kanıtladı..Yani bunlar mantıkla yürütülüpte anlatılan şeyler değil..Kanıtı mevcut..En büyük ikinci kanıtsa bizleriz..Yıllar önceki başbakanımızla şimdiki başbakanımız arasında ne kadar fark olduğunu,yıprandığını görebilecek kadar dikkat ediyor ve ilgileniyoruz..Dualarımızda onunla her zamn..Bu halk arkasında olduğu ve dualarında onu unutmadığı sürece sırtı yere gelmez..Yıprandı bizim için mükafatınıda alacak inşALLAH..Gereksiz azınlığa en büyük cevabı vererek alacak hemde.. ;) ;) Allah(c.c) onunla olsun her zaman..

amin inşaallah Allah(c.c) dualarınızı kabul buyurur.dediklerinize itirazım yok ki.benim karşı olduğum yürütülen mantıktı.ki bunu siz de farkında olmadan belrtmişsiniz

yasinarslanpay 02-01-2008 19:35

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yılmaz hükümette iken genç idi...Meclis dışındayken yaşlanmış...

evet tunahan kardes bu noktayi bende dile getirmistim..gercekten 5 yilda basbakanimizda fiziki olarak cok sey degisti..
basbakanimizin gecesi, gündüzü yok bu millet icin elinden geleni yapiyor, öyle birileri gibi yan gelip yatmiyor, onun hizina bürokratlar bile yetisemiyor..
türkiyenin önüne takoz olmaktan baska bir ise yaramayan hükümetlerden sonra, erdogan hükümeti ilac gibi geldi..

DİĞER LAF EBELERİ YANİ DİGERLERİ SADECE SÖZDE DÜŞÜNENLER MİLLETİ BAŞBAKANIMIZA BAKIP ÖRNEK ALSINLAR İŞTE GERÇEK LİDER İŞTE HALKI İÇİN ÇABALAYAN EN BÜYÜK İSİM ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN (AMİN)

All times are GMT +3. The time now is 06:31.