Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Ben Türk'üm, Türk ezansız olmaz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92144)

redyellow 03-29-2009 01:40

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562039)
Reis Yazıcıoğlu gerçek bir Türk - İslam milliyetçisiydi...vefatı beni gözyaşlarına boğdu..durduramıyordum gözyaşlarımı...bir kıyaslama yapmak istemem ancak siyasette vefatına en çok üzüleceğim kişi yazıcıoğlu'ydu..ve öldü..Allah rahmet eylesin..Alperen gençliği yoluna dimdik devam edecektir..zaten yazıcıoğlu da hayatta olsaydı böyle olmasını isterdi...

ALPEREN GENÇLİĞİ yazınca kimse tepki göstermemiş arkadaşımıza.

ALPEREN GENÇLİĞİ de bir siyasi hareket değil mi?

Tamam saadet gençliği deyince akpli arkadaşlarımız hemen zıplamışlar.

Bu kadarına da pes yani pes...

Evet SayınYazıcıoğlunu saygı ile rahmet ile anıyorum şahsi olarak, aile olarak.

Ve yine sayın yazıcıoğlunu saygı ile rahmet ile anıyoruz, her zaman anacağız, onu unutmayacağız, SAADET olarak.

musab 03-29-2009 01:43

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562273)
ALPEREN GENÇLİĞİ yazınca kimse tepki göstermemiş arkadaşımıza.

ALPEREN GENÇLİĞİ de bir siyasi hareket değil mi?

Tamam saadet gençliği deyince akpli arkadaşlarımız hemen zıplamışlar.

Bu kadarına da pes yani pes...

Evet SayınYazıcıoğlunu saygı ile rahmet ile anıyorum şahsi olarak, aile olarak.

Ve yine sayın yazıcıoğlunu saygı ile rahmet ile anıyoruz, her zaman anacağız, onu unutmayacağız, SAADET olarak.

çok güzel ve yerinde bir açıklama ya saadetlen ne alıp veremedikleri var bazı kişilerin anlamıyorum..bu makamlara gelmenizi milli görüşe borçlusunuz

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:46

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562276)
çok güzel ve yerinde bir açıklama ya saadetlen ne alıp veremedikleri var bazı kişilerin anlamıyorum..bu makamlara gelmenizi milli görüşe borçlusunuz

hadi canım sende emeğiniz belki vardır milli görüş olarak ama bizim asıl ekip milli Türk talebe birliğinden gelme sırf size ait değil övünme amaçlı diyorsan övün hakkınız ...

redyellow 03-29-2009 01:55

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562279)
hadi canım sende emeğiniz belki vardır milli görüş olarak ama bizim asıl ekip milli Türk talebe birliğinden gelme sırf size ait değil övünme amaçlı diyorsan övün hakkınız ...

Tamam öyle olsun, milli görüşe hiç bir şey borçlu değilsiniz, hatta milli görüşün içinde hiç olmadı onlar:)

Gereksiz tartışmayın.

Bakın konu muhsin bey.

Haydin hep birlikte:

3 ihlas, bir fatiha okuyalım.

musab 03-29-2009 01:58

evet bizle hiç alakaları yok uzaydan geldiler oralara..evet konuyu kapatalım burda

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 03:00

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562286)
Tamam öyle olsun, milli görüşe hiç bir şey borçlu değilsiniz, hatta milli görüşün içinde hiç olmadı onlar:)

Gereksiz tartışmayın.

Bakın konu muhsin bey.

Haydin hep birlikte:

3 ihlas, bir fatiha okuyalım.

ben inkar etmedimki nerden uydurdunuz bilmem ama her şeyi size borçlu falan değiliz kusurada bakmayın
okuyalım AMİN

All times are GMT +3. The time now is 20:47.