![]() |
evet olsun bncede böyle olmamalydı sonuçlar ak parti giresunu nasıl kaybeder :(
|
Duyduğum kadarı ile , sandık görevlilerinin yüzünden , çoluk çocuk sandık görevlisi yaparsan sonuç bu olur
|
:) dimi ama bana vereceklerdi...bak sandıktan saadet nasıl çıkıyordu...
ya şaka bir kenara....sultangazide bu kadar farka inanmıyorum...hele hele....sadece kumdan çimantodan anlayan ercan karabayırın...hasan abiyi geçmesine hiç inanmıyorum.. oylar ya sayılmalı yada tekrarı olmalı |
Evet açıkçası ben saadet alır diye korkmaya başlamıştım, karabayıra hiç şans bile vermiyodum ama kapıldı millet rüzgarına hala neyin peşinde bu kadar farka rağmen anlamış değilim :D
|
ben sonucu beğendim biraz ikaz gerekliydi diye düşünüyorum yüksek oy alınsaydı rehavete kapılabilinirdi siyasette ensede nefes gerekli inşallah hayırlısı olur
|
Alıntı:
|
bence yeniden olması seçim değil saçmalık olur sonuçlarda değişmez
|
YAA BNCE SONUC NORMAL..bıraz oyların dusmesını ben beledıye adaylarından dolayı suphelenıyorum ..yanı herkes beğendığı beledıyeye oy verdı muhtemelen..cunku bı ılden örneğin baskanlığı dsp aldıysa ıl meclısde akp bırıncı yanı kişiye,beledıyeye verıldı oylar oyuzden bnce normal ığdelemesınler sonra bıde akp 2.olur alımallah..:S :(
|
Alıntı:
yok ama kesinlikle normal değil mesela Adana da oylara hile karıştı başkanı kim olacak meçhul çöplerden binlerce oy bulundu oysa Adana gibi bir yerde AKP kazanmaması şaşırtıcı üstelik oy alıcak mahallelerdeki oy pusulaları çöpten bulundu..Kesinlikle haksızlık sayım yapılacak büyük ihtimal... |
Eğer hile falan olmayacaksa, adam gibi yapılacaksa seçimler olsa keşke tekrar... Hem Eskişehir'de de olabilecek en kötü şey oldu zaten, daha fazla kaybedecek birşeyimiz yok ;ı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:17. |