Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=153)
-   -   tıklamayın sakın!!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9309)

aşk-ı ilahi 09-23-2007 14:02

tıklamayın sakın!!!!

Alıntı:

akkurt Nickli Üyeden Alıntı
İlginç.Ama sanmıyorumki bende dahil bu mübarek sünneti anında yerine getirsin.Yani kimsenin klavyeyi ,mausu ,forumu bir kenara bırakıp da eline tesbihi alıp salavat geticeğini sanmıyorum.He uyarı açısından ,boş zamanlarımızı sapık programlar seyretmek yerine veya gafil olmamak için yerine getirilmesi çok sevap olan hatırlatma adına güzel bir konu olabilir.

bence çekmek isteyene tesbihe gerek yok...netin başında , :)zaten normal tesbih kadar...parmaklada çekilebilir...

sidre 09-24-2007 00:58

tıklamayın sakın!!!!

Alıntı:

İlginç.Ama sanmıyorumki bende dahil bu mübarek sünneti anında yerine getirsin.Yani kimsenin klavyeyi ,mausu ,forumu bir kenara bırakıp da eline tesbihi alıp salavat geticeğini sanmıyorum.He uyarı açısından ,boş zamanlarımızı sapık programlar seyretmek yerine veya gafil olmamak için yerine getirilmesi çok sevap olan hatırlatma adına güzel bir konu olabilir.

hersey bızım elımızde hıcte zor degıl bunları yapmak sende dene bence :)

Nazende 09-24-2007 02:04

tıklamayın sakın!!!!

Alıntı:

bencede zor değil,eşarbımı taktım diğer işlerle meşguliytimi kestim ve tesbihimi çektim ;) teşekkür ederiz aksa abi :)

AkSa- 34 09-24-2007 02:44

tıklamayın sakın!!!!

[quote=Nazende ]
Alıntı:

bencede zor değil,eşarbımı taktım diğer işlerle meşguliytimi kestim ve tesbihimi çektim ;) teşekkür ederiz aksa abi :)

allah kabul etsin...

ZAksu 09-24-2007 23:35

tıklamayın sakın!!!!

:)

Evrem 09-24-2007 23:42

tıklamayın sakın!!!!

uffff...tıkLaynda succ noLduysa merakımdan oLduu ;D

aşk-ı ilahi 09-25-2007 14:27

tıklamayın sakın!!!!

ahmike 09-25-2007 14:28

tıklamayın sakın!!!!

:D

Sweet_Cat 10-01-2007 15:34

tıklamayın sakın!!!!

tutu 10-01-2007 15:44

tıklamayın sakın!!!!

waww bidaha açtın başlıqa tıklamam yaptın gene yapıcanı iyimi :)

All times are GMT +3. The time now is 03:49.