Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   selam (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93464)

DadaşAkp 04-04-2009 19:19

aleykumselam hoş geldin

sadeee 04-04-2009 19:27

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571266)
hoşgedin...
sen evlilerden yardım istersen daha çok beklersin:karizmatik:

eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)

anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(

Beritan 04-04-2009 19:29

Alıntı:

sadeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571288)
eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)

anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(

bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????

Gökmen 04-04-2009 19:29

Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...

sadeee 04-04-2009 20:18

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571297)
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...

eh be dindasım yumurta severmisin diye sorsana :) kahve içmiyorum cok nadir kalbimi düşünüyorum o bana lazım .....

yok zaten söledim piza geliyor ama makarnayı yapacam kafaya koydum :)

sadeee 04-04-2009 20:27

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571297)

aslında hatayı gitmemekle yaptım izinimde vardı :).....hedef Hacı olamk inşallah 5 yıl sonra ölmez sag kalırsak gider görürüz ....

merwe_37 04-04-2009 20:30

A.s HoşGeLdiniZzZ...Makarnanın suyunu az koymayı deneyinn =))

sadeee 04-04-2009 20:40

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571295)
bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????

dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)

sevdesu 04-04-2009 20:43

hoşgeldin

Beritan 04-04-2009 20:57

Alıntı:

sadeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571354)
dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)

o zaman çevirme pizzayı bırak sen döner yanınada ayran iste:ayutandım:

All times are GMT +3. The time now is 06:50.