Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AKP'ye Dokunan Savcılar Yanıyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93575)

Katil 04-05-2009 19:15

Söyleyen yeniçağ gazetesi

Savunulan ergenekon.

İki ucu b.klu değnek misali!

Neresinden tutsan pislik bulaşacak!

FarukARSLAN. 04-05-2009 19:21

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572247)
Militan hukuk mu? Hukuk bağımsızdır. Ama AKePe sayesinde baskı altındadır. Töhmet altındadır. Ülke hukuk kurumları da dahil bir otokrasi ve oligarşi yönetiminin elindedir. AKePe lideri RTE kendini kral sanıyor, fakat bazı şeyleri unutuyor. Oraya nasıl geldiğini

Sizin bağımsızlıktan anladığınız 'militanlık' işte. O eriyor diye böyle kıvrım kıvrım kıvranıyorsunuz.

Yemişim yargının bağımsızlığını, YARSAP nasıl bağımsız oluyor o zmana da ülkeyi uçuruma sürükleyen Ergenekon'a destek oluyor?..

Bu mudur bağımsızlık??..

Tayyip Erdoğan'ı da oraya MİLLET GETİRDİ.
YARSAP başkanını kim getirdi peki?... Siz kendinizi ne sanıyorsunuz peki!!!

Alıntı:

AKePe lideri kendisini ^^ben bu davanın savcısıyım'' derse, Deniz BAYKAL da ''sen savcısıysan ben de avukatıyım'' demesi gayet normal. Senin gibilerin bu tür söylemlerini duydukça The Economist Dergisi'nin son yazısının ne kadar doğru olduğunu düşünmeden edemiyor insan.
Çarpıtma ve yalan dolan medya zihniyetinin tezahürü.
Başbakan 'ben bu davanın savcısıyım' DEMEDİ.

Baykal çıkıp AVUKATIYIM deyince SEN AVUKATIYSAN BENDE SAVCISIYIM dedi.(arada ne kadar fark var değil mi)

O karanlıklara savcı tayin edildi çünkü.
O MİLLETİN AVUKATI ÇÜNKÜ.;;)

ahmetermiş 04-05-2009 19:24

ak partili gençler,ak partili kardeşlerinize sahip çıkın,,bırakın sp liye sp li zaten sahip çıkıyor..bır mhp li başka bır mhp liye ,bir solcu başka bır solcuya nasıl sahip çıkıyorsa siz değerli ak gençlerde ak kardeşlerinize sahip çıkınız..bakıyorum hala bazı ak partililer sp lilere sahip çıkıyor,akın oyunu düşürüp sadeti artırıyorlar..lütfen allah için sahip çıkın ak kadrolara..bu ülkenın ve islam alemının ihtiyacı var ak kadrolara..
ve ağzı geriz akan leş kargalarına ödün vermeyiniz ve safları sıklaştırın artık..
bu günümüz yarınımızdan daha iyi olacaktır..

Sevban 04-05-2009 19:31

amacın kötülemek olduğu sürece Hiçbir açıklama seni tatmin etmeyecek , sürekli komnuları çarpıtıyosun , bizim parayla satacak irademzi yok o siz ve tayfanıza has bir duygu

ahmetermiş 04-05-2009 19:40

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572283)
İşte biri daha konuştu. Kuzum sen AKePeden kaç para alıyorsun bakayım söylesene bana. Size yalakalık yapılmıyor diye ergernekoncumu olunuyor. O halkın iradesi değil, sizin rüşvetle aldığınuız oyların neticesi. Seçim öncesi millete para, beyaz esya v.s. gibi yardımlarla milletin iradesini satın aldınız hala daha kalkmış neler zırvalıyorsun sen. Ama size gereken cevabı tunceli verdi. Kalkmış hala daha neyin iradesinden bahsediyorsun sen. Sadaka kjültürü ile ülkeyi yönetmek marifetmiş sanıyorsunuz?

edepsizlik yapma BEN AK PARTİMDEN DEĞİL PARA ALMAK,AK PARTİME HER KONUDA YARDIMCI OLUYORUM..ÇÜNKİ BEN VATAN HAİNİ DEĞİL BU VATANIN SAHİBİYİM...İŞİ KİŞİSELLEŞTİRME..!

RÜŞVETİN DANİSKASINI SEN VE SENİN GİBİ HAYVANLAR ALIR..

YALAKALIĞIDA SENİN GİBİ K..Ö ..LER YAPAR..SEN BU SAYDIKLARIMIN HEPSİNDEN BETERSİN..

SEN ERGENEKONCUMUSUN,YOKSA MEDYA PATRONUNUN YALAKASIMI..?

FarukARSLAN. 04-05-2009 19:43

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572283)
İşte biri daha konuştu. Kuzum sen AKePeden kaç para alıyorsun bakayım söylesene bana. Size yalakalık yapılmıyor diye ergernekoncumu olunuyor. O halkın iradesi değil, sizin rüşvetle aldığınuız oyların neticesi. Seçim öncesi millete para, beyaz esya v.s. gibi yardımlarla milletin iradesini satın aldınız hala daha kalkmış neler zırvalıyorsun sen. Ama size gereken cevabı tunceli verdi. Kalkmış hala daha neyin iradesinden bahsediyorsun sen. Sadaka kjültürü ile ülkeyi yönetmek marifetmiş sanıyorsunuz?

Sizin yeriniz mağara efendi.

Varsa bu internet ortamında 'mağara forum' yada 'karanlık eğlence' yada yada 'vampirler sofrası' oraya buyurunuz.

Sizin gibi Drakula'nın değil; onun kökünü kazıyan Fatih'in torunlarıyız biz.

Alıntı:

Seçim öncesi millete para, beyaz esya v.s. gibi yardımlarla milletin iradesini satın aldınız
Seçim öncesi yapıldı bunlar sadece demek ki...

Buyrun, o sözlerinizi afiyetle yemeniz için;

15 Aralık 2008 tarihli iki küpür--
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/81afa8.jpg

Mesela bunu da iyi inceleyin bakın neler diyor

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/1797d40.jpg

YERYÜZÜNE, DÜNYAMIZA DA BİR ARA UĞRAYIN OLUR MU?..
DİĞER GEZEGENLER SIKICI OLUR...
HEP EZİKLİK PSİKOLOJİSİYLE DOLAŞ DOLAŞ NEREYE KADAR YAHU...
YAZIK SİZE.

karlıdağlı 04-05-2009 19:50

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572212)
AKePe iktidarı YARSAV Başkanını bile isyan etme noktasına getirdiğine göre, hukuk ciddi manada töhmert altındadır demek.

CAHİLLERE LAF ANLATMAK GÜÇTÜR DİYORUM . YARSAV SADECE BİR DERNEKTİR . VEDE HAKİM VE SAVCILARI TEMSİL ETME YETKİSİ YOKTUR . BOŞ BOŞ KONUŞMAKTAN DA BAŞKA İŞLERİ YOK SANIRIM . BİLMEDEN YORUM YAPANLARA DUYURULUR...

karlıdağlı 04-05-2009 19:55

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572306)
Sizin yeriniz mağara efendi.

Varsa bu internet ortamında 'mağara forum' yada 'karanlık eğlence' yada yada 'vampirler sofrası' oraya buyurunuz.

Sizin gibi Drakula'nın değil; onun kökünü kazıyan Fatih'in torunlarıyız biz.

Seçim öncesi yapıldı bunlar sadece demek ki...

Buyrun, o sözlerinizi afiyetle yemeniz için;

15 Aralık 2008 tarihli iki küpür--
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/81afa8.jpg

Mesela bunu da iyi inceleyin bakın neler diyor

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/1797d40.jpg

YERYÜZÜNE, DÜNYAMIZA DA BİR ARA UĞRAYIN OLUR MU?..
DİĞER GEZEGENLER SIKICI OLUR...
HEP EZİKLİK PSİKOLOJİSİYLE DOLAŞ DOLAŞ NEREYE KADAR YAHU...
YAZIK SİZE.

:merhaba: CEVABINIZ TAM İSABET ... SANIRIM BİLİNÇSİZCE VEYA CAHİLCE YAYILAN YORUMLARA NET BİR CEVAP NİTELİĞİNİ TAŞIYOR :saygılar:

karlıdağlı 04-05-2009 19:58

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572320)
Bu ülke CUMHURİYET meshalesi ilke aydınlanıyor. AKepe'nin kıytırık ampulü ile değil ve sonsuza kadar da aydınlanacak. İşte sizler busunuz. İşinize gelmeyince ağza alınmayacak hakaretler. Ama normaldir bu AKePe'nin genel politikası bu zaaten. Hakaret, küfür ve çamur siyaseti AKePe hükümeti sayesinde bu ülkeye girdi. Bana öyle şakşakçı basın kupürlerini göstermeyin zira kıüçülüyorsunuz. Evet indirim yapmışmış. Kışın ortasında doğalgaza zam üstüne zam bnindirip, halkı donmaya mahkum eden AKePe hükümeti değilmiydi he? Hala daha bu ülke dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor. Elektiği de öyle. Siz neyin indiriminden söz ediyorsunuz. Neden RTE Deniz BAYKAL'ın karşısına çıkmaya korkuyor. Neden gökçek gişbiler hakaret ve tehditler savuruyor. Milletin ellerinde AKePe'li belediye başkanının antedli kağıtları ile para dağıtıyporsunuz hala daha. AKepe hükümeti döneminde işsizlik rekor seviyeye çoıktı. Sizler hala daha şakşakçı basının kupürleri ile milletin gözünü boyama çabasındasınız.

:D:yehoo:YIKANMIŞ BEYİNLRE BAK YAW .. YAZIKLAR OLSUUUNNNNN:@

FarukARSLAN. 04-05-2009 20:50

Alıntı:

Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572320)

Bana öyle şakşakçı basın kupürlerini göstermeyin zira kıüçülüyorsunuz. Evet indirim yapmışmış. Kışın ortasında doğalgaza zam üstüne zam bnindirip, halkı donmaya mahkum eden AKePe hükümeti değilmiydi he? Hala daha bu ülke dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor. Elektiği de öyle. Siz neyin indiriminden söz ediyorsunuz. Neden RTE Deniz BAYKAL'ın karşısına çıkmaya korkuyor. Neden gökçek gişbiler hakaret ve tehditler savuruyor. Milletin ellerinde AKePe'li belediye başkanının antedli kağıtları ile para dağıtıyporsunuz hala daha. AKepe hükümeti döneminde işsizlik rekor seviyeye çoıktı. Sizler hala daha şakşakçı basının kupürleri ile milletin gözünü boyama çabasındasınız.

(:
Rezilliğin pespayeliğin de böylesi..
Verdiğim ikinci küpür evet 'şakşakçı basın(!)' dan alıntıydı..
Vatan gazetesi..

Vatan'da mı hükümet yanlısı?.. (:

Önceden burnunun dibine kadar sokulan zamnları şimdi tek tük gördüğünden çakılı kalmış zavallı. İndirime 'neyein indiriminden bahsediyorsunuz' diyor.
O zamların indiriminden bahsediyoruz.
Geçmiş dönemki kazıkların temizlenmesinden bahsediyoruz.

bunlar da istiyor ki 'herkes CHPnin şakşakçısı' olsun!
İstiyorlar ki herkes 'karanlık güçlerden' nemalansın. Milli iradeyi var sayan bir mdya kuruluşu olmasın..

HADİ ORDAN PESPAYE!

All times are GMT +3. The time now is 07:17.