![]() |
en sevimki he;ı:
nettin abla...forumun ablasıyım ben böyle sevimli felan:@ neyse çok teşekkürler unutmamana sevindim;;) |
Ensar kardeşim,Ümmü seleme ve Ayşegül ablacım..
Çok incesiniz.. Teşekkür ettim..:gül: |
En Kendine güvenen Üye: .......neşe,ishak yılmaz
senin enlerinde olmak hemde böyle güzel kategoride yer almak çok güzel ..enlerin arasında yer verdiğin için teşekkür ederim ak kelebek |
Ümmü_seleme ve Ak_kelebek enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim... |
|
En Milliyetçi üye: .......diriliş,gençdadaşlar
Enlerinden yer verdiğin için teşekkürler Ayşegül abla.. Milliyetçi üye olarak görülmeme şaşırdım ama :) selam ve sevgiler.. |
Alıntı:
ismimi görmüş olduğumdan dolayı teşekkür ederim Rabbim milliyetciliğimizi islamcılığı dillerden sözlerden düşürmesin AMİN |
Teşekkürler Kelebek Abla :) Yalnız K@rfez değilde @korfez olacaktı :) Ama iyi oldu bu nick daha güzel hemen nickimi değiştirmek için başvuruda bulunuyorum :)
|
:gül:AK KELEBEK:çiçek: ablacığım enlerinde yer almak ayrıcalıktır ve mutluluk vericidir... o güzel enlerinde benim de yer almam bana gurur vesilesi oldu valla teşekkür ederim...
Ümmü kardeşim enlerinde yer aldığıma şaşırdım doğrusu ;D ama aldığım yerler de tam bana layık yerler... :w: bikere bana geveze diyorsun ama kendine bakmıyorssun galiba... mesaj ve konu sayılarına bi bak istersen... :w: ;D |
En Aktif Üye: İshakyılmaz
En Yardımsever Üye: Özgün İrade , Duyguseli En Ciddi Üye: Katil , Abdullah Kaç En Çok Rastladığınız Üye: Meçhul ;1 En Fanatik Üye: Kasım En Tatlı Başbelası üye: ??? En Geveze Üye: Kübla şu anlık :w: En Karizmatik Üye: Ben ama ;ı: Neyse Faruk Arslan En Kibar Üye: Özgün İrade En Komik Üye: Meçhul En Daimi Üye: Abdullah Kaç 1. üye En Paylaşımcı Üye: Meçhul , İshakyılmaz, En Sevimli Üye: Ümmü_seleme , morte, Ak_Kelebek , Sevdesu , En Sinirli Üye: Katil En Heyecanlı üye: bur-Ak En Sabırlı Üye: Ben holigan saplılar saldırıyor duruyor :V Neyse Faruk Arslan En Sakin Üye: Feride En iyi İmza: neşe , Ümit Ak (Bizim Gölcükten :güzel: ) En iyi Kullanıcı Adı: Ümmü_Seleme , Aşkı İlahi En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: Kasım :@ En Bilimsel üye: Faruk Arslan En Tekrarcı üye: ??? En Milliyetçi üye:Ak_Türk En Özgürlükçü üye:Özgün İrade ve ben ;1 En Aykırı üye: Holigan saplılar En iyi Yorum yapan Üye: Kara Eşref , Yalçın En Kendine güvenen Üye: Faruk Arslan En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: Aeo92 , Abdullah Kaç En Yeteneğini yansıtan üye: Siyah gül 07 , Morte Bütün üyeler Aklımda değil aklıma ilk geleni yazıyorum valla :gül: |
All times are GMT +3. The time now is 01:52. |