ahmetermiş |
04-11-2009 03:15 |
Alıntı:
sina Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 577782)
evet güzel tespit
zaten anlamadigindan böyle konusuyorsun
ayrica erbakan hakkinda ak parti forumda böyle düsüncelerin yer almasi cok üzücü, en azindan saygidan dolayi insan dikkat eder sözlerine
|
onlar için oy almak uğruna söylenen her şey mübahtır,yalan,iftira,gıbetde mübahtır,çünki onlar chat ediyorlar...bunu ben hep söyledim halada söylerim....nizam partisini yok ettiler..selamet partisinide yok ettiler,refah partisinide,faziletide yok ettiler,şimdi gönlümüzde azıcık yeri olan erbakanıda yok ediyorlar bilesiniz..
seçim ağzı 3 gün ergenekoncularla birlikte oldu(tv lerde) ve siyasi yasağı kalktı ne ilginç değilmi..oysa onlar erbakanı mahkum ettiler ve utanmadan içeri atacaklardı ama gül güller saçarak af etti..şimdi ise erbakan koltuk sevdasına gönüllerdende silinecek yazık.ben inanın üzüldüm..
belki oyları artar ama hala anlamadıkları bi şey var,erbakanı kukla olarak,maşa olarak AK partiyi yıkmak uğruna bu milletin önüne atıyorlar.ama adamcağız bunama çağında olduğu için düşünemiyor,oysa oyuna geliyor hemde ergenekoncular tarafından..yazık çok yazık.
|