![]() |
Bekaroglunun sozu geldı aklıma bana oy vermesinler demisti ..Sımdı ıkı turlu yaklasmakta fayda var.
İlk olarak helal yoluyla bu kadar para kazanılıyor ve islamı sartlarda zekattı sadakaydı yerlerine getirebiliyorlarsa kendi paralarını israftan uzak bi sekilde harcamalarından daha dogalı yoktur. İkinci olarak ben bu kadar fakirligin aclıgın oldugu bı ulkede bu kadar paralarla luks bir yasama sahip olmanın suurdan uzak olundugu kanısındayım.. Son olarak ta dogan medyasının bu kesım uzerınden ak partiye ve Zengin dindar kesime atılan camuruda dikkat cekmek istiyorum.Kendı yasamlarına hic bakmadan zengin olan dindar ınsanları elestirme hakkı onlara dusmuyor.Herzaman benım ınancım Allah ile benım aramda deyip sov yapıpta bu insanları elestirmek onların haddine degil. |
Süslü kokonaların ,ben kimin kızından aşağıyım yaklaşımının değişik bir boyutu.
Tilkinin bile kurnaz olduğunu ama gün boyu aç gezdiğini düşünürsek Allah'ın bu insanlara oldukca cömert davrandığını görüyoruz.Belki de böylesi ve böylelerin çoğalması bizler için daha iyi ve hayırlı olacaktır. Dünya hayatının Kuyruklarında beklemekten sinir krizleri geçirip, darallar gelen ümmeti Müslüman hiç olmazsa mahşerde Cennet kapısında onlardan önce kuyrukta yerini alıp bir an önce ebedi ikametgahının keyfini çıkarmaya başlar.Temnnimiz ve arzumuz budur. |
All times are GMT +3. The time now is 04:57. |