Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   FLAŞ! MHP'Lİ BAŞKAN AK PARTİ'YE GEÇTİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=95539)

Necip Fazıl 04-14-2009 16:07

Hayırlı olsun...

ALLAH doğru yoldan ayırmasın...

Tarantula_ 04-14-2009 16:09

Zaten başında Bahçeli'nin olduğu bir partide olmak...

Adam zorbanın teki yahu, en doğrusunu yapmış...

Beyazgülüm 04-16-2009 12:13

iyi etmiş iyi partisine vefakar olanlardan olur ins..

nazLI 04-16-2009 12:31

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580766)
Yalnız Ak Parti'ye geçiş gerekçesi garip değilmi...
Buradan şu sonuç çıkıyor Ak Parti hükümeti başka partiden olan belediyelere hizmet için destek vermiyor ki bunun doğru olmadığını ben biliyorum... İlçe belediye başkanımız bu izlenimi bırakmış... İlginç!..

''Bize teşkilatım MHP dışında AKP'li, CHP'li, DP'li vatandaşlarımız da oy verdi. Sivil toplum örgütleri, Bala halkı ve Balalı iş adamlarımızla, görüş alış verişi yaptık. Hizmet için tek ortak çözüm önerisi vardı (Bala'ya hizmet getir, bunun için iktidarın yanında yer al) İnşallah bu dönemde daha iyi hizmet vereceğiz, projelerimizi hayata geçireceğiz.''

Banada biraz öyle geldi... Böyle bir açıklama yapılınca bir menfaat sözkonusu gibi olmuş :S

Yıldırım 04-16-2009 14:18

HAYIRLISI OLSUN
FAKAT
ORADA Kİ İNSANLAR O ADAMA MHP'Lİ OLDUĞU İÇİN OY VERDİ.....BU ADAMI ORADAKİ MHP'LİLER BAŞA GEÇİRDİ AMA ADAM ONLARA KAZIK ATTI....BUGÜN ONLARA KAZIK ATAN YARIN BİZE AYMAYACAĞI NE BELLİ...BU TÜR DAVRANIŞLAR SİYASETİ YARALAR....BEN HİÇBİR ŞEKİLDE HOŞ KARŞILAMIYORUM...BU ORADAKİ SEÇMENE SAYGISIZLIKTIR....İĞNEYİ BİRAZDA KENDİMİZE BATIRALIM..DÜŞÜNÜN OY VERDİĞİNİZ ADAM KAZANIYOR BAŞKA PARTİYE GEÇİYOR...SİZCE NASIL BİR DUYGU.....
:saygılar:

Sevban 04-16-2009 14:44

Sanki Akprati kendi dışındaki belediyelere destek vermiyormuş gibi bir izlenim, uyandırmaya çalışılmış gibi

Yine de hayırlı olsun diyorum...

Sekoloji 04-16-2009 14:59

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582672)
HAYIRLISI OLSUN
FAKAT
ORADA Kİ İNSANLAR O ADAMA MHP'Lİ OLDUĞU İÇİN OY VERDİ.....BU ADAMI ORADAKİ MHP'LİLER BAŞA GEÇİRDİ AMA ADAM ONLARA KAZIK ATTI....BUGÜN ONLARA KAZIK ATAN YARIN BİZE AYMAYACAĞI NE BELLİ...BU TÜR DAVRANIŞLAR SİYASETİ YARALAR....BEN HİÇBİR ŞEKİLDE HOŞ KARŞILAMIYORUM...BU ORADAKİ SEÇMENE SAYGISIZLIKTIR....İĞNEYİ BİRAZDA KENDİMİZE BATIRALIM..DÜŞÜNÜN OY VERDİĞİNİZ ADAM KAZANIYOR BAŞKA PARTİYE GEÇİYOR...SİZCE NASIL BİR DUYGU.....
:saygılar:

Düşünsene istanbul büyük şehir belediye başkanı Chp'ye gecicek kahrolurum! :@

Bence etik bir davranış değil.

selcuklu27 04-16-2009 15:01

ne olursan ol yine de gel.

chp'nin değirmenine su taşıyan bu mhp için mhp'liler istifa edin.

FarukARSLAN. 04-16-2009 15:07

Not: Büyük harflerle konu açmayalım.

Yıldırım 04-16-2009 15:15

Alıntı:

Sekoloji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582699)
Düşünsene istanbul büyük şehir belediye başkanı Chp'ye gecicek kahrolurum! :@

Bence etik bir davranış değil.

bende Kadir Topbaş örneğini verecektim korkutmayayım dedim kimseyi....hayali bile kötü..

All times are GMT +3. The time now is 15:46.