Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   DEVLET BAHÇELİ'YE NE OLDU BÖYLE? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=95843)

DadaşAkp 04-15-2009 17:18

partileri batırmak sonuc gelmez parti liderleri içindeki cakalları tahtan düşürmek yeterlidir koltuk sevdası baykal bahçelidir

Tarantula_ 04-15-2009 17:24

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581808)
iyi de bunların ayakta kalmasını isteyen kim ki..sanki bunlar gidince, partilerin bozuk zihniyeti mi değişecek..

Onlarında düşüncelerine saygı duyuyoruz.

Benim anlatmaya çalıştığım oradaki koltuklarını kötü niyetlerini gerçekleştirmek için kullandıkları için istifa etmelerini düşünüyorum.

Düşünceleri sıfatlandırmak görecelidir sana göre bozuk zihniyetlidir onlara göre doğru yoldur. Bize göre doğru yol AK Parti onlara görede bizim zihniyetimiz bozuk o zaman ;)

ferit 04-15-2009 17:53

Bence devlet bahcelıde denız baykalda koltuklarında kalsınlar .. cünkü onlar kaldıkca partılerı daha gerıye düşüyor..onların bu koltuga yapısma krizleri ak parti için inanılmaz bır fırsat..degerlendırmek gerek : )))

Yıldırım 04-15-2009 18:04

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581809)
bırakalım batsın ya :D mhp gibi bir parti derken neyi kastettiniz bikmioyorum bana göre bahçeli olsun yada olmasın fark etmez karakterini tamamen kaybetmiş ikili oynayan ne yaptığının farkında olmayan sünepe bir parti.... bahçelide bu partinin lideri.... karakter bozuklugu tüm partiyi sarmış durumda

bence baykal ve bahçeli yer değiştirsinler ....baykal mhp ye devlet chp ye

Feride 04-15-2009 18:05

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581866)
bence baykal ve bahçeli yer değiştirsinler ....baykal mhp ye devlet chp ye

o zaman partilerini daha da yerin dibine geçirmek de birbiriyle yarışa girmiş olurlar..:)

Yıldırım 04-15-2009 18:22

Alıntı:

MHP lideri Bahçeli, adaletin siyasi iktidar tarafından korku, baskı ve yıldırma silahı olarak kullanıldığına dair endişelerin toplumda giderek yaygınlaştığını da iddia etti
DEVLET BAHÇELİ'NİN KONUŞMASI YENİ DİNLEDİM VE ERGENEKON KONUSUNDA YUKARIDAKİ SÖZLERİ SÖYLEDİ...BENCE ABARATACAK BİŞEY YOK KENDİSİDE BÖYLE BİŞE VAR DEMİYOR TOPLUM BU KONUDA BİLGİLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR....

ultrAstribun 04-15-2009 18:29

Dün Mhp Grup Başkan vekilinin Ergenokon hakkındaki değerlendirmesini dinledim.
Sayın vekil 12. dalgayı eleştirdi. Hatta eleştiri dozunu CHP'liler kadar abarttı.
Daha sonra "bu bir Hukuk sürecidir, yorum yapmak doğru olmaz" dedi.

Diyeceğim şu ki;
Bu insanlar Milletvekili... Bizim vekilimiz, halkın vekili.
Halkın vekili halkı salak yerine koyuyor. Buna hakkı var mı?
-Elbette yok.
Peki Mhp'li Grup Başkan Vekili 12. dalga ile ilgili söylemediğini bırakmayıp, daha sonra bu süreçle ilgili konuşmamız doğru olmaz demesi neyin işaretidir?

nikel 04-15-2009 18:47

Adam olup da adam gibi yapamadıklarını kapalı kapılar ardında neden yapmaya çalışıyorlar sanıyorsunuz ?
Ak Parti en başarısız olduğunu sandıkları bir seçimde Türkiye'de ki belediyelerin % 85 ini ele geçiriyor ve bunlar hala biz şöyle fırlama yaptık , böyle ilerleme kaydettik ditebilecek kadar pişkinler.
Zamanında Ecevit'e biyat etmekle davalarına da , ilkelerine de en büyük ihaneti yaptılar bunlar.
Zamanında apoyu asamadıklarında istifa edeip gitmemekle yine davalarına ve ülkeye en büyük ihaneti ettiler bunlar.
Seçimlerde Chp ye oy verebilecek kadar alçaldılar.
Ne bekliyorsunuz ki!
Her kesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz ?
Dertleri mecliste kalıp yiyip içmek , onların umurunda mı sanıyorsunuz memleketin refahı , demokratikleşmesi , düzene girmesi ?
Zamanında solcu bilinen biri , bu gün mhp den aday olup belediye başkanı seçilebiliyor.O kişiyi içine alıp da palazlanmasını sağlayan bir mhp nasıl gerçek bir milliyetçi bir parti olabilir soruyorum size ?

All times are GMT +3. The time now is 11:35.