![]() |
ŞİŞLİDE BAŞÖRTÜLÜYE LİNÇ GİRİŞİMİNİ PROTESTO EDİYORUM!!!
Alıntı:
|
sıkıyosa Fatih te yapsalardıda görseydim o erkekleri ve kızları nasılmış başörtülüye saldırmak
ee onlarada aslında bi ders vermek lazım ama neyse burda olmaz |
Alıntı:
|
ben bu olayı yapan zübbeleri kınamıyorum...değmezler...onları bu hale getiren düzeni protesto ediyorum...olaya müdahale etmeyen o iki polisi protesto ediyorum...hayatı protesto ediyorum...kimseye karışmayan insanları protesto edenleri ,protesto ediyorum
|
Allah ıslah etsin böyle beyin özürlüleri utanmazlar ne kadar zavallılarki bi başörtüsünden bu kadar korkuyorlar >:(
|
yavv böyle konular açıyonuzz benim ağzımı bozuyonuzz ahh ben orda olcaktımm varyaaaaa şerefsizler.... >:(
|
YAA DEMEYIN YAAAA COK UZULDUM.ICIM TITREDI NASIL BU KADAR DENGESIZ OLABILIRLER.BIR BAYANA NASIL BOYLE DAVRANABILIRLER.OFFFFF >:(AYRICA SIZDE FATIH FATIH DEYIP DURMAYIN.TAMAM BAYAGI TESETTURLU BIR KESIMI VAR.AMA OLSUN BIZIM KUCUKCEKMECE DAHA GUZEL KISKANIYORUM AMA ;DHELE BAŞAKŞEHİR GÖRMENİZ LAZIMM OF OFFF.HARIKAAA.
|
Alıntı:
|
Aman Allah'ım :o hadsizler...nasıl yapabiliyorlar anlayamıyorum yaa >:( >:(
|
allahm sen benim aklımı koru sinirden beynim zonkluo ne bu yaaa bune ahlaksızlık bune serefsızlıktırr allah topunuzun belasını versin >:(
|
All times are GMT +3. The time now is 09:14. |