Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Erivan'da Türk bayrağı yakıldı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=98370)

Tarantula_ 04-24-2009 21:15

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592014)
İki tarafın da aşırı milliyetçi kesimlerinden bu gibi tepkiler gelecektir her zaman için. Bu sınır kapısının açılmasına bir engel teşkil etmemeli ama. Sonuçta aynısını bizim tarafta da yapanlar oluyor. Hangi taraftan olursa olsun, bu tür şeyler yapanlar cezalandırılmalı.

Biz ülke bayraklarına her zaman saygılı olmuşuzdur kardeşim...:güzel:

Siyonist devletler hariç...
:@

k.dangir 04-24-2009 21:55

bence karabağ azerbaycana bırakılırsa sınır açılsın...zaten ülke olarak tanıdığımız ermenistana sınırımımızı işgal ettiği topraklardan çekilme şartıyla açmamak saçmalık bence..o sınırın kapalı kalması ülkemizin yılda kaç dolar zarara girmesine neden oluyor... hem biz dünya önünde ilk adımı atalım... belgelerle bu sözde soykırımı bir açığa kavuşturalım...yoksa ne ermeleniler ne de batı soykırımdan vazgeçmeyecek....

Tarantula_ 04-25-2009 00:22

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592279)
Yasa be ermeni kardes iste budur!!! sinirida açarsak azerbaycan ayvayi yer hahahaha

Birazdan banı yersin şerefsiz provakatör...

Morte 04-25-2009 00:31

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592023)
Biz ülke bayraklarına her zaman saygılı olmuşuzdur kardeşim...:güzel:

Siyonist devletler hariç...
:@

Bunun siyonisti, iyisi, kötüsü olmaz düşüncesindeyim. Bayrak hepimizin de bildiği gibi bir ülkenin namusudur. Düşmanımız bile olsa bir ülkenin bayrağına yaptığımız hakaret de aslında kendimizi küçük düşürmekten başka bir şey değildir. Bu konuda Atatürk'ün Yunan bayrağına davrandığı gibi davranmalıyız mesela. Bayrak yakmak kolay. İftira atmak kolay. Bir insanın da, bir ülkenin de büyüklüğü, bu tip sorunlara yaklaşma şekilleriyle ortaya çıkar.

ATmaCA53 04-25-2009 00:49

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592297)
Yani diyorsun ki yuzumuze tukurseler bile biz saygili oluruz, kul oluruz :DDDDDDD hahahaha

lan şerefsiz ermeni bozuntusu, her kimsen yerini söylede senin kafana kurşun sıkalım he nedersin.

ATmaCA53 04-25-2009 01:37

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592319)
1. ermeni degilim, irkçilik yapma!!!!!!!!!
2. sen akpli degil mhplisin pislik!!!!!!!!!
3. dogru degilmi dediklerim?????!!!!!! eger yanlissa olgunca bir yorum yaz!!!!:@

...........editledim

ATmaCA53 04-25-2009 01:45

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592326)
ADAM BANA KUFUR EDIYOR NERDE ADMINLER

daha çok hakaret yiyeceksin benden ALLAHIN kafiri dinsiz imansız, terörist örgütü, git öcalanın yanına köpekler gibi besleriz seni merak etme.

ATmaCA53 04-25-2009 01:53

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592329)
Öcalan bir teroristtir evet. Ama o kürt halkinin hürriyetini istemistir bu kadar! Ayrica o bebek katili degildir, bu suçlari isleyen ERGENEKONCULARDIR! bunuda aklina sok! Ayrica ben MUSLUMANIM.

..............editledim

k.dangir 04-25-2009 01:58

yavaş ol... bu kadar ileri gitme... onun görüşü o senin görüşün başka ... küfür etmeni gerektirmez... bayrak meselesine gelince

türk devletleri ve islam devletlerinin bazaıları hariç bayrak namus değildir

abd de bayraklarını simgeleyen iç çamaşırı giyiyolar.. saygıları olsa giymezlerdi

diğer ülkelerdede bizim sesimizi çıkardığımız kadar bizim kolladığımız kadar bayraklarını kollamazlar...

fetö 04-25-2009 02:18

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592326)
ADAM BANA KUFUR EDIYOR NERDE ADMINLER

ahahaha noldu lan fırsatçı :|
süt liman'ken aslansın,gördüğün ilk tepki de kedi oluyosunuz işte :Ğ

All times are GMT +3. The time now is 07:46.