![]() |
HANGİ KÖŞE YAZARINI TAKİP EDİYORSUNUZ... (ANKET)
ekrem dumanlı,mehmet barlas,fehmi koru....ahmet hakanı da okurum
|
İBRAHİM KARAGÜL, RUŞEN ÇAKIR VE ALİ BULAÇ'I çok beğenirim
|
türkiye gazetesinin değerli yazarlarında Rahim Er, Ak parti Milletvekili Fuat Bol, Resul İzmirli ve İsmail Kapan'da listede olsa çok sevindirici olurdu...
|
Hasan Karakaya
Fehmi Koru Mümtaz'er Türköne |
[i][b]Oy vercektim ama kapanmış...
CAN DÜNDAR, HASAN CEMAL, HASAN KARAKAYA, M.ALİ BİRAND, MEHMET BARLAS en dürüst yazarlar |
Öncelikle bütün Vakit yazarlarını takip eder ve zevkle okurum..onun dışında bekir coşkun ve ahmet hakan denilen chp yandaşı ve yardakçılarını takip ederim..sevdiğimden değil..sadece insanın düşmanınıda bilmesi gerekir düşüncesindeyim o kadar :) en çokta yazdıkları bütün yalan ve iftira dolu yazıları vakit gazetesinin belgelerle çürütmesi hoşuma gidiyor ;D
|
Alıntı:
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa âlim olsa Yine merkep yine merkep... |
tam anlamıyla hıc bırını takıp etmıyorum ama arada sırada M.ali Brandı okuyorum
|
Alıntı:
oy oy ne guzel cevap olmus yaa :) allah razi olsun kardesim |
Alıntı:
Sizden de inşallah Selahaddin kardeşim.. (dörtlük benim değil ;)) |
Hasan Karakaya'yı tek geçerim...
|
ya anketi hazırlıyan arkadaşımız sanırım çok önemli yazarımızı unutmuş,Gülay göktürk:çok önemli yazarımız listede olmalıydı çok önemli kalem,tafsiye ederim saygılar.
|
Alıntı:
onun unuttugunu sen hatirlattigin icin |
Serdar turgut Engin ardıç Mümtazer türköne
|
bence Mustafa Armağan'da seçenekler arasında olmalıydı.
|
Açıkçası hiç birini takip etmiyorum.
Ama forum sayesinde Bekir COŞKUN ;) |
nuray mert , nazlı ılıcak , emre aköz....
|
ee hanii Leyla İPEKÇİ ile Elif ŞAFAK :o Zamanda salı günleri yazıyorlar...Severek okuyorum ikisinide.
|
Ben hüseyin üzmezin yazılarını çok beğenerek okuyorum. ;)
|
a.turan alkan okumadan geçen gün benim için ziyandır
|
muhalifleri okuyorum genelde
|
Alıntı:
davan kutsalsa ve inancın tamsa hiçbirşey olmaz sen kafana takma.. |
ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU
Ekram Dumanlı Hüseyin Gülerce |
ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU,HASAN KARAKAYA ve ankette ismi bulunmayan (eklenirse güzel olur) Abdurrahman DİLİPAK
|
Tamer Korkmazı nasıl koymassınız :-\
|
burda benim köşe yazarım yok ama aaaa çok ayıp ettiniz tabikide mustafa islamoğlu onun yazılarını okurken ayrı bi keyif alıyorum onun dışında ali bulaç,emre aköz,hayrettin karaman
|
yazarlar eksik sanırım.
selahaddin çakırgil.....vakit tamer korkmaz.....yeni şafak hasan celal güzel.....radikal nuh gönültaş.......bugün engin ardıç.....sabah şamil tayyar....star |
Milli Gazete M.Şevket EYGİ,Zeki CEYHAN ve Afet ILGAZ
Sahi bunlar neden yok listede? |
Alıntı:
|
Bu isimler İslamın türkiyedeki en büyük savunucuları arasındadır ve siyonistler de bu kişilerin yazılarını yıllardır sürekli takip ederler.Her fırsatta da bunu itiraf ederler.Bu yüzden bu kişilerin önemi büyüktür.
|
Nusret sayesinde vakit gazetesinin hemen tüm köşeyazarlarını kısmen takip ediyoruz sağolsun .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne hizmetinden bahsediyorsun.İslam adına olmayan hizmet, kuran kursu yıkmak, israilden ödül almak vs. gibi hususların hangisi hakka hizmet. 7 yıl geçti.bana somut örnek ver.De ki şu şekilde kanun çıkardı da bu şu islami çabaya güç kazandırdı de de inanayım. |
Ben sana gözünün üstünde kas var desem inanmazsin..erbakan 11 ayda basardi cünkü kendiside uzun soluklu olmayacagini bildigi icin eldeki bütün imkanlari seferber etti ancak uzun vadede iktitarda olsaydi hersey öyle güllük, gülistanlik olmazdi..
Burada duygu sömürüsü yapma istersen kuran kursu yikti diyerek akli sira ak partiye gönderme yapiyorsun ama hükümetin disinda gelisen bir olaydan bile siyasi rant elde etmeye calisiyorsunuz.. Ayrica o laflar yoksa sizin patentli sloganiniz mi yoksa sizin maliniz mi siz mi sadece hakka hizmet edebilirsiniz, eger gözlerin görmek istese cok sey görürsün ama sen bakan kör olmayi tercih ediyorsun ;).. Bu arada cebindeki ytl de kac sifir bana saysana 8) |
Ben bu Kuran kursları konusunda en çok kadronun (sözleşmeli de dahil) AK Parti döneminde verildiğini düşünüyorum Erbakan hocanın soylemlerinden kapanma noktasına gelen kapanan yerleri biliyordum da şimdi
|
Alıntı:
* Belirli alanlarda alkolü yasakladı. ( Ben her ne kadar onaylamasam da. ) * Kosova'nın bağımsızlığını ilk tanıyan devletlerden oldu. * İran ile Suriye ile olan ilişkiler en üst düzeye çıktı. * Başörtüsüne üniversitelerde serbestlik getiren yasayı düzenledi. * Diyanet İşleri Başkanlığı'na ayrılan ödenek trilyon ytl düzeyine geldi. Benim ilk aklıma gelenler bunlar. Hayır benim anlamadığım şu: CHPlisi gelir siz şeriatçısınız der, Saadetçisi gelir siz Siyonist uşağısınız der. Bizi bizden başka herkes biliyor ya hu. Siz böyle yaptıkça, yani muhalifler ( gerçi Saadet muhalifin muhalifinin muhalifi ya, neyse ) böyle farklı tellerden çaldıkça, benim Ak Parti'ye olan inancım sağlamlaşıyor. Yani diyorum ki, herkes başka bir kulp takmaya çalıştığına göre, gerçekten somut bir olumsuzluk demek ki, gerçekten kör değilim demek ki. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:06. |