![]() |
Alıntı:
İMZA: REDYELLOW NOT: Ben bu reziliği sergileyen türkiyeyi özünden daha fazla uzaklaştırmak için bu rezaletin mutlaka dereceye!! gireceğini düşünüyorum. ne demek istediğimi anlamak isteyenler ilk türk dünya güzeli seçilen kişi ile ilgili olayı araştırsınlar, nasıl birinci seçilmiş, niye seçilmiş baksınlar. |
Alıntı:
Beni bağlamaz onun psikolojisi.. |
Alıntı:
Düzeltme için sağolun. |
Alıntı:
Devlet olarak onun yanındayız maşallah:) Devletin her türlü imkanı seferber oldu, Türkiyeyi o kurtaracak, enflasyon düşecek, memurlara zam yapacak, işçiye zam yapacak, asgari ücreti 2 milyara çıkartacak!!! Açılmadık, saçılmadık yeri kalmamış, hele biraz daha açılsın türkiyeden petrol bile çıkacak!!! Allah korusun hele bir psikolojisi bozulsun, onu ata uçağıyla alırız, gerekirse jetleri kaldırırız, o bizim medarı iftiharımız!!! Her türk kızı onun gibi olmak ister!!!!!! Aklıma gelmişken sorayım: Bu hadise için normal, iyi diyenler acaba kendi kızlarının, eşlerinin bu şekilde olmasını isterler mi? |
Şunu belirtmek isterim ;
Hadiseyi sadece kıyafeti yüzünden eleştiriyoruz değil mi abartılı hakarete varan eleştiriler de var..Birde ufaklara kötü örnek olacağı şeklinde de eleştirileriniz var.. O halde madem bunlardan yakınıyorsunuz yabancılar çırıl çıplak ortalıkta geziniyor ,(gençlere kötü örnek oluyorlar) lakin buna biz türklerin sesi çıkmadığı gibi ,aksine hayranlıkla bakıyoruz izliyoruz izlettiriyoruz. Hadiseye gelince anormal biçimde tepkiler, hakaretler, ortalıkta uçuşuyor. Unutmayalım ki Hadise'de bir insan onun psikolojisi var onunda sağlığı var. Sadece suçu Hadisede bulmayalım her zaman sölüyorum Kıyafet tercihi evet yanlış ama tercih ettirmekte büyük rol oynayanlarda da hata var. Bu saatten sonra Türkiyeyi temsil eden birinin üzerine daha fazla gidilmesin itiraz ediyorum. |
Zaten itiraz etsekte fayda yok..
Fayda olsa ne our kapanacak değil ya... Biz karşı çıkıyoruz ama bir okadar da destekleyen var.. Benim demek istediğim yarışmaya katılmak başlı başına bir hata |
hadise kazanır desem nasıl olur bilmemki bakalım
|
Laik Türkiyeye Layık Olan Hadiseye yarışmada başarılar dilemek isterdim fakat kıyafetleri görünce şok oldum
Soyunarak kazanacaksa yarışmayı hiç kazanmasın ! Kıyafetlerden memnun olan fahişe fikirli soytarılar ülkemizi rezil etmekte amaçlarına ulaşmış olarak görüyorum ! |
Alıntı:
|
Gönderme yapmadan konuşursanız daha hoş olur gibi düşünüyorum.
|
Türkcemizle sölemek en iyisi şarkıyı illa yabancı dille söleyip birinci olmayı tercih edenler Türkcemizi bir başka dilden kücük görenleri kınıyorum
|
Gönderme yapmak değil amacım...
Psikolojisi bozulur dedim..Bunda alınacak bişey yok. |
Sesi kıyafeti kötü ve türkiyeyi iyi temsil ediceğinede inanmıyorum Birinci olması bişey kazandırmaz bize :utandım::utandım:
|
Umarın sahnede ayakları dolaşır ve yüzükoyun yere kapaklanır
Allah için bunu çok istiyorum Zaten sesi mesi gitmiş amazondan fırlamış gibi bir hali var Biz de MİLLİ! bir felaket yaşamış oluruz |
Eurovision hadisesi çıktı çıkalı forumda bir düşünce almış başını gidiyor,bu hadiseye sadece bir konu altında yorum yapmıştım bu da 2. oldu.Yorumları okuyuncada canım sıkılıyor,herkesin görüşü kendine neden görüşlere karşı çıkarcasına yorumlar yapılıyor?Biri görüşünü sunuyor diğeri vayy nasıl böyle düşünürsün gibi bir mantığa yöneliyor. Ne düşünürsem düşünürüm kime ne bundan?İster doğru düşünürüm ister yanlış.Senin doğrun senin,benimki benim.Göreceli bir durum bunu özelleştiremez kimse.Bu forumda rahatsız olduğum tek konuda budur.Görüşlere saygı yok(Genelleme yapmıyorum ama çoğu böyle).Bir doğruyu takmış peşine, ahkam kesmelerin bini bin para...Tamam düşünürsün bunu dile getirmek en doğal hakkındır lakin başkalarının düşüncesini küçümseyemezsin,haddin de değil!Benden bu kadar:gül:
((Şahsa yönelik bir yorum değildir,kimse üzerine alınıp yorumlar yapmasın rica ediyorum)) __________________ |
Alıntı:
|
Siz kendinize olmasını istermiydiniz bu dileğinizin.
Hatırlatayım; ''Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkanı yapma''. |
Ben bu rezilliği yapıyorsam evet isterdim.
Ben bu rezilliği yaparsam, evet Allah beni kahreylesin! yüzü koyun yere yapıştırsın! Böyle bir rezillik yapmaktansa yüzü koyun yere yapışmayı yüzlerce kere tercih ederim! |
bu resmi kaldırın konulardan magazin yeri değil burası ak partiye yakışmıyor neden bu resim hala duruyor yakışıyormu bu resmi eklemek afedersin erotık resim olarak konulması utanc verici lütfen kaldırılsın kınıyorum ak gencliğe bizlere yakışmaz resim kaldırılsın
redyellow benden büyüksün lütfen resmi kaldır büyüklüğüne yakışıyormu senden şüpe duymakmı gerekir |
bence bu konu kilitlenmeli ... amacını aştı başlık !
|
redyellow benden büyüksün koyduğun resim sana yakıştımı yaşın büyük olabilir ama düşüncen sıfır olmuş
|
Arkadaşlar konu arkadaşı yasaklayana kadar kapanmıştır. Lütfen dıştan gelen parazitlere karşı uslubunuzu bozmayın.Onların derdi bizi kışkırtıp kötü sözler etmemizi sağlamak.Yenik düşmeyelim onlara Ayrıca Lütfen diyorum Ahlak dışı resimler eklemeyiniz.Burası AK PARTİ FORUM'dur... bunu unutmayalım... |
[quote=Ak_Kelebek;611137]
Arkadaşlar konu arkadaşı yasaklayana kadar kapanmıştır. Lütfen dıştan gelen parazitlere karşı uslubunuzu bozmayın.Onların derdi bizi kışkırtıp kötü sözler etmemizi sağlamak.Yenik düşmeyelim onlara Ayrıca Lütfen diyorum resim eklemeyiniz.Burası AK PARTİ FORUM'dur... bunu unutmayalım... resim eklemek birilerine malzeme olur haklısın |
Alıntı:
Sen yazar yazmaz hemen koşup senin yazını okumak zorunda mıyım? görmek zorunda mıyım? Sürekli forumda olmak zorunda mıyım? Ben işyerindeyim, işyerinden bağlanıyorum. İşim var gücüm var. zaman bulunca da nete giriyorum, foruma bakıyorum. Önyargılı olma. Başkasına düşüncen sıfır derken kendi düşüncenin sıfırlanabileceğini unutma. Üstelik geçen gün bu forumda Numan Kurtulmuş için "ŞEREFSİZ" kelimesini kullanacak kadar zavallılaşan birisinin bana verceği ahlak dersi olamaz. lütfen.... NOT: O resmi daha önce de yazdım, hadise olayını türkiyenin gururu, alkışlanacak bi şey, gurur duyulacak bir şey olarak gösterenlere ibret için istemeye istemeye koymuştum. Silinmiş iyi olmuş. |
emir değil ricadır ABİ
|
Alıntı:
emir de olsa farketmez, yanlış bir şey yaparsam bunu düzeltmeyi bir emir kabul ederim ama emrinde ricanın da bir üslubu olur ama değerli kardeşim. Hemen iki yazmışsın, ne düşüncemin sıfırlanması kalmış ne yaşım ne başım, ne şüphe duyulmam gerektiği vs.. Bu üslup ile hiç bir yere varamazsın. keskin sirke her zaman küpüne zarar verir. İyi akşamlar. |
Arkadaşlar bir an önce bu konunun bir yerde son bulmasını yürekten istiyorum...
|
Konuyu silmek üzere kilitleyin başka çare yok !
|
konu acılmış kilit kalkmış
|
All times are GMT +3. The time now is 17:12. |