![]() |
Namaz kılmak bi işe yaramıyor değil..!
Sadece namaz kılarak bi şeyleri tam anlamıyla yapmış olmayız... Lütfen sözleri çarpıtmayın... Namaz bahsini açan dahi olmadı... |
Yıllar önce Üniversitedeyken tartışmıştım kendileriyle..
Ağır küfür etmişti kendiler şahsıma... Öldü.. Tüm faniler gibi.. Hegomonyasıyla gitti.. Artık her nereye gittiyse (!)... |
Ahiret var...
|
Cüzzam konusunda önemli çalışmaları olmuş. Herkes cüzzamlılardan kaçarken o yüzlerine dokunmuş, okşamış morallerini yükseltmiş vs. Bunlar basit şeyler değil. İnsani açıdan büyük erdemdir. Eğitim çalışmaları yapmış, Güneydoğu'daki kızları okutmuş.. İyi ve güzel
Tüm bunların yanında bu yüzyılda başörtülü öğrencilerin üniversitelere sokulmamasını savunuyor. Bu konuda çok katı. Kendi fikri, Milli İrade'yle tamamen zıt olmasına rağmen " bu ülkede bizim dediğimiz olur" diyebiliyor. Cumhuriyet mitinglerinden sonra Star gazetesinden Fadime Özkan kendisiyle bir röportaj yapmıştı. Fadime Özkan'ın sorularına o kadar şaşırmıştı siz gerçekten Star gazetesinde mi çalışıyorsunuz diyebilmiş bir insan. Oysa Fadime Özkan yıllarca başörtülü olmuş daha sonra başını açmış bir bayan. Başörtüsü düşmanlığı, İslami değerler karşıtlığı, mütedeyyin topluma hakaret!.. Hepsi ve daha fazlası kendisinden katı biçimde mevcut. Evrensel İnsan Haklarından, Temel Hak ve Özgürlüklerden nasiplenenemiş bir gerici ve asli yobaz.. Ahirette kendisine başarı dilemekten başka elimizden birşey gelmez. Kolay gelsin diyelim. Benim kardeşim gecesini gündüzüne katarak ÖSS için çalışıyor ama başını açmazsa sınava giremeyecek. Öteden beriden peruk bakıyoruz, peruk buluyoruz, peruğu alıyor başörtüsünün üstüne takıyor sonra bonem görünüyor mu yemenim görünecek acaba sorun çıkacak mı diye böylesine vahim bir gerilim yaşıyor. Biz de Türkan Saylan'a Alah'tan rahmet diliyoruz :evet: |
türkan saylan ı neden bayrağa sardıklarını bilemem ama
şuna çook şaşaırdım antalya ya türkan saylan ın anıtı dikilecekmiş bence bu daha acayipp.......... |
Bu kadın hernekadar bir çıkarı olmadan iyilik yapmamış olsada ölünün arkasından konuşulmaz o yüzden hakaret etmesek iyi olur
|
Şahsıma hakaretin kralını yapmıştı..arkasın da da başta Yök kılıcı ve makamı vardı..
Candan ERÇETİN'in şarkısında dediği gibi.. 'Bir avuç toprak için yor kendini.. Dünya'da "ölüm"den başkası yalan!.. |
Ölünün arkasından neden konuşulmasınki. Ben şimdi flash belleğim yanımda olsaydı onun hakkındaki haberleri koyacaktım buraya. Siz TÜRKAN ABLA SKANDALI manşetini görmüşmüydünüz? ÇYDD çalışan veya burs alanların anlattıklarını ? Sonunuz Menderes gibi olur demesini görmüşmüydünüz ??!!
Yok artık yapılan ihanetlerin yanlarına kar kalma devri bitti. Millet öğrenecek herşeyi |
türkan saylanla ilgili bir konuda ben o bayana saygı göstermiyorum..
cenazesinide ibret olsun diye izledim ama bi 5 dakika bile değil...dedim... bana bi özel mesaj geldi yok başörtü eylemi yok ne ekersen onu biçersin safsatası... evet biz inancımız için direniyoruz...ekinimiz zor bir arazide... ama onlarında cumhuriyet mitinglerindeki gibi zorla veya parayla tehditle getirmiyoruz... herkesin canı yanıyor diye geliyor... biz inanıyoruzki bizim zaferimiz yakındır... benim bu konudaki düşüncem o terbiyesizin yorumu yüzüden değişmedi... cevap veremedim banlanmıştı... biz azınlık değiliz....sadece zorla birilerini toplamıyorruz.... türkan saylanında şehit olduğunu kimse idda edemez o bayrak sadece bir tatmindir.... şehitlere hakarettir... evet türkan saylanı sevenlerin dediği gibi... ektiklerini biçme zamanı gelmiştir..... |
Burada Türkan Saylan hakkında konuşanların hepsini toplayın insaniyet adına yaptıkları Türkan Saylan'ın yaptıklarının 10 da 1 i etmez , zaten eden insan böyle bir insanın arkasından bu şekilde konuşmaz.
Yahu Allah aşkına yazsanıza kendi kariyerlerinizi , aldığınız ödülleri , yaptığınız buluşları , bitirdiğiniz okulları , aldığınız akademik statüleri ... Rica ediyorum ya , yazında sizlerin neler yaptığınıda görelim. Onun kurtardığı hayatlar için aldığı dualar yeter arkadaşlar siz sıkmayın canınızı , vicdanı rahat melekler gibi uyuyyor o siz hiç merak etmeyin. |
Alıntı:
İmza : Türkan saylan BU ÜLKEDE BİZ NE DERSEK O OLUR, BİZ ASILIZ. İMZA : TÜRKAN SAYLAN. EVET BURS VERİYORUZ, BAŞÖRTÜLÜYE VERMEYİZ. İMAM HATİPLİYE VERMEYİZ. İmza: Türkan Saylan. Demişsiniz ya onun yaptığının onda birini yaptınız mı diey? Onun yaptığının bırakın onda birini, milyarda birini yapmaktan ALLAHA SIĞINIRIM! |
Alıntı:
Haber mi aldınız öteki tarafttan? Kaynağınız sağlam heralde. Hı? Onun "kurtardığı" hayatlar nedir yahu? Hayat mı kurtarmış? Yoksa altı üstü burs mu vermiş?.. Hadi burs vermiş Alllah razı olsun. Kendine DUA EDECEK OLANLARA mı vermiş yoksa DUA İLE ALAKASI OLMAYANlara mı vermiş? Kimin duasını almış? Sorular öyle uzayıp gider.. |
Alıntı:
bırakın artık safsatayı....ektiklerini biçme zamanı gelmiştir..;;) |
”Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil bale yapmasını istiyoruz. İnancın insanların iç dünyasında saklı olmasını istiyoruz”
“Çocuk zihinsel ve fiziksel olarak gelişeceği aktiviteler yapmalıdır.” Bunu din düşmanlığı olarak algılamamak gerekir , geniş ve çok açılı bir görüş gerektirir bunu doğru yorumlamak. Burada çocuktan bahsediliyor. Çocuklar daha ilkokula başlamadan kuran kurslarına gönderilip, henüz yatağın altındaki canavarlardan korkma çağındayken, cehennem korkusuyla yetiştirilmesi, zekası henüz gelişme safhasındayken sorgulama yerine dinin genel geçer şartlarının beynine kazınması yanlıştır. Eğer bir kişi din hakkında bilgi sahibi olacaksa, bilincinin yeterince geliştiği, doğruyu yanlışı ayırt edecek, her hocanın dediğinin doğru olmadığını, her kitapta yazanın kural olmadığının farkına varabilecek bir yaşta olmalıdır. Aksi halde yapılan din öğretisi değil beyin yıkamadır. Bu cümlesinde kullanılan bale yerine basketbol oynamasını koyun, gitar çalmasını, ud çalmasını, saz çalmasını koyun. Anlatılmak istenen fikir değişmez. Başörtüsüne gelince evet başörtülülere burs vermiyordu çünkü okula gidemeyecek birine neden burs verilsin. Bunun yanısıra ÇYDD'nin kurslarına kayıt olup okuma yazma öğrenen çoook başörtülü arkadaşımız var. |
Alıntı:
Din düşmanlığı olduğunu söyleyen kişiden anlayabiliriz rahatlıkla... Herkesin ne mal olduğu ortadayken tartışmanın da pek bi anlamı yok... |
Alıntı:
Daha nitelikli daha makul daha aydınlatıcı bir yorum beklerdim ama kestirip atmışsın ... |
Alıntı:
Evet çünkü ben bu zatın ne mal olduğunu biliyorum... Uzatarak ne prim yaptırayım ki... :hihi2: |
Alıntı:
Namaz kılan değil bale yapan gençlik istiyoruz diyen bir zihniyet evet din düşmadır. Başörtülüye burs vermeyiz diyen zihniyet din düşmanıdır. Başörtüsüne karşı eylemler yapan,başörtülülerin okullara alınmaması için ellerinden geleni yapan zihniyet evet din düşmanıdır. Başörtülülerin okula gidememesinde çyddnin katkısını unutmayınız. Başörtüle birisi okula gidemecek o zaman niye versin demişsin:) peki, hay hay...bunun cevabı başka da ben sana başka bir şey sorayım. İmam hatipliye burs vermiyoruz da diyordu saylan. İmam hatipliler okula gidemiyor mu? üniversiteye gidemiyor mu? Buyur cevap ver. çocukların küçük yaşta dinini öğrenmesine karşı çıkan zihniyet evet din düşmanıdır. BU zihniyet ne hikmetse o yaştaki çocuğun baleye gitmesine, bale öğrenmesine bir türlü karşı çıkmıyor. Dinini büyüyünce öğrenecekse bırak baleyi de büyüyünce öğrensin. |
laiklik şehiti olmuştur heralde |
Peki bana şunu söyleyin ! İHL okullarında kızlarda okuyor. Peki neden bir tane bile bayan imam yok bana açıklar mısınız? Neden imamların hepsi erkek? İHL okullarında okuyan bayan öğrrencilerin akıbeti ne oluyor? İlk önce bunları açıklayınız. İlerisi karanlık bir grup insana neden ÇYDD gibi bir kurum burs versin ki?
|
Alıntı:
1- Sen hiç ömründe KIZ KURAN KURSU diye bir şey duydun mu? yenir mi? içilir mi? nedir bu? 2- Sen hiç ömründe VAİZE diye bir şey duydun mu? nedir bu? beton mudur? kireç midir? meyve midir? sebze midir? 3- Diyanet İşleri Başkanlığı Bayan İrşat Ekibi diye bir şey duydun mu? İrşat ne demektir; bayan irşat ekibinde kimler yer alır? Eğer bunlaır cevaplarsan kendi sorularının cevabını da otomatikman bulmuş olursun. |
Asıl sorumun cevabı yok. Neden bir tane bayan imam yok ülkemiz de ayrıca o bahsettiklerin nerde ne şekilde görev alıyorlar? Hangi statüdeler? Ayrıca Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilimdalı Öğretim Üyesi Salih Akdemir, Türkiyede sosyal devlet yerine sadaka kültürünün gelişmesinin ''iğrenç'' bir durumun göstergesi olduğunu söyledi. Laik devlete bağlı Diyanet İşlerinin olamayacağını savunan Salih Akdemir, ''Diyanet İşleri ile Kuran yeniden yorumlanmalı'' diye konuştu. Salih Akdemir iç savaş tehlikesine de dikkat çekti. Belki dinci gazetelerde bu haber yoktur ama diğer bütün gazetelerde bu haber var. İsteyen de internettenbulabilir.
|
Bu da bir İLAHİYAT FAKÜLTESİ hocası ne diyor iste size gereken cevap AKP liler.
|
cevap vereyim diye girmiştim ama süvari atına binmiş uçmuş:) gerek kalmamış yani.
|
Okuduğum ve dinlediğim kadarıyla....
bir kişinin Şehid olabilmesi için önce müslüman olması gerekir eğer müslüman değilse zaten ağzıyla kuş tutsa YOK..... bir kişiye şehid denile bilmsei için: Allah yolunda cihad etmesi Allah için ölmesi gerekir Devası olmayan hastalıktan ölen müslümanlarda şehid sayılır Allah için bir iş yapmaya çalışır ve o ylda ölürsede şehid sayılır islam alimleri bunları çoğaltmıştır belli koşullar çerçevesinde şehid olup olmadığı söylene bilir ama işin aslını Allah bilir sahabeden bir tanesi savşın birinde o kadar cengaver savaşmışki öldükten sonra şehid oldu demişler peygamberimiz onu cehennemde görüyorum deyince sahabesi sormuş nasıl olur ya rasülallah hepimizden daha cesur savaştı deyince peygamberimiz o Allahın rızası için değil kendi şahını için savaştıda ondan demiş..... Müslüman olan kişilerin Şehid olup olmadığını Rabbim bilir ama yani bi yerdede Göz var Nizan var.......[/quote] |
Bu yapıLanLarın bizleri geçtim şehitlerimize ve şehit ailelerine saygısızlık oLduğunu düşünüyorum... Artık o kadar kolay ele alınır oldu ki şanlı bayrağımız televizyonlarda bi zamanlar semra kaynana modası vardı onun oğlu kokoin ve alkol krizinden öldüğü zaman benim olum şehit ifadeleri oldu tabutuna bayrağımızı örtmeye kalktı sonradan durumu özür dileyerek toparlamaya çalışsada burda da görüyoruz ki bırakın ünlü ve göz önünde olan birini artık bir iki televizyona çıkmış herkez şehit muamelesi mi görücek çok düşündürücüdür. Ayrıca Türkan Saylandan bahsediyoruz ki ; Türklere cani barbar demiş , Osmanlıyı her sözünde kötülemiş , çocuklar namaz kılmasın bale yapsın demiş vs.. Çok yazık gerçekten çok birisinin bunlara dur demesi gerekiyor.
|
All times are GMT +3. The time now is 11:44. |