Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Daha İyi Bir Forum İçin Neler Yapalım Ak Gençlik ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=105)

ak_fatih 08-02-2007 00:05

Daha İyi Bir Forum İçin!

ya bişey soracam milletin maili bana geliyo halbuki ne ben onları ekledim nede onlar beni birbirlerine gönderdikleri mailler bana geliyor sıkıldım artık napacam bi çözüm yolu gösterirseniz memnun olurum yoksa forumdan üyeliğimi mi kaldırıyım anlamadım?

CSCneyt 08-06-2007 03:22

Daha İyi Bir Forum İçin!

FORUMA BİR CHAT KISMI KONULABİLİR VE DAHA HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİRBİRİMİZLE TEMASA GEÇEBİLİR KONULARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ.BENCE ÖNEMLİ CHAT KONULURSA İYİ OLUR.FORUM İÇİ İLETİŞİM İÇİN MÜKEMMEL OLABİLİR KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI,SOHBETİNİ GELİŞTİRMESİ VE DAHA YARARLI ÇALIŞMALARA ULAŞMASI İÇİN ÇOK GÜZEL ABDULLAH BEY
SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR....

Fahrenheit 08-06-2007 11:31

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

CSCneyt Nickli Üyeden Alıntı
FORUMA BİR CHAT KISMI KONULABİLİR VE DAHA HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİRBİRİMİZLE TEMASA GEÇEBİLİR KONULARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ.BENCE ÖNEMLİ CHAT KONULURSA İYİ OLUR.FORUM İÇİ İLETİŞİM İÇİN MÜKEMMEL OLABİLİR KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI,SOHBETİNİ GELİŞTİRMESİ VE DAHA YARARLI ÇALIŞMALARA ULAŞMASI İÇİN ÇOK GÜZEL ABDULLAH BEY
SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR....

bende düşünmüştüm böyle bir şeyi,sonradan lüzümü yok gibi geldi tanışmak ve sohbet için gayet güzel bölümlerimizin mevcut olduğunu düşünüyorum ... Ayrıca forum sayfası fazlasıyla uzayacak...Hayırlısı..

GoKSeL 08-06-2007 12:20

Daha İyi Bir Forum İçin!

Burası bi siyasi parti forumu olduğu için geyik bölümlerinin fazla olması hoş durmuyor. Ne bileyim buraya sadece Ak Parti üyeleri gelmiyor. Başka partiden biri gelip en alttaki son atılan mesajlara baktığında orada dolu dolu bir içerik görmesi hoş olur. Ama ben ne zaman baksam orada forum oyunlarından bir başlık duruyor çünkü siyaset konuşulmuyor artık nedense. Mesaj sayısı her şey değildir hatta hiçbir şeydir.. Post kasmak için güzel paylaşım sağol gibi mesajlar görüyoruz artık..

Fahrenheit 08-06-2007 12:24

Daha İyi Bir Forum İçin!

haklısın seçim öncesi daha çok siyasi mesele konuşuluyordu seçim sonrası ise geyik ve paylaşım arttı...ve tartışacak konuların sayısı azaldı ve provakatif arkadaşlar gelmez oldu ...

Mcht_Ln 08-06-2007 12:33

Daha İyi Bir Forum İçin!

Çok fazla geyik yapılıyor.Yani aşırı ;)

İnterferon 08-07-2007 00:56

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Crln Nickli Üyeden Alıntı

Malesef :(

Seyda 08-10-2007 05:21

Daha İyi Bir Forum İçin!

belki gozumden kacmis olabilir ama yok sanirim.
donanimhaber.com'da "benim forumlarim" diye bir bolum var oraya takip ettiginiz topic'leri ekliyorsunuz ve tikladiginizda sadece onlar cikiyor. dedigim anlasildi sanirim ?

fatih_44 08-10-2007 11:44

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı
haklısın seçim öncesi daha çok siyasi mesele konuşuluyordu seçim sonrası ise geyik ve paylaşım arttı...ve tartışacak konuların sayısı azaldı ve provakatif arkadaşlar gelmez oldu ...

katılıyom bende geyik arttı

flower 09-06-2007 15:25

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Crln Nickli Üyeden Alıntı

ama oda olmasa sıte az bıras cıddı oluo buda gerekıobı hem
abılerle ablalarla bu sekılde tanısmıs oluorusss

bu arada yarısmalar duzenleyıp hedıyeler yolanabılır uyelere
kendı cektıgımız doga fotgrafkarını falan sergıleyeblırızz
gıbı daha cok secenek konulabılır tabee

mehmetal 10-23-2007 11:04

Daha İyi Bir Forum İçin!

forumları ayakta tutan nedenlerden biride geyiktir. bu insanları birbirine daha çok bağlıyor ve arkadaşlık seviyesini artırıyor tabi aşırıya kaçtığında amaç değişiyor

Feride 10-23-2007 11:34

Daha İyi Bir Forum İçin!

bence de aşırı derecede gereksiz konu başlıkları açılıyor ve bukonular konuşuluyor..

HOGE_MERA 10-23-2007 16:42

Daha İyi Bir Forum İçin!

Anılarını paylaşmak isteyenler için bir bölüm açılabilir.

selahattin_ay 10-23-2007 16:45

Daha İyi Bir Forum İçin!

s.a
radyoyu dinleyemiyorum. internetim kisitli ama yine de cogu radyoyu, forum radyolarini da dinleyebiliyorum..
bazi sitelerde oldugu gibi acilir acilmaz ustten cikan bir kutucuk ile verebilir miyiz ?? ya da farkli bir yontem bilmiyorum teknik konulari ...
tesekkurler

yolcu44 10-23-2007 16:47

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

HOGE_MERA Nickli Üyeden Alıntı

bunun için "üye köşesi" bölümünde "biyografi ve yaşam" alt bölümü mevcuttur.

bennur 10-23-2007 16:50

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı

bazi sitelerde oldugu gibi acilir acilmaz ustten cikan bir kutucuk ile verebilir miyiz ??
tesekkurler

Bence de bu çok güzel olurdu

HOGE_MERA 10-23-2007 17:56

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

HOGE_MERA Nickli Üyeden Alıntı

bunun için "üye köşesi" bölümünde "biyografi ve yaşam" alt bölümü mevcuttur.

Tamamdır. Tşk..

SAHILL35 01-13-2008 22:53

Daha İyi Bir Forum İçin!ÖNERİ

YA YAŞADIĞIM Bİ DURUMDAN AKLIMA BİR ÖNERİ GELDİ..
FORUMDA 1 AY SÜREKLİ ONLINE OLMAYAN ÜYELERİMİZE "MERHABA" MESAJI ATALIM..
BEN BİR PROGRAM İNDİRMEK İÇİN BİR PC FORUMUNA ÜYE OLMUŞTUM,İNDİRDİKTEN SONRADA Bİ DAHA GİRMEDİM..AMA HER AY BANA MAİL ATIYORLAR: "FORUMA KATILMIYORSUN,SENİ ÇOK ÖZLEDİK,SEN OLMADAN EKSİĞİZ" GİBİ ŞEYLER YAZIYORLAR VE HEP FARKLI ÜYELER YOLLUYOR BU MAİLLERİ..
SANIRIM BİR EKİP KURMUŞLAR 5-10 KİŞİLİK,BUNLAR AKTİF OLMAYAN ÜYELERE BÖYLE DAVET MAİLLERİ YOLLUYOR..
BENDE ONLARIN EMEKLERİ ZİYAN OLMASIN DİYE,KIYAMIYORUM HER AY BİR KEZ FİLAN GİRİYORUM O SİTEYE..
GİRMİŞKEN ŞU KONU NEYMİŞ DİYE İLGİMİ ÇEKEN BİR BAŞLIK OLUYOR,BAYA TAKILIYORUM :)
AYRICA BAZEN "1 AYDIR FORUMDA YOKSUN..SİFRENİMİ UNUTTUN?"DİYE BİR MAİL GELİYOR,O MAILDEKİ LİNKE TIKLAYINCA KULLANICI ADIM VE ŞİFREMİN YAZILI OLDUĞU OTOMATİK BİR MESAJ GELİYOR...
BİZ DE AKFORUMUMUZDA BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPSAK AKTİF OLMAYAN ÜYELERİMİZİ KAZANABİLİR MİYİZ?
DİYE AKLIMA Bİ DÜŞÜNCE GELDİ..YAZAYIM DEDİM..
BELKİ İŞE YARAR :)

SAHILL35 01-13-2008 22:54

Daha İyi Bir Forum İçin!ÖNERİ

BİRDE VİDEO LAR İLE İLGİLİ BİŞEY GÖRDÜM,MESAJ PANELİNDE YOUTUBE İKONU OLAN Bİ SİSTEM KURMUŞLAR,ONA TIKLIYORSUNUZ,ORAYA KODUNU EKLEDİĞİNİZDE LİNK DEĞİLDE,VİDEO OLARAK AÇILIYOR SAYFADA GÖRÜNTÜ...belki buda işe yarayabilir diye düşündüm :)

ATmaCA53 02-04-2008 18:58

Ynt: Daha İyi Bir Forum İçin!

arkadaşlar siteye ne olmuş ya tanıyamaz oldum girerken siteye, ak partiye ait logosu kaldırıldı sanki bazı birşeyler kaldırılmış gibi geldi bana...

Duygu'Seli~ 02-05-2008 15:03

Ynt: Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar siteye ne olmuş ya tanıyamaz oldum girerken siteye, ak partiye ait logosu kaldırıldı sanki bazı birşeyler kaldırılmış gibi geldi bana...

Bence çok güzel olmuş.. ;) yeni hali çok hoşuma gitti.. ;D yapanların eline sağlık.. ;)

Abdullah KAÇ 02-05-2008 15:20

Daha İyi Bir Forum İçin!

Eski logomuz 2007 ye ait idi. Yeni yıl ile yeni logomuzu koyacaktık fakat sunucumuzu taşımayı bekledik. Şimdi sunucu taşıma işlemlerimizi tamamladık. Ve bir iki değişiklik yaptık önceden tek ve turuncu renk tema kullanma durumundayken şimdi renklerimiz geniş çeşitli olmuş oldu. Ve yeni logomuzuda en kısa sürede forumumuza katacağız İnşallah.

Duygu'Seli~ 02-05-2008 15:26

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Renklerin çeşitleri olması ve değişiklikler çok hoş.
"Tebdili mekanda ferahlık vardır" tabi ama arka fondaki siyah gerçekten çok ağrıttı gözlerimi, alışırmıyız ki ??? :-\ :-\

Alışırsın alışırsın.. ;D Ben özellikle siyahı beğendim zaten.. ;D ;D eskisinden daha güzel olmuş..Uzun zamandır yoktum iyi geldi böyle görünce.. ;D ;D

yasinarslanpay 02-05-2008 15:29

Daha İyi Bir Forum İçin!

Forumun yeni durumunu çok beğendim .Elinize saglık renklerin çeşitlenmeside hoş olmuş.

Milli Görüş2000 02-06-2008 17:35

Daha İyi Bir Forum İçin!

Teşekkür ederim böyle bir başlık için.

Bence dini bölümlerin artırılması lazım.
Birde erkekler ve hanımlar için ayrı bölümler olması güzel olur.

MaU_95 02-07-2008 00:31

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Milli Görüş2000 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim böyle bir başlık için.

Bence dini bölümlerin artırılması lazım.
Birde erkekler ve hanımlar için ayrı bölümler olması güzel olur.

Güzel düşünce, kadınların ve erkeklerin kendilerine özgü ortak problemlerini dile getirip tartışabilecekleri bölümler olabilir. Sağlık sorunları, sosyal hayat v.s. ama kim erkek, kim bayan nerden bilecen? :D

Yine de yararlı olabilir diye düşünüyorum.

Forum yeni hali ise müthiş olmuş. Ellerinize, emeklerinize sağlık.

RDönmezs 02-07-2008 13:37

Daha İyi Bir Forum İçin!

forumun temasına ne oldu böle yaa :D

manifesto 03-11-2008 19:03

Daha İyi Bir Forum İçin!

Arkadaşlar daha önce birkaç kez daha yazdım ama önemsenmiyor sanırım

Forum da görsellik sorunu var

Aşağıda online bulunan üyelerin nick nameleri dahi okunmuyor

Tuhaf renkler ve yazımlar, konu başlıklarını yeni mesajları gösteren konular yeşil ve belirgin değil

Gerçekten okumakta zorlanıyor insan monitöre yakınlaşmalı sanki

AKP için daha ergonomik bir forum

yolcu44 03-11-2008 19:19

Daha İyi Bir Forum İçin!

Online olan üyeler kısmında herkesin adı okunmak zorunda değil. Biraz emek sarf eden üyelerin adları daha belirgin oluyor. ;) Herşeyi düşündük merak etmeyin. Forumun rengini istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Mavi,Turuncu,Kırmızı...

İlginiz için teşekkürler.

akgenclik56 05-09-2008 12:08

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Online olan üyeler kısmında herkesin adı okunmak zorunda değil. Biraz emek sarf eden üyelerin adları daha belirgin oluyor. Herşeyi düşündük merak etmeyin. Forumun rengini istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Mavi,Turuncu,Kırmızı...

İlginiz için teşekkürler.
BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ.
NİCE GÜZEL GÜNLERE
DURMAK YOK YOLA DEVAM!!

MertcAn_1903 07-02-2008 02:46

Daha İyi Bir Forum İçin!

Bazı arkadaşların imzası çok aşırıya kaçıyor.
Örneğin büyük yazı ve resimler göze hoş gelmiyor.
Bu konu hakkında yapabileceğiniz bir şey var mı ?

Yok ise de canınız sağolsun :)

Necip Fazıl 07-03-2008 18:49

Daha İyi Bir Forum İçin!

bence forumun bir arka planı yani teması olmalı başbakanın resmi olabilir tabii :-*

politikaci 07-03-2008 18:52

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
bence forumun bir arka planı yani teması olmalı başbakanın resmi olabilir tabii :-*

buna bende katılıyorum :)

Necip Fazıl 07-03-2008 18:53

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dimi ama yaa beyaza bakmaktan gözlerim ağırıyor :'(

Hüdaverdi 07-03-2008 18:56

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

MertcAn_1903 Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşların imzası çok aşırıya kaçıyor.
Örneğin büyük yazı ve resimler göze hoş gelmiyor.
Bu konu hakkında yapabileceğiniz bir şey var mı ?

Yok ise de canınız sağolsun :)

Yönetim bu konu hakkında duyuru yapmıştı :-*

imzalarımızın yüksekliğini ayarlıyalım!

Kafes 07-03-2008 18:58

Daha İyi Bir Forum İçin!

o imza konusunda yonetim eskiden duyuru yapmisti guncel olarakta ben bir ara belirtmistim bu sorunu fakat sanirim artik pes edildi

politikaci 07-03-2008 18:59

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dimi ama yaa beyaza bakmaktan gözlerim ağırıyor :'(

benim arka planım siyah bir onu dene en güzeli o :)

Necip Fazıl 07-03-2008 19:00

Daha İyi Bir Forum İçin!

tamam daa başbakanın resmi olsa arkada ne güzel olur dimi :)

politikaci 07-03-2008 19:02

Daha İyi Bir Forum İçin!

Alıntı:

tamam daa başbakanın resmi olsa arkada ne güzel olur dimi :)

oda var tabii

akgençlk 12-21-2008 00:44

Yeni başlık açmaktansa, dikkatimi çeken bir şeyi bu başlıktan yönetime arz etmek istiyorum.

Akpartiforum'u google'dan aratınca eskiden ilk başta çıkıyordu şimdi ise hiç çıkmıyor, neden acaba???? Bu durum geçici olur umarım.

All times are GMT +3. The time now is 18:02.