Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Fetih Gecesinde Erbakan Hocanın Konusu;AK Parti! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=106520)

Yektâ-Ak 06-04-2009 23:11

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630440)
helal kardeşimmm ya cihadın ne olduğunu bilmiyorlar ahkam kesiyorlar

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630438)
kardeşim ya siz cihadın manasını bilmiyorsunuz yada ben yıllardır okudugum kuranı kerimden ve okudugum kitaplardan cihadın manasını yanlış anladım.cihad sadece gençlere farz deildir cihad HER MÜSLÜMANA farzdır.aynı namaz aynı oruç gibi müslümansan cihad yapmakla hükümlüsündür.Lütfen cihad hakkında bilgi edinin kardeşim bu sizin yararınıza olacaktır çünkü size de farzdır bu sadece HOCAMA deil!!!hocam hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmamıştır.eger koltuk sevdası olsaydı çoktan o koltuga oturmuştu.Numan başkanımda çok güzel konuşma yaptı YANDAŞ VE KARTEL medya istediği gibi yayınladıgı için bilmiyorsunuz.

Şimdi cihadın manasını bilmeyip ahkam kesiyor diyen mavera kardeş :) Ve cihadın manasını bilmeden anlatan mesafe kardeş :)

Size izah edeyim cihad hakkında bir iki husus :)

Cihad yaşlılara,kadınlara,hastalara farz değildir :) E Muhterem Hocanız da bu yaşlılar ve hastalar kategorisine girdiğine göre ondan cihad hükmü kalkmıştır.

Neyse mesele bu değil :) Mesele ahkam kesmeyin diyerek kendi kazdığpı kuyuya düşen sizlerin davranışıdır :)

Güler misin ağlar mısın artık
:P

montenegro 06-04-2009 23:12

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630452)
hem hocamı hem numan beyi yada partide kim olursa olsun hangi medya kuruluşu olursa olsun davet edildiğinde icabet etmişlerdir yerel kanallarada çıkmışlardır, büyük grupların kanallarınada önemli olan her yerde ayni hakikatleri dile getirmeleridir ve eğerki bir yanlış varsa, bu yanlış ister akpden gelsin ister chpden hocam yada numan bey yada diğer bir parti yönetimindeki büyüğümüz bunu dile getirmişlerdir bizim derdimiz Akpnin oy oranı, milletvekilleri vs değildir, yapılan yanlışlıkllardır, zülümdür...

hocan o kanallarda yapılan yanlışları anlatmıyordu ergenekoncu ulusalcı kemalistlerin tezlerini diline dolayarak AKP ye hücum ediyordu

mesafe 06-04-2009 23:12

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630417)
teşekkür ediyorum size arkadaşım çok doğru söylediniz....

ahmet mahmut unlu hocaefendiyi anadolu gençlik programına çağırmışlardı sohbet anlatsın diye birde utanmadan demişler ki sultanbeylinin saadet belediye başkanı adayını tanıt oy iste nekadar aptalca bir şey.....Allahtan hoca ben seçim olaylarına karışmam demiş...

bunlar ne ya ne bunlar aptallaık işte...bide anadolu gençlikmiş..çocukları toplayıp gençlik diye yutturuyorlar...Yemezlerrr....

kardeş bu bilgiyi nerden aldın kulaklarınızla mı duydun adayımızı tanıt diye?ve seçtiğiniz kelimelere dikkat edin aptalca ne demek gerçi kötü söz sahibine aittir.kelimeler insanın kişiliğini yaşantısını belirler.ama nolursa olsun konuşmalarınızda daha dikkatli olurmusunuz?Anadolu gençlik derneği HAKKA hizmet eden bi dernektir.derneği objektif olarak hiç baktınız mı?faaliyetlerine katıldınız mı veya biliyormusnuz?çocukta olsa o bir bireydir.ve temeli sağlam olursa bi bina yıkılmaz bizde çocuklarımızın temellerini sağlamlaştırmak için uğraşıyoruz yıllardır.siz ister yiyin ister yemeyin beni ilgilendirmez ama ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİMİZİN kitlesi gençliktir.

Yektâ-Ak 06-04-2009 23:14

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630452)
hem hocamı hem numan beyi yada partide kim olursa olsun hangi medya kuruluşu olursa olsun davet edildiğinde icabet etmişlerdir yerel kanallarada çıkmışlardır, büyük grupların kanallarınada önemli olan her yerde ayni hakikatleri dile getirmeleridir ve eğerki bir yanlış varsa, bu yanlış ister akpden gelsin ister chpden hocam yada numan bey yada diğer bir parti yönetimindeki büyüğümüz bunu dile getirmişlerdir bizim derdimiz Akpnin oy oranı, milletvekilleri vs değildir, yapılan yanlışlıkllardır, zülümdür...

Zulum mu?

Siz zulum yıllarını ne çabuk unuttunuz arkadaşım. Ya da hatırlamak istemiyorsunuz :)

montenegro 06-04-2009 23:14

ayrıca bize oy vermeyen patates dinindendir

seçimlerden önce ülkedeki müslümanların sayısı bu seçimde belli olacak

AKP bizans torunlarıdır
AKP ye oy veren cehennemden tapu alır

gibi açıklamalarda cihad mı

mesafe 06-04-2009 23:21

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630453)
Şimdi cihadın manasını bilmeyip ahkam kesiyor diyen mavera kardeş :) Ve cihadın manasını bilmeden anlatan mesafe kardeş :)

Cihad yaşlılara,kadınlara,hastalara farz değildir :) E Muhterem Hocanız da bu yaşlılar ve hastalar kategorisine girdiğine göre ondan cihad hükmü kalkmıştır.

Neyse mesele bu değil :) Mesele ahkam kesmeyin diyerek kendi kazdığpı kuyuya düşen sizlerin davranışıdır :)

Güler misin ağlar mısın artık :P

cihad sadece elde silah kılınçlarla olmaz kardeş bir annenin cihadi çocuklarını islam için yetiştirmesidir mesele bu bir örnek sadece hocam cihad benden kalktı diyerek susup bi köşede oturup torunlarını mı sevsin.hocamı tanımadınız apaçık ortadadır.yaşlı ve hasta oldugu için cihaddan uzak mı dursun.gaflette olanlar için uzak durması normaldır.biz kimseyi düşürmek için kuyu kazmıyoruz aksine düştünüz kuyudan sizi çıkarmak için ugrasıyoruz kardeş burda gülenecek ve aglancak bi durum yok.

Yektâ-Ak 06-04-2009 23:21

Alıntı:

montenegro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630464)

AKP bizans torunlarıdır

Evet buna kesinlikle katılıyorum.

Bir mitingde "seçime iki parti giriyor,biri saadet partisi oteki diğerleri" demişti :)

Ne gülmüştüm ama ya :) Gerçekten komik.

Yektâ-Ak 06-04-2009 23:28

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630472)
cihad sadece elde silah kılınçlarla olmaz kardeş bir annenin cihadi çocuklarını islam için yetiştirmesidir mesele bu bir örnek sadece hocam cihad benden kalktı diyerek susup bi köşede oturup torunlarını mı sevsin.hocamı tanımadınız apaçık ortadadır.yaşlı ve hasta oldugu için cihaddan uzak mı dursun.gaflette olanlar için uzak durması normaldır.biz kimseyi düşürmek için kuyu kazmıyoruz aksine düştünüz kuyudan sizi çıkarmak için ugrasıyoruz kardeş burda gülenecek ve aglancak bi durum yok.

Bununla karşılık vereceğinizi biliyordum elbette :) Aslında başta yazayım demiştim ama neyse boyleside iyi oldu.

Alıntı:

Manevî cihadı mükemmel yapabilmek için mücahidin benlik, gurur, kibir, riya ve gösteriş gibi kötü duygu ve düşüncelerden arınması lâzımdır. İhlâs kuvvetine dayanmak, uhuvvet kalesine girmek şarttır.
Bunu da ogreniniz o zaman kardeşim :)

Sizin hocanız resmen bazı şeylerini kibir ile yapıyor :)

Neyse daha sonra ilgileneceğim inşallah ;)

mesafe 06-04-2009 23:32

Alıntı:

montenegro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630464)

AKP bizans torunlarıdır

patates dininden diye bi açıklama duymadım ya ben kaçırdım bu konuşmayı yada saptırılmış bi konu...

zinayı anayasadan suç olmaktan çıkaran bi partiye oy veren müslüman kardeşlerimin halini düşünce ben acıyorum inan ki hocam o anlamda demiştir büyük bir ihtimalle bu sözleri

AKP bizans torunlarıdır
hocam tvde açıklamıştı zaten bunu dinimizde kesin bi hükümle yasak günah haram olan şeylerin suç olmaktan çıkartılması konusu idi.

montenegro 06-04-2009 23:35

evet İP le AKP aleyhine mitingler yaparken TKP ile Akp ye karşı birleşmeliyiz gibi demeçler verirkendecihat yapıyorlardı

siz cihata devam edin TKP Trabzon il kongresinde SP ile tek farkımız teferruatlarda şimdilik onları rafa kaldırıyoruz onlarla işbirliği içindeyiz demişlerdi

mesafe 06-04-2009 23:44

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630478)
Bununla karşılık vereceğinizi biliyordum elbette :) Aslında başta yazayım demiştim ama neyse boyleside iyi oldu.

Bunu da ogreniniz o zaman kardeşim :)

Sizin hocanız resmen bazı şeylerini kibir ile yapıyor :)

Neyse daha sonra ilgileneceğim inşallah ;)

resmen kibir ile yapıyor demişsiniz hangi işi resmen kibirle yapmış kardeş söyleyin bizde bilelim:hmm sizde savundunuz davada bu kadar samimisiniz galiba diziye koşun sorun deil...

VuralTunc 06-05-2009 01:33

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630422)
cihad demeyle olmuyor icraat gerek icraat...

Esamından D-8 ine Saadet Partisinden IGMG ye Cansuyundan vs ine ..

Hepsi bunların Cihattır İcraattır..

Koltuk sevdası diyorsunuzda ey kardeşlerim 83 yaşında adamın ne koltuk sevdası olucak.. KENDİSİ DİYORKİ BEN BİR NEFERİM BEN BİR HİZMETÇİYİM!..

Gençlerin önünü açsın diyorsunuz, Türkiye Cumhuriyeti tarihi, Erbakan hoca kadar genç yetiştirip mevki edindiren biri Görmedi !..

Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımıza, Bülent Arınç abimize, Abdullatif Şenerine, Şevki Yılmazına, Numan Kurtulmuşuna ve bunlar gibi onlarca lider nitelikli abimize kadar hepsi Erbakan hocamın Rahle-i Tedrisat ında yetişmiş insanlar.. Bugün anayasa başkanından, Türkiye merkez bankası başkanına kadar bir çok kurum ve kuruluşun başkanı Hocamın söyledikleriyle büyüdüler..

Şimdi Burada birbirimize taş atmayı keselim..

Ben Erbakan Hocamıda, Başbakanımıda çok seviyorum.. Onlarda bizi seviyor... Ancak biz neden birbirimizi sevemiyoruz?.. Sadece Ak partide değil yada Sadece Saadet Partisinde değil her iki partidede büyükce bir çogunluk birbirini sevmiyor..

Biraz elimizi taşın altına koyup kardeşlik için çalışmalıyız..

Ben kendi forumumuzda Başbakanımıza, Arınça laf atanlara karşı yorumlar yapıyorum.. Burada da Erbakan hocama Milli Görüşe vs vs..

Artık şu kendimizin bile inanmadığı bir anlık hırs ve öfkeyle söylediğimiz sözler yerine, Kardeşce cümleler kurmaya alıştıralım ve kardeşce eski günlerdeki gibi davranalım..

Seyyah 06-05-2009 02:26

Kardeşlik mi?;1 Yoksa sizin forum akpgerceği,com mu:)
akpgercegi.com ?
> destekçiler;
saadet-fatih.
saadetgeliyor.
milligorusportal.
saadetbasaksehir.
gebzegencsaadet.
millibul.
Urfada yapılacak miting? AK partiyi İsrail yandası gösteren? = kardeşlik? AK Partiye karsı miting yapmak?

Ben böyle kardeşi sevmem..:evet::evet:

Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz...

İNADINA TAYYİP !!!

Yektâ-Ak 06-05-2009 13:54

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630487)
resmen kibir ile yapıyor demişsiniz hangi işi resmen kibirle yapmış kardeş söyleyin bizde bilelim:hmm sizde savundunuz davada bu kadar samimisiniz galiba diziye koşun sorun deil...

Soyledikleri falan gayet belli ediyor.

Davada samimiyete gelince :) Ben davayi savunmaktan degil sizinle tartışmaktan daha muhim olduğunu ifade ederek dizimi seyretmeye geçtim ;)

ATmaCA53 06-05-2009 14:40

numan kurtulmuşları ergenekon safında ya sen ona bak, avrasya tv, tuncay özkanın kanalı kanalbize çıkıyor adamları, kanal b çıkılıyor, buda yetmezmiş gibi kendilerine laf atan, refah yola en büyük zararı veren cumhuriyet gazetesine röportaj veriyor olacak şey değil.

Yektâ-Ak 06-05-2009 15:12

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630476)

evt cihad etmezse ALLAH onları sorgulmaz ama yaşı bile bu mücadelyi engellemiyorsa onun ecrini ALLAH verir...
yada senin anlacağın dilde anlatım yaşlılar cihaddan muaftırlar ama cihad etmiyecekler diye bi ayette yoktur hadiste yoktur
PEYGAMBER EFENDİMİZ(s.a.v.)yaşlı olmasına rağmen ömrü cihadla geçmiştir bunu sizin zihniyetinizdekiler anlamaz zira size göre cihad genç ve prezantbların hakkıdır eğer sizler cihadınızı yapsaydınız HOCAMA gerek kalmzdı

gülermisin..ağlarmısın...

not:bunları yazarken eminim ne bi ayet ne bi hadis nede siyer bilgin var kulaktan dolma popilist savunmalarla konuşuyorsun

:) Ben o cevabı diğer arkadaşınıza vermiştim. Farz ifadesini acıklamak babında.
Elbette hukum kalktığında yapmayacaklar diye bir şey yoktur,yapsalar daha guzel olur belki de.

Ayet,hadis,siyer bilgim de var hamdolsun. Elbette daha fazlasını da arzuluyorum siz merak etmeyin ;)

Neyse şimdi o bilmediğiniz Manevi Cihad'in anlamını paylaşayım sizinle ;)

Alıntı:

Manevi cihad, bütün Müslümanların kendi nefsi arzularını gemlemek amacıyla nefis ve şeytanın tuzak ve hilelerine karşı mağlup olmamak için yürüttükleri manevi bir savaştır. Manevi mücahede, yada “Cihad-ı ekber” (en büyük cihad) olarak da nitelendirilen manevi cihadın amacı, her mümin için nefis ve şeytan ile bir ömür boyu mücadele etmek, nefsini kötülüklerden arındırarak, istikamet çizgisinde halis bir kul, faydalı bir Müslüman, faziletli ve kamil bir insan olmaktır. Manevi cihad, iç dünyanın tanzimine kuvvet vermektir. İçini kirden, günahtan yıkamak ve bütün kötülüklerden arınmaya çalışmaktır. Müminin kendi iç dünyasını mamur ve müstakim kılmasını amaçlayan manevi mücahede, kulluk görev ve ciddiyeti ve insan olma sorumluluğudur.

Manevi mücahede, bütün Müslümanlar için daimî bir farzdır. Manevi mücahede, süreklilik içinde kulluk şuurunu icra etmeye çalışmaktır. Manevi cihadın önemi Kur’an-ı Kerim ve hadislerde açık bir şekilde vurgulanmıştır. Hz. Muhammed (a.s.m.) “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol” (Hud Sûresi, 112) ayet-i kerimesi ile ilgili olarak “Hud Sûresi beni ihtiyarlattı” ( Tirmizi, Tefsir, sure 56) buyurarak, emr-i ilahi çizgisinde istikameti muhafaza etmenin önemini ve kulluk görevi ile ilgili hassasiyetini ifade etmiştir.

Nitekim Kur’an-ı Kerimde “ Güneşe ve onun aydınlığına, güneşi takip ettiğinde Ay’a, onu açığa çıkardığında gündüze, onu örttüğünde geceye, gökyüzüne ve onu bina edene, yere ve onu yayıp döşeyene, nefse ve ona birtakım kabiliyetler verip de iyilik ve kötülüklerini ilham edene yemin ederim ki, nefsini kötülüklerden arındıran kurtuluşa ermiş, onu kötülüklere gömen de ziyan etmiştir.” ( Şems Sûresi,1-10) beyanıyla Cenab-ı Hak kurtuluşa ermenin ancak nefsini kötülüklerden çekmek ile mümkün olacağını kasem (yemin) ile beyan buyurmaktadır.

Hz. Muhammed (a.s.m.) bir hadisinde “Mücahid nefsiyle cihat edendir” (Tirmizi, “Feza’iü’l cihad”2) buyurarak nefis ile mücadelenin önemini belirtmiş, Cenab-ı Hak da, Kur’an-ı Kerimde nefsin kötülük ve desiselerine karşı: “ Muhakkak nefis daima kötülüğe sevk eder” (Yusuf Sûresi,53), “Benim ayetlerimi, az bir dünya menfaatiyle değiştirmeyin. Ve yalnız benden korkun, yasaklarıma karşı gelmekten sakının” (Bakara Sûresi, 41) emri ile insanları ciddi bir şekilde ikaz etmiştir. Bu ikaz ile birlikte arınmanın ve temizlenmenin yollarını da göstermektedir : “Nitekim kendi içinizden, size ayetlerimizi okuyan, SİZİ TEMİZLEYEN, size kitabı ve hikmeti getirip bilmediklerinizi öğreten bir resul gönderdik.” (Bakara Sûresi,151)

Dinde muvaffakiyet, büyük ölçüde manevi cihadda muvaffakiyet demektir Gerçekten Allah’ın emirlerine uyma konusunda nefsi ile cihad edemeyenin düşmanla cihat edemeyeceği de açıktır.

Manevi mücahade yapan müminlere Yüce Allah’ın yardım ve ihsanı vardır. Nitekim bu hususu şu ayet-i kerime teyit etmektedir: “Bizim uğrumuzda gayret gösterip mücahede edenlere elbette muvaffakiyet yollarımızı gösteririz. Muhakkak ki Allah iyi davrananlarla beraberdir” (Ankebut Sûresi, 69).

Şener Dilek (Prof.Dr.)
Bu konudaki son yorumumdur. Zira Fazlası konu harici oluyor.

Yine itiraz ederseniz pm yolu ile baska kaynaklar da sunmaya çalışırım. Gerçi bu yeterli olacaktır sanıryorum.

mesafe 06-05-2009 15:37

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630754)
Soyledikleri falan gayet belli ediyor.

Davada samimiyete gelince :) Ben davayi savunmaktan degil sizinle tartışmaktan daha muhim olduğunu ifade ederek dizimi seyretmeye geçtim ;)

çok açıklayıcı oldu kibir konusu tatminliğimi kelimeler dökemiyorum daha öncede belirttiğim gibi kelimeler ve yaşantılar insanların kişiliğini belirler bizle tartışmayın siz çok MÜHİM işlerinizle ugrasın.

mesafe 06-05-2009 15:50

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630581)
Kardeşlik mi?;1 Yoksa sizin forum akpgerceği,com mu:)
akpgercegi.com ?
> destekçiler;
saadet-fatih.
saadetgeliyor.
milligorusportal.
saadetbasaksehir.
gebzegencsaadet.
millibul.
Urfada yapılacak miting? AK partiyi İsrail yandası gösteren? = kardeşlik? AK Partiye karsı miting yapmak?

Ben böyle kardeşi sevmem..:evet::evet:

Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz...

İNADINA TAYYİP !!!

yanlışlıkları söyleyince sevilmez mi olunuyo kardeşler aksine dost acıyı söylermiş kardeşim:evet:

_cahilalim_ 06-05-2009 16:46

ben onu bunu bilmem muhteşem bir fetih programı yaptılar adamlar yiğidi öldür hakkını inkar etme. çok kalabalıktı ben bu kadar kalabalık olacaklarını beklemiyordum.hocada bu yaşta bu azim olduktan sonra numan kurtulmuşta beraber iken baya yükseliyorlar. bu kutlamaya tek şey söylenir "helal olsun"...

ATmaCA53 06-05-2009 16:54

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630859)
bak helal olsun adaletli bir akpli;)

ak partili olduğunu hemen nerden anladın, ben ak partiliyim dedi bu yorumu yapn daha 1 yorumu var. :D belki chpli, belki mhpli, belki bbplidir.

_cahilalim_ 06-05-2009 16:56

haklısın birşey dememiştim.

ATmaCA53 06-05-2009 16:59

Alıntı:

_cahilalim_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630867)
haklısın birşey dememiştim. şimdi diyorum ben ak partiliyim.

o daha ilerki zamanlarda belli olacak seni şimdilik ölçeceğiz :):) ;)

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630869)
burası AKP forum ve bu konuda SAADET VE akp tartışıyor ordan anladım aldınızmı cevabınızı ;) hangi görüşte olursa olsun adaletli bi kardeşimiz;)

saadetide tartışabiliriz değilmi :);) tabi ki gücenmezseniz

_cahilalim_ 06-05-2009 17:02

kardeş sen ölçek misin kimsenin beni ölçmesine gerek yok ben kendimi biliyorum

ATmaCA53 06-05-2009 17:05

Alıntı:

_cahilalim_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630872)
kardeş sen ölçek misin kimsenin beni ölçmesine gerek yok ben kendimi biliyorum

yanlış anlama müslim kardeşim sen burda yenisin ya, seni daha tanımıyoruz, birbirimizi tanıyarak nasıl bir ak partili olduğunu öğrenmiş olacağız tamam ;) bak sakın yine yanlış analama

_cahilalim_ 06-05-2009 17:09

sen zorlama kendini demek istediğini anladım no problem.

Sevban 06-05-2009 17:10

Alıntı:

mavera_agd Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630859)
bak helal olsun adaletli bir akpli;)

Bakın biz size karşı o kadar adaletliyizki, sp yerine saadet diyoruz.. Ama siz ısrarla Akparti demiyorsunuz...

ATmaCA53 06-05-2009 17:15

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630880)
Bakın biz size karşı o kadar adaletliyizki, sp yerine saadet diyoruz.. Ama siz ısrarla Akparti demiyorsunuz...

yanii değilmi...

hanzala 06-05-2009 23:04

erbakan hocamzıdan Allah razı olsun..ne büyük lider..hala akp nin hatalarını söylemek için her fırsatı degerlendirip hem onları hemde türk halkını uyarıyor....

montenegro 06-05-2009 23:55

Erbakana teşekkür ederiz şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz ama onun misyonu bitmiştir

şimdilik yapacağı şeyler Ak partinin önüne taş koyarak zarar vermektir onun için kendisinin yapması gereken oyları bölmeden Ak parti aleyhine çalışmaktan vazgeçip yazlığından dinlenmektir siyasete girmemektir

kararlı 06-06-2009 01:30

Erbakana teşekkür ederiz şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz ama onun misyonu bitmiştir

işte yanıldığınız anlayamadığız yer

o misyon erbakanın değil bütün ümmetin

bü gün itibariyle liderliğini o yapıyor

montenegro 06-06-2009 01:58

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631277)

işte yanıldığınız anlayamadığız yer

o misyon erbakanın değil bütün ümmetin

bü gün itibariyle liderliğini o yapıyor

:w: ;D :) :hihi2:;)

mesafe 06-06-2009 13:23

Alıntı:

montenegro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631229)

şimdilik yapacağı şeyler Ak partinin önüne taş koyarak zarar vermektir onun için kendisinin yapması gereken oyları bölmeden Ak parti aleyhine çalışmaktan vazgeçip yazlığından dinlenmektir siyasete girmemektir

HAKKI HAKK rızasını kazanmak için sölüyorsa elbette siyasete devam edecektir kardeşim hocamın bundan bi menfaatı ve çıkarı olmadıgına göre Hakk yolundaki davasına devam edecektir.hiç bir zaman evine kapanıpta koltugunda oturup tv izlememiştir.oyları bölemeye gelincede biz bizden bölünen kendi oylarımızı tekrar toplamaya çalışıyoruz.akp kuruldugunda hocanın öğrencisi işte diyip oy toplayanları ben çok gördüm.ve verdiğm cvpta hoca burda ögrenci başka yerde yani siz bölmüş oldunuz kardeşim.

"Beritan" 06-06-2009 13:25

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630438)
kardeşim ya siz cihadın manasını bilmiyorsunuz yada ben yıllardır okudugum kuranı kerimden ve okudugum kitaplardan cihadın manasını yanlış anladım.cihad sadece gençlere farz deildir cihad HER MÜSLÜMANA farzdır.aynı namaz aynı oruç gibi müslümansan cihad yapmakla hükümlüsündür.Lütfen cihad hakkında bilgi edinin kardeşim bu sizin yararınıza olacaktır çünkü size de farzdır bu sadece HOCAMA deil!!!hocam hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmamıştır.eger koltuk sevdası olsaydı çoktan o koltuga oturmuştu.Numan başkanımda çok güzel konuşma yaptı YANDAŞ VE KARTEL medya istediği gibi yayınladıgı için bilmiyorsunuz.

Size cevbı yekta arkadaş çok güzel cevabı vermiş bu konuda daha bana susmak düşer
Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630453)

Güler misin ağlar mısın artık :P

:güzel:

Bu nasıl bir kindir din düşmanı peygamber düşmanı olanlara değil de alnı secdelilere duyulan ? Kim daha büyük acaba ? Her ağzını açtıgında tayyip erdoğan ı yerden yere vuran hoca mı , buna karşılık ağzını açık tek saygısızlık etmeyen tayyip erdoğan mı ? yaşla olmuyormuş demek bazı şeyler.:utandım:

_cahilalim_ 06-06-2009 13:31

yekta kardeşim ve beritan kardeş cihadın kadınlara farz olmadığını gösteren bir kaynak verir misiniz lazım da.

mesafe 06-06-2009 13:39

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630472)

yekta kardeşe verdiğim cevap aynısı sizin içide geçerlidir.

"Bu nasıl bir kindir din düşmanı peygamber düşmanı olanlara değil de alnı secdelilere duyulan ? Kim daha büyük acaba ? Her ağzını açtıgında tayyip erdoğan ı yerden yere vuran hoca mı , buna karşılık ağzını açık tek saygısızlık etmeyen tayyip erdoğan mı ? yaşla olmuyormuş demek bazı şeyler.:utandım: "

buna gelince müslümanda kin olmaz kardeşim biz alnı secdede olanlara kin niye besliyelim akla mantıga sıgmıyor.biz alnını secdeye koymaları için ne kadar ugrastımızı biliyormusunuz namazla diriliş proğ. yapıyoruz sohbetlerimizde mutlaka namazımızın konusu eksik olmuyo.lütfen yazdıgınız şeylerde müslümanların vasıflarını bilerek yazın din düşmanı peygamber düşmanı olanlar için neler yaptıgımızı birazda olsun araştırın kardeşim.ehh bende sizin gibi susayım barii;ı:

Seyyah 06-06-2009 14:19

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 630799)
yanlışlıkları söyleyince sevilmez mi olunuyo kardeşler aksine dost acıyı söylermiş kardeşim:evet:

Bide pişkin pişkin dost acıyı söyler demezmi ya
Cümlelerden kelimeler seçip o klimeden anlam cıkaran zihniyet yüzlerce örneği var sitenizde...
Din dialogları için başka din adamlarıyla görüşülmesine ( İmam Hatipe Papaz Soktular ) diye aşağılık, demogojik bir itham varmı ya!
Eğer siz bu siteyi savunuyorsanız! bnim sizi svunmama gerek kalmamış zaten..
Babamda Saadete toz kondurmazdı, konusturmazdı gösterdim o siteyi yüz ifadesi resmen geleceği anlattı...
Bizim yönetim cok sabırlı yoksa yapılacak cok iş varda...

"Beritan" 06-06-2009 16:06

Alıntı:

mesafe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631466)
yekta kardeşe verdiğim cevap aynısı sizin içide geçerlidir.

"Bu nasıl bir kindir din düşmanı peygamber düşmanı olanlara değil de alnı secdelilere duyulan ? Kim daha büyük acaba ? Her ağzını açtıgında tayyip erdoğan ı yerden yere vuran hoca mı , buna karşılık ağzını açık tek saygısızlık etmeyen tayyip erdoğan mı ? yaşla olmuyormuş demek bazı şeyler.:utandım: "

buna gelince müslümanda kin olmaz kardeşim biz alnı secdede olanlara kin niye besliyelim akla mantıga sıgmıyor.biz alnını secdeye koymaları için ne kadar ugrastımızı biliyormusunuz namazla diriliş proğ. yapıyoruz sohbetlerimizde mutlaka namazımızın konusu eksik olmuyo.lütfen yazdıgınız şeylerde müslümanların vasıflarını bilerek yazın din düşmanı peygamber düşmanı olanlar için neler yaptıgımızı birazda olsun araştırın kardeşim.ehh bende sizin gibi susayım barii;ı:

kin düşmanlık olmazsa hoca niye tayyip erdoğana kafayı takmış takıcak başka insan yokmu :utandım:
Ya biz malesef bu yüzden kaybediyoruz, kimisi koltuk sevdalısı, kimi çete sevdalısı, kimi askerden korkar, kimi imamhatipliden bunlar velilerin değil delilerin yapacağı işlerdir... ak parti ne diyor arkadaşlar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. ilk geldi hatırlayın bankaları hortumlayanları içeri aldılar foyalarını ortaya çıkarttılar, sonra çeteleri ifşa ettiler bu çeteler öle küçük değil hükümet kuran hükümet yıkan çeteler, kartel medya evet kimsenin üzerine gidemediği yolsuzluk yaptığı halde ceza veremediği:karizmatik:
ve halada devam etmekte.. Hoca ne yapıyor ak parti böyle ak parti şöyle
el insaf yaa!!!

mesafe 06-07-2009 03:41

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631505)
Bide pişkin pişkin dost acıyı söyler demezmi ya
Cümlelerden kelimeler seçip o klimeden anlam cıkaran zihniyet yüzlerce örneği var sitenizde...
Din dialogları için başka din adamlarıyla görüşülmesine ( İmam Hatipe Papaz Soktular ) diye aşağılık, demogojik bir itham varmı ya!
Eğer siz bu siteyi savunuyorsanız! bnim sizi svunmama gerek kalmamış zaten..
Babamda Saadete toz kondurmazdı, konusturmazdı gösterdim o siteyi yüz ifadesi resmen geleceği anlattı...
Bizim yönetim cok sabırlı yoksa yapılacak cok iş varda...

kimse bana pişkin diyemez ben kimsenin burda kişiliğine hakaret etmedim etmemde ama burda bulundugum zamandan beri sürekli uyardım kelimelere dikkat edelim diye ben kardeşim diyorum siz pişkin diyorsunuz!!!bi çok karşıt fikirdeki sitelerde yorumlar yazdım tartıştım ama hep seviyeli bi şekilde!!!ben yazmaktan usandım ama siz okumaktan usanmamışsınız galiba kelimeler insanların kişiliğini ve yaşam tarzını belirler.lütfen benimle pişkin vs. gibi kelimelerle konuşmayın.evet yukarda yazdıgınız bütün siteleri savunuyor ve üyeliklerim var.dinler arası diyalogu zaten savunan biri deilim karşıyım.

yönetimin benimle bi sıkıntısı oldugunda gerekli uyarıyı yaparlar.

mesafe 06-07-2009 03:58

Alıntı:

"Beritan" Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631588)
kin düşmanlık olmazsa hoca niye tayyip erdoğana kafayı takmış takıcak başka insan yokmu :utandım:
Ya biz malesef bu yüzden kaybediyoruz, kimisi koltuk sevdalısı, kimi çete sevdalısı, kimi askerden korkar, kimi imamhatipliden bunlar velilerin değil delilerin yapacağı işlerdir... ak parti ne diyor arkadaşlar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. ilk geldi hatırlayın bankaları hortumlayanları içeri aldılar foyalarını ortaya çıkarttılar, sonra çeteleri ifşa ettiler bu çeteler öle küçük değil hükümet kuran hükümet yıkan çeteler, kartel medya evet kimsenin üzerine gidemediği yolsuzluk yaptığı halde ceza veremediği:karizmatik:
ve halada devam etmekte.. Hoca ne yapıyor ak parti böyle ak parti şöyle
el insaf yaa!!!

müslüman müslümanın kardeşidir düşmanı deil.biz sizinle düşman deiliz ki hocamda deil.

hatta size şöle bi olay aktarayım Numan bey Hataya geldiğinde antakya mitinginden sonra ilçelerde miting yapıldı Numan bey ve eşi sevgi hanım ile birlikteydim.teşkilattakilerle Numan bey sohbet ediyordu.teşkilattan bi abimiz aslında yanlış bir ifade kullandı onun o yanlış kelimesini NUman bey hemen düzeltti"hayır biz AKP ile düşman deiliz AKPyide bitirmeyede çalışmıyoruz biz sadece kendi oylarımızı tekrar toplamaya çalışıyoruz yeniden milli görüş deditirmek istiyoruz"dedi aslında abimizin agzından pek güzel bişey çıkmamıştı ama o kelimeleri de söylemek istememişti bunu da belirtti ogün.sadece teşkilattakiler ordaydı halk yoktu agzından yanlışlıkla çıkan kelimelere göz yumabilirdi Numan bey ama o öle yapmadı herzamanda bunu belirtiyor.

yani biz sizinle düşman deiliz kardeşim.hocam akp şöle yaptı derken ii olan şeyleride sölemiştir. hocamı takip etmediğiniz için.;)

ahmetermiş 06-07-2009 04:11

Bu S.P liler AK parti ile uğraştığı kadar,başka patillerle uğraşsaydı beli yuzde 21 alabilirdi..ancak ak partilileri bizanslı yapanlar aslında kendilerinin ne kadar günaha girdiklerinin vede onlara oy vermeğe meyılli kişileri kaçırdıklarının farkında değiller..belki oyları artar belki yuzde beşlere ilerde onlara hatta yırmilere çıkar..ama 50 yıl sonra iktidar olacaklarının farkında değiller..çünki saçmalıyorlar..
mesafe..bize islam dersi verme..? önce kendinize gelin ve tövbe getirin..bize gavur diyenler sizsiniz,bize bizanslı diyenler sizsiniz..cennet cehennem tapusunu dağıtmaya kalkıp şirke gidende sizsiniz..allah sizleri ıslah etsin...ve asıl siz müslümanlara karşı nasıl hitap edileceğini öğreninki öyle gavur mavur laflarından kurtulunuz..

All times are GMT +3. The time now is 05:23.