Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Galatasaray'ın Feneri 7-0 Yendiğinin Kanıtları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=112779)

muhafazakargenc 08-22-2009 23:58

Hadi be oradan biz de m.ö 1900lerde 8-0 yenmiştik hadi oradan kaybettiniz işte ahir ömürde geçemezsiniz bizi...
Vesselam

mavihayal 08-23-2009 01:42

Alıntı:

muhafazakargenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659856)
Hadi be oradan biz de m.ö 1900lerde 8-0 yenmiştik hadi oradan kaybettiniz işte ahir ömürde geçemezsiniz bizi...
Vesselam

Biz Aslanı efendim geçeriz ................Büyük konuşmayalım geçemezsiniz felan diye....;D;ı:

hipermuhafazakar 08-23-2009 13:37

Alıntı:

muhafazakargenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659856)
Vesselam

gözlerini kapayan sadece kendine gece yapar ! yada devekuşu gibi kafanızı kuma sokarak sadece kendinizin görmemesini sağlarsınız. HALBUKİ GERÇEK AP AÇIK ORTADADIR. hayalbahçeliler siz kabul etseniz ne olur etmeseniz ne olur. TARİHE GEÇEN GEÇMİŞTİR ORTADADIR !

Sizin ne başarınız varda sizi geçemeyecekmişiz.. Siz Galatasarayın ulaştığı geçtiği yollardan 20 yıl sonra belki geçersiniz.

LeyaL 08-24-2009 12:50

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659800)

Neden Fenerbahçe 1911 yılından sonra mı kuruldu yahu geçin kardeşim bu ayakları siz gerçekleştiremediğiniz başarılara hep yalan diyorsunuz tesadüf diyorsunuz siz ancak bu yalanlarla kendi taraftarınızı kandırısınız :hihi2:

Neymiş Efendim geçmişteki kupalarmış var mı senin de geçmiş yıllarda da olsun kazandığın övüneceğin bir kupan yok efendim Fenerbahçe sevdası başkaymış vay efendim Fenerbahçe küme düşerse destekleyeceklermiş geçin bunları kardeşim geçin züğürt tesellisi bunlar ;D

Yalan demedim tesadüf de (:
Yani inkâr yok dikkat edin ama tınlamıyorum bunu da kabul edin..
Ve bu size ağır geliyor değil mi ;D

Tesellinin züğürdü zengini olmaz teselli tesellidir :hihi2:

LeyaL 08-24-2009 12:52

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659841)
hiper:

Ayrıca kanıt aramana gerek yok ki, bak:

fenerin kuruluş yılı:

190 7

:)

Kim kanıt arar sizce ?
Bir konuda şüphesi olanlar..
Demekki şüpheniz var ki bu kadar kanıt aramakdasınız ;D
Neyse efendim kolay gelsin :hihi2:

Kuruluş yılına bari dil uzatmayın yahu (:

mavihayal 08-24-2009 14:45

:V:V:V:V hiç bi şüphemiz yok leyal hanım....siz kanıt istediniz bizde gösterdik:V

hipermuhafazakar 08-24-2009 15:02

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660149)

Kim kanıt arar sizce ?
Bir konuda şüphesi olanlar..
Demekki şüpheniz var ki bu kadar kanıt aramakdasınız ;D
Neyse efendim kolay gelsin :hihi2:

Kuruluş yılına bari dil uzatmayın yahu (:

Ben bu 7-0 olayını çocukluğumdan beri biliyordumki. Hatta gazetelerdede çok çıkmıştı en farklı skorlar diye.. ah ben o zamanlar bilmiyordum böyle sonraki hayatımda adam olamayan fenerlilerle karşılacağımı saklardım yoksa onlara göstermek için. 6 kasımın ertesi günü benimle kimse dalga geçememişti, çünkü bizde sizi 7-0 yenmişiz zamanında demiştim hatta ben onlarla dalga geçmiştim valla :hihi2:

Bu 7-0 skoru fenerbahçe dergisinde bile çıktı. O zamanda içimden bir his sen bu küpürü sakla demişti ama o zamanlar internetle daha tanışmadığımdan saklamamıştım eşşek kafam. Onu gösterirdim ne güzel

Ben bu skoru unutmuştum, lakin objektif onur hatırlattı ;) baktım 7-0 yalan diye konu açmış. Yalanlamasıda ayrı bir komediydi :hihi2: Onun üzerine bir kaç araştırma yaptım. Yani adam olamayan fenerlilerin gözüne sokmak için bu konu bayan 1907
'li :)

BlueMoon 08-24-2009 15:04

3 büyük yok tek büyük galatasaray

mavihayal 08-24-2009 15:14

kesinlikle tek büyük gs hadi fbde azcıkın büyükümsü gibi sanki:):)

LeyaL 08-24-2009 15:28

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660198)
Ben bu 7-0 olayını çocukluğumdan beri biliyordumki. Hatta gazetelerdede çok çıkmıştı en farklı skorlar diye.. ah ben o zamanlar bilmiyordum böyle sonraki hayatımda adam olamayan fenerlilerle karşılacağımı saklardım yoksa onlara göstermek için. 6 kasımın ertesi günü benimle kimse dalga geçememişti, çünkü bizde sizi 7-0 yenmişiz zamanında demiştim hatta ben onlarla dalga geçmiştim valla :hihi2:

Bu 7-0 skoru fenerbahçe dergisinde bile çıktı. O zamanda içimden bir his sen bu küpürü sakla demişti ama o zamanlar internetle daha tanışmadığımdan saklamamıştım eşşek kafam. Onu gösterirdim ne güzel

Ben bu skoru unutmuştum, lakin objektif onur hatırlattı ;) baktım 7-0 yalan diye konu açmış. Yalanlamasıda ayrı bir komediydi :hihi2: Onun üzerine bir kaç araştırma yaptım. Yani adam olamayan fenerlilerin gözüne sokmak için bu konu bayan 1907'li :)

EyvAllah..Amma dediğim gibi benim için bir önemi yok..
Dolayısı ile diğer fenerlilerinde ;D
Amma zahmet etmişsiniz emeğinize saygı duyarız.. :hihi2:

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660200)
3 büyük yok tek büyük galatasaray

Büyük Allah ..

Türkiye de 3 büyük takım var;
GS, BJK,TS

bir de en büyük takım var;

tabiki " F E N E R B A H Ç E " ;D

BlueMoon 08-24-2009 15:31

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660220)
EyvAllah..Amma dediğim gibi benim için bir önemi yok..
Dolayısı ile diğer fenerlilerinde ;D
Amma zahmet etmişsiniz emeğinize saygı duyarız.. :hihi2:

Büyük Allah ..

Türkiye de 3 büyük takım var;
GS, BJK,TS

bir de en büyük takım var;

tabiki " F E N E R B A H Ç E " ;D

tabiki büyük Allah (c.c.) lafı neden saptırıyorsun ;1

madem f.bahçe bizden büyükse bizim kupalarımızdan en az bir tane göstersin var mı müzesinde :D eğer gösteremezse bu onların acizliğidir ;1;1

mavihayal 08-24-2009 15:34

bravo kesinlikle katılıyorum gösterin hadi bi kupanız varsa biz burdayız sayın arkideşim leyal hanımcımmmmmm......bekliyoruz siper aldfık gövdemizi bi kupa göster:V:V:V:V

BlueMoon 08-24-2009 15:36

Leyal nickli değerli üyemizi üzmeyelim. Bizden büyük olduğunu zannedecek birileri de olması gerek. Yoksa biz kiminle alay edeceğiz avrupa başarısızlıklarından ötürü

LeyaL 08-24-2009 15:39

Alıntı:

mavihayal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660205)
kesinlikle tek büyük gs hadi fbde azcıkın büyükümsü gibi sanki:):)

tipik bir gs taraftarı hor görmüyorum ;D:hihi2:

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660223)
tabiki büyük Allah (c.c.) lafı neden saptırıyorsun ;1

madem f.bahçe bizden büyükse bizim kupalarımızdan en az bir tane göstersin var mı müzesinde :D eğer gösteremezse bu onların acizliğidir ;1;1

İşde sizin büyüklüğünüz kupalarla sınırlı (:
Biraz mütevazı olun yahu gören de bir Barça taraftarı sanır :hihi2:
Alt tarafı uefa kupası ki kaç yıl önceydi ben hatırlamıyorum ;D

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

İslam Çupi ne de güzel özetlemiş değil mi ;D

ee sözü kısa kesmek gerek ve'sselam..

mavihayal 08-24-2009 15:39

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660226)
Leyal nickli değerli üyemizi üzmeyelim. Bizden büyük olduğunu zannedecek birileri de olması gerek. Yoksa biz kiminle alay edeceğiz avrupa başarısızlıklarından ötürü

:hihi2::hihi2::hihi2: alkış smileyi olsa onu yapıcaktım ama yok:):):):) haklısınız aslında birilerinin en büyük olduklarını sanmaları lazım kiii başarısızlıklarını örtsünler :hihi2::hihi2:;ı:

BlueMoon 08-24-2009 15:42

ben yanlış mı duydum ? alt tarafı uefa kupası mı ? yani uefa kupası sizin gözünüzde bu kadar küçükse neden bir kere bile alamadınız ? :) barça dediğin takımı kaç kere yendiğimizi hatırlamıyorum bile :) siz kaç defa yendiniz acaba

"Büyük takımlar başarısı ile övünür, küçük takımlar ise büyük takımları yenmek ile övünür (pele)"

"fenerbahçe, galatasarayın elde ettiği başarıları elde edince sadece g.saray seviyesine gelmiş olacaktır" (bakınız real madrid teknik direktörünün 2008 deki açıklaması)

"kimin büyük olduğuna bakmak istiyorsanız buyrun vikipedia"

daha ne diyelim bilmiyorum ki :)

mavihayal 08-24-2009 15:46

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660231)
ben yanlış mı duydum ? alt tarafı uefa kupası mı ? yani uefa kupası sizin gözünüzde bu kadar küçükse neden bir kere bile alamadınız ? :) barça dediğin takımı kaç kere yendiğimizi hatırlamıyorum bile :) siz kaç defa yendiniz acaba

"Büyük takımlar başarısı ile övünür, küçük takımlar ise büyük takımları yenmek ile övünür (pele)"

"fenerbahçe, galatasarayın elde ettiği başarıları elde edince sadece g.saray seviyesine gelmiş olacaktır" (bakınız real madrid teknik direktörünün 2008 deki açıklaması)

"kimin büyük olduğuna bakmak istiyorsanız buyrun vikipedia"

daha ne diyelim bilmiyorum ki :)

maşallah döktürmüşsünüz:):).................

"Büyük takımlar başarısı ile övünür, küçük takımlar ise büyük takımları yenmek ile övünür (pele)" bilmem anlaşılabiliyormu acaba :V:V;ı:;ı:;ı:;ı:;ı:;ı:

LeyaL 08-24-2009 15:46

Sonç = gs oldu ya o kupayı alamasa idi vayy gs nin hâline..
Ne ile övünecekdi seneler boyu acep ;D
Yani sizi büyük yapan tek etken uefa ise bende son sözlerimi yazıyorum ki başka söze hacet yok..:hihi2:

Selamlar..

BlueMoon 08-24-2009 15:46

"fenerbahçe mi ? öyle bir takım mı var ? (ronaldinho 24 nisan 2009 basın toplantısı)

"Fener dediğiniz takım afrikanın 3. lig takımlarından mı ?" (zidane 2006 şubat bir show programı)

mavihayal 08-24-2009 15:48

aaaaaaaaaaa lütfen arkideşim şimdi.......Allaha sen tamam bizi büyük yapan uefe diyelim farzı misal yani....e peki büyüğüz diye geçiniyosunuz szi büyük yapanda maçları kazanmak için verdiğiniz rüşvetlermi desem biton para sayıp aldıgınız futbolcularmı desem.....hangisi????????????? sizi büyük yapan yoksa çok paranızın olmasımı neee ben bilmiyorum açıkçası:hihi2:

hipermuhafazakar 08-24-2009 16:06

Leyal hanım, fenerbahçe hiç o UEFA kupasında ömrümde 3. tura veya 4.tura çıkmış mı ? Bize bunu çıktıysa ispatlarmısın.

Galatasaray eski şampiyonlar ligi kupasındada yarı finale çıktı. Avrupadanın bütün devlerini yendi. Fenerbahçe ise ilk turlarda veda etti bunca sene.

Fenerbahçenin büyüklüğü olmadığından birşeye dayandıramadıklarından tanımlanamayn bir büyüklük :))) Tek icraatları GS'yi kadıköyde yenip 3 puan almak, birde 7-8 tane yabancı oynatıp şampiyonlar ligi çeyrek finale çıkması. Ki o çeyrek finale GS 2001'de çıkmıştı.

mavihayal 08-24-2009 16:08

malesef leyal hanım artık yazmıcakmış bilginize

BlueMoon 08-24-2009 16:10

Alıntı:

mavihayal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660270)

üzdük bence gönlünü almaya çalışıyorum şimdi lütfen bekleyin. beni kibar olmamakla itham etti de ;1;1

mavihayal 08-24-2009 16:11

arkadasım üzülmez bize ayrıca kırımazda.....siz yinede gönlünü alın

hipermuhafazakar 08-24-2009 16:16

Alıntı:

mavihayal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660270)

Niye yahu, üzdükmü onu yoksa :( biz Galatasaraylılar asla kimseyi futbol için kıracak üzecek ifrata düşecek kimseler değilizdir. Ancak Galatasarayın başarıları her zaman diğer büyükleri boğacaktır, burda saate 300 km hızla gelen dalgalara diğer takımları tutanlar karşısında tutunamaz :)

Leyal kardeşim, bu konu size değil lütfen siz çekilin aradan. Galatasaray 6-0 yendildiğinde günlerce değil aylarca değil yıllarca çirkeflik yapanları bekliyoruz biz buraya !

mavihayal 08-24-2009 16:16

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660264)
gs ile ilgili tartışmalarda sürekli bizi destekleyen.. :)

arkadas bi konuda bana böyle yazmış...
lütfen yanlış anlaşılmasın ben galatasaraylı oldugum için gslileri desteklicem tabi leyal arkadasım cadı fb li o:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2: tutupta arkadasım diye onu desteklersem takımıma yanlış yapmış olurum :hihi2::hihi2::hihi2: ay çok resmi bir yazı yazdım sanırım...............her zaman gslilerin destekçisiyim :) leyalinde arkideşim olarak destekcisiyim fbden döndürcem onu ben gsli olcak ;ı:;ı:;ı:;ı:;ı:

BlueMoon 08-24-2009 16:19

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660277)
Niye yahu, üzdükmü onu yoksa :( biz Galatasaraylılar asla kimseyi futbol için kıracak üzecek ifrata düşecek kimseler değilizdir. Ancak Galatasarayın başarıları her zaman diğer büyükleri boğacaktır, burda saate 300 km hızla gelen dalgalara diğer takımları tutanlar karşısında tutunamaz :)

Leyal kardeşim, bu konu size değil lütfen siz çekilin aradan. Galatasaray 6-0 yendildiğinde günlerce değil aylarca değil yıllarca çirkeflik yapanları bekliyoruz biz buraya !

çok sert konuşmaya gelmez. çabuk üzülüyor maalesef. galatasaraylılar olarak imajımızı zedeliyoruz :d

biraz evvel bana resmini görünce emre belözoğlu aklıma geliyor dedi ne demek istediğini hala anlamadım :D çok mu çirkin biriyim acaba :D

hipermuhafazakar 08-24-2009 16:36

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 660281)

biraz evvel bana resmini görünce emre belözoğlu aklıma geliyor dedi ne demek istediğini hala anlamadım :D çok mu çirkin biriyim acaba :D

Yok canım emrede sizde çok yakışıklısınız.

Ben Leyal'i görüdüğümde aklımdan 'Allahım bu ne kadar tertemiz, pırıl pırıl birisi böyle' diye geçiyor. O ne yazsa kızamam ona, ama hep o geliyor buraya. Aslında oda Galatasaraylı, abisinin kardeşi o. Abisi fenerin maçını izletmedi diyemi bize kızıyor acaba :hihi2: Leyal hanımcım, benim kardeşim olsaydınızda durum aynı olacaktı , fenerin maçını izleyemeyecektiniz :hihi2: Abinize kızmayın, GS'yi tutanları dolduran fenerlilere kızın siz ;1

FarukARSLAN. 08-24-2009 19:30

(: Konu her yere uzadı yahu

redyellow 08-24-2009 20:05

O çirkinlikler hakkında görüşümü yazdım. Alan alır almayan inatla seviyesini düşürmeye devam eder.

Konuya dönelim.

GS feneri 7-0 yenmiş.

Üzgünüm ama gerçek böyle:)

Supraliminal 08-24-2009 20:18

Bu konu ne kadarda uzamış.
Önemli bir gündem olsa gerek.
Buyrun devam edin.
Başka ne önemliki zaten.

redyellow 08-24-2009 20:29

sayın objektif:

Önemli konuları siz belirleyin biz devam edelim isterseniz:)

Turgut Karadirek 10-19-2009 18:39

bizim kimseye birşey kanıtlamaya ihtiyacımız yok inanmayan genel kültür eksikliğini hayıflasın

Terennüm 10-19-2009 18:47

niye okadar uzağa gidiyorsunuz 6 kasımı herkes hatırlıyor:)

redyellow 10-19-2009 18:57

Adem bey, biz tarihimizle öğünen bir milletiz:)

Terennüm 10-19-2009 19:02

evrim teoerisini bile adamlar ispat ettik diyorlar sizin ki evrimden daha mı fos ne:)hala kanıtlamaya çalışıyorsunuz:)

redyellow 10-19-2009 19:06

Evrim teorisini ispat ettik diyenler sizinkiler gibi adem bey karıştırmışsın, hani sizinkiler der ya biz en büyüğüz felan diye, aynen evrim teorisinin doğruluğu gibi:)

Biz kendimiez kanıtlamaya çalışmıyoruz ki, biz biliyoruz zaten, biz inanmak istemeyenlerin gözlerine gözlerine sürme çeker gibi, nakış nakış işliyoruz:)

Terennüm 10-19-2009 19:09

ayan beyan ortada 6 kasım ispata luzum varmıdır?:)

redyellow 10-19-2009 19:13

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 678869)
ayan beyan ortada 6 kasım ispata luzum varmıdır?:)

İşte fenerlileri bu yüzden acaip seviyorum yahu:)

Sanki 6 kasım yok, hadin ispatlayın diyen varmış gibi yazarlar harikalar yahu:)

Biz galatasaraylıyız, olan hiç bir şeye yok demedik şimdiye kadar, ne eski dedik ne yeni dedik varsa var dedik adem kardeş.

6 kasım var tabiki, hem de pek güzel var, 6 tane attınız ne güzel...

Aynı şekilde 6 kasımdan sonra türkiye kupasında 5-1 var, aaaa toplam 6 ediyor:)

Aynı şekilde 7 kişiyle 7 - 0 var.

Eski de olsa var, yeni de olsa var.

biz hiç inkar etmeyiz hocam.

Biz cim bomluyuz çünkü:)

İnkar etme işini başkaları yapıyor yeteri kadar:)

Supraliminal 10-19-2009 19:15

Amma önemli mevzu sayfalarca sürmüş.

All times are GMT +3. The time now is 12:39.