Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Alparslan Türkeş Mason mu? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=117066)

kara53 04-18-2011 04:58

Bence bu başlık silinmelidir. Çünkü bu haber iftiradır. Her siyaset adamının resmi var böyle. Tayyip Erdoğan'ında papazlarla çektirilmiş resmi var. Hristyanmı oluyor o zaman. Devlet adamları kilise,sinagog ve her türlü ibadet yerlerine giderler. Gittikleri ülkelerdeki önemli yerleri gezeler. Doğal olarak bu tür fotoğrafların ortaya çıkması gayet normaldir.

Kaldı ki Ülkücüler 70'li yıllarda din ve millet aşkına savaşmıştır. Bugün o zamanki yolundan sapmıştır ayrı mesele. Fakat ülkemize dinimize yaptıkları hizmetler unutulamaz.

Birde şuna cevap vereyim.

Alıntı:

AlparslaN_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839325)
Selam Aleykum Sitede Gezerken Bu Konu Gözüme Çarptı Ve Bir İki Cümle Yazma İhtiyacı Gördüm...Kimse Alınmasın Yanliş Anlamasın Yalnız..
1.Azerbeycan'da kan ağlarken Alparslan Türkeşin 500 kişilik Kurdugu Ekip Orda Savaştı.ve abdnin hühümete yaptıgı baskıyla zorla çekildi.
2.Alparslan Türkeş Mason diyelim Ya Fetullah Gülen Hoca Efendimiz O Zaman Oda Mason. Çünkü Tabansal Bir Destek Verilmiştir O Dönem Bunun Farkında Olalım.250'den fazla sivil toplum kuruluşu mhp'ye destek verdi.bunu unutmayın.
3.Bir iddaa tartışılır ona hüküm verilemez buna ancak tarih karar verir.bakalım tarih sayfaları türkeşi nasıl yazacak.

Doğru fakat bazı yanlışlıklar var burada.

Türkeş'in kurduğu ekip Nato desteği ile gönderildi oraya. Gidecek olan ülkücüler İncirlik Nato üstünden gitti hatta. Amerika neden destekledi diyecekseniz Ermenistan kimin arka kapısıydı o zamanlar ? Rusya'nın....
Azerileri ve Türkiye'yi desteklemesi kendi çıkarlarına uygundu.

Amerikan baskısıylada çekilmedi. Türkiye'nin oraya gönderdiği silahları Azeriler, Ermeni çetelerine el altından sattı.Daha bir çok olay yaşandı. Bunun sonucundada çekildiler.

SevdamzÇeçenya 05-26-2011 12:38

http://img382.yukle.tc/image.php?id=...cak_gercek.jpg

Barbaros Hayrettin Paşa'nın Sancağındada Aynı İşaret var oda mı mason ?

bakın yukarda sancağı
Sırf bunun için üye oldum..

Benim aldığım bilgiye göre bu yıldız selçuklulardan beri Türk ulusunun simgelerinden biri idi, bununda ıspatı Meram belediye'sinin logosunda bulunması.

Üstelik Osmanlı Devletinde Bu Yıldız Süsleme Motif Olarak Kullanılmıştır .!

Koskoca Türk Irkını Mason edecek kadar adileşmeyin. !

Bu yıldız İsrail devleti tarafından kullanılana kadar hayatımızda vardı

Kimi süsleme için kullandı
Kimi sancağına güç versin rüzgar gibi hızlı olsun diye .!!
Bunu kavrayın !!

AKP'NİN BİNASINDADA BU ŞEKİL VAR O ZAMAN AKPDE MASONİK BİR KURULUŞ .!!
LÜTFEN HADDİNİZİ BİLİN .![/B]

İntifada 05-26-2011 13:07

Uhaha :)
Milliyetçi geçinir ama daha milletinin sembollerini bilmez...
Akparti binasında ve eski türk devletlerinde olan yıldız 8 köşelidir ve 2 karenin iç içe geçmesinden oluşur...
Ama siyon yıldızı 6 köşelidir ve iç içe geçmiş 2 üçgenden oluşur...
Öğrende gel...

Türkistan 05-26-2011 18:55

Alıntı:

SevdamzÇeçenya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898650)
http://img382.yukle.tc/image.php?id=...cak_gercek.jpg

Barbaros Hayrettin Paşa'nın Sancağındada Aynı İşaret var oda mı mason ?

bakın yukarda sancağı
Sırf bunun için üye oldum..

Benim aldığım bilgiye göre bu yıldız selçuklulardan beri Türk ulusunun simgelerinden biri idi, bununda ıspatı Meram belediye'sinin logosunda bulunması.

Üstelik Osmanlı Devletinde Bu Yıldız Süsleme Motif Olarak Kullanılmıştır .!

Koskoca Türk Irkını Mason edecek kadar adileşmeyin. !

Bu yıldız İsrail devleti tarafından kullanılana kadar hayatımızda vardı

Kimi süsleme için kullandı
Kimi sancağına güç versin rüzgar gibi hızlı olsun diye .!!
Bunu kavrayın !!

AKP'NİN BİNASINDADA BU ŞEKİL VAR O ZAMAN AKPDE MASONİK BİR KURULUŞ .!!
LÜTFEN HADDİNİZİ BİLİN .![/B]

aman fazla konuşma sende mason olursun sonra kardeş dikkat et.
yakında mete hanında mason olduğu idda edilirse şaşma.

İntifada 05-26-2011 19:00

Masondur yada değildir bilmem...
Ama kontrgerillanın babasıdır...
Amerikada askeri eğitim almış olması zaten bazı şeyleri ortaya koyuyor...

Tarantula_ 05-26-2011 21:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898658)
Akparti binasında ve eski türk devletlerinde olan yıldız 8 köşelidir ve 2 karenin iç içe geçmesinden oluşur...
Öğrende gel...

Lafı ağzımdan aldın ağabey =)

Hayırdır abi yahu görmeyeli foruma inmiş bozkurtlar... ;D

bryan 05-26-2011 22:44

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 672950)
Mason olacağını sanmıyorum her habere inanmamak gerek...
Bu resim ne zaman ve nerede çekilmiş...?
Belki Başbakan müsteşarıyken İsraile yaptığı bir gezide çekildi bu resim nerden bileyim..?
Türkiye'de ki masonlar listesinde eksik var yalnız (:

eksik olan kim

Ebuzer 05-26-2011 22:48

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898809)
eksik olan kim

Eksik olan kimler diye sormak lazım...
Burada açıklanamayacak isimler vs...

bryan 05-26-2011 22:48

bu haberi yapan kişi kendisi inanıyor mu acaba b masonluk muhabbetineee

bryan 05-26-2011 22:49

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898813)
Eksik olan kimler diye sormak lazım...
Burada açıklanamayacak isimler vs...

bana özel mesajla yaza bilirsin o halde kimler oldugunu

Ebuzer 05-26-2011 22:59

Önerebileceğim kitaplar;
Yahudilik-Masonluk-Dönmelik (Necip Fazıl Kısa Kürek)
Türkiye'nin Büyük Masonları (Süleyman Yeşilyurt)
Mason Bektaşiler (Faruk Arslan)

manifesto 05-26-2011 23:15

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 672927)
Acaba kaç ülkücü bu resimle karşılaşmıştır..?
Ve acaba bunu bilen kaç ülkücü bunun büyük bir yanlış olduğunu bilmekte..?
Oysaki bunlar Müslümanlığa çok değer veriyorlardı..?

Peki; Alparslan Türkeş bu durumda sizce mason mu..?

http://img401.imageshack.us/img401/6...8429xf1tx7.jpg

Not: Fotoğraf Photoshop Değildir.. İncelendi...

Alparslan TÜRKEŞ Mason olabilecek en son kişi.Kaldı ki bu konuda çokça kaynak bilirim Türkeş'in iması dahi geçmez
Bir resimden hareketle abartmışsın
Bu resme bakarak da Erdoğan KATOLİK mi? diye sorabilirim mesela

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/8168.jpg

bryan 05-26-2011 23:21

mhp yi yıpratma politikası yapıyorlar. mhp böyle basit şeylerle yıpratılamaz. yani anlaycagınız güneş balçıkla sıvanmaz

İntifada 05-26-2011 23:23

Neden en son kişi ?
Nedir türkeşi bu kadar müspet ve iyi kılan ?

manifesto 05-26-2011 23:25

Türkeş'in müsbetliğinden veya iyiliğinden bahsetmedim.MASON olamayacağından bahsettim.
Çünkü beyaz Türklerden değil evvela.
Köken itibari ile selanik yada Sabetay bağı yok.Dolayısıyla geçişkenlik zayıflıyor
Ve hayatı ortada o BAŞBUĞ idi.1960 DARBESİNDE kullanıldı farketti kurşun sıktı ama gebertemedi..
Bu yüzden bu mason muhabbeti TÜRKEŞ de tutmaz.

bryan 05-26-2011 23:26

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898831)
Neden en son kişi ?
Nedir türkeşi bu kadar müspet ve iyi kılan ?

sizi itici kılan şey nedir pekii

İntifada 05-26-2011 23:29

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898833)

Darbeciliği
Kontrgerillacılığı
Faşistliği

Beylerbeyi 05-26-2011 23:31

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898833)

akıncı kardeşim mantıklı bir soru sordu sulandırmamak gerekir.

ayın üyeleri anketine bakarsan akıncının ne kadar "çekici" olduğunu anlarsın. :)

Ebuzer 05-26-2011 23:31

Bir dem abid bir dem zahid bir dem asi bir dem muti!

bryan 05-26-2011 23:35

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898836)
Darbeciliği
Kontrgerillacılığı
Faşistliği

bnçe ALPARSLAN TÜRKEŞ in hayatını iyi okumalısın...
o şahsına münasır bir komutandır..

İntifada 05-26-2011 23:35

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898837)

ayın üyeleri anketine bakarsan akıncının ne kadar "çekici" olduğunu anlarsın. :)

Ana ben soruyu yanlış okumuşum :)
Ufacık ekrandan böyle gördüm hay bu telefonun :)
Türkeşi itici kılan sebebi soruyor sandım beni sormuş :)
Öğrenirsin aslanım :)

İntifada 05-26-2011 23:39

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898841)
bnçe ALPARSLAN TÜRKEŞ in hayatını iyi okumalısın...
o şahsına münasır bir komutandır..

Evet komutan...
Evet şahsına münhasır...
Amerikada aldığı eğitimden sonra türkiyenin kontrgerilla komutanlığını yapmıştır üstelik bu misyonu siyasi bir gömleğe buruyerek yapmıştır...
Ne mutlu türküm diyene diyen bir adamla türkeşi aynı perspektiften görmem absürd olur zaten...

bryan 05-26-2011 23:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898842)
Ana ben soruyu yanlış okumuşum :)
Ufacık ekrandan böyle gördüm hay bu telefonun :)
Türkeşi itici kılan sebebi soruyor sandım beni sormuş :)
Öğrenirsin aslanım :)

sen doğru anladın akıncı Türkeşi itici kılan nedir senin için diye ifade etmiştim..

SevdamzÇeçenya 05-27-2011 01:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898658)
Öğrende gel...

anlatmak istediğime dikkat et insanlar bunları birbirlerine karıştırıyor
Barbaros'un sancağı 6 köşeli gir bak bakim!!!!!!!!!!!! odamı mason siyon ? o zaman mason siyon mu vardı !
:@:@:@:@:@:@:@:@

Tarantula_ 05-27-2011 01:28

Alıntı:

SevdamzÇeçenya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898883)
anlatmak istediğime dikkat et insanlar bunları birbirlerine karıştırıyor
Barbaros'un sancağı 6 köşeli gir bak bakim!!!!!!!!!!!! odamı mason siyon ? o zaman mason siyon mu vardı !
:@:@:@:@:@:@:@:@

Ahaa.. Bir tarih zaafı daha, masonların m.ö'sine kadar var olduklarını kanıtlayıcı belgeler var...

Türkistan 05-27-2011 13:27

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898837)

çekici ama çok vakkumlu. hayırdır sen nerden biliyosun çekici olduğunu.bakırköyde araba çekerken mi gördün.araba değil o TÜRKEŞ çekici mekici dinlemazler sonra adamın kulağını çekerler.

serdary 05-27-2011 13:40

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898932)
çekici ama çok vakkumlu. hayırdır sen nerden biliyosun çekici olduğunu.bakırköyde araba çekerken mi gördün.araba değil o TÜRKEŞ çekici mekici dinlemazler sonra adamın kulağını çekerler.

Yaş cidden 19 mu :şaşkın:

İntifada 05-27-2011 13:40

Kaldımı 9 ?

Türkistan 05-27-2011 16:22

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898935)

evet 19 ayrıca öğrenciyim.boş zamanlarım da çalışlır harçlığımı çıkarrırım.sizin gibi baba parasıyla geçinmez ,internet paramı bile kendi cebimden öderim.

Ebuzer 05-28-2011 14:16

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898954)
evet 19 ayrıca öğrenciyim.boş zamanlarım da çalışlır harçlığımı çıkarrırım.sizin gibi baba parasıyla geçinmez ,internet paramı bile kendi cebimden öderim.

Helal olsun...

serdary 05-28-2011 17:23

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898954)

Neden böyle bir şey yazma gereği duydunuz? Ben mantıksız konuştuğunuzu ima ettim siz ne yazdınız :şaşkın:

Ebuzer 05-28-2011 23:46

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898935)

Akıl boşuna yaşta değil de başta azizim...

_FETHEDEN_ 11-20-2011 05:33

Ne tür iftiralar atarsanız atın.Ne derseniz deyin.Bende oluşan "milli şuuru" asla yok edemeyeceksiniz.Gelin gerçekleri ortaya koyalım.Nasıl Kürt'lerin bir kısmı kendi ulus devletleri için dağda gerilla savaşı veriyorsa aynı şekilde biz de asla bu davamızdan vazgeçmeyeceğiz.Bu topraklarda "Türk'ün tüten en son ocağı sönmeden" bizi yok edemeyeceksiniz.Beni idâm sehpahasına çıkarsanız dahi ben doğrularımdan vazgeçmeyeceğim.Bu iradeyi gösteremeyecek insanların buradan benim atama iftira atmalarını kaldıramıyorum.

Derdiniz bu ülkeyi bölmekse bölün kardeşim siz de kurtulun biz de yetti artık ! Bölün ülkeyi dörde %50'si sizin olsun.%6'sını PKK'ya verin.%30'u CHP'nin olsun.%14'ünü de bana verin ama.Benim olsun ! Askerimi baş tacı edeyim ben o topraklarda ya ! Askere atılan iftiraların ardı arkası kesilmiyor.Adamlar "Ben bu sandıktan çıkan iradeyi reddediyorum !" deyip istifa ettiler hala daha iftira sürüyor ! Çıkıyorlar televizyonlara AB'ye uyum süreci bunu gerektiriyor diyorlar "vicdanı reddi" tartışıyorlar.Davutoğlu gidiyor Kıbrıs'a KKTC ile Rum kesiminin birleşmesini oylamalıyız,referandum yapılacak diyor.AB süreci bunu gerektiriyor diyor ! İhanettir bu ya ! Erbakan'a ihanettir ! AB'ye uyum bana göre ihanettir ! Ben, bırakın vicdanı reddi kadınlarıma bile silahlı eğitim vermeyi düşünüyorum.Öbürü olmaz AB böyle istiyor, diyor.DEMOKRASİ MASALLARINDAN BIKTIK yeter yahu ! Demokrasi istemiyorum ben kardeşim ! Sayı olarak çok olduğunuz için benim Türk halkım sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil.Sayı olarak çok olduğunuz için üzerimde ihanet ve sindirme politikalarınızı uygulayamazsınız.Nasıl PKK militanının kafasındaki düşünceyi değiştiremiyorsanız benim de değiştiremeyeceksiniz.Vazgeçin bu sevdadan ! İnsanları bu hale getirdiniz ! Canı cehenneme bu statikocuların da bölün kardeşim yetti be ! Amerika'nın Nato'nun BM'nin tekelinde yaşamak istemiyorum canı cehenneme ya ! Şerefimle tepemden aşağı Amerika tarafından "atom bombası" yiyerek ölmek istiyorum ama özgür ölmek istiyorum canı cehenneme ya !

Özgür Çağrı 11-20-2011 05:38

Alıntı:

_FETHEDEN_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 970747)
Ne tür iftiralar atarsanız atın.Ne derseniz deyin.Bende oluşan "milli şuuru" asla yok edemeyeceksiniz.Gelin gerçekleri ortaya koyalım.Nasıl Kürt'lerin bir kısmı kendi ulus devletleri için dağda gerilla savaşı veriyorsa aynı şekilde biz de asla bu davamızdan vazgeçmeyeceğiz.Bu topraklarda "Türk'ün tüten en son ocağı sönmeden" bizi yok edemeyeceksiniz.Beni idâm sehpahasına çıkarsanız dahi ben doğrularımdan vazgeçmeyeceğim.Bu iradeyi gösteremeyecek insanların buradan benim atama iftira atmaları kaldıramıyorum.

Derdiniz bu ülkeyi bölmekse bölün kardeşim siz de kurtulun biz de yetti artık ! Bölün ülkeyi dörde %50'si sizin olsun.%6'sını PKK'ya verin.%30'u CHP'nin olsun.%14'ünü de bana verin ama.Benim olsun ! Askerimi baş tacı edeyim ben o topraklarda ya ! Askere atılan iftiraların ardı arkası kesilmiyor.Adamlar "Ben bu sandıktan çıkan iradeyi reddediyorum !" deyip istifa ettiler hala daha iftira sürüyor ! Çıkıyorlar televizyonlara AB'ye uyum süreci bunu gerektiriyor diyorlar "vicdanı reddi" tartışıyorlar.Davutoğlu gidiyor Kıbrıs'a KKTC ile Rum kesiminin birleşmesini oylamalıyız,referandum yapılacak diyor.AB süreci bunu gerektiriyor diyor ! İhanettir bu ya ! Erbakan'a ihanettir ! AB'ye uyum bana göre ihanettir ! Ben, bırakın vicdanı reddi kadınlarıma bile silahlı eğitim vermeyi düşünüyorum.Öbürü olmaz AB böyle istiyor, diyor.DEMOKRASİ MASALLARINDAN BIKTIK yeter yahu ! Demokrasi istemiyorum ben kardeşim ! Sayı olarak çok olduğunuz için benim Türk halkım sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil.Sayı olarak çok olduğunuz için üzerimde ihanet ve sindirme politikalarınızı uygulayamazsınız.Nasıl PKK militanının kafasındaki düşünceyi değiştiremiyorsanız benim de değiştiremeyeceksiniz.Vazgeçin bu sevdadan ! İnsanları bu hale getirdiniz ! Canı cehenneme bu statikocuların da bölün kardeşim yetti be ! Amerika'nın Nato'nun BM'nin tekelinde yaşamak istemiyorum canı cehenneme ya ! Şerefimle tepemden aşağı Amerika tarafından "atom bombası" yiyerek ölmek istiyorum ama özgür ölmek istiyorum canı cehenneme ya !

işte bu düşünceler bu ülkede azınlık olduğu için sadece düşünce safhasında kalıyor. ülkenin %14 nü alıp bir bozkurt devletçiği kurabilirsiniz ülkemiz için büyük biri iyilik olur pkklılarıda sizle beraber göndeririz böylelikle bütün ırkçı faşistlerden kurtulmuş oluruz.

xhidayet 11-21-2011 15:49

Masonların nasıl bir güç odağı olduğu malumun ilanı..

İntifada 11-21-2011 15:56

masonmudur,kesinmidir bilinmez...
masonlarin isine cok yarayacak faaliyetlerde bulunmusmudur evet...

All times are GMT +3. The time now is 01:30.