Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   AK Parti'mizin, ilk yıldan bu yana hataları oldu mu sizce? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=122451)

İntifada 01-19-2010 02:49

Alıntı:

SEHER YELİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 704271)
Bakıyorum da esskiden gömlek idi SP'liler ile AKP'liler arasında şimdi gözlüğe mi dönüldü? Yakında ne olacak çok merak ediyorum.Siz AKP ile SP'lilerin atışmalarını izlemek çok eğlenceli ya gerçekten. Sanal olmasa vallahi mısır patlatıp, patates cipsi yiyip izleyeceğim

Aramızdaki şey atışma değil seviyeli tartışma ve yeri gelincede şakalaşmaktır.Tabi ki siz kendi görüşünüzdeki insanlarla hiç böyle bir ortam göremediğiniz için garibinize gidiyor.

redyellow 01-19-2010 02:53

Alıntı:

mhfzkrdmkrt34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 704280)
Aramızdaki şey atışma değil seviyeli tartışma ve yeri gelincede şakalaşmaktır.Tabi ki siz kendi görüşünüzdeki insanlarla hiç böyle bir ortam göremediğiniz için garibinize gidiyor.

Eyvallah canım arkadaşım.

Partimiz ayrı olabilir ama yollarımız aynı, hedefimiz aynı.

Bazıları SEHER vaktinde rahatlıkla çatlayabilirler:)

Tuğrul Paşa 01-30-2010 12:49

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 700739)
Diplomatik 'ayıpta' flaş gelişme!

İsrail büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı!

Dışişleri Bakanlığına çağrılan İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, görüşmesinin ardından Bakanlıktan ayrıldı.

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu ile bir araya gelen Büyükelçi Levy'ye İsrail tarafından yapılan son açıklamalar ve son gelişmelerden duyulan rahatsızlık iletildi.

Levy'e, gerek İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Yossi Levy'nin son açıklamaları gerekse İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon'un Türk Büyükelçi Oğuz Çelikkol ile görüşmesinden basına yansıyan haberler ve görüntülerle ilgili olarak izahat istendi.

http://www.habervaktim.com/haber/102...s_gelisme.html

Ha gayret, olacak!

Defedin gitsin bu hainleri, kapatın gitsin bu melanet yuvasını!

Onlarca yıldır süren bu hata da bu şekilde düzeltilmiş olur. (hata= israil ile olan diplomatik ilişkiler, bu hatayı sadece akp iktidarına bağlamak yanlış olur, tüm cumhuriyet hükümetleri sorumludur bu hatadan, akp iktidarı da bu hatayı devam ettirmektedir)

One minute böyle ilkel yöntemlerle bastırılamaz...
İsrailliler önce bunu bilmeli...
Ayalon'un yaptığı tam bir densizliktir. Sayın Başbakana bir kez daha hak verdim. Bunlar hakikaten iyi bi dersi haketmişlerdi...

ishakyilmaz 01-30-2010 15:03

Hatasız kul olamayacağı gibi,hatasız iktidarlarda olamaz.AK Partinin kendi öz seçmen tabanınının taleplerine henüz çözüm getirmediğini düşünüyorum!Özelikle tüm güçlerin toplandığı böyle parlak bir dönemde bile,hala 'Başörtüsü sorununu' çözüme kavuşturmaması yeterde artar...

Fakat bundada kasıt olduğunu düşünmüyorum.Laiklik v.s söylemlerin tabulaştırıldığı Türkiye ortamında dini alanlarda reformlar gerçekleştirmek 'şıp' diye olmaz.

Bu yüzden cuntacıların ve darbecilerin temizlendiği şu dönemde arzu ve hayal ettiğimiz 'Başörtü sorununun' da çözüleceğini umut ediyorum...

DadaşAkp 02-03-2010 17:12

hatalar olur hatalarımız kabul görürüz hatalar düzelir ama lekeler düzelmez o lekelerde mhp chp bdp var olmuştur önce kirli siyasetin eskilerine bakılması lazım akp yenlik güclü cesur adımlar sabırla geliyor

sedat5453 02-03-2010 18:20

Hatasız kul olmaz bizim hatalarımız olmuyormu
en kötü AKP mhp,chp,dp,anap(mesut yılmaz'lı anap),dsp den 10000 kat iyidir:)

SeHzAdE17 02-06-2010 16:54

Alıntı:

CeSuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 700709)
Baş örtüsü konusu hala başarılı olamadı

ben başörtü konusunda başarısız bulmuyorum çünkü bu konu hassas 80 yılda yapılanları 8 yılda çözmek zor bikere denedik kapatma davası yedik şuan gündemde yine bu konu var ve bence bu sefer daha hazırlıklı gibiyiz inşallah çözülecek

DadaşAkp 02-19-2010 19:20

Başbakanım sabır sabır diyor ama hala susuyor iktidarız cumhurbaşbakınımız var bakanlar herşey akparti gücünde bu gücü neden kullanmıyoruz chp mhp gibi partiler yıllardır ülkemizde hayrı olmadı biri terörden bahseder biri laik elden gidiyor teleşı verir turgut ozal zamanında yer yerinden oynardı paşalar korkardı görevinden alırdı başbakanım da yapabilir ama yetkilerini kullanımıyor bir iktidarlık biterse keşke sölenecek zamanı geldimi

ATmaCA53 02-19-2010 20:11

Alıntı:

CeSuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 700709)
Baş örtüsü konusu hala başarılı olamadı işsizliğe care konusu hala işsizlere netice veremedi ülkemize en cok canı sıkanda dağdan inenlere 5000 tl verilmesine krgınlık duyulur işsizler ordusu buna cok kızmıştır gibi

anlaşılan aydın doğanın haberlerini çok takip ediyorsun :) :)

^^dağdan inenlere 5000 tl verilmesine krgınlık duyulur^^

bu dediğinin hiç bir kanıtı yok, başbakanlık ve bakanlar kurulu gerekli açıklamayı yapmıştır.

bana gelirsek ak parti eskisinden daha iyi tarafsız, demokrasiden bir yana olan bir parti görüyorum, hataları varmıdır vardır. hatasız kul olmaz, Kimse ben hata yapmam yemin billah diyemez, bunuda böyle bilelim.

tayyiperdogan57 02-22-2010 01:44

hatasiz kul olmaz, tabi ki olmu$tur, ama Basbakanimiz herseyi yapmistir, ve yapiyordur, am ônune ta$ koyan çoktur, turban konusu artik bitti, bir daha bir sey olmaz, ve kendimce pek bir hata goremiyor, yani eksik goremiyorum

ALmi´ 02-22-2010 12:29

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 704238)
DTPliler normal insan değil mi?

Bu çok yanlış bir tabik, hiç hoş olmamış.

Dtp'lileri benden daha iyi tanıyan olamaz belki de. Çünkü onların içinde yaşayan benim. Hangi dilden anladıklarını az çok biliyorum.
Bir iki gün içinde de tekrardan dtp'ye hatta o dağdakilere dahi fazlasıyla bağlı olan biriyle bir muhabbetimiz (konuşma-tartışma) olacak inşallah.

O yüzden evet !.. Görünürde insan kılığında iken içlerine girdikçe nasıl şahsiyetler olduğunu hiç zorlanmadan anlayabiliyor insan.

redyellow 02-22-2010 15:33

Alıntı:

ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 718250)
[/I]

Dtp'lileri benden daha iyi tanıyan olamaz belki de. Çünkü onların içinde yaşayan benim. Hangi dilden anladıklarını az çok biliyorum.
Bir iki gün içinde de tekrardan dtp'ye hatta o dağdakilere dahi fazlasıyla bağlı olan biriyle bir muhabbetimiz (konuşma-tartışma) olacak inşallah.

O yüzden evet !.. Görünürde insan kılığında iken içlerine girdikçe nasıl şahsiyetler olduğunu hiç zorlanmadan anlayabiliyor insan.

DTP'li 7-8 milyon insan var.

Siz tüm DTP'lileri tanıyor musunuz? genelleme yapmanız yanlış olmaz mı?

leblebi 02-22-2010 16:12

Ak Parti'^mizin şimdiye kadar hiç bir hatası olmamıştır. Allah başımızdan eksik etmesin.

ALmi´ 02-22-2010 18:05

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 718325)
DTP'li 7-8 milyon insan var.

Siz tüm DTP'lileri tanıyor musunuz? genelleme yapmanız yanlış olmaz mı?

Dtp için hep şunu demez miyiz. Kapatılmanın ardından isim değişir ama içerik hep aynı kalır.

Bu da aynen öyle.. Beyinleri öyle böyle değil acayip bir şekilde yıkatılmış , ezbere konuşan insan topluluğundan başka kimse değil bunlar..

DadaşAkp 02-22-2010 20:14

Arkadaşlar heşey cözülür ama sıkıntılarla peşimizi bırakmaz iki ruh ikiz yumurtası olduğu sürece ülkemizde sorunlar cözülmez bunlar restmen bir örgüt tarafından yönlendirilirler bahçeli dün konuştuğunu bugün ne konuştuğundan haberi yok aynı sıda baykaldan oda aynı ülkemiz Dünyada eşi benzeri olmayan cok sorunları olan bir ülke değildir Halimeze şükredelim doğan medya gibi haber kanalları hep karama yapar yapsınlar onlardan kötüsü bulunmazya sorunlar cözüldümü cözülmedi bu konuları görüşelim dtp mh chp gibi partilerden ülkemize hayır gelmedi bizler ak partimize bakalım

nikel 02-22-2010 20:17

Ak Parti içersinde ki bazı kişiler hata yapmış olabilirler ama , ben Ak Parti'yi Sayın Başbakanımızla özdeşleştirdiğim için , ülkenin demokratlaştırılması , gelir düzeyinin yükseltilmesi ve insanların insanca ( dini , miili ve kültürel olarak ) yaşaması için anayasanın , kanunların elverdiği şekilde hükümet olma yetkisini en güzel şekilde yerine getirmiştir. Bazen geri adım atmıştır ama atmak gerekir. Daha sonra güç toplayarak , tabanından ve demokrasi isteyen Türk milletinden güç alarak atılım ve hamlelerini yerine getirmişitir. Her toplulukta çürük elmalar olabilir. Yanlış yapanların yanlışlarını Ak Partiye mal etmek yanlıştır. Bu gün bir kaç emekli general göz alınıyor. Ordumuz bu yüzden kirtletilemez. Göz altına alınanlar varsa suçlarının cezalarını çekerler ama ordumuz gözümüzün nuru olarak kalmaya devam eder. İşte Ak Parti de öyle olacaktır.
HEP DESTEK TAM DESTEK ---- DURMAK YOK , YOLA DEVAM....

DadaşAkp 02-22-2010 20:26

arkadaşım ak partimizi sevmek eleştirmek herkesin hakkıdır
bende eleştirim hatalar varsa ama yinede herkesin hakkı eleştirmek destek cıkmaktır

All times are GMT +3. The time now is 12:09.