Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   www.bizkackisiyiz.com! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12354)

GÜLseven 11-11-2007 21:26

www.bizkackisiyiz.com!

"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"

Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...

SosyalDemokrat 11-11-2007 21:28

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SosyalDemokrat Nickli Üyeden Alıntı
Peki o seçimler meşrumuydu;

Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?

sen o kadar cahilsin ki sosyal demokrat degil sosyal bir insan bile olamazsın

Sen o kadar cahilsinki küfür eden argo konuşan bir başbakanın peşinden gidiyorsun

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
yahu kardeşim sen sosyal demokratsan şu sorulara cevap verirmisin

1)sizin peşinizden gittikleriniz acaba ömürlerinde hiç varoşlara girmiş mi?

2) maden gerçekten demokratsın 301 . madde kalksın mı kalkmasın mı söylermisin?

3)madem gerçekten demokratsın bir daha ki dönem cumhurbaşakanını halk seçsin mi seçmesin mi?

büyük ihitimalle sende diğer sosyal demokrat geçinenler gibi nasyonal sosyalist bir özlem içerisinde yaşayan sosyal faşistlerdensindir.

1.Bakınız DSP iktidarında varoşların oyu kimindi.

2.301 kalkmamalı.Sonrasında Türklüğümüzle alay etmeyen kalmaz.

3.Cumhurbaşkanını halk seçmesi çok tehlikeli bir iştir.

a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
b.Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek ülkenin başkanlık sistemiyle yönetilmesi demek.Buda bizim yönetim anlayışımıza ters düşer.

Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"

Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...

Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz..

selahattin_ay 11-11-2007 21:30

www.bizkackisiyiz.com!

inanmiyorum ya
tarihimizin en demokratik, yaz sicaginda olmasina ragmen sirf size ders vermek icin tatilini birakip geldigi secime bile bir seyler buldun ya bravo sana
sonra meclisteki tartismalarin hepsini hatirliyorum, seve seve izliyorum bu sefer hangi chp li rezil olacak diye buyuk merak icindeyim, kamer genc ile ayni kefedeler :)
cunku icraat yok yahu bir tane muhalefet olarak yaptiginiz proje var mi? dtp bile proje pesinde (savunmuyorum kesinlikle tabi ki o soysuzlari) ama sizin tek projeniz gayeniz, ak parti iktidaridir...
yahu 3 parti girdiginiz secimde gecen secimde ki basariyi yakalamaniza hala guluyorum :) hatta bir yorumcunun bu oylar da chp nin degil demesi hala aklimda :)
butun ulkenin kendisi ile gurur duydugu, Turk, Kurt, Asker, Sanatci, futbolccu herkesi kucaklayan baska bir cumhurbaskani gormedim ben 20 senelik hayatimda :)
cumhur baskani secildigi icin memleketinde kutlamalar duzenlenen bir lider ben gormedim

erenon 11-11-2007 21:31

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Peki o seçimler meşrumuydu;

Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?

sen o kadar cahilsin ki sosyal demokrat degil sosyal bir insan bile olamazsın

Sen o kadar cahilsinki küfür eden argo konuşan bir başbakanın peşinden gidiyorsun

Alıntı:

Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
yahu kardeşim sen sosyal demokratsan şu sorulara cevap verirmisin

1)sizin peşinizden gittikleriniz acaba ömürlerinde hiç varoşlara girmiş mi?

2) maden gerçekten demokratsın 301 . madde kalksın mı kalkmasın mı söylermisin?

3)madem gerçekten demokratsın bir daha ki dönem cumhurbaşakanını halk seçsin mi seçmesin mi?

büyük ihitimalle sende diğer sosyal demokrat geçinenler gibi nasyonal sosyalist bir özlem içerisinde yaşayan sosyal faşistlerdensindir.

1.Bakınız DSP iktidarında varoşların oyu kimindi.

2.301 kalkmamalı.Sonrasında Türklüğümüzle alay etmeyen kalmaz.

3.Cumhurbaşkanını halk seçmesi çok tehlikeli bir iştir.

a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
b.Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek ülkenin başkanlık sistemiyle yönetilmesi demek.Buda bizim yönetim anlayışımıza ters düşer.

Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..

Alıntı:

Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz..

BEN SENİN GİBİ BİR FAŞİSTLE ARTIK TARTIŞMAM! GÖRÜŞLERİNİ GAYET İYİ SÖYLEDİN DÜRÜST OLDUN TEŞEKKÜRLER AMA BİR FAŞİSTLE TARTIŞMAK BOŞ YEREDİR ÇÜNKÜ FAŞİZAN İDEOLOJİLERDEN BESLENENLER ROBOTLAŞMIŞTIR ARTIK FİKİR ÜRETEMEZLER.

selahattin_ay 11-11-2007 21:32

www.bizkackisiyiz.com!

Toptan da uzlasma meclis icinde saglandi ama Sayin Gul de uzlasma 70 milyon tarafindan saglandi bu arada
sakin secime de sizin muhalefet ile alakasi olmayan muhalefetiniz yuzunden gittigimizi unutma sakin
bak dikkat ettim "halk " kelimesini kullanmadim o sizde iyi duruyor cunku :)

GÜLseven 11-11-2007 21:34

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."

Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:34

www.bizkackisiyiz.com!

arkdaşlar gerçekten faşist oldugunu kabul eden bir kişi ile tatışmaya kendinizi yormaya değmez. gözleri açık olsaydı Türkiye de gelişenleri görebilseydi. Burada bu ortamda karşımıza çıkmazdı..

selahattin_ay 11-11-2007 21:36

www.bizkackisiyiz.com!

guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska

senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu

Ak_Kelebek 11-11-2007 21:37

www.bizkackisiyiz.com!

Zaten size dayanamayıp gitti ;D ;D ;D helal olsun arkadaşlar.

selahattin_ay 11-11-2007 21:37

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."

Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...

ben de cok guldum yavvv :D :D :D ;D ;D ;D
bende sana delikanli diyecegim bundan sonra musaade var mi???

erenon 11-11-2007 21:37

www.bizkackisiyiz.com!

ARKADAŞLAR LÜTFEN HİTLERİ SAVUNAN BİRİSİ İLE YAHUDİLERİ BOŞ YERE YAKMADI DİYEN BİR KİŞİ İLER TARTIŞMAYIN ZAMANINIZA YAZIK UNUTMA KARDEŞİM YAHUDİ DEVLETİ İLE SORUNUMUZ OLABİLİR AMA YAHUDİ TOPLUMUYLA SORUNUMUZ YOK SEN GİT NASYONAL SOSYALİST EZBERLERİNLE NEREDE NASİL KATLİAMLAR YAPARSIN,NEREDE KİMİN GÖZYAŞI DÖKMESİNDEN MUTLU OLURSUN ONUN HESABINI YAP.

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:38

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)

ak_mavish 11-11-2007 21:38

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ben de gülmekten yorum yazamadım :D ;D ;D ;D

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:39

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)

deli kanlı görmemiş hiç çevresin de işte çok görmeyin arkdaşlar.. işte böyle faşist arkdaş bizim insanımız kadını erkeği ile delikanlı bir yüreğe sahip :)

GÜLseven 11-11-2007 21:40

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

;D ;D :D :D :D ;D

Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyoruz yaa,bu kadar doğru ona fazla geldi sanırım tabi kaldıramaz onun kapasitesi,haklı yani gitmekte :D

erenon 11-11-2007 21:40

www.bizkackisiyiz.com!

HEYYYTT ZAFER BİZİM:)))) NASYONAL SOSYALİZMİ DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞACAĞIZ :) :D :D :)

Ak_Kelebek 11-11-2007 21:41

www.bizkackisiyiz.com!

Bernacım bundan sonra sana DELİKANLI mı diyeceğiz??? ;D

GÜLseven 11-11-2007 21:45

www.bizkackisiyiz.com!

"Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle.

Bu her yerde böyledir haddini aşan huzursuzluk yaratan insanlar uzaklaştırılır o ortamdan...

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:47

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle..

Alıntı:

guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska

senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu

Belli ki Türbanı Allah'ın emri olarak görüyorsun.Bakıyorum da sokaklarda altında dar,vücudu gösteren kıyafetler üstte türban.Bumudur dini yaşamak.Elbette müslüman bir ülkede yaşıyoruz,bende müslümanım fakat bazı siyasi simgelerle dinin görevlerini karıştırmak yanlış olur.

Bir daha söyleyeyim siteden gitmedim.Atıldım fikirlerim yöneticileri rahatsız etti zahir.

suraya kendine yakışır bir isim ile gelsen emin ol hiç kimse seni atmaz. adı üstünde burası tartışma platformu ama arkadaşım sen biel bilmiyorsun ne olduğunu. demokrat olmak demokrasi bu mudur arkdaş. insnaları dini ile kılık kıyafeti ile yargılamak mıdır ???

selahattin_ay 11-11-2007 21:49

www.bizkackisiyiz.com!

tamam bakalim efendim baska bir emrin varsa soyle moderatorluk falan da veririz sana :)
yahu 70 milyondan genelleme yapabilmek de ayri kabiliyet ben yurt disindayim ama bir genelleme yapmiyorum burada da biz 70 milyonluk bir ulkeyiz
ve 70 milyonu da kucaklayan bir siyasi iktidarimiz gurur duyuyoruz onlarla, ben ateist Turk ile gurur duyuyorum kimsenin inanci, ne giydigi beni baglamaz
sadece ONU HAZMEDEMEYENLERI BAGLAR, mini etekliyi hazmeden, ama dini yasamaya calisan insani hazmedemeyen,,
ayrica ben kimin altta ne giydigine ustte ne giydigi ile ilgili degilim..
sen cok meraklisin herhalde
akpirinimiz vardi bizim meshurdur sana bulayim da ic iyi gelir :)
hemen bulup gonderiyorum

sidre 11-11-2007 21:51

www.bizkackisiyiz.com!

kacırdınızmı :)

selahattin_ay 11-11-2007 21:52

www.bizkackisiyiz.com!

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13506.0 buyur arkadasim iyi gelir hazimsizliga birebir :)
hazimsizliga, catlayana, baraj sikintisi olana cumhurdan kacanlara yaziyor endikasyonlarinda

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13208.0

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:53

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13506.0 buyur arkadasim iyi gelir hazimsizliga birebir :)
hazimsizliga, catlayana, baraj sikintisi olana cumhurdan kacanlara yaziyor endikasyonlarinda

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13208.0

+1 :)

Esra KAÇ 11-11-2007 21:54

www.bizkackisiyiz.com!

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz saygılı cevaplardan dolayı tesekkür ederiz.
Ama bu konuyu fazla büyütmeye gerek yok.
Onların amacı zaten olayları büyütüp kendilerini kabul ettirmek.
Bizler onların oyuna gelmeyelim bu konuyuda burda kapatalım.
Hepinize teşekkürler.

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:55

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Esra Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz saygılı cevaplardan dolayı tesekkür ederiz.
Ama bu konuyu fazla büyütmeye gerek yok.
Onların amacı zaten olayları büyütüp kendilerini kabul ettirmek.
Bizler onların oyuna gelmeyelim bu konuyuda burda kapatalım.
Hepinize teşekkürler.

evet esra kardeş çok haklı hepimiz bu sayfadan ayrılalım

selahattin_ay 11-11-2007 21:56

www.bizkackisiyiz.com!

once sosyal demokrat idi, sonra demokrat
simdi girecek nick de kalmadi yazik yavv :) hepsini sildik, savunacak bir seyi kalmadi :)
tebrikler butun arkadaslara ;)

GÜLseven 11-11-2007 21:58

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

once sosyal demokrat idi, sonra demokrat
simdi girecek nick de kalmadi yazik yavv :) hepsini sildik, savunacak bir seyi kalmadi :)
tebrikler butun arkadaslara ;)

Bence de..Sağolun...

Ak_Kelebek 11-11-2007 22:01

www.bizkackisiyiz.com!

bence bu akşam o gene gelecek ;D

Feyza 11-11-2007 22:02

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı

Geldi gitti bile ;) :)

GÜLseven 11-11-2007 22:07

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı

Geldi gitti bile ;) :)

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER...

SAyid 11-14-2007 08:21

www.bizkackisiyiz.com!

Tuncay özkan ı buradan lanetliyorum.... bu yaptıklarının cezasını ağır ödeyecek....

Feride 11-14-2007 10:52

www.bizkackisiyiz.com!

ben de çok sinir oluyorum. ya bi haberci bu kadar mı taraflı olur kardeşim. sonu cem uzan'a benzeyecek bu gidişle ;D ;D

SAyid 11-14-2007 12:37

www.bizkackisiyiz.com!

cem uzan gibi olsa yine iyi ondan daha kötü olur dine laf söylemeye devam ederse....

erenon 11-14-2007 15:05

www.bizkackisiyiz.com!

yahu tuncay özkan ve ekibi ateş olsa nereyi yakacaklar çünkü hepsinin amacı kendi keselerini doldurmak;hepside ikbal peşinde koşan gözlerini hırs bürümüş insanlar....o yüzden bunların üzerine gidipte prim yapmalarına yardımcı olmayalim ;bırakalim yesinler birbirlerini..cumhuriyet mitinglerini gördük utanmasalar kürsüde yumruklaşacaklardı.bunlardan ne köy olur ne kasaba

Feride 11-14-2007 15:07

www.bizkackisiyiz.com!

ben de bunlara prim verilmemesi taraftarıyım. garipler kaç gün oldu hatta ay heralde hala 1.000.000 kişiye ulaşamadılar. :) çırpınıyorlar ama faydasız. kendi çaplarında bişeyler yaptıklarını düşünüyorlar..

ak_mavish 11-14-2007 15:10

www.bizkackisiyiz.com!

bence de ama bu tuncay özkana çok gülüyorum.. söylediklerine kendi inanıyomu acaba

Feride 11-14-2007 15:14

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

bence de ama bu tuncay özkana çok gülüyorum.. söylediklerine kendi inanıyomu acaba

aslında şöyle bir realite var. herhangi bir vatandaş da olsa her kim olursa olsun, bir gruplaşma oluşturmak istersen mutlaka az ya da çok belirli sayıda bir katılan oluyor bu kaçınılmaz bir gerçek. ancak tuncay özkan biraz fazla havalara uçuyor heralde parti falan kurmak istiyor kanımca. yani söylediklerin göz göre göre yalan bile olsa, onun peşine takılan insan oluyor. tuncay özkan bundan yararlanmak istiyor fakat taşıma suyla değirmen dönmüyor. onlara Allah'tan muvaffakiyetsizlikler diliyorum ;)

ak_mavish 11-14-2007 15:17

www.bizkackisiyiz.com!

başarılı olacağını hiç sanmıyorum başarı zeka gerektirir onda da olmadığına göre kafa yorup düşünmeye değmez....uğraşıp dursun ;D

cezalandırıcı 11-14-2007 18:57

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

beko_heko Nickli Üyeden Alıntı
Ben Bu siteyi protesto ediyorum www.************.com
Çünkü kendini bilmez TUNCAY ÖZKAN şehit kanları üzerinden propoganda yapıyoR!

ben akpyi protesto ediyorum asıl akp propaganda yapıyor ney uzerinden derseniz herşey üzerinden !

EpiVaTeS 11-14-2007 18:59

www.bizkackisiyiz.com!

git işine kendini bisi zannetme sizi gidi kriz tacirleri yalancı vatanseverler bide tutmuş slogan atıyorsun .... >:( >:( >:(

All times are GMT +3. The time now is 17:51.