![]() |
Şamil TAYYAR'ın "Kıt'a Dur" kitabını tavsiye ediyorum...
|
M. Fethullah Gülen - SÜKÛTUN ÇIĞLIKLARI
|
Sonsuzluk Hecesi (Lâ) / Nazan Bekiroğlu (3) güzel bir esere benziyor
|
hz hatice kitabı Ahmet Cemil Akıncı ya aitmiş...
|
ben listeye şöyle bir baktım ama okumak istediğim 2 taneden fazla kitap çıktı... ve aralarında seçim yapamıyorum
|
TArih ve istihbarat türünü seviyorsanız muhafız muhteşem söyliyeyim ben yarın bitiririm istiyorsanız sizle tekrar başlarım ama :)
|
Alıntı:
3 Adet de olabilir :) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar seçim yapamama konusunda bir sıkıntı yok.Birini malumunuz ki beraber okumak adına seçelim diğerlerini de artık daha sonra temin edip okuyabiliriz.Fakat benim bir başka önerim olacak.Eski sistemde hatırladığım kadarıyla anket açılyıordu ve gayet iyi bir yoldu.Şöyle yapsak 10 kitap arasında anket açılsa ve daha sonra oylar verilse.Yani herkes bir öneri vermek yerine bu 10 tane kitap arasından çoğunluğa göre bir kitap belirlesek sanırım ki daha sorunsuz ve yalın olur.Benimkisi yalnızca bir öneri.Taktir sizin...
|
Çok mantıklı olur bence :)
|
tarih sever akıncıya 3 kitap da seçebilirsin demenden yüz bularak 3 kitap seçtim :)
Son İmparatorluk Osmanlı / İlber Ortaylı Sevgi Zekası / Muhammet Bozdağ H.Z Hatice / Ahmet Cemil Akıncı |
hadi vatana millete hayırlı olsun :) 3kitap seçtim :)
|
Vıyy çok kitap var listemde daha ütopya bitecek sofinin dünyası bitecek :(
Felsefeyle boğuşuyorum :) Ama Nazan Bekiroğlu Sonsuzluk Hecesi Okunabilir :) veya Afrikalı leo da olabilir. |
hakikaten abla sana ulaşmak başbakana ulaşmaktan zor:)
|
Alıntı:
|
meyva veren ağaç taşlanır tabiidir:)
|
Ruhsal zekaya oy verdim ama alpercimin kitabı %0da kalmış. Üzüldüm.
|
Okudum ki:D
Sana tavsiye edebilirim ama. Çok espirili çok güzel bir kitap. Beğeneceğine eminim ;) |
Seçim yaparken ben de çok kararszı kaldım.Ruhsal zekayı da okumak çok isterim fakat önceliğim , lâ sonsuzluk hecesi.Katılım da güzel umarım daim olur
|
Ruhsal Zekaya ihtiyacım var buaralar. Kızıştırıyorum.
Ruhsal zeka diyenlere Çokonat ikramımız var :p |
böyle güzel bir seferberliğe katılmayı çok isterdim ama 2 tane kitap okuyorum üçüncüyüde seçersem kitaplar birbirine karışacak ama forumda böyle bir konunun olması harika olmuş...TEBRİKLER Tarih Sever:güzel:
|
katılırsak bir de kitap seçmek lazım işte en zor kısım da burası,ben her kitaba uyarım siz seçin okuruz evelallah...
|
ben çok sabırsızlanıyorum okumak için... :)
günüde baya uzuun :) |
fırat kardeş yerine bende nacizane cevap verebilirim.sanırsam burda yazan sözler Tarih Sever'in tabiriyle ansiklopedi gibi olan,küçük sözler diye bir dipnot düşülmemiş çünkü.izniniz olursa ben Risale-i Nur'lar hakkında yeni fikirler vermek isterim.mesela sözler ilk okuyanlar için biraz ağır ve birazda anlaşılmaz gelebilir Risaleleri anlamak için küçük kitaplardan yada tarihçe-i hayattan başlanabilir ne dersiniz?
|
Tarihsever alemsin sen ya: ) Bu nasıl bir oylama şeklidir hem: DD
Neyse şimdi ben diğerine ismimi yazdırmıştım hemi de en başa..Gel gelelim okuyamadım. Çünkü çok yoğunum. O açıdan katılamıyorum. Başka sefere belki: ) Şimdi diceksin ki okumuyorsun niye yazıyorsun, ama maruzatımı belirtme babında demiş idim.: ) |
Hiçbirşey anlamadım.Neler oluyor burada?
|
Hep beraber kitap okumak için kitap isimleri verdik, şimdi ismini verdiğimiz kitapları oylamaya tabi tuttuk :) Hangisi daha çok oy alırsa forumca (katılmak isteyen arkadaşlar ile) onu okuyacağız :)
|
kaldı 8 günn... hz haticeyi okumak isteyenler yok galiba :(
|
Ruhsal zekâ'yi okumak isteyenler nerde? Dilemma çokonat veriyormus, bende biskrem versem ;D
|
:) başlasaydık şimdiye kadar bir kitabın hakkından gelmiştik:)
|
evet öyle :) bundan sonra birde 10 kitap arasından seçilmesini bekleyeceğiz
|
Dahada kitap okumam :)
Dönem başladı zaten okula devam :) |
neden ki sanki hiiiç vaktin yok :) karışmak gibi olmasın ama gel 1 el tavla oynayalım deseler hayır dermisin acaba ??? :)
|
Alıntı:
Şaka bir yana kitap belli olsada bizde meraktan kurtulsak ;D;D |
Bu yaz ayında belli olur inşallah (:
|
Alıntı:
neysee... evet bende çok merak ediyorum hangi kitap seçilcek... şimdilik nazan bekiroğlu gibi |
Alıntı:
|
akıncı senin yüzünden oldu :)
tarih sever diğer 10 kitaptan olacak anketi kısa tutarız dimi :) |
Alıntı:
|
:ağla: tüh yaaa
neyse napalım en azından 3 gün kardayız :) |
All times are GMT +3. The time now is 16:25. |