![]() |
Hem öyle abi hemde nasıl tespit ediyorlarsa ediyorlar ,belli mesaj sayısı altındaki kişilerin oylarıda oylama sonunda silinecekmiş. Bu hususada dikkat etmek gerek.:)
|
M-U-R-A-T , depare ve Ay yıldıza gitti oyum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ağustos'ta suya girsen balta kesmez buz olur:) |
Ay Yıldız ve Fırat'a kullandım oyumu.
İbrahim kardeşim kusura bakma vallahi oyumu kullandıktan sonra farkettim seni ): |
Güzel bi çalışma Allah razı olsun... sınav dolayısıyla pek fazla giremiyorum ama Forum gümbür gümbür...
Aktifliğim hayırlısıyla eskisi gibi olacak inşallah.... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
oyunuzu bana kullanın. kazanırsam ödülümü Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacam :)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
baktım zar zor ilk 5'e girmişim, kazanmam imkansıza yakın böyle bir yola başvurdum ;D benim hat faturalı.. kazanırsam eğer YALÇIN KARACA'dan faturamı ödemesini isteyecem ;D |
Değerli arkadaşlar 30 mesaj'a sahip olmayan arkadaşların oyları geçersiz olacaktır.Yeni üyelerimizin forum ortamını ve kişileri tanıması adına 30 mesaj sınırı getirilmiştir...Bu konuda tüm üyelerimizin hassasiyet göstermesini rica ediyoruz...
|
Alıntı:
|
Ukba önümüzdeki maçta oynaması yanlış olur (: (: adil olmaz (:
|
Oyumuzu kullandık vesselam.
|
Alıntı:
|
Ne zaman bitiyor bu oylama...;D
Bence hemen bitsin...;D |
İlginç bir rekabet güzel doğrusu :)
|
Rekabet müthiş :)
|
Alıntı:
Noktaların şahı önde olmanın keyfi bir başka oluyor değilmi , nisan sonuna kadar pek güvenme kendine bir çok kişi son günlere bırakıyor oylamayı:) |
Haklısın Ağabey...
Baykala benzemesin malumunuz 22 temmuz öncesi öndeyim yok şuyum buyum almıştı seçim sonunda payını...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O halde sizin yerinizede ben olurum iki ay üst üste.:)
|
:) dereceye girenler bi daha yarıstırılmasın (:
|
Dereceye değil,aksine listedekiler uzun bir süre yeni hazırlanacak olanlarda yer edinemeyecektir zaten. Sırayla bu işler Erhan .
|
O zaman bu fırsatı kaçırmamak lazım
Vaad vermek serbestmi acaba... Oyunuzu bana verin ankaraya deniz getireyim ;D |
Mustafa Kemali istismar etmeden olabilecek her tür vaad rüşvetten sayılmıyor:). Birde darbecileri ve ideolojik hakimleri devreye sokmassanız ne âla barışcan kardeş.
|
Barış sen de sarıgül gibi tencere mi dagıtacaksın (:
|
Bugüne kadar verilen vaadler hep bunlardan ibaretti zaten..
Bunlar yasak olunca da başka bir vaad kalmazki o zaman en iyisi yine kendi çapımızda vaaderde bulunmak Eskilerinde dediği gibi ne yapalım Ankarada dayımız yok |
Kendi çapınızdaki vaadleri duyalım o zaman (:
|
Oyunuzu bana verin kazandığım hediyeyi size vereyim
Nasıl erhan çekiciliği oldumu:) |
oyumuzu kullandık hakeden kazansın
|
(: yok olmadı (: bu kadarını muhalefet bile atmıyor (: şimdi 20 kişi sana oy verse kazansan 20 kişiye kontör mü alacan (:
|
Niye ana ve yavru muhalefet her söylediğini yapıyomu ben yapcam etcem :)
Hala bekliyoruzki deniz rodosa gidecek:) |
Nun Sen buralarda yıpranıyorsun (: bu dedigini baykal duymasın seni hemen yerine vekil tain eder (:d
|
Birileri oylama uzasın diye , özellikle Noktaların efendisi ve Ay yıldıza birlikte oy veriyor herhalde.
|
Süper yazı olmuş.:hihi2::hihi2:Ama börtü böcekleri azaltmışken aman aman gözünü seveyim abla.:ağla:
;D;D |
El Emin, Unnamed ve Noktaların Efendisine verdim oylarımı...
El Emin; özellikle dini konularda bazen sinirlerine hakim olamasada efendiliği ve yaptığı yormlarla dikkatimi çekiyor... Unnamed; özellikle tartışma içeren konularda yaptığı mantıklı ve düşündürücü yorumları ile çok aktf olması sebebi ile dikkatimi çekiyor. Oda biraz sinirli ;) Noktaların Efendisi; neredeyse 24 saat aktif forumda ve forumu sürekli hayatta tutuyor. Forumun ölü zamanlarında bile forumu canlandırabiliyor. Noktaların efendiside biraz sinirli ;) Üçüde biraz sinirli arkadaşlar, sanırım ben sinirlileri seviyorum :) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:06. |