Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erbakan: Biz olmazsak ‘one minute’ diyemezdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127253)

unnamed 04-18-2010 15:40

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735121)
evet hocam o ortamda halk ikiye bölünmüsdü ya askerin, yarginin yaptigina dur diyecekdi yada ak partiye yanlis yaptin hesabini öde diyecekdi..
numan hocayi ne zaman test edebiliriz önümüzdeki secimlerde gerci yerel secimlerde partide biraz kipirdanma oldu ama sunu kabul edelim bir dahaki secimdede sp büyük bir cikis yapamazsa dahada yapamaz..

Fazla bir atılma yapacağını zannetmiyorum, sp ancak Başbakanımız görevini bırakırsa belki birşeyler yapabilir, ama sn. Başbabakınımız bu kadrosuyla beraber görevdeyken saadet barajı aşarsa bile çok iyi bir derece olur onun için.

redyellow 04-18-2010 15:41

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735125)
Fazla bir atılma yapacağını zannetmiyorum, sp ancak Başbakanımız görevini bırakırsa belki birşeyler yapabilir, ama sn. Başbabakınımız bu kadrosuyla beraber görevdeyken saadet barajı aşarsa bile çok iyi bir derece olur onun için.

En yakın ilk genel seçimde saadetin barajı aşması benim için başarıdır katılıyorum.

Mavera 04-18-2010 15:46

gercekci olmak gerekirsede sp nin baraji acmasi icin cok acayip seylerin olmasi gerek.. mesela ak partinin kapatilmasi, basbakanin siyaseti birakmasi, ak partinin cok kötü adaylar göstermesi yada sp nin bbp gibi partilerle ittifak yapmasi gibi..
sp nin oyu su anda yüzde 5 lerdedir ve bunda az, cok oynama oynar tamam numan hoca güven veriyor, iyi muhalefet yapiyor, güzel konusuyor ama önümüzde bir rahmet muhsin baskan örnegi var bu isler bir kisiyle olmaz kadro isi, ekip isi, ruh isi..
tamam sp nin teskilatlanmasida güzel ancak halk sandiga gittigi zaman "ya simdi sp ye verecegim oyum bosa gidecek" diyerek son anda fikir degistiriyor son 4 secimdede bu sahneleri cokca yasadik sp nin sandik görevlileri bile kendi partilerine oy vermedi..
secim zamani ortam yine puslu olur, yine ak parti- chp kutuplasmasi olur ne zamanki erdogan emekli olur o zaman türkiye siyasetinde cok sey degisir!..

redyellow 04-18-2010 15:49

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735128)
gercekci olmak gerekirsede sp nin baraji acmasi icin cok acayip seylerin olmasi gerek.. mesela ak partinin kapatilmasi, basbakanin siyaseti birakmasi, ak partinin cok kötü adaylar göstermesi yada sp nin bbp gibi partilerle ittifak yapmasi gibi..
sp nin oyu su anda yüzde 5 lerdedir ve bunda az, cok oynama oynar tamam numan hoca güven veriyor, iyi muhalefet yapiyor, güzel konusuyor ama önümüzde bir rahmet muhsin baskan örnegi var bu isler bir kisiyle olmaz kadro isi, ekip isi, ruh isi..
tamam sp nin teskilatlanmasida güzel ancak halk sandiga gittigi zaman "ya simdi sp ye verecegim oyum bosa gidecek" diyerek son anda fikir degistiriyor son 4 secimdede bu sahneleri cokca yasadik sp nin sandik görevlileri bile kendi partilerine oy vermedi..
secim zamani ortam yine puslu olur, yine ak parti- chp kutuplasmasi olur ne zamanki erdogan emekli olur o zaman türkiye siyasetinde cok sey degisir!..

Erdoğan bu seçimlerden sonra aday olmayacak ki:)

rizzelli 04-18-2010 15:50

doğru Recai Kutanmış o zaman.

Recai beyinde Numan Kurtulmuş gibi üslubu her zaman Erbakan hocaya göre gerçekçi ve takdir edilir olmuştur.

saadetin oylarının artmamasını,düşmesini sadece 367,nisan bildirisiyle sınırlandırmadan Erbakan hocanın akpartiye ve liderlerine olan söylemlerini de eklemeniz gerekir.

bu siyasi gerçekleri kabullenmeniz lazım.

redyellow 04-18-2010 16:01

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735135)
doğru Recai Kutanmış o zaman.

Recai beyinde Numan Kurtulmuş gibi üslubu her zaman Erbakan hocaya göre gerçekçi ve takdir edilir olmuştur.

saadetin oylarının artmamasını,düşmesini sadece 367,nisan bildirisiyle sınırlandırmadan Erbakan hocanın akpartiye ve liderlerine olan söylemlerini de eklemeniz gerekir.

bu siyasi gerçekleri kabullenmeniz lazım.

kesinlikle katılmıyorum.

O ortamda erbakan hoca tek kelime etmese bile ancak o oyu alırdı saadet.

onurcan 04-18-2010 16:15

DÜNYA SİYASET ANLAYIŞI ÜLKE SİYASET ANLAYIŞI ARTIK DEĞİŞİYOR ERBAKAN BUNUN NERESİNDE SAYGI DUYDUĞUMUZ BİRİ AMA GİTTİKCE SAYGIYI KAYBEDİYOR HALA SİVRİ DİLİ KENDİNİ BİTİRİYOR ARTIK SİYASETİ BIRAKMA ZAMANI GELMEDİMİ? BENCE GEÇTİ BİLE HALKIN İSTEKLERİ DERTLERİ BUNLARI BENİMSEME İŞTE ODUR GERÇEK SİYASETCİ..

Beritan 04-18-2010 17:57

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735120)
Eminim ki yaşını ve hocalığını herkes idrak ediyor, tamam yorumların bazılarında çok ileri gidilmiş, ama iş Ak Pariye laf atmaya geldiğinde burdaki ileri gitmeler saadet partisinden çok geriide kalıyor, hoca Ak Partiyi eleştirirken neden büyüklüğünü bilmiyor peki, yapılan onca hakarete rağmen hala nasıl olurda hoca'ya bir sempati duyulmasını beklersiniz?

ben sizden sempati beklemiyorum...saygı bekliyorum..
ben hiçbir saygısızca konuşmaya aman sen ne güzel konuşuyorsun demiyorum..

ama o yaşta bir alime bir hoca bu denli lakayt saygısızca tutum sergilemek...ne ak parti gençliğine nede bu ülkenin gençlerine yakışmıyor..

eğer hata yaptığını düşünüyorsanızda hataya hatayla değil...olgunlukla cevap vermenizi beklerim..

Özgür Çağrı 04-18-2010 18:10

Allah Erbakan hocaya uzun önmürler versin. Bugün bir yerlere gelebildiysek katkısı çok büyük. Kendisi zaten büyük bir ekonomi dehası

unnamed 04-18-2010 18:28

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735213)
ben sizden sempati beklemiyorum...saygı bekliyorum..
ben hiçbir saygısızca konuşmaya aman sen ne güzel konuşuyorsun demiyorum..

ama o yaşta bir alime bir hoca bu denli lakayt saygısızca tutum sergilemek...ne ak parti gençliğine nede bu ülkenin gençlerine yakışmıyor..

eğer hata yaptığını düşünüyorsanızda hataya hatayla değil...olgunlukla cevap vermenizi beklerim..

Farkındaysanız, saygısızca tutumları kabul ettiğimi söylemedim, sadece saadet partisi ile ilgili bir örnek verdim. Biz saadet partisine yeteri kadar olgun davrandık, söz konusu olan onların davranıp davranmadığıdır? Saygı kavramını ilk önce saadet partisinin yitirdiğini söylememe gerek yoktur herhalde....

Beritan 04-18-2010 21:55

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735245)
Farkındaysanız, saygısızca tutumları kabul ettiğimi söylemedim, sadece saadet partisi ile ilgili bir örnek verdim. Biz saadet partisine yeteri kadar olgun davrandık, söz konusu olan onların davranıp davranmadığıdır? Saygı kavramını ilk önce saadet partisinin yitirdiğini söylememe gerek yoktur herhalde....

tabikide yok....saygıyı kimin yitirip kimin yitirmediğine siz karar veremezsiniz..
bu bir süreçtir...süreçten herkes geçmiştir..geçmeyede devam ediyor..

ne diyim....sonumuz iyi olsun...

unnamed 04-18-2010 23:00

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735396)
saygıyı kimin yitirip kimin yitirmediğine siz karar veremezsiniz..

Ben ve burada ki herhangi bir arkadaş bu konu hakkında yorumunu yapabilir, benim düşümcem budur.
Amin...Cümlemiz için....

tozkaldiran 04-19-2010 00:15

BENDE SANA VAN MİNITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DEMEK İSTİYORUM....

Beritan 04-19-2010 16:48

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735480)
Ben ve burada ki herhangi bir arkadaş bu konu hakkında yorumunu yapabilir, benim düşümcem budur.
Amin...Cümlemiz için....

tamam düşüncenize saygı duyuyorum...
fakat düşünce dışına çıkıp işi terbiyesizliğe dökmemek lazım....sözüm size değil..

CeVHeR 04-19-2010 21:23

Bunlar İsrail' le işbirliği yapıyor, zamanında bizim derslerden arka kapıdan kaçmasalardı yapmazlardı...
Bunlar İsrail' e kafa tutuyor, bizim sayemizde...

Allahım sen büyüksün...

fütüvvet 04-19-2010 21:27

İsrail hiç bir devirde olmadığı kadar siyasi darbe yiyor..ve başbakanın konuşmaları onları mahvediyor..başkentlerinin ortasına bombalar yağmış gibi kuduruyorlar..
yinede bizden vazgeçemiyorlar..çünkü bize muhtaçlar..başbakan tüm ortadoğuyu arkasına alacak bir basirete ve iyi niyete sahip..

manifesto 04-19-2010 21:39

Olsun hocayı da böyle kabul etmeli

Esasen Hoca 20 yüzyılda kaldı,Tıpkı milli görüş gibi

21 Yüzyılın yeni konjöktüründen siyasetinden haberleri dahi yok

Derdi şu

Biz bunca sene SİYONİZM dedik boş kelam ettik

Erdoğan bir günde bizden kat kat daha ileri gitti

Bunu yediremiyor hoca ve talebeleri

Zorlarına giden bu

Onlar SİYONİZMİN laf salatasını yapar.Aklar ise YOL alır

redyellow 04-19-2010 22:17

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 735984)

fakat düşünce dışına çıkıp işi terbiyesizliğe dökmemek lazım....

Güncelleme!

unnamed 04-20-2010 23:18

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736276)

Derdi şu

Bunu beceremediler hoca ve talebeleri

hoşlarına giden bu ve ekmekten pay almak isterler elbet

Doğru söze ne denir, çok güzel bir tespit olmuş. Teşekkürler...

münih 04-21-2010 01:02

Yapmayalım ya seçimde olmadık sözleri söyledi tayip ve kardeşlerimize, yinede helal olsun derim ses çıkarmadılar. Hala hapisten kurtardılar erbakan hocayı. Hala rekabette söz saldırısı yapıyor. adam utanır sıkılır, konuştuğu lafa dikkat eder. Sanki Allah yapısı gibi bir kesim kardeşlerim hala partilerinde sabitler ama barajdan kazanan tayyip kardeşimiz ve ekibi oluyor.

fütüvvet 04-23-2010 13:49

Yıllarca siyasette tek başarıları bir defalık %21 oy almak olan erbakan ve avaneleri ne kadarda hırs içindelerki bi türlü hazmedemiyorlar, bi zamanlar hiç kale almadıkları birinin iki dönemdir rekor oy almasına ve üçüncüsündede İnşallah en az o kadar daha oy alacak olmasına...
HEMDE DİNİ ALET ETTİKLERİ HALDE, DİN İLE BESMELE İLE OY TOPLADIKALRI HALDE, ANCAK BİR SEFER, O ZAMANDA ZAR ZOR KOALİSYONLA İKTİDARI ALDILAR.
BİR İKİ YIL BİLE İDARE EDEMEYİP ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR..
ÜLKEYİ EN KARANLIK YILLARA SOKTULAR..
HEMDE ŞEF DÖNEMİNDEKİ GİBİ..belki ondanda beter..
BU MİLLET YAPTIKLARININ HESABINI BİR GÜN SORACAK ERBAKAN VE YANDAŞLARINA..
bu hırs onları iflah etmez..kabirden sonrasında hesabını veremezler..

İntifada 04-23-2010 13:55

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737940)
Yıllarca siyasette tek başarıları bir defalık %21 oy almak olan erbakan ve avaneleri ne kadarda hırs içindelerki bi türlü hazmedemiyorlar, bi zamanlar hiç kale almadıkları birinin iki dönemdir rekor oy almasına ve üçüncüsündede İnşallah en az o kadar daha oy alacak olmasına...HEMDE DİNİ ALET ETTİKLERİ HALDE DİN İLE BESMELE İLE OY TOPLADIKALRI HALDE ANCAK BİR SEFER O ZAMANDA ZAR ZOR KOALİSYONLA İKTİDARI ALDILAR BİR İKİ YIL BİLE İDARE EDEMEYİP ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR..ÜLKEYİ EN KARANLIK YILLARA SOKTULAR..HEMDE ŞEF DÖNEMİNDEKİ GİBİ..BU MİLLET YAPTIKLARININ HESABINI BİR GÜN SORACAK ERBAKAN VE YANDAŞLARINA..
bu hırs onları iflah etmez..kabirden sonrasında hesabını veremezler..

hay ağzınız bal kaymak görsün İnşAllah
Muhteşem yazmışsınız ama şunu söyliyeyim bu yazınızdan dolayı çok eleştirileceksiniz
Ama bravo ++++++

fütüvvet 04-23-2010 14:01

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737943)
hay ağzınız bal kaymak görsün İnşAllah
Muhteşem yazmışsınız ama şunu söyliyeyim bu yazınızdan dolayı çok eleştirileceksiniz
Ama bravo ++++++

evet AKıncı kardeşim haklısın..:)
bekliyorum ...bakalım ne diyecekler..
....
içimden geçeni yazdım..
artık buramıza kadar geldi inan..her seferinde bunlar kılçıklık yapıyorlar..
o kadar düşman varken sendemi bürütüs varya..işte bunlar içimizde görünüp gemiyi delmeye uğraşanlar gibiler..
Allahım basiret versin..

eSsra 04-23-2010 15:50

Bu açıklama bana JOHN ARBUTHNOT ''Her siyasi parti, kendi yalanını yutarken ölür'' sözünü anımsattı.Hatta durumu biraz daha kişiselleştirirsek her siyaside diyebiliriz.Sayın Erbakan partisinden ayrılıp kendi partisini aktif hale getiren Başbakanımıza çokta ılımlı değil idi vakti zamanında.. Hatta çok daha ileri boyuta gidip tenkit ve suçlamalar vuku bulmuştu.Atılan müspet adımdan, kendisine pay biçerken, menfi bulduğu ve eleştirdiği vakitleri niçin düşünmeden bu söylemlerde bulunmuş?Bunun akabinde nasıl kendisine pay biçmiş ve bunun temelinde biz varız diyebilmiş hayret edilesi bir durum..Recep Tayyip Erdoğan milli görüşe dahil olduğu zamanları yaşayıp sonrasında kendi yolunu çizip farklı bir içtihatı savunan parti ile siyasete atılıyor ve müspet adımlar atıyorsa bu kendisinin başarısıdır.Haa öyle bir yürek vardırda şunu derlerse; ''Bizim başarısızlıklarımızı törpüleme yolunda tam gayret çalışıyorlar ve bu amaca ermek adına doğru yoldalar..'' Alkışlarım böylesi bir yorumu..Çünkü görünen tek gerçek yıllardır sömürülen bir Türkiye Cumhuriyeti, yıllardır sömürülen bir insanlık ve buna binaen durmak yok yola devam diyen bir siyaset anlayışı..Kısaca bu başarı; bunu uygulamaktan yoksun zihniyetlerin yıllar sonra başka bir liderin yapamadıklarını hayata koyduğu vakit kendisine pay çıkartmayı sağlayanların değil bunu hayata koyanların başarısıdır..

milletinadami 04-23-2010 18:05

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736276)

Derdi şu

Bunu yediremiyor hoca ve talebeleri

Zorlarına giden bu

İMZA...
:gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül:

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:21

Alıntı:

Anlayamadım.

Bir kıyaslama yapın icraatlarıyla.

Bakalım biz de öğrenelim.

fütüvvet 04-23-2010 19:28

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738162)
Anlayamadım.

Bir kıyaslama yapın icraatlarıyla.

Bakalım biz de öğrenelim.

28 Şubat hakkında yazılan yazıları ve araştırma sonuçlarını takip etmiyorsunuz heralde..

yoksa nasılda iktidarı elimizden aldılar diye elinizden kaçırdığınız koltuğun yasınımı

tutuyorsunuz 28 Şubatta..veya askerin gözünüzün üzerinde kalan yumruğun morluğunumu

seyrediyorsunuz hayallerinizle..

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:32

tabiki izl,iyorum.Ama farklı pencerelerden izliyoruz demkki.

İddia attınız milli şef döneminden daha beter ettiler dediniz.

Bende bu iddiayı daha detaylı anlatmanızı rica ettim.

Ve bu ricama yazdıgınız son derece ilmi mesajınızı alıntıyorum.

Alıntı:

28 Şubat hakkında yazılan yazıları ve araştırma sonuçlarını takip etmiyorsunuz heralde..

yoksa nasılda iktidarı elimizden aldılar diye elinizden kaçırdığınız koltuğun yasınımı

tutuyorsunuz 28 Şubatta..veya askerin gözünüzün üzerinde kalan yumruğun morluğunumu

Uslub çok önemlidir diyorum.

fütüvvet 04-23-2010 19:34

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738168)
tabiki izl,iyorum.Ama farklı pencerelerden izliyoruz demkki.

İddia attınız milli şef döneminden daha beter ettiler dediniz.

Bende bu iddiayı daha detaylı anlatmanızı rica ettim.

Ve bu ricama yazdıgınız son derece ilmi mesajınızı alıntıyorum.

Uslub çok önemlidir diyorum.

üzerinize alınmayın..ağır üslubun sebebi 28 şubatın yaraları..

fütüvvet 04-23-2010 19:36

birini söyleyim :28 Şubatın zulmü ile hastahanelerde görev yapan binlerce bacımız başlarını açmakla kalmadılar ahir zamanın çamurunada bulaştılar ve kalplarindeki imanlarına kadar dokunan çürüme ve bozulmaya maruz kaldılar..

fütüvvet 04-23-2010 19:40

ikincisi : Dünyanın her tarafında zulüm içinde inim inim inleyen gönüllerin Muhammedi ruhu istedikleri feryatlarına cevap verecek gönüllülerin gidecekleri köprüleri yıktılar yollarını tahrip ettiler gidecek insanların biletlerini iptal ettiler ..

fütüvvet 04-23-2010 19:41

üçüncüsü : Zalimler yönetimi ellerine geçirdiler..meclisi kendi kontrollerine aldılar ve çıplak gözle görülmeyecek kadar derin ve sinsi taribat yaptılarki hala onun sancılarını çekiyor ülkemiz..

fütüvvet 04-23-2010 19:43

Erbakan olmasaydı Erdoğana ihtiyaç olmayacaktı..

Beylerbeyi 04-23-2010 19:43

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737940)
BİR İKİ YIL BİLE İDARE EDEMEYİP ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR..
ÜLKEYİ EN KARANLIK YILLARA SOKTULAR..

biraz haksızlık yapmamış mısınız ? koyu yaptığım cümlede askeri darbeyi destekler bir tavır takındığınız havasını vermişsiniz.. ben saadet partisine olumlu yaklaşmıyorum fakat hiçbir zaman haksızlığa gelemem. sözlerinizde askeri darbenin haklı gerekçelere dayandırıldığı anlamı var.. Erbakan eline yüzüne bulaştırdı da darbe oldu der gibisiniz..

bugün ki Ergenekon yapısını, işleyişini belki de Refah-Yol un darbeyle indirilmesi sayesinde anlıyoruz. bu oyun mutlaka oynanacaktı, o da Erbakan zamanına denk geldi. AK Partimizin yüksek oy almasının gerekçelerinden biri de bu darbedir. Erbakan'ı indirerek iyice deşifre olan gizli güç, kendini Erbakan döneminde göstermeseydi belki de hükümetimizin uyanık olmasına vesile olmayacaktı.. Belki de Sarıkız, Balyoz vb. darbe girişimleri Allah göstermesin başarıya ulaşacaktı..

Erbakanın sadece 8 aylık başbakanlığı döneminde Fadime Şahinler, Müslüm Gündüzler, şeriat istiyoruz diye ayaklanmalar vs. hiçbiri Erbakan'ın istemiyle olmadı. Bunlar hep malum zihniyetin oyunlarıydı ve kurban olarak Erbakan ve ideolojisini seçtiler..

Erbakan'ın 8 aylık performansına baktığımızda çok olumlu şeyler söyleyebiliriz. O günleri iyi hatırlayanlar ülkede Erbakan bereketinin olduğunu çok iyi anımsayacaklardır.. birçok üründe ucuzluk, maaşlara %50 zam, bolluk- bereket gerçekten had safhadaydı..

Erbakan siyasi yasaklı olduktan sonra söylediği hiçbir sözü tasvip etmiyorum, kendisini sözlerinden dolayı eleştiriyorum fakat Erbakan'ın 8 aylık başbakanlığı döneminde kendisine ağır ithamlarda bulunmak bana göre vicdani bir davranış değil..

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:45

Evet başörtü sorunu doğmuştur ama bunu erbakan yapmamıstır.

Erbakanın iktidara gelemsinden memnun olmayan bir takım güçler bunu yapmışıtr.

fütüvvet 04-23-2010 19:47

Eğer Erdoğan ve hükumeti
olaylara müdahele etmeseydi
tedbirini almamış olsa idi
akıllı davranmasa idi
konuşmalarına kadar dikkat etmeseydi
ekibine sahip olamasaydı
halka yeteri kadar kucak açmamış olsa idi
28 şubattanda beter olacaktı ülkemiz..
erbakan dönemindeki darbenin onlarcasını zaten planlamışlar ve tepemize inmek üzere imişler..Allaha şükürki Erdoğan ve ekibi lütuf olarak yünetime geçti ve gönülleride çok engindi herkese kucak açtılar ve hainlere fırsat vermediler..
hainler 28 şubattaki gibi oyunlarını oynayamadılar..tuzak kuramadılar..hatt akurdukları
tuzaklarına kendileri düştü..Allahın izni ile

Yalanmı bunlar..olmadımı bundan daha fazlası..

Beylerbeyi 04-23-2010 19:48

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738167)
..veya askerin gözünüzün üzerinde kalan yumruğun morluğunumu

güzel bir ifade olmamış, Saadetli üyelerimizi rahatsız etmeye hakkınız yok.. asker darbe yapıp Erbakan'ı indirdiğinde kutlama yapmış gibi bir havanız var, yorumlarınızdan bunu anlıyorum..

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:50

http://image.ajans5.com/albums/975321969.jpg
BU BELGEYİ DAHA ÖNCE HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ BLMİYORUM AMA ÇOK ŞEYLER ANLATIYOR.
28 Şubatın doğrudan Amerikan etkisiyle başlatıldığını ortaya koyan Amerikan kaynaklarınca düzenlenmiş kanıttır.

Beylerbeyi 04-23-2010 19:52

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738187)
Eğer Erdoğan ve hükumeti
olaylara müdahele etmeseydi
tedbirini almamış olsa idi
akıllı davranmasa idi
konuşmalarına kadar dikkat etmeseydi
ekibine sahip olamasaydı
halka yeteri kadar kucak açmamış olsa idi
28 şubattanda beter olacaktı ülkemiz..
erbakan dönemindeki darbenin onlarcasını zaten planlamışlar ve tepemize inmek üzere imişler..Allaha şükürki Erdoğan ve ekibi lütuf olarak yünetime geçti ve gönülleride çok engindi herkese kucak açtılar ve hainlere fırsat vermediler..
hainler 28 şubattaki gibi oyunlarını oynayamadılar..tuzak kuramadılar..hatt akurdukları
tuzaklarına kendileri düştü..Allahın izni ile

Yalanmı bunlar..olmadımı bundan daha fazlası..

söylediklerinize katılıyorum.. fakat diyorum ki bu dedikleriniz hep darbe sayesinde oldu.. Erbakan'a yapılan darbe öncesinde Başbakanımızın sözlerini okudunuz mu? sert sayılabilecek çok sayıda ifadesi bulunuyor.. Darbe olmasaydı da Erdoğan iktidara gelseydi yine darbenin acısını yaşamamış olacağından yine aynı sert ifadeleri kullanacaktı. darbenin olması erdoğanın dikkatli davranmasını sağladı.

fütüvvet 04-23-2010 19:53

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738188)
güzel bir ifade olmamış, Saadetli üyelerimizi rahatsız etmeye hakkınız yok.. asker darbe yapıp Erbakan'ı indirdiğinde kutlama yapmış gibi bir havanız var, yorumlarınızdan bunu anlıyorum..

28 Şubata bizim gibi bakmadıklarından dolayı öyle söylemem gerektiğini düşündüm..

biz o günlerin acısından bahsediyoruz onlar ise sanki hiç bi şey olmamış gibi davranıyorlar..

herkesten daha fazla onların bilmesi lazım değilmi.. bilmiyor değiller çok iyi biliyorlar

ama demekki milletin çektiklerine kulak tıkıyorlar ..illede erbakan diye ağlayıp sızlıyorlar..

değilmi..

All times are GMT +3. The time now is 17:41.