Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   ♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Beraber okuyoruz... (9. Kitabı Belirliyoruz) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128023)

Kur'ânTalebesi 05-14-2010 19:22

"Kadin psikolojisi"ni anketten çikarirsaniz, oylarini Muhammet Bozdag'in "Istemenin esrari" kitabina vermenizi rica ediyorum :)

Cihan_ŞümuL 05-14-2010 23:05

Alıntı:

Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744380)
Biz burada erkekler ile ilgili kitap atıyormuyuz.Yok.Hatta onu anketten çıkarmanızı rica ediyorum.:)

ya hu

kadın psikolojisi adlı kitap kadınlardan çok erkeklerin okuması gereken bir kitap.

biz zaten onun içinde yasıyoruz.:)

Kur'ânTalebesi 05-14-2010 23:07

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744507)
ya hu

kadın psikolojisi adlı kitap kadınlardan çok erkeklerin okuması gereken bir kitap.

biz zaten onun içinde yasıyoruz.:)

Kadinlari anlamadiklarindan dem vururlar, fakat is kitap okumaya gelince ortada kimsecikler kalmaz :)

İntifada 05-14-2010 23:10

Ohoo ben kadın psikolojisinin kitabını yazarım...

Ama şaka bir yana listede bir sürü tarihi,istihbari romanlar var insan baktıkça heyecanlanıyor.
Ama kadın psikolojisi :( Şimdi böyle bir kitabı ben şahsen okumam.Bakıyorum beni hiç heyecanlandırmıyor..

Fırat 05-14-2010 23:15

Dul Kadının Oğulları / Mustafa Yılmaz
Ben bunu seçtim kardeşlik bizde sınavlardan sonra okuruz, boşver onlar okusun:)

Kur'ânTalebesi 05-14-2010 23:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744518)

Ama şaka bir yana listede bir sürü tarihi,istihbari romanlar var insan baktıkça heyecanlanıyor.
Ama kadın psikolojisi :( Şimdi böyle bir kitabı ben şahsen okumam.Bakıyorum beni hiç heyecanlandırmıyor..

Elimizden birsey gelmiyor, anket okunacak kitabi belirleyecek :)

Fırat 05-14-2010 23:17

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744530)
Elimizden birsey gelmiyor, anket okunacak kitabi belirleyecek :)

Bu banaysa üzgünüm ki okumam..

Cihan_ŞümuL 05-14-2010 23:18

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744518)

Aynen...

hüma 05-14-2010 23:23

Rabbimden bir mani çıkmazsa bu defa kesin katılmayı düşünüyorum...

LA/sonsuzluk hecesi'ni hala okuyamadım kitaplıkta bekliyor,inşallah bu defa katılırım.

benim önerim "kayıp gül";arkadaşlar okudular çok beğendiler,belki simyacıyı okuyanlar bilirler.yazarları aynı.eğer olmaz derseniz "abdülhamit'in kurtlarla dansı" da olabilir,taaaa fuar zamanı almıştım hala beni bekliyor belki bu fırsat sayesinde okurum...

tabi son söz aziz cemaatin;1

All times are GMT +3. The time now is 11:55.