![]() |
ispanya yenilmesine rağmen bana göre kupanın en büyük favorisi..
şimdiye kadar izlediğim en iyi takım ispanyaydı, yenilmelerine rağmen çok güzel oynadılar. Xavi, Iniesta, Pique, Villa, Torres, Ramos gibi çok büyük yıldızları var. Ayrıca Arjantinin kadrosu da çok iyi. İspanya veya Arjantin şampiyon olur gibime geliyor. |
16 HAZİRAN ÇARŞAMBA DÜNYA KUPASI SONUÇLARI
HONDURAS 0-1 ŞİLİ İSPANYA 0-1 İSVİÇRE GÜNEY AFRİKA 0-3 URUGUAY |
klose kırmızı kart.
almanya-0-1-sırbistan ilginç gidiyor maçlar |
Alıntı:
Ahh ahh bi de hakemleriniz olmasa (: |
Alıntı:
her zaman yedekte en kötü anlarımızda imdat gibi yetişir :) |
Alıntı:
|
Kupaya Amerika kıtası damgasını vurdu.Avrupa takımları dökülüyor.
Uruguay Meksika Arjantin Paraguay Brezilya sırada Abd Şili var |
favorimin arjantin oldugunu yazmistim ve iyide oynuyorlar ancak ispanya, hollanda ve portekizde neden olmasin dedirtecek top oynuyorlar..
|
Arjantim Messi ile coşuyor
AZ önce bitti ABD Cezayir'i 90.dakikada 1-0 la geçti ikinci turda Slovenya elendi.ABD grup lideri ingiltere 2. oldu. süpriz sayılmaz.. |
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...784_poopop.jpg
ÖYLE GELEN BÖYLE GİDER - Fransa, Afrika dünya kupasına Henry'nin İrlanda ağlarına eliyle attırdığı gol sonrası katılabilmiş ve bu haksız katılım tüm dünyada futbolseverlerin içine hiç sinmemişti. Son Dünya Kupası finalisti, 2010 dünya kupası'nda A grubu'nda mücadele eden Fransa, son maçında ev sahibi ekip G.Afrika'ya 2-1 mağlup olarak grubu 1 puanla sonuncu tamamladı ve kupaya veda etti. Fransa'nın Afrika'da grup maçlarında aldığı kötü sonuçların yanı sıra teknik direktörleri Domanech ve oyuncular arasında yaşanan gerginlikte damgasını vurdu. Fransız kampında yaşananlar ve Fransa'nın kupaya erken veda etmesi ise en çok İrlandalılara keyiflendirdi. İrlanda spor basını, yaşanan olaylara sayfalarında geniş yer ayırdı. Gazeteler, ‘intikam' duygusunu öne çıkaran başlıklar atarken, kendilerini haksız bir şekilde eleyip Dünya Kupası'na katılan Fransa'nın tüm dünyanın alay konusu haline geldiğine dikkat çekti. “Çok az kişi içlerinde bulundukları bu kötü durum nedeniyle gözyaşı dökecek” yazdı. Doğukan Nafis YÜCEL / spordabugun.com süper olmuş tam isabettt |
Almanya Gana macinda az önce Meust Özil gol atti.
Almanya adina degil ama Mesut adina sevindim. Suan izledigim alman kanalinda Meust Özil'i baya bir övüyorlar. Sadece bu macta degil diger maclarda da Mesut Özil hep iyi yönde konusuluyordu. Türk oldugundan dolayi bende gurur duyuyorum ne yalan söyleyim :karizmatik: |
Fransa'nın elenmesi en güzel haberdi:güzel:
|
çeyrek finale yükselen ilk takım
Uruguay - Güney Kore: 2-1
Dünya Kupası'nda 2. tur heyecanı Uruguay - Güney Kore karşılaşması ile başladı.. Güney Kore'yi 2-1 yenen Uruguay, çeyrek finale yükselen ilk takım oldu. |
Hiç izlemedim,kim şanslı gözüküyor şuan ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Malesef haklisiniz. Mesela Brezilya - Portekiz maci hayal kirikligina ugratti insanlari resmen. |
Afrika`nın Aslanı Gana
2010 Dünya Kupası'nda ikinci tur maçında Gana, ABD'yi 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi . Afrika'nın kupada kalan tek temsilcisi Gana, çeyrek finalde Uruguay ile karşılaşacak. Gana, dünya kupaları tarihinde, Afrika'dan çeyrek finale kalma başarısı gösteren 3. takım oldu. Daha önce Afrika'dan Kamerun (1990) ve Senegal (2002) kupada çeyrek final oynamıştı. Bugün erken bir final maçı var. 17:00-Almanya-İngiltere Yine izlenesi bir maç. 21:30-Arjantin-Meksika |
:neki:Bir İtalya dedik rezil olduk bir daha tahmin yapsammı acaba ;ı:
|
ispanya ya bukadar oyu kim verdi?
yahu siyasetten anlıyorsunuz da futboldan anlamadığınız belli :) |
Almanya 4 - Ingiltere 1
|
Alıntı:
o kadar çok mu kötü maçtı yaa çok protesto edilmiş ;D |
Ve Almanya`nın Rakibi Arjantin
2010 Dünya Kupası'nda ikinci tur maçında Arjantin, Meksika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi . Arjantin, çeyrek finalde Almanya ile karşılaşacak. Bugünkü maçlar; 17:00-Hollanda-Slovakya 21:30-Brezilya-Şili |
2010 Dünya Kupası'nda büyük heyecan devam ediyor... Çeyrek finale çıkan takımlar arasında en dikkat çeken eşleşme ise Arjantin ve Almanya....
ÇEYREK FİNALDE KİM KİMİNLE EŞLEŞTİ? HOLLANDA - BREZİLYA - 2 TEMMUZ - 17.00 URUGUAY - GANA - 2 TEMMUZ - 21.30 ARJANTİN - ALMANYA - 3 TEMMUZ - 17.00 PARAGUAY - İSPANYA - 3 TEMMUZ - 21.30 |
bana göre brezilya, arjantin, paraguay yari finale kalir oradanda finale brezilya-arjantin yada brezilya-ispanya kalir gibi geliyor..
brezilya, ispanya veya arjantinden birisi alabilir gibi geliyor.. bu arada latin amerika takimlarina bakarmisiniz 4 takimida yari finale kalabilir |
HOLLANDA -2- BREZİLYA-1
dışarı çıktığımda brezilya yeniyordu.geldim yenilmiş yahu :( |
brezilya gitti :)
dunga aklına yansın o kadar yıldız varken kanatsız takım getirdi afrikaya... |
Alıntı:
Berezelya out oldu.. futbol iyi ama sonuç KAKA : Roben yetti |
Brezilya kendi kalesinemi atmis ? Hollandanin galip gelecegini hic düsünmezdim.
|
Urugay - Gana maci suan 0 - 1
ikinci yari az sonra baslayacak |
Gene mi Gana :)
|
Forlan (insaAllah dogru yazmisimdir) sayesinde 1 - 1 oldu az önce ...
|
Uruguay a yazık olacak ya.Gana hiç haketmiyor.
bir de Paraguay yarın yense güzel olurdu.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ganalı kardeşlerimiz alınmasın :) |
İlgi alanıma girmiyor anket maalesef
|
Alıntı:
Uruguayda iyi tabi ki. Bakalim macin sonucu ne olacak. |
Urugay penaltilarda kazandi.
|
Gana elindeki fırsatı nasıl tepti,yazık oldu.
Suarez eliyle çizgiden çıkardı.Gana penaltı kazandı uzatmaların son saniyeleri artık.tamam Gana yarı finale çıktı dedim atamadı penaltıyı. penaltılarda acemice vuruşlar sonrası Uruguay çıktı. sevinemedim vallahi |
suarez cok büyük riski eline aldi ve kahraman oldu..
gana yansin yansin acemiligine yansin, heyacani kaldiramadi ben yarin final olacagini düsünüyorum yani arjantin-almanya macinin galibi bana göre sampiyon olur.. |
Üzüldüm. Hele ki hem tribünde hem futbolcularin dua ettiklerini sonra birde öyle agladiklarini görünce... Ama yapacak bir sey yok.
Heyecanli ve güzel bi macti. |
All times are GMT +3. The time now is 10:22. |