![]() |
bazen 2 arti 2 4 etmeyebiliyor bazende 0 la 0 in toplami 4 olabiliyor bu tamamen sinerji meselesi..
yok sp nin alacagi yüzde 2-5 oy heba olmasin mantigi güdülüyorsa sp yle birlesmeden kaynaklanacak olan oy kaymasinida iyi hesap etmek gerekir.. |
:) radikal yazarı tamamen ironi yapmış.
Birleşmenin zamanına daha var. |
Chp ile Sp'yi bir tutmam. Aralarında ince ama bariz bir fark var.
Fakat gene de ; Partimizin Sp ile birleşmesini istemem. Çünkü bunun gerekli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Ki haberin de asılsız olduğu kanaatindeyim. |
'daha dün bu kadar lafları eden sp şimdi neden Ak Partinin kanatları altına girmeye çalışıyor...'
Saadet Partisi'nin kimsenin kanatları altına girdiği yok, böyle bir şeye de ihtiyacımız yok.. herkes yolunu çizmiştir, bu kadar kesindir.. Birisi taş atıyor kuyuya, herkes bir taraftan çıkarmak derdinde.. Paniğe gerek yok efendim, bir saadetli de zaten böyle bir birleşmeyi asla kabul etmez.. Birleşmek,uzlaşmaktır.. Ak Partiyle nasıl uzalaşacakmışız :) |
Ne güzel işte, %47 ile meclisteler, istedikleri icraati yapıyorlar, kimsenin oyuna, yardımına ihtiyaçları da yok, daha ne (:
Galevera'ya katılıyorum, ak parti böyle bir birleşmede oy kaybını hesaba katmalıdır.. En azından , Galevera'yı kaybedebilir.. :) Biz Hocamız ne derse onun fikrindeyiz, burdayız.. Gidecek başka alternatif asla görmüyoruz, ihtiyaç hele hiç duymuyoruz, elhamdüllilah.. |
Alıntı:
Numan başkanın, Erbakan'ın vesayetinde değiliz açıklamaları partinizi kaynatıyor. size ,Erbakan hoca yerine Kurtulmuş'u dinlemek kalıyor galiba :) |
Alıntı:
yazının altına da bu yazı radikal gazetesinden murat yetkinin yazısı diye not düştüm hususi olarak. Radikal gazetesinden birisi bir yazı yazıyor, üstelik saadet bunu yalanladığı halde siz hala tutup kanatlardan bahsediyorsunuz! ne kanatları kardeşim ne kanatları? Saadetin kimsenin kanatları altına girmeye niyeti yok, kendinizi kaf dağında görmeyi bırakın artık. Bu kafayla giderseniz kendinizi kaf dağında görürseniz sonunuz anap gibi olur. ha sp ha cehepe diyen zihniyete zaten pek bir şey demeye gerek yok. civciv çıktığı yumurtayı beğenmiyor! Mecliste siz gidip bdpye muhtaç olmayı tercih edin! Ha sp ha cehepe diyenler anayasa değişikliği olduğu zaman bdpnin kapasını çalmak zorunda kaldıklarını unutmasınlar! |
Alıntı:
Biz kaynasada partimizden memnunuz, kaynamasa da, genel başkanımızdan da memnunuz, erbakan hocamızdan da. Siz rahat olun. kaynadığına göre ateş var demektir:) |
Alıntı:
neden derseniz, partiyi Erbakan hocanın gölgesinden kurtarmak AK Parti tabanına gerçek anlamda göz kırpmak demektir. bu da beni rahatsız etmeye başladı :) ama bakıyorum Saadetli arkadaşlar bu konuya fazla girmek istemiyorlar.tabi ki anlayışla karşılıyorum Hocalarına olan sevgilerinden dolayı. Saadette değişim oluyor ama bunu hazmedemeyen milli görüşlüler olabilir,normaldir. durum bundan ibaret. |
Alıntı:
Siz o yazılanlara bakmayın, medya bu konuyu kaşımak istiyor. Erbakan hocanın gölgesinden hiç kimse kurtulamaz, kurtulursa güneşte kalır ve yanar, kurtuldugunu sanarken yanar biter kül olur! Bizim parti sizin partinin tabanına göz felan kırpmıyor siz yanlış görüyorsunuz, biz tüm dünyaya göz kırpıyoruz. Degişimden rahatsız mıyız? değişim ne ki? Sizin parti gibi olacaklarsa rahatsız oluruz, iyiyi doğru değişiceklerse olmayız niye rahatsız olalım. Biz saadetten memnunuz, siz rahat olun. partimizi seviyoruz, genel başkanımızı seviyoruz, hocamızı seviyoruz. hatta sizi de seviyoruz be dostum, selamlarımla. |
Eğer Numan hoca erbakan hocadan bağımsızlığını ilan ederse bu kongrede 2011'de İslam toplumunda çetin bir siyasi rekabet oluşacaktır. İşte o zaman biz birleşmezük diyenler sp=chp diyenler başbakanımız birleşmek isteyince onlarıda göreceğim.
|
Alıntı:
Saadeti mecliste görmek istiyor musunuz diye anket açsak büyük çoğunluk 'evet' der. ama Saadetin AK Parti içinde meclise girmesine de büyük çoğunluk 'hayır' der. o yüzden siyasi fantezileri bir kenara bırakalım. milli görüşü destekleyen büyük kitle şuan AK Parti'de. partilerin birleşmesi veya uzlaşmasına gerek yok,zaten tabanlar birleşmiş nerede AK Parti'de. bu AK Parti'nin başarısı Saadet'in başarısızlığıdır. redyellow abimiz yukarıda gayet net açıklamış. zaten bende ihtimal vermiyorum da Kurtulmuş'un böyle beyanlar vermesine Saadetliler de açıklama getiremiyor. kongrede bakalım neler olacak. |
Alıntı:
Eğer birileri bir davanın ortasında şahsi düşünmeye başlayıp klasik türkiye siyasetçileri gibi düşünüp konuşmaya başlarsa cehepeden ne farkı kalır.Ki yokta.... Biz kimin ne olduğunu iyi anladık... En azından bizim dava anlayaşımızla birilerinin dava anlayışının dava edeplerinin dava ahlaklarının bir birine çok uç noktalarda olduğunu fark ettik. |
Alıntı:
Ama nedense siz bunu da düşünmüyorsunuz, chp dspyi nasıl meclise soktu bakın şimdi anayasa mahkemesine gidecekleri zaman sayıları yetmiyor gidiyor dspden yardım alıyor. Bunları dahi göremiyor bazı iktidar partisi yanlısı arkadaşlar, kendilerini kaf dağında görüyorlar, burunları büyümüş, kraldan çok kralcı davranıyorlar. saadete cehepeden farkı yok diyenlere sözüm olamaz, çünkü onların vicdanları kaybolmuştur, vicdanları kaybolanlara ne söylerseniz söyleyin tesir etmez. madem cehepden farkı yokmuş genel başkanınız yıllarca o partide, o görüşte ne yapmış? gidin bi sorun bakalım. ve genel başkanınızın yanında SP CHPDEN FARKI YOK deyin bakalım size tepkisi ne olacak? Dava ahlakıymış, dava edebiymiş, çok ahlaklı ve edepli olunduğu için spnin chepeden farkı yok diyorlar değil mi!!!! Ama dedim ya, vicdanı yok olanlara laf söylemeye gerek yoktur. |
sevgili saadetli kardeşlerim buraya kadar yorumlarınızı okudum..dünya değişirken değişmeyen tek şeyin değişimin olmadığını sizde görüyorum..bu konuda ki samimi tavrınızı kutluyor..ama üzülerekte şunu söylemek istiyorum dünya şartlarına ve siyasetine alternatif siyaset üretmezseniz değil oylarınızı artırmak mevcudu bile koruyamaz hale gelebilirsiniz...%2,5-5 baremi arasında gider gelirsiniz nacizane ben buna oyların zekatını alırsınız diyorum.ve kendinizide kandırmış olursunuz.en başta başkanlarınız olmak üzere seçimde oylarını yüzde yüz artıran tek parti saadettir gibi ironiyle kendinizi avutmaya devam edersiniz..bana kızabilirsniz belki de içinizden şuna iki çift söz söylerdim ama neyse diyede fırtınalar da kopabilir..ve sarıldığınız tek söylem ise Türkiyede iki parti vardır mantığıyla sahip çıkmanıza devam edersiniz..zira sizin için önemli olan davadan geri adım atmamktır..çok merak ediyorum..yarın bir gün çocuklarınızda sizin gibi düşünecekmi? erbakan vefat ettiğinde(rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin)partinin parçalanacağını buradan size söyleyebilirim..hayda diyebilirsniz ama benim teşhislerim var gördüklerim var zira bende bir dönem bu partide vazife yapmış idealistlerdendim..zira gerçekleri görene kadar..çünkü bu partide iki kesim var..birincisi gayet samimi ve davalrına bağlı bir kesim ki bunları ayakta alkışlıyorum..birde bu samimi insanların üzerinden nemalanan bir grup varki bunlar seçkinci elit yani sadece söylemini yapan kesim ve idareyi elden bırakmak istemeyen ihtiyarlar ve ekibi..bunlara ise söyleyecek sözüm yok..zaten partiyi bu hale getirn kesimde bunlardır..ufak olsun benim olsun hesabı yapan cenah..saadet partisini hiç bir zaman rakip görmedim aksine refik gördüm..ama akpartinin kuruluşundan bugüne kadar bakarsak salvoların hepsinin saadet tarafındn geldiğini görmüş oluruz..ne hikmetse başbakanve ekibi ise buradan gelen salvoları ya ciddiye almadı yada içleri kan ağlasada cevap vermedi bunun sebebini ancak yılar sonra birinci ağızlardan duyarsak anlayacağız.aslında yazacak o kadar çok şey varki şimdilik bu kadar söylüyorum..
|
Yav sonunuz anap gibi olur diyenlerin partilerinin sonu nasıl oldu acaba?
yüzde 3 oylarla kendinizi hala türk siyasetinin anahtar partisi görüyorsunuz... Arkadaşımızn biride zaten saadetlilerde böyle bir birleşmeyi istemiyor demiş lütfetmişler .... çok güzel karşı tarafta istemiyorsa sorun değil saadet farkını kullansın ve girsin meclise ... |
Alıntı:
Bu arada biz Ak Parti güzel adam akıllı bir parti içeriye chp gibi sokmasın demedik tabi ki yapmaya çalışsın ama bu konuda Ak Partiye Cehape ne kadar uzaksa Sp'de o kadar uzaktır.BBP var onları soksunlar kapı gibi işte.Hem Başbakanımız isterseniz Sp Hayranı olsun ne fark eder ki sonuçta o kendi kendini başbakan yapmıyor malumunuz halk seçiyor.Ki Ak parti sp ile birleşirse sp sayesinde gelecek %3 gibi bir oysa kaybedeceği %7 veya ondan fazla oranda bir oydur ki adam sokayım derken adam kaybetmek olur. İnsaf diyenler var...Açıkçası ben benim düşüncelerime Sp'nin bir Cehapeden farklı yaklaştığını görmedim. |
Kardeşlik mesajı vermeden evvel bir kan bağı araştırması yapmak lazım gerek. Unutmamak gereklidir ki şu andaki İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu da bizim Adem(as) dan kardeşimizdir.
Kimse kimsenin yükünü taşımasın demek de yanlış. chp-dsp anlaşması olmasaydı ne olurdu biliyormusunuz. anayasa mahkemesine başvuracak çoğunluğu olmazdı chp nin. hayırlısı ne ise o olsun. |
Ak partiyi yine milli görüş çukuruna çekmek isteyenlerin işi gibi bu haber
AK Partinin hiçbir parti ile ittifaka ihtiyacı yok Kurtulmuş dürüst bir lider Çalışırsa zaten 3-5 seçime kalmaz partisini meclise taşır,bunun için evvela partisini ERBAKAN tortusundan temizlemeli |
Saadet Partisi ; Görüşünün doğruluğuna güven duyması hasebiyle Toplumun bütününe ''duyurmak'' noktasından hareket etmektedir... Yurt içinde Liberal, Demokrat, Laik kesimleri ikna ile toplamasına imkan yoktur...
Milli Görüş doğru bir görüştür... Lakin bu görüş Dünya siyasetini idare etmede kabul görmediği gibi kabulde görmeyecektir... Çünkü Dünyayı Yönetenlerin Hesaplarını bozan ''Direkt'' ''Doğrudan'' bir Müdahaledir...! Ak Parti ise Saadet'in Dünya Stratejisine ve Toplumun Her Kesimine hitap etmeye çalışan ve eden Hatta Dünyanın anlayacağı bir Dili kullanmaktadır... Bu itibarla Muhafazakar-Demokrat çizgidedir... Milli Görüşte Doğrudur... Ak Partide Bbp'de Siyaset arenası ile Duruş ve Huylarının farklı olması siyaset alanındadır...! Hedef Aynıdır... Hz.Ömer r.a. ile Hz.Ali r.a. gibi... |
kıymetli kardeşlerim,
AKP nin şunun şurasında Recep Tayyip ERDOĞANIN Cumhurbaşkanlığına kadar ömrü kaldı.toplam 5 yıl sonra Akp ve kadrolarından eser kalmayacak. anap-akp-? bakalım yeni konjöktör partisini ismi ve başı kim ola.Türkiye zaman kaybediyor başka bir şey değil. Zaten Hangi MİLLİ GÖRÜŞçü AKP ile ortaklığı istemişte siz kabul etmiyorsunuz.Sizler yolcu MİLLİ GÖRÜŞ hancıdır. %2 yi seçimlerde görürsünüz. Ayrıca SAADET'in yükselişini gören gerçek şer odakları(YAPAY DEĞİL)Eski huylarını nüksettirmeye başladı. Çok övündüğünüzn%40 ları millet ERGENEKON için verdi,açlık ve sıkıntıyı göze alarak,fakat 8 yılda ortada 4 tane adamın içeri gir dışarı çık oyunundan başka bir şey görülmedi.Bu arada ET İNDİRİMİ NE OLDU.:evet: |
Alıntı:
işte ben dediğim zaman bana kızanlar okusun bu yazıyı bu adamla aynı çatı altında mı olacağım ben kalsın... yolcu saadet:w::w: görürüz seçimlerde yüzde 2 yüzde 5 olursa seyr eyle gümbürtüyü... anahtar parti olur yine saadet |
Alıntı:
|
34, İster gül :w: ister ağla:ağla:
Milli görüşün mecliste olması demek rahat at oynatamamak demektir.O zaman Cahilce her şeye muhalefet eden CHP ve MHP çok arasınız.:güzel: |
RİZELİ,2002 seçimlerin ''aslında elmanın yarısıyız denildi oy toplandı''
''bunun balon olduğu çıkınca ergenekon süreci başlatıldı'' al gülüm ver gülüm.:olmaz: |
hele bak(:
zilzal yine gelmiş... ama uzak kalın, bu güzide kadro sizin gibi!!! şahıslar yüzünden kirlenmesin... ufacık siyaset bilginizle Ak Partiye ömür biçmeyin... bu arada özellikle uyarıyorum seni AKP deil Ak Parti, yoksa bende sana farklı lafızlar kullanacağım... inşaAllah bunu anlayacak kapsite mevcuttur sende... |
Alıntı:
|
Alıntı:
senin gönlünü eğlendiremem,yumurcak tv yi izlemeni öneriyorum. |
DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Ben CHP'ye laf söyletemem. CHP bizim kardeş partimiz." benzeri sözler söyleyerek solun nasıl ortak cephe oluşturduğunu gösterirken, sağda yer alan küçük partilerin sağın ana ve büyük partisi AK Parti'ye karşı sert muhalefet yapmaları yanlıştır.
AK Parti sağın ve merkezin büyük partisi olarak, Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin düşmanı olan sola karşı büyük bir mücadele vermektedir. Sağda ve merkezde yer alan tüm küçük partilerin seçmenlerini, sağın ve merkezin ana partisi AK Parti'de birleşmeye davet ediyorum. 2011 Genel Seçiminde oy kullanacak olan sağda ve merkezde yer alan hiçbir seçmen, sandığa kadar gidip oyunu % 10'luk seçim barajı altında kalması hemen hemen kesin olan küçük partilere atıp, bir anlamda boş oy kullanmamalıdır. 2011 Genel Seçiminde sağ ve merkez oyların en az % 50'lik bölümünü AK Parti'de birleştirip, AK Parti'yi en az % 50 oyla 3. kez tek başına iktidara getirerek, sola karşı büyük bir zafer kazanalım. İslam ve Türklük davası, laikçilik ve batıcılık davasını fikren sonsuza kadar yenip çürüttüğü gibi, seçimlerde halkın oylarıyla da perişan etmelidir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah muhafaza Onlar CHP ile müttefik olmaya alışıklar,gene meclise girerlerse muhtemelen Bizansın çocuklarınıo seçecek değiller ya,kemalin çocuklarını seçerler.. 20 yüzyılda kalmış ilkel bir slogandan ibaret sözde bir milli görüş ile Türkiye gibi küresel bir vizyon ile yola çıkmış bir Türkiye idare edilemez.. Edilir diyen KADDAFİNİN çadırına baksın |
ALLAH AŞKINA BİR TANE DOĞRU DÜRÜST CEVAP VEREN VARMI?
YA AŞAĞILAMA,YA KİBİR,YA İFTİRA,YA TEHDİT, YOK KADDAFİ YOK ŞU YOK BU .. SİZE ŞUNU ÖNERİYORUM.İÇİNİZDEN EN BİLGİLİ EN SİYASETİ BİLEN BİR ARKADAŞ SEÇİN .ARAYA KİMSE GİRMEDEN USULUNCA TÜRKİYENİN SON 40 YILINI TARTIŞALIM.HERŞEYİ DÖKELİM OYNANAN OYUNLAR HALKI KANDIRIP ÜLKEYE ZAMAN KAYBETTİRMELER ÇIKSIN ORTAYA. |
Alıntı:
Bu yüzden biz ak partiliyiz siz sözde bir milli görüş 90 larda kalmış bir siyasal islam fanatiklerinden fikir ve eser üretmeyen bir yapıdan bahsediyorsun sen Sloganlar ile beyinleri uyuşmuş bir kitle Meydanlara çıkmak için İSRAİLİN kurşun sıkmasını bekleyen şuursuz bir kalabalık Hepsi bu Ak Parti genç dinamik ve 21 yüzyıl demek Anladın sen.. Ha şimdi Bize Milli Görüşü mü anlatıcak sen Yani Erbakanı Erbakanı çıkarırsan milli görüşten geriye ne kalır? Hiç Bunu görmüyorsun Erdoğanın liderliğine laf yetiştiriyorsun Ülkeye zaman kaybettirenler çıksın ortaya diyor bir de Sizin 28 Şubatta sebep olduklarınızı hala geri almakla meşgulüz.. |
Alıntı:
40 Yıl değil sizin ve bizim döneme bakmaya yeterli o da ortada nesini tartışalım koraklığınızdan başlayabiliriz istersen.. |
Alıntı:
forumdan zannetmiyorum, kimse bu zulüme dayanamaz... ki sizlerin ezberinde olduu iki cümle var, onlardan başka ne biliyorsunuz... düşük kapasitenle forumu kirletme... madem hancı olmak istiyorsun, önce yolcularını bul.... |
fırat sana ne cevap vereyeyim.
ben diyorumki 2002 seçimlerinde ortaya çıkış ''Aslında Erbakan hoca işi alttan götürüyor.Kendi yasaklı hemde yaşlandı.Bu yüzden R.Tayyip ERDOĞAN'ı öne sürdü''sloganıydı. Sen halen elmanın yarısı olan siz niye iktidara gelmediniz diyorsunuz.ELMANIN YARISIYIZ DİYEN BİZ DEĞİLDİK. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=unnamed;763094]sizin yaptığınız şekilde, siyaset tartışılacaksa...
forumdan zannetmiyorum, kimse bu zulüme dayanamaz... ki sizlerin ezberinde olduu iki cümle var, onlardan başka ne biliyorsunuz... düşük kapasitenle forumu kirletme... madem hancı olmak istiyorsun, önce yolcularını bul.... Sana göre düşük. ayrıca formu kirletmiyorum,tatlı rüyanızdan uyandırıyorsam ,rüyanıza devam edebilirsin. YAKINDA NASIL OLSA UYANACAKSINIZ,BELKİDE UYANMAYACAKSINIZ.!!!!! |
[QUOTE=zilzal;763102]
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:48. |