![]() |
Hearp abi oy vermek istediğin isimleri yöneticilerden birine bildir. Hallederler onlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kapitalist dünyan'ın sonu için oyum noveke devrimlerle sizi devireceğiz (:
|
Ben de kullandım ama 1. yi şimdiden tahmin eder gibiyim :w::w::w:
|
Evet sonuçlanmış heralde..
Ukbâ arkadaşımızı tebrik ediyorum..: ) Ben de kendisine bir oy atanlardan idim.. Hayatta başarılar dilerim Allah'tan her daim.. Efenim yıldız üyeliğiniz hayırlı olsun: ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam oy kullananların kapanıyor heralde: D Özür: D |
Alıntı:
|
Özür diliyorum: ))) Ben bu anketlerde hiç oy kullanmadığım için: D
Tamam oy kullananların kapanıyor heralde: D Özür: D Yanlış alarm o zaman :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben oylama bitti sanıyorum. Meğerse oy kullananların hesapları kapanıyormuş: ) Ben pek oy kullanmadığım için forumda, yarışma bitti sandım: D Kusura bakmayın: ) |
Bir kişi hariç herkese verdim...
Ayrım-Gayrım yapmadım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakan Özkan abimizi listeye almayanları protesto ediyorum...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
novek kadar mı değeri yok...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif |
Noktaların efendisi teşekkürler. Belkide ilgili yerler bu telkinden sonra ayağını denk alır.
|
Alıntı:
Ayağımızı denk almak mı :ağla: :ağla: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Unutulma söz konusu olamaz bunu bildiğinize gönülden inanıyorum Yalçın üsdadın da alacağı olsun :kızdım: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ukbâ ve Galevera nickli arkadaşlarımızın yorumlarını beğenmekteyim.Tek seçeneğimin olması nedeni ile Ukbâ'ya verdim oyumu.
|
Alıntı:
|
değerli arkadaşlar türkiye de izinde olmam nedeniyle temmuz ayında aktif olmayacağım o açıdan benim yerime daha aktif arkadaşlara oy verirseniz daha evla olur ayrıca yurtdışında yaşamam hasebiyle kontör işime yaramayacakdır o açıdan dereceye girsem bile lütfen beni değerlendirme dışı yapınki başka bir arkadaşın hakkını gasbetmeyim...
bu arada kısmetse bu hafta 'ukba' arkadaşımızla buluşuyoruz bol bol dedıkodunuzu yapacağız, abimizinde izni olursa resimleri sizlerle paylaşacağım.. |
Vayy ne kadar hoş gelavere bizim içinde ayrıca sohbet edin ukba ile :) İnşallah bizlerde birgün onunla sohbet etme ayrıcalığı yaşarız.
|
oylarımı verdim...
Cihannur, Ukbâ, Novek ve Barışcan kardeşlerime verdim... hayırlısı olsun.... |
Oyumu galevereya verdim .... Hayırlı olsun :)
|
Alıntı:
E hadi ama arkadaşlar. Yoksa, Messi'yi sevmiyor musunuz?:V |
Sondan ikinci olmak kötü bir duygu ... Ama şükür genede sondan birinci olmakta vardı ... ikinci olmakta bir şeydir ... Zaten önemli olan katılmak ...:) ( Böyle diye diye sonuncu olacam sanırım ) ;D |
Alıntı:
dipnot; bu yorum espri mahiyetindedir. :) |
Alıntı:
Ahmet abiyle kendimiz için birşey istemeyiz ama birbirimiz için çok şey isteriz.. O istemez birinci olmayı kendisi için ama ben isterim. Bana gelince ankette bulunmak istmem o ise birinci olmalı ister.. İnce cizgiyi kaçırma güzel kardeşim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde yönetim bu tür yarışmaları artık ayın ortasında düzenlerse çok daha iyi olmazmı ayın başında herkes oylarını kullanmaya başlamış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ukba sen varsan ne bileyim ,ben olsamda sildiririm kendimi:)Galevera bu arada heveslenme ukba seni eker :) bir ikincisi bu buluşmadan benim haberim yok onun için olmaz:) üçüncüsü ise buluşma gerçekleşmeyeceğinden dolayı fotonuz olmaz:)
|
All times are GMT +3. The time now is 11:09. |