Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

ALmi´ 07-05-2010 11:01

Hearp abi oy vermek istediğin isimleri yöneticilerden birine bildir. Hallederler onlar.

HaArP 07-05-2010 11:03

Alıntı:

Hearp abi oy vermek istediğin isimleri yöneticilerden birine bildir. Hallederler onlar.
Allah c.c. Razı Olsun kardeşim...

Cihannur 07-05-2010 11:04

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764429)
Bir kaç arkadaşa birden oy kullanabiliyormuyuz...? Ben bir kardeşimize kullandım kusura bakmayın kardeşlerim bilmiyordum...

Olur böyle şeyler. Mühim değil.http://img685.imageshack.us/img685/3...edensmiley.gif

depare 07-05-2010 12:13

Kapitalist dünyan'ın sonu için oyum noveke devrimlerle sizi devireceğiz (:

Ak_Kelebek 07-05-2010 12:44

Ben de kullandım ama 1. yi şimdiden tahmin eder gibiyim :w::w::w:

Feride 07-05-2010 13:44

Evet sonuçlanmış heralde..

Ukbâ arkadaşımızı tebrik ediyorum..: ) Ben de kendisine bir oy atanlardan idim..
Hayatta başarılar dilerim Allah'tan her daim..

Efenim yıldız üyeliğiniz hayırlı olsun: )

Cihannur 07-05-2010 13:50

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764527)

Ukbâ arkadaşımızı tebrik ediyorum..: ) Ben de kendisine bir oy atanlardan idim..

Acele etmeyiniz. Yarışmanın bitmesine daha 26 gün var.

Feride 07-05-2010 13:51

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764531)
Acele etmeyiniz. Yarışmanın bitmesine daha 26 gün var.

Özür diliyorum: ))) Ben bu anketlerde hiç oy kullanmadığım için: D

Tamam oy kullananların kapanıyor heralde: D

Özür: D

Fırat 07-05-2010 13:52

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764527)

Pes etme feride ilk üç mutlaka seni olmalısın ha gayret. Kuru kuru propaganda olmaz biraz vaatte bulun elini korkak alıştırma bas gitsin, en imkansız şeyleri yapacağını söyle dudakları uçuklasın. Foruma deniz falan getiriririm de mesela bununla başla..

Ahmet Yasin 07-05-2010 13:52

Yanlış alarm o zaman :)

Cihannur 07-05-2010 13:53

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764533)

Rica ederim.

Feride 07-05-2010 13:53

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764534)
Pes etme feride ilk üç mutlaka seni olmalısın ha gayret. Kuru kuru propaganda olmaz biraz vaatte bulun elini korkak alıştırma bas gitsin, en imkansız şeyleri yapacağını söyle dudakları uçuklasın. Foruma deniz falan getiriririm de mesela bununla başla..

: ))) Ne pes edip etmemesi: )

Ben oylama bitti sanıyorum. Meğerse oy kullananların hesapları kapanıyormuş: )

Ben pek oy kullanmadığım için forumda, yarışma bitti sandım: D

Kusura bakmayın: )

EpiVaTeS 07-05-2010 13:55

Bir kişi hariç herkese verdim...
Ayrım-Gayrım yapmadım...

Cihannur 07-05-2010 13:55

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764534)

Arkadaşlar beni 1. seçerseniz AK Parti Forum'a Messi'yi getireceğim.http://img243.imageshack.us/img243/5...lensmiley1.gif

Fırat 07-05-2010 13:56

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764537)
: ))) Ne pes edip etmemesi: )

Ben oylama bitti sanıyorum. Meğerse oy kullananların hesapları kapanıyormuş: )

Ben pek oy kullanmadığım için forumda, yarışma bitti sandım: D

Kusura bakmayın: )

Ne duruyorsun başla propagandaya o zaman ilk üçte görmesem seni gözüme gözükme..

Hakan Özkan 07-05-2010 14:01

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764494)
Ben de kullandım ama 1. yi şimdiden tahmin eder gibiyim :w::w::w:

Ukba bile listeye girmiş biz ne zaman gireriz artık bilmiyorum.

EpiVaTeS 07-05-2010 14:08

Hakan Özkan abimizi listeye almayanları protesto ediyorum...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
novek kadar mı değeri yok...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif

Hakan Özkan 07-05-2010 14:19

Noktaların efendisi teşekkürler. Belkide ilgili yerler bu telkinden sonra ayağını denk alır.

Gönülden 07-05-2010 14:29

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764547)

Hakan üsdadım sizi enler başladığında görüyoruz sonrasında da malum büyük meşkuliyetiniz :)

Ayağımızı denk almak mı :ağla: :ağla:

Hakan Özkan 07-05-2010 14:36

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764581)
Hakan üsdadım sizi enler başladığında görüyoruz sonrasında da malum büyük meşkuliyetiniz :)

Ayağımızı denk almak mı :ağla: :ağla:

Ne haddimize canan hanım ben sizin görmeyeceğinizi zan ederek atıfta bulundum.Lakin yakalandık.Başımızın üstünde yeriniz var.Fakat bizim mekanımıza kadar gelipde selam vermeden gitmek bizi incitti.Sizler gibi nadide bir gönül dostunu ağırlamak bizlere mutluluk verecekti.Unutulmak ve es geçilmekte bir okadar ızdırap.

Gönülden 07-05-2010 14:48

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764587)
Ne haddimize canan hanım ben sizin görmeyeceğinizi zan ederek atıfta bulundum.Lakin yakalandık.Başımızın üstünde yeriniz var.Fakat bizim mekanımıza kadar gelipde selam vermeden gitmek bizi incitti.Sizler gibi nadide bir gönül dostunu ağırlamak bizlere mutluluk verecekti.Unutulmak ve es geçilmekte bir okadar ızdırap.

Hakan üsdadım sizi bilerek kırmak mı :çiçek: imkanlar dahilinde müsait olmadım efendim :(
Unutulma söz konusu olamaz bunu bildiğinize gönülden inanıyorum
Yalçın üsdadın da alacağı olsun :kızdım:

Hakan Özkan 07-05-2010 14:58

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764599)
Hakan üsdadım sizi bilerek kırmak mı :çiçek: imkanlar dahilinde müsait olmadım efendim :(
Unutulma söz konusu olamaz bunu bildiğinize gönülden inanıyorum
Yalçın üsdadın da alacağı olsun :kızdım:

Evet Yalçın söylemişti bir haylide kızmıştım ama ben size gönülden inanıyorum bir başka bahara olur inşaallah. Sözünü alalım ama şimdiden. Olmadı inanın bir plan yapıcaz gelicez Yalçın hocamla kafaya koyduk.

Gönülden 07-05-2010 15:09

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764606)
Evet Yalçın söylemişti bir haylide kızmıştım ama ben size gönülden inanıyorum bir başka bahara olur inşaallah. Sözünü alalım ama şimdiden. Olmadı inanın bir plan yapıcaz gelicez Yalçın hocamla kafaya koyduk.

İnşallah muhterem sizinlede Yalçın üsdadımla da tanışmak bizler içinde güzel olacak...nasip inşallah ;1

eSsra 07-05-2010 15:54

Ukbâ ve Galevera nickli arkadaşlarımızın yorumlarını beğenmekteyim.Tek seçeneğimin olması nedeni ile Ukbâ'ya verdim oyumu.

Fırat 07-05-2010 15:56

Alıntı:

eSsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764678)
Ukbâ ve Galevera nickli arkadaşlarımızın yorumlarını beğenmekteyim.Tek seçeneğimin olması nedeni ile Ukbâ'ya verdim oyumu.

Tüh gitti bir oy, çoklu oy kulanabilirsiniz yöneticilere söyleyin isterseniz

Mavera 07-05-2010 16:41

değerli arkadaşlar türkiye de izinde olmam nedeniyle temmuz ayında aktif olmayacağım o açıdan benim yerime daha aktif arkadaşlara oy verirseniz daha evla olur ayrıca yurtdışında yaşamam hasebiyle kontör işime yaramayacakdır o açıdan dereceye girsem bile lütfen beni değerlendirme dışı yapınki başka bir arkadaşın hakkını gasbetmeyim...
bu arada kısmetse bu hafta 'ukba' arkadaşımızla buluşuyoruz bol bol dedıkodunuzu yapacağız, abimizinde izni olursa resimleri sizlerle paylaşacağım..

Ak_Kelebek 07-05-2010 16:45

Vayy ne kadar hoş gelavere bizim içinde ayrıca sohbet edin ukba ile :) İnşallah bizlerde birgün onunla sohbet etme ayrıcalığı yaşarız.

unnamed 07-05-2010 16:53

oylarımı verdim...
Cihannur, Ukbâ, Novek ve Barışcan kardeşlerime verdim...
hayırlısı olsun....

Sukût-u_Hayal 07-05-2010 16:55

Oyumu galevereya verdim .... Hayırlı olsun :)

Cihannur 07-05-2010 17:19

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764726)
oylarımı verdim...
Cihannur, Ukbâ, Novek ve Barışcan kardeşlerime verdim...
hayırlısı olsun....

Eyvallah kardeşim, sağolasın.

E hadi ama arkadaşlar. Yoksa, Messi'yi sevmiyor musunuz?:V

Delilin NuR 07-05-2010 17:51

Sondan ikinci olmak kötü bir duygu ...
Ama şükür genede sondan birinci olmakta vardı ...
ikinci olmakta bir şeydir ...
Zaten önemli olan katılmak ...:)
( Böyle diye diye sonuncu olacam sanırım ) ;D

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 17:54

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764679)
Tüh gitti bir oy, çoklu oy kulanabilirsiniz yöneticilere söyleyin isterseniz

Ahmet abi Fırattan iyi propagandacı bulamazsın benden söylemesi.Kendi katıldığı ankette bile bunu yapmamıştı.Yoksa kontörleri fifty fifty mi :w:

dipnot; bu yorum espri mahiyetindedir. :)

Fırat 07-05-2010 18:06

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764782)
Ahmet abi Fırattan iyi propagandacı bulamazsın benden söylemesi.Kendi katıldığı ankette bile bunu yapmamıştı.Yoksa kontörleri fifty fifty mi :w:

Yanlış yorum..
Ahmet abiyle kendimiz için birşey istemeyiz ama birbirimiz için çok şey isteriz.. O istemez birinci olmayı kendisi için ama ben isterim. Bana gelince ankette bulunmak istmem o ise birinci olmalı ister.. İnce cizgiyi kaçırma güzel kardeşim..

İntifada 07-05-2010 18:10

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764796)
Yanlış yorum..
Ahmet abiyle kendimiz için birşey istemeyiz ama birbirimiz için çok şey isteriz.. O istemez birinci olmayı kendisi için ama ben isterim. Bana gelince ankette bulunmak istmem o ise birinci olmalı ister.. İnce cizgiyi kaçırma güzel kardeşim..

büyüksün...

Ukbâ 07-05-2010 18:10

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764713)
değerli arkadaşlar türkiye de izinde olmam nedeniyle temmuz ayında aktif olmayacağım o açıdan benim yerime daha aktif arkadaşlara oy verirseniz daha evla olur ayrıca yurtdışında yaşamam hasebiyle kontör işime yaramayacakdır o açıdan dereceye girsem bile lütfen beni değerlendirme dışı yapınki başka bir arkadaşın hakkını gasbetmeyim...
bu arada kısmetse bu hafta 'ukba' arkadaşımızla buluşuyoruz bol bol dedıkodunuzu yapacağız, abimizinde izni olursa resimleri sizlerle paylaşacağım..

İnşaAllah Galevera kardeş. İnsanların tercihlerini benden yana kullanması için elinizden geleni yapıyorsunuz, ama son gün bu oylamada büyük dönüşümler olur eminim.

Birde yönetim bu tür yarışmaları artık ayın ortasında düzenlerse çok daha iyi olmazmı ayın başında herkes oylarını kullanmaya başlamış.

Ukbâ 07-05-2010 18:12

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764716)
Vayy ne kadar hoş gelavere bizim içinde ayrıca sohbet edin ukba ile :) İnşallah bizlerde birgün onunla sohbet etme ayrıcalığı yaşarız.

Mutlaka olacak Ak kelebek :)

Ukbâ 07-05-2010 18:12

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764547)

Ne o Hakan bey ben listeye girmek için aylardır uğraşıyordum. Siz ayda yılda bir mesaj yazmak ilemi listeye gireceksiniz ;1

Ukbâ 07-05-2010 18:13

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764315)
Hayırlı olsun, sayın ukba da sonunda listeye alınmış.

Böylelikle bende bukonu başlığına yorum yapma hürriyetime kavuşmuş oldum, çünkü sayın ukba listeye alınmasaydı bu konuya yazmayacak, oylamaya katılmayacaktım, bunu daha önce belirtmiştim.

Teşekkürler sayın yönetim.

Oylamayı henüz yapmadım, benimle kim iyi geçinirse onlara vereceğim biraz bekleyim:)

Teşekkürler abi sonunda baskılarınız yönetimde ses getirmiş olmalı :)

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 18:15

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764796)
Yanlış yorum..

Aranızdaki dostluğu biliyorum. . Espriyle takıldım zaten Ahmet abi fırat abinin kıymetini bilsin mesajı verdim . Hemen böyle fevri çıkışlar yapmamak lazım. Çizgimizi de biliriz allaha şükür. Hadi hayırlı işler.

Hakan Özkan 07-05-2010 18:15

Ukba sen varsan ne bileyim ,ben olsamda sildiririm kendimi:)Galevera bu arada heveslenme ukba seni eker :) bir ikincisi bu buluşmadan benim haberim yok onun için olmaz:) üçüncüsü ise buluşma gerçekleşmeyeceğinden dolayı fotonuz olmaz:)

All times are GMT +3. The time now is 11:09.