![]() |
Ohoooo
Bende bizim Ezberci neredeydi diyordum... Tam Kandil günü gelmiş... Hiç boşuna uğraşma GOMUN efendi sana bugün cevap vermeyeceğim... |
Alıntı:
mesela bir muhendis, bilimadamı, daha fazla maaş alır. kim dedi sana herkes aynı maaşı alıyor diye? |
Alıntı:
yaf benim yazımda bir tane bile MAAŞ kelimesi var mı? :) HERKES EŞİT OLACAK iddiası yokmuş komunistlerin, bu yalandır diyorum. |
Alıntı:
kendisi yatarak yattıgı yerden zengin olma hakkı yok. ama nerde anlamak istemeyene anlatmak zor. |
Alıntı:
Komunizme niye karşısınız dedin yazdım, Benim yazdıklarıma böyle kuru sloganlarla cevap verme:) Asıl yatarak yattığı yerden zengin olmak hakkı sizin komunizmde politburolarda vardır. Halkı ezerler,kendileri yattıkları yerden zengin olurlar. Biz tüm yattığı yerden zengin olanlara karşıyız. Çünkü elhamdülillah müslümanız. Ama sizin gibi servet düşmanı da değiliz, helal yoldan kazanmışsa, vergisini veriyorsa ZEKATINI VERİYORSA helal olsun deriz. |
Alıntı:
eger oyle ise bizdeki milletvekilleri maaşı niye bukadar fazla? |
Alıntı:
Nasıl bu kadar fazla...?? Başbakan 8,500 lira alıyor... Aldığı para fazla mı... Milletvekiline verilen o para çay parası... zira gelenin gidenin haddi hesabı yok... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Boşuna anlatmayın...
Dini İmanı Para olan birine bu lafları anlatmak için elleriniz yormayın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Türkiye cumhuriyetinde başbakan show tv ana haber spikerinin maaşı kadar bile maaş alamıyor:) Alıntı:
Devleti yönetenlerin maaşları yüksek olacak diyerek komunizmi savunmaya kalkıyorsan ama olmuyor be novek olmuyor:) Ayrıca madem herkes eşit ise devleti yönetenlerin benden niye farkı var? Nerde eşitlik? |
Aynı Hassasiyette samimi ve Doğru olarak size alay şeklinde yazılar yazıldığında Acizane bende karşı çıktım... Lakin yazdığım size karşı özellikle bir tek mesaj bulamassınız... Gayet ciddi ve samimi yazılarım vardı ! Bu itibarla hoş karşılamadım... Bunuda Yazılan yazılara cevap verecek kuvvetli delillerinizin olmadığını bilerek yazdım acizane... Belki bir umut Sosyalizm'in içindeki Hakikatler ile yazılıyordur da O hakikatlere katılıp doğru ile eğriyi size ayrıştırmak istedim... Lakin Tavrınız Samimi olmadığınızı delillendirdi... ! Bu Sitede yazdıklarım acizane cevap olarak hepsine yetecektir kanaatindeyim...!
|
Alıntı:
Alıntı:
Diğer başlıkta noveke bunu yazmıştım. Size katılıyorum. Teşekkürlerimle. |
Alıntı:
Bu gün ülkemizde Sabancı ve KOÇ Gruplarında çalışanlar azmı maaş alıyor ? çok alıyorsa Sabancı ve Koçun azmı kazandığını gösterir ? Türkiyedeki komunist liderler veya popüler komunistlerden namazında niyazında olan eline Kuranı kerimi alıp hacca giden kimler var ? |
novek siz hangi taraftasınız ?
komünistler zaten dini reddeder. kaldı ki hem müslüman hem de komünist olunmaz. komünizm şu yaşadığımız yüzyılda bile barınma olanağı bulamamıştır kendine. bu zamanda komünizmi savunanların zaten akli dengeleri yerinde değil. |
Alıntı:
ee faizsiz bir düzen ancak sosyalizm de mumkundur. çunku kapitalizmde faiz enfilasyonu ayarlama gorevi gorur kapitalizmde faiz olmazsa enfilasyon yukselebilir. ama sosyalizmde enfilasyon olamaz zaten her işletme devletin fiyatlar devletin elinde yani. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bakınız... http://www.akpartiforum.com/rusyadak....html?t=141586 |
kominizm islamdan cımbızla çekilmiş topal bir ideolojidir...
en iyi koministe en tipik örnek hayatı boyunca sabun değmemiş gıçıgırık çekovera ve toppik örümcek d. perinçek. |
Alıntı:
ya nataşalar,sarhoşlar ayyaşlar... |
Alıntı:
|
bende dedim sevgili novek gerimi döndü...
|
Ara verdim, geldim. Ta kaç ay önceki başlık gene yerinde: )
Moral bozucu bir durum: D Bu arada novek farklı bir nikle burada sanırım. Biri var ben ona benzettim ama net bilgim yok: ) |
Alıntı:
ulaşamadık sana bir türlü... dedik herhalde gitti... |
Alıntı:
|
konuyu güncelleyen arkadaş..
feridede sağlam komünisttir... |
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/kendiniz...t139568p3.html |
forumda yobazdan geçilmez oldu...
|
aaaaa feride koministmi oldun görmeyeli(:
|
Hayır bir karar verseniz diyorum: D
Biri yobaz, diğeri kominist diyor: ) Fikir birliği yok heralde aranızda yazılarımdan hareketle tabi: D Ya da ben değişik şekilde lanse ediyorum ki siz de her iki şekilde algılayabiliyorsunuz: ) Enteresan: D |
unnamed eski ya...
o yobaz hallerini hatırlıyor... ben yeniyim komünist hallerini hatırlıyorum... |
Alıntı:
Her düşünceye açığız: D Desem de pek de öyle değil: D |
All times are GMT +3. The time now is 14:25. |