![]() |
Sorulara cevap yetiştirmekten sıkıldım üniversiteyi tutturmam gerekir ohhh öğrenci evi hepsi hemcinsin off ne kadar güzel ALLAH'ım :D
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
:w::w::w: |
Alıntı:
Alıntı:
|
altyazıya diyecek bir şey bulamıyorum....
muskayla çenem kaydı :) |
Bir kadın olmama rağmen ... Şiddete karşı çıkmama rağmen ... Ben bile orda olmuş olsaydım o kadına saldırırdım herhalde ... :) Ne biçim seviyesiz bir konuşma şekli o öyle ... Kadın olsun erkek olsun insan önce insan olmayı bilecek ki onada insan muamelesi yapılsın ... O kadın hiç bir şekilde güzel bir muameleyi hakedecek bir görüntü göstermedi... Bu adama ALLAH sabır versin diyorum ... Bu tür bir insanlarle yaşamak gerçekten çok zor olsa gerek ... Şuda var tabi olayın iç yüzünüde bilmiyoruz kadın haklıda olabilir ... Yanlız hareketleri çok itici ... |
Alıntı:
|
Eh madem zahmet edip eklediniz tebbesüm edelim boşa gitmesin konu..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Genelde evlendikten sonra psikologlara ihtiyaç oluyor diye biliyorum ... Artık demek evlenmeden öncede insanlar psikologlara gidiyor ...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim psikoloğa ihtiyacım olmayacak demek ...:) |
Bu psikologlarda işler artsın diye herşeyden kendilerine iyi pay çıkarırlar...Kapitalist sistem...
Novek'i özlemedim değil..:D Abla sen paylaştığım videoyu seyir et öneririm :D |
Alıntı:
Ablasi, o videodan birse çikaramadim. Belli ki bir sorun'u "çözmek" adina insanlar kendini teshir ediyor. Meseleyi anlamadan, kimin magdur oldugunu bilmeden bu bayan'a "çok konusuyor" demekle yetinmek sence dogru mudur? Yanlis sekilde kendini ifae ettigi inkâr edilemez, fakat bunu sadece cahilligine verebiliriz, cinsiyetine degil... |
"Yanlis sekilde kendini ifae ettigi inkâr edilemez" bu kısımı gördüm yeter..:)
Bu arada bizim zamanımızda psikolog falan yoktu.. Devir değişiyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
konu çokta önemli değil ... Burda dikkati çeken kadının uslubundaki yanlışlık ... Aslında bu tarz programlar doğru değil ... İnsanlar hangi akla hizmet ile bu tür programlara çıkıp kendi mahremi denilebilecek şeyleri kaç milyon insanın önünde tartışabiliyor ... Anlamak çok zor ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hanımların,erkeklere nazaran biraz fazla konuştuğu doğru..Kadınların fıtratında olduğunu duymuştum bir yerde =/. ama bunun abartılı olduğu konusunda hemfikirim (: |
Alıntı:
Bence bayanlar epey fazla konuşuyor.:) |
Alıntı:
|
necmuddini sinopi hazretleri fazla konuşmamayı emreder...
|
Alıntı:
Erkekler bayanları anlamadıkları için bayanlar fazla konuşmak zorunda kalıyorlarki karşıdakine anlatmak istediklerini anlatabilsinler ...:) |
Alıntı:
Alıntı:
Dinlersin konuşsana derler.Ya hu konuştukları yetmez birde konuşturma çabaları olur orası tam bir eziyet. |
Alıntı:
Ne güzel işte sizede konuşma fırsatı veriyorlar ... O videodaki kadın gibi hiç konuşmaya müsade etmeseydi dahami iyiydi ... :) Siz erkeklerde bir şeyden memnun olun ... :) Hep şikayet hep şikayet ... |
kolayı var en güzeli muhattap almayacaksın...
|
sen gel bakalım msn e ebubekir ustam...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 09:36. |