Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Ukbâ 08-15-2010 13:16

Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)

Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)

Gönülden 08-15-2010 13:22

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784752)
Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)

Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)

Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:

Ukbâ 08-15-2010 13:52

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784759)
Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:

Evet hemde yüksek tozda tahribat. Asit dengem bile bozuluyor.:)

Hesap sormak konusunda unutkandım ama dün hakan abi bu yönümü motive etti şimdi en az onun kadar hesap alma arzum var . Heleki bu satırlardan sonra gerci yaşlandık ya pekde hesap alma mecalimiz olmaz ama neyse. :)

EpiVaTeS 08-15-2010 14:26

Herkese oy verdim desem...;D

El Emin 08-15-2010 15:22

"Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın."

Bilmem orasını burasını abi bak annemi geri plana çektim dedim sen beri dur şöyle benim abilerim bana bulacaklar :d tabi bizi ekmeseler :D

Ukbâ 08-15-2010 22:04

Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)

Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba

El Emin 08-16-2010 00:46

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785196)
Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)

Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba

Abi zaten o olunca ne sizin nede benim yorulmama gerek yok talep listesi son raddesine kadar dolar..:) Siz beni bu iki yıl içinde evlendiriyorsanız evlendirin evlendirmiyorsanız bakayım kendi başımın çaresine..:)

Hüdaverdi 08-16-2010 01:07

Kullandım verdim 4 kişiye hayırlı olsun :güzel:

Delilin NuR 08-16-2010 01:51

Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ??
Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ...
Lütfen katletmeyin konuyu ... :)
Nunnn nerdesin ... :)

Ukbâ 08-16-2010 11:36

Nun temizlik işlerinden yorgun düştü.

Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :)

Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor.

Ya olmadı yeni üye olan arkadaşları yaparız üzülmeyin siz.

siyah gül 07 08-16-2010 11:46

Oyumu kullandım hayırlı olsun
1. arkadaş bizide görür heralde;ı:

Ukbâ 08-16-2010 11:47

Görmezler efendim görmezler . Daha önce kimse kimseyi görmedi. En iyisi yöneticilere söyleyelim sizi de listeye alsınlar. :) başka çıkar yolu yok bunun .

siyah gül 07 08-16-2010 12:17

Evet aslında neden beni listeye almıyorlar ???
Beğenmiyorlar mı beni acaba ;ı:

El Emin 08-16-2010 15:00

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785389)

Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :)

Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor.

Bu mesaj silinme olayına deli oluyorum abi ya hu altı üstü iki kelime çıtlattık yani ne oldu onu anlamıyorum ki tam tersine konuyada yaradı...LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH... En iyisi biz yorum atmayalım madem silinecek ne diye emek veriyorum ne diye vakit veriyorum.

Delilin NuR 08-16-2010 15:10

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785418)
Evet aslında neden beni listeye almıyorlar ???
Beğenmiyorlar mı beni acaba ;ı:

Her listeye aldıklarını beğeniyorlar diye bir şey yok ... :)
Benide listeye almışlardı sağolsunlar,hemde 1. yaptılar ama sondan birinci ... :)
Aman Allahım tam bir rezillik, ben bu yenilgiyi kabullenemedim ve gittim üye adımı değiştirdim ... ;D
Ama yinede şükrediyorum ya hiç oy almasaydım ... :)
Allah c.c razı olsun oy verenlerden ...
Allah ne muratları varsa versin ...

siyah gül 07 08-16-2010 15:18

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785477)

Benide listeye almışlardı sağolsunlar,hemde 1. yaptılar ama sondan birinci ... :)
Aman Allahım tam bir rezillik, ben bu yenilgiyi kabullenemedim ve gittim üye adımı değiştirdim ... ;D

O da kötüymüş yaaa Vazgeçtim benide almasınlar listeye bunca yıl besleyip büyüttüğüm karizma arada kaynamasın;ı:

Delilin NuR 08-16-2010 15:25

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785486)
O da kötüymüş yaaa Vazgeçtim benide almasınlar listeye bunca yıl besleyip büyüttüğüm karizma arada kaynamasın;ı:

Yaaa öyle işte ...
Sevinemedimki beni listeye aldıklarına... :)
Artık kendimi şöyle avuttum " Önemli olan katılmak " ... diye
Halbuki katılıp 1. birinci olmakta ayrı bir onurdur...
Yinede ama olsun diyorum bende 1. oldum ama sondan ... ;D
Oda bir onurdur benim için ...
Benim durumuma düşmek istemiyorsanız sessiz durun yerinizde ... :)

Cihannur 08-16-2010 16:05

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785477)

Novek banlanmasaydı sondan 1. muhtemelen o olacaktı. Sizin şanssızlığınız novek'in banlanması olmuş. :(

NûN 08-16-2010 16:40

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785472)
Bu mesaj silinme olayına deli oluyorum abi ya hu altı üstü iki kelime çıtlattık yani ne oldu onu anlamıyorum ki tam tersine konuyada yaradı...LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH... En iyisi biz yorum atmayalım madem silinecek ne diye emek veriyorum ne diye vakit veriyorum.

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785316)
Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ??
Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ...
Lütfen katletmeyin konuyu ... :)

Arkadaşın da değindiği gibi;
Alt tarafı iki kelime çıtlatması felan değildi, baya baya en fazla çocuk tartışması yapılmıştı... Başlığa yarayacak diye en alakasızından bir konuya müdahale etmemezlik yapamazdım herhalde...

Neyse, konuya yarayacak birşeyler yapmak istiyorsanız, çok çocuk bol kadın olayına girmeyin, liste ile ilgili söyleyecek bir çift kelamınız olsun.

Konu kapanmıştır, derdi olan özelden sorabilir... Teşekkürler.

Fırat 08-16-2010 16:43

İki kelimede ben ek yapacaktım konuya. Keyfimi kaçırdın nun alacağın olsun.

Özgür Çağrı 08-16-2010 16:45

Kızdırmayın torpağımı len o olmasa forum kokar be :hihi2: Bende oyumu verdim bu ara :)

NûN 08-16-2010 16:53

Alıntı:

siz.

Yalçın Başkanın listeye girmesi için mücadelelere başlamış bulunmaktayım efem =DD

Neden; çünkü eğer listeye girme gibi bir durumum olursa, en azından sonuncu olduğumda kabul edilir bir mazeretim olur =D

Mesela:

Efendim tabiki de sonuncu olurum, Yalçın Başkanla yarıştırırsanız böyle olur, tüm parsayı o topladı, bize de dip kaldı
:hihi2:

Nasıl ama
:)

Hakan Özkan 08-16-2010 17:37

Alıntı:

Ukba 'nın son satırına katılıyorum. Yönetimi birbirine kırdırmayalım. :)

NûN 08-16-2010 20:31

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785727)
Estağfurullah sevgili Nun. Bir kere beni listeye aldınız başınıza gelmedik kalmadı bundan sonra aynı adımı atmamanızı öneririm.

Aslında bu kez ya yönetimdeki arkadaşlarımızı bu heyacana ortak edelim yada yeni üye olan kardeşlerimizi bu havuza katalım. Artık önümüzdeki aya kadar bunun kararını verirsiniz.

Demirden korksak trene binmeyiz üstad :) Gerçi trene hâli hazırda hiç binmişliğim yok =DD
Yönetimdeki arkadaşlarımızı listeye alıyoruz zaten, bölüm sorumlusu arkadaşlarımızdan en az 3 kişiyi listeye dahil ettik :)

Alıntı:

Sizler kadar etkili yorumlar yapmaya başladığımız bir dönemde sizin gölgenizde listeye girmeyi düşünebiliriz.
Estağfirullah efem, tevazu yap-a-mayın diye konuyu kısmen kapatıyorum =))

Hakan üstadı listeye aldık, ses yok seda yok =) Sayın Cihannur geçen maratonda her ne kadar başarısız bir teklif de olsa (=D) Tarkan ve Messi vaadinde bulunmuştu, yok mu sizin ortaya süreceğiniz bir göz boyama usulü =DD

Malumunuz bizim buralarda demokrasi böyle işler :hihi2:

Hakan Özkan 08-17-2010 22:47

Yalçın başkan hiç sahip çıkmıyorsun bize. İki üç gün yoktuk alt taraflara düştük. :) gerci arkadaşların hepsi benden daha aktif ya

Ukbâ 08-18-2010 10:56

Ertuğrul kardeşimizin sizin önünüzde olması kadar doğal bir gelişme olmazdı herhalde. Listeye girdikten sonra performansınız bir hayli düştü adalet şaşmaz bu forumda. :)

Gönülden 08-18-2010 15:28

Oylama henüz bitmedi Hakan üsdat yılgınlık yok :) sizin Eyyub bebek gibi bir uğurunuz var şimdi...meşekatli ve zor iş burda olmamanızı anlıyoruz yani :)

Önümüzdeki anketi yeni üyelerimizdn yapabiliriz Yalçın başkanım...şimdi yönetim falan demişsiniz bu listede ak kelebek ve NUN'u düşünemiyorum :) mesaj sayısından konu tavan yapar :hihi2: üstüne birde Nusret ve ben eklenince seyreyleyin yönetimin halini :w:

Hakan Özkan 08-18-2010 20:31

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786652)
Oylama henüz bitmedi Hakan üsdat yılgınlık yok :) sizin Eyyub bebek gibi bir uğurunuz var şimdi...meşekatli ve zor iş burda olmamanızı anlıyoruz yani :)

Allah razı olsun canan hocam iyi motive ediyorsunuz.Fakat Eyyu ensar ı gece den gece ye görüyorum.İştemposu öyle yüksek ki sırf sizi kırmama uğruna birsürü engamenin içinde yazmaya çalışıyorum.Bizler olmasak da formda sizlerin varlığı herşeye değer.:):gül:

HazâL 08-21-2010 01:08

Sitede henùz cok yeniyim ve kimlerin ne kadar aktif oldugunu bilemem ama listede isimleri yazilmayi hak kazanmis arkadaslar hepsi :) bende hepsine oy verdim...

Hayirli olsun herkese :gül:

Eşref 08-21-2010 02:20

Aslında tüm arkadaşlarımız kendi yorumlarıyla foruma ayrı ayrı bir renk katıyor. Fakat Ertuğrul kardeşimizin forum için daha çok emek harcadığı hem de kendine has yorumlarla foruma ciddi katkılar sağladığı kanaatindeyim. Bu nedenle Ertuğrul kardeşimizden yana oy kullandım.

Hakan Özkan 08-23-2010 22:54

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788241)
Aslında tüm arkadaşlarımız kendi yorumlarıyla foruma ayrı ayrı bir renk katıyor. Fakat Ertuğrul kardeşimizin forum için daha çok emek harcadığı hem de kendine has yorumlarla foruma ciddi katkılar sağladığı kanaatindeyim. Bu nedenle Ertuğrul kardeşimizden yana oy kullandım.

Çok ölçülü bir karar. Ertuğrul arkadaşımızın verdiği mücadele ortada.

Ertuğrul ÖZGÜL 08-24-2010 10:20

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789672)
Çok ölçülü bir karar. Ertuğrul arkadaşımızın verdiği mücadele ortada.

Abi ben yarışma için paylaşım yapmıyorum ki...;1

Ben hep böyleyim bi ara sınavdan dolayı giremdim o yüzden durdu yoksa siz beni bir sene önce görecektiniz....;D

O da olursa fena olmaz hani:hihi2:

Terennüm 08-24-2010 12:14

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789881)
Abi ben yarışma için paylaşım yapmıyorum ki...;1

Ben hep böyleyim bi ara sınavdan dolayı giremdim o yüzden durdu yoksa siz beni bir sene önce görecektiniz....;D

O da olursa fena olmaz hani:hihi2:

bu mevzuda ertuğrula hak veriyorum..hele ilk zamanlar o kadar çok konu paylaşılıyordu ki yönetime bu yüzden şikayetler gidiyordu...hatta her üyeye 5 konu açma kotası bile düşünülmüştü ertuğru için:)
son günlerde bu performansında düşme var sanki ertuğrulum:)

Necip Fazıl 08-24-2010 12:35

Seçim zor ama HIFZ-I LİSAN ilk dikkatimi çeken o oldu isimler arasında...

Ertuğrul ÖZGÜL 08-24-2010 14:39

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789914)
bu mevzuda ertuğrula hak veriyorum..hele ilk zamanlar o kadar çok konu paylaşılıyordu ki yönetime bu yüzden şikayetler gidiyordu...hatta her üyeye 5 konu açma kotası bile düşünülmüştü ertuğru için:)
son günlerde bu performansında düşme var sanki ertuğrulum:)

:):):)...
Aşırı fark yok aslında abi.... o zaman daha fazlaydı tabiki birde o zaman o kadar göze batmamın hatta rahatsız edici gözkmemin sebebi tek gibi bişeydim... bir meçhul kardeşim vardı... şimdi paylaşımcı kardeşlerim çoğaldı... birde tabi eskiden okul olduğu için sabah altıda gözüme takılan tüm haberleri paylaşmak zorunda kalıyordum...
Şimdi yayarak açıyorum....;D

Erhan KARACA 08-24-2010 22:57

Hakan Abi Birincilik için Biraz daha gayret içinde çalışmalı (:

Hakan Özkan 08-24-2010 23:13

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790145)
Hakan Abi Birincilik için Biraz daha gayret içinde çalışmalı (:

:) Nerdesin sen Erhan.

Sen kime verdin ? Yalçın söylemez ama ısrar ile öğrenecem onu ;ı:

Erhan KARACA 08-24-2010 23:18

düzeltme isticem smdi abi (: tek oy kullandım seni gormedim (: Alenen duzeltme isteyebilir miyim (: bi tek oy verdim bi de bu abime oy vermek istiyorum (:

Mavera 08-24-2010 23:19

son günlere dogru dengeler degisebilir..

Erhan KARACA 08-24-2010 23:20

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790168)
:) Nerdesin sen Erhan.

çalışıyorum abim Güngorende (: www.fikriorme.com.tr İpliğe hayat veriyoruz (:

4 5 eylulde Yalçın Abimin Yanına gidecem.. Gel ama fazla kalma dedi daha gitmeden.. napacam bilmiom (: yakınsan ayarla kendini abim o gunlere goruselm sennle (:

All times are GMT +3. The time now is 15:41.