![]() |
Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)
Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;) |
Alıntı:
Hesap sormak mı dediniz :ağla: Yok canım daha neler :çiçek: |
Alıntı:
Evet hemde yüksek tozda tahribat. Asit dengem bile bozuluyor.:) Hesap sormak konusunda unutkandım ama dün hakan abi bu yönümü motive etti şimdi en az onun kadar hesap alma arzum var . Heleki bu satırlardan sonra gerci yaşlandık ya pekde hesap alma mecalimiz olmaz ama neyse. :) |
Herkese oy verdim desem...;D
|
"Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın."
Bilmem orasını burasını abi bak annemi geri plana çektim dedim sen beri dur şöyle benim abilerim bana bulacaklar :d tabi bizi ekmeseler :D |
Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)
Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba |
Alıntı:
|
Kullandım verdim 4 kişiye hayırlı olsun :güzel:
|
Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ?? Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ... Lütfen katletmeyin konuyu ... :) Nunnn nerdesin ... :) |
Nun temizlik işlerinden yorgun düştü.
Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :) Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor. Ya olmadı yeni üye olan arkadaşları yaparız üzülmeyin siz. |
Oyumu kullandım hayırlı olsun
1. arkadaş bizide görür heralde;ı: |
Görmezler efendim görmezler . Daha önce kimse kimseyi görmedi. En iyisi yöneticilere söyleyelim sizi de listeye alsınlar. :) başka çıkar yolu yok bunun .
|
Evet aslında neden beni listeye almıyorlar ???
Beğenmiyorlar mı beni acaba ;ı: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her listeye aldıklarını beğeniyorlar diye bir şey yok ... :) Benide listeye almışlardı sağolsunlar,hemde 1. yaptılar ama sondan birinci ... :) Aman Allahım tam bir rezillik, ben bu yenilgiyi kabullenemedim ve gittim üye adımı değiştirdim ... ;D Ama yinede şükrediyorum ya hiç oy almasaydım ... :) Allah c.c razı olsun oy verenlerden ... Allah ne muratları varsa versin ... |
Alıntı:
O da kötüymüş yaaa Vazgeçtim benide almasınlar listeye bunca yıl besleyip büyüttüğüm karizma arada kaynamasın;ı: |
Alıntı:
Yaaa öyle işte ... Sevinemedimki beni listeye aldıklarına... :) Artık kendimi şöyle avuttum " Önemli olan katılmak " ... diye Halbuki katılıp 1. birinci olmakta ayrı bir onurdur... Yinede ama olsun diyorum bende 1. oldum ama sondan ... ;D Oda bir onurdur benim için ... Benim durumuma düşmek istemiyorsanız sessiz durun yerinizde ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşın da değindiği gibi; Alt tarafı iki kelime çıtlatması felan değildi, baya baya en fazla çocuk tartışması yapılmıştı... Başlığa yarayacak diye en alakasızından bir konuya müdahale etmemezlik yapamazdım herhalde... Neyse, konuya yarayacak birşeyler yapmak istiyorsanız, çok çocuk bol kadın olayına girmeyin, liste ile ilgili söyleyecek bir çift kelamınız olsun. Konu kapanmıştır, derdi olan özelden sorabilir... Teşekkürler. |
İki kelimede ben ek yapacaktım konuya. Keyfimi kaçırdın nun alacağın olsun.
|
Kızdırmayın torpağımı len o olmasa forum kokar be :hihi2: Bende oyumu verdim bu ara :)
|
Alıntı:
Neden; çünkü eğer listeye girme gibi bir durumum olursa, en azından sonuncu olduğumda kabul edilir bir mazeretim olur =D Mesela: Efendim tabiki de sonuncu olurum, Yalçın Başkanla yarıştırırsanız böyle olur, tüm parsayı o topladı, bize de dip kaldı :hihi2: Nasıl ama :) |
Alıntı:
Ukba 'nın son satırına katılıyorum. Yönetimi birbirine kırdırmayalım. :) |
Alıntı:
Yönetimdeki arkadaşlarımızı listeye alıyoruz zaten, bölüm sorumlusu arkadaşlarımızdan en az 3 kişiyi listeye dahil ettik :) Alıntı:
Hakan üstadı listeye aldık, ses yok seda yok =) Sayın Cihannur geçen maratonda her ne kadar başarısız bir teklif de olsa (=D) Tarkan ve Messi vaadinde bulunmuştu, yok mu sizin ortaya süreceğiniz bir göz boyama usulü =DD Malumunuz bizim buralarda demokrasi böyle işler :hihi2: |
Yalçın başkan hiç sahip çıkmıyorsun bize. İki üç gün yoktuk alt taraflara düştük. :) gerci arkadaşların hepsi benden daha aktif ya
|
Ertuğrul kardeşimizin sizin önünüzde olması kadar doğal bir gelişme olmazdı herhalde. Listeye girdikten sonra performansınız bir hayli düştü adalet şaşmaz bu forumda. :)
|
Oylama henüz bitmedi Hakan üsdat yılgınlık yok :) sizin Eyyub bebek gibi bir uğurunuz var şimdi...meşekatli ve zor iş burda olmamanızı anlıyoruz yani :)
Önümüzdeki anketi yeni üyelerimizdn yapabiliriz Yalçın başkanım...şimdi yönetim falan demişsiniz bu listede ak kelebek ve NUN'u düşünemiyorum :) mesaj sayısından konu tavan yapar :hihi2: üstüne birde Nusret ve ben eklenince seyreyleyin yönetimin halini :w: |
Alıntı:
|
Sitede henùz cok yeniyim ve kimlerin ne kadar aktif oldugunu bilemem ama listede isimleri yazilmayi hak kazanmis arkadaslar hepsi :) bende hepsine oy verdim... Hayirli olsun herkese :gül: |
Aslında tüm arkadaşlarımız kendi yorumlarıyla foruma ayrı ayrı bir renk katıyor. Fakat Ertuğrul kardeşimizin forum için daha çok emek harcadığı hem de kendine has yorumlarla foruma ciddi katkılar sağladığı kanaatindeyim. Bu nedenle Ertuğrul kardeşimizden yana oy kullandım.
|
Alıntı:
Çok ölçülü bir karar. Ertuğrul arkadaşımızın verdiği mücadele ortada. |
Alıntı:
Ben hep böyleyim bi ara sınavdan dolayı giremdim o yüzden durdu yoksa siz beni bir sene önce görecektiniz....;D O da olursa fena olmaz hani:hihi2: |
Alıntı:
son günlerde bu performansında düşme var sanki ertuğrulum:) |
Seçim zor ama HIFZ-I LİSAN ilk dikkatimi çeken o oldu isimler arasında...
|
Alıntı:
:):):)... Aşırı fark yok aslında abi.... o zaman daha fazlaydı tabiki birde o zaman o kadar göze batmamın hatta rahatsız edici gözkmemin sebebi tek gibi bişeydim... bir meçhul kardeşim vardı... şimdi paylaşımcı kardeşlerim çoğaldı... birde tabi eskiden okul olduğu için sabah altıda gözüme takılan tüm haberleri paylaşmak zorunda kalıyordum... Şimdi yayarak açıyorum....;D |
Hakan Abi Birincilik için Biraz daha gayret içinde çalışmalı (:
|
Alıntı:
:) Nerdesin sen Erhan. Sen kime verdin ? Yalçın söylemez ama ısrar ile öğrenecem onu ;ı: |
düzeltme isticem smdi abi (: tek oy kullandım seni gormedim (: Alenen duzeltme isteyebilir miyim (: bi tek oy verdim bi de bu abime oy vermek istiyorum (:
|
son günlere dogru dengeler degisebilir..
|
Alıntı:
4 5 eylulde Yalçın Abimin Yanına gidecem.. Gel ama fazla kalma dedi daha gitmeden.. napacam bilmiom (: yakınsan ayarla kendini abim o gunlere goruselm sennle (: |
All times are GMT +3. The time now is 15:41. |