![]() |
Alıntı:
geleceksin geleceksin... furkanı bindirirken haydarpaşadan senide banliyoalra atarız pendiğe gidersin... |
5 Eylül 2010 günü İstanbul'da Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet İstanbul Mitinginde buluşalım. Hedef: 1.000.000 katılımcı. Eşimizi, dostumuzu, arkadaşımızı yanımıza alıp, 5 Eylül 2010 günü akın akın İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'na akalım. 5 Eylül 2010 günü Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda, 15 Temmuz 2007 AK Parti İstanbul Mitingi gibi; çok coşkulu, olağanüstü, muhteşem ve efsane bir miting yapalım inşaallah.http://img526.imageshack.us/img526/6...pansmiley1.gif
|
1 hafta kaldı büyük mitinge,kimler gidecek ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eğer hava güzel olur güneşli olmazsa,bulutolu olrsa bende giderim kesin.
Ama güneş ve sıcak olursa gidemem,1 gün öncesinden belli olur gidip gitmemem :) Gİidilmişken forumca toplu gidilsin,tek gitcemi de sanmam. |
ALLAH kaza bela vermez ise oradayız...
|
Furkan...
19,20'de istanbuldan kalkıyor Meram ekspresi... Akşam yetişiriz be hacı... istersen gel...:) |
Miting 3 te başbakan 4 de çıkıp 5 bucukta inse zorlarız ama değmez o kadar koşuşturmaya ibrahim abey :)
|
ibraihm abi beraber gidelim senle...
bakırköyden bineriz... |
Zeytinburnundan bineriz...;D
|
;D;D;Dcuma günü anlaşırız...
|
Ben 5 eylülde diyarbakıra geleceğini sanmıştım. Gerçi o tarihte gelsede gidemem diyarbakırda olmayacağım.
|
Tamam konuşuruz...;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilmiyorum bakalım yer olarak uzak bana fazla sayılmasada ama belli olmaz.Havaya bağlı,ses sizdemi beynimi kemirecektir bunu biliyorum havada sıcak olursa ve hareketsiz ayakta durunca hoş olmuyor pek benim açımdan bünye kayıyor yatan balık gibi ;D Hareket lazım bana :p Gerçi otururm bir köşeye bu da olur ;D Saadetin mitinginde az sövmedim ses sistemine :w: |
Alıntı:
|
Evet Kağıthane/Gültepedeyim.
Başvuru vs. yapmak gerekiyor mu yoksa otobüs gelip hurrra herkes dalcak mı ? One göre hazırlanayım. ;D Çünkü sevmem karmaşayı kurmaşayı,karmaşa olacağını anlarsam münferit hareket ederim. |
Alıntı:
|
Volkan yardımcı olur Hüdaverdi reyis...;D
|
Alıntı:
Geceleride sprey boyalarla oy kullanılcak yerlere oprasyon vs ;D Ekşın lazım bana ;D |
Zuha geceden gitmek lazım...
Zira İL Teşkilatı girişte hepsini toparlıyor...;D |
Buda Aziz Paşanın kazığıdır İlçe Teşkilatlarına...
O kadar dedik dinletemedik Başkana... Nuh diyor Peygamber demiyor... Yani utanmasak yakasına yapışacaz napıyon diye...;D |
Hacım mesela birisinin çizimi iyi olcak,beyaz çarşafın üstüne tipitip sakızındaki uzun burunluyu keMAL'e uydurcak,altınada güzel bir slogan ;D
Bazı yerlde görülür duvara özenle yazılar yazılır,sankidamga basılmış gibi ;D Sanırım bir yerde kestiriyorlar demiri,demiri duvara yaslayıp buuyayı püskürtüyorlar, bir sürü yapmak lazım böyle,özellikle okulduvarlarına yazı yazmak ;D |
valla bende vardı bi pankart fikri...
gebettoyla pinokyonun resmi out yazacaktı altında önder savla kemalin resmi olacaktı altında in yazacaktı manyak olur |
Alıntı:
Fazla mı kötüyüm :şaşkın: |
ANTALYA MİTİNGİne katıldım İSTANBUL MİTİNGİne de katılmayı isterim tabii..nasip bu işler..
|
http://www.akpartiistanbul.com/miting_duyuru.jpg
Katılmak isteyen arkadaşlar http://www.akpartiforum.com/avrupa-y...n-t135948.html |
Gövde gösterisi hayali boşa çıkacak yağmur başladı :)
|
Ben işteyin Nöbetçiyim :kızdım: İnanın çok samimi söylüyorum gidemediğim için üzüntüden ölüyorum :ağla:
|
Alıntı:
Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yağmurda Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda Bana herşey seni hatırlatıyor |
Alıntı:
|
Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yağmurda Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda Bana herşey seni hatırlatıyor
MARMARA - İSTANBUL YAĞMUR ÇAMUR DEME BAŞBAKANIMIZI YALNIZ BIRAKMA ... |
Yağmur değil boran olsa en büyük fırtınalar bile çıksa tarafımızı belli etmek için Allahın izni ile orada olacağız...
Ayrıca yağmur da yavaş yavaş etkisini azaltıyor hava sıcaklığı müthiş... |
All times are GMT +3. The time now is 18:36. |