![]() |
Sabahtan beri fazla efor sarf ettim bünyem zor kaldırdı ilk günden bu kadar da olur yani. Şikayetimiz yok :olmaz:;D
|
Açlıktan yahan sorunum yok zaten enerjide harcamıyorum ama canım fena sigara ve kahve çekti yahu ;D
Hele cips, hele hele karpuz ve yanında peynir ;D |
Seninkiler zaten hep keyfi şeyler... ALLAH bilir sabahtan beri uyuyorsundur :)
|
Kimse benim kadar kötü olamaz heralde.
Tek başıma ramazan geçiriyorum:/ Bi de ilaçların iştah açıcı yan etkisi yüzünden midem davul çalmakta daha da saatler var:/ |
ALLAh yardımcınız olsun :(
Siz neden böyle kimsesiz kaldınız bu ramazan gününde... |
Annemler bi kaç günlüğüne şehir dışına çıkmışlardı.
Güya dönüceklerdi dün ama bi hafta daha uzattılar gariban bıraktılar evde beni:) |
Alıntı:
Allah yardımcınız olsun... |
Yok yahu ne uyuması sabah 6 da uyandım,az daha yattım 8 de ayaktaydım :S
Ruhsuz zar kardeşini pişirip ye ;D Garibim, hani annenin sana yaptığı neydi o sütün içine koyduğu koyun beynimiydi ondan yap ;D;D Akrabanda mı yok ? |
Alıntı:
|
Kardeşlerimde gittiler olsalar yapardım:p
Akrabalardan da daha dün döndüm güya bizim ev ahalisi dönücek diye ama sattılar beni :! Tiksindirme beni :@ |
Açlıktan ölmede ;D
Yazık acıdım İHH yı arayımda sana kumanya getirsin ;D |
Ben yaparım kendi yemeğimi:karizmatik:
Akşama mis gibi börek yapcam hatta canım çekti şekerpare yapcam bi de annemler evde yok diye damak zevkimden geri kalamam;D |
Alıntı:
Yahu sen un ile nişastayı karıştırırsın ne böreği zehirleme kendini ;D Hem şekerpare zor annem bile zor uttturuyor senin neyine :w: Neyli börek :@ |
Alıntı:
Canın çekti galiba.... ;ı: |
Alıntı:
Ramazanda iftara her gelen soruyo yaptın mı yine diye:karizmatik: Kendime özel tarifim var;D Yarısını patatesli yapıcam diğer yarısına karar vermedim önerilere açığım:p |
Alıntı:
Vaybeee :şaşkın: :saygılar::gül: Hüdaverdi ne diyorsun bu işe.... |
Yahu annen koyun beyninisütü karıştırıp yedirmişsana sen şekerpare yerine fare yeme sakın ;D Maziyi hatırla maziyi :w:
Bir çorap alamayan nasıl yapsın börek,tatlı :w: Şekerparede en sevdiğimdir ama tulumbadan sonra :S Yaparsan çek fotosunu bakim nasılmış:p --- Furkan şekerpare denince akan sular buhar olur ama görünüşüde mühim ;D |
Ne dicek diyemez bişey;D
|
Arkadaşlar başlığın adını Ramazan Sohbetleri olarak değiştirdim ve sabitledim....
Sahur sohbetleri biraz dar anlamda kaldı bizim sohbetleri kapsamıyor sanırım ;D |
Alıntı:
İyi ettin :güzel: |
Alıntı:
Çorap konusunuda hiç açma bence 100 kez söyledik alalım diye istemedin:V Tamam halim kalırsa yapar koyarım fotoğrafını:karizmatik: |
selamunaleykum...
şafağın atmasına tam 6 saat kaldı dimi(: |
Olsun illa canın çeker koyun beyni :w: Valla bunu düşündükçe aç olan karnım hiç bir şey istemiyor açlığa iyi geliyor senin bu eski yemeklerin :w:
Ben bilmem 3-4 yıl oldu alacaksınız gerçi bir tek sen kaldın diğerleri nalları dikti sana kaldı almak :w: Tama yap çek,üstü fazla kırarık olanı severim,çok azda antep fıstığı ezmesi olcak hani şu tozundan,ağıza atınca dağılacak kesinlikle,çok şerbetli olmucak,dişleride ağrıtmıcak :w: |
Alıntı:
Oldu ısmarlıyo bi de iftardan sonra yapıyım bari :karizmatik: |
Alıntı:
Vealeykümselam... http://www.zaman.com.tr/ sitede gerisayım var.... yan tarafta bankasya yazıyor.... ordan bak... iline göre hemde...;D |
İftardan sonra yapılır mı yahu iftardan önce yapki iftarda yiyebilesin ;D
Valla er ramazanda iftarda çok yicem derim ama hiçde dediğimi yapmam :w: O kadaralrıım ederim özenle kendime sefa hazırlarım ama yemekten sonra tık yok :w: |
Aç olan adam hiç doymayacağım zanneder ama bir iki lokmadan sonra....
|
Alıntı:
bi ben sayıyorum zannediyordum... gerçi hüdaverdi nin söylediği o yemekleri görünce birden unuttum(: |
Mide alkmıyor ki zaten ;D
Geri sayımı gördüm başım döndüğ yahu ;D Vakit öldürmesini iyi bilirim ama,gidip film izleyim az,filmde indiriyorum hem ;D er ryn amcayı kurtarmak ;D Hadi görüşürüz. 5 saat 32 dk. 21 sn. kaldı. :w: |
Alıntı:
Ben saymıyorum ama orada çok dikkat çekici duruyor... Yemekler unutturdu yani....;1 |
Aç aç hamur yoğuramam zaten zayıf bişeyim gücüm yetmez;D
Mecbur iftardan sonra yapcam ha bi saat erken ha bi saat geç ne farketcek;D |
Alıntı:
Ama börek dedin yaw aklım orda :S Babam köyde,abim zaten elendi,annemde hafta sonu köye gitcek 2 hafta yok tek ben napcam :S Haline şükret. İHH bana kumanya getircek bu gidişte :w: |
o zaman bende filme geçeyim....
iftardan sonra görüşürüz kardeşler.... |
maşAllah başlanmış yemek sohbetlerine,ne çabuk açıkılmış anlamadım???
yada bende bir sorun var??? |
Vıy vıy vıy vıy az kaldı ;D
Gerçi tek başıma olcam,hiç sevmem şu ramazanda tek başıma iftar açayım sahura kalkayım,hele ki sahur çok zor oluyor hem uyanamıyorum hem de tek başıma yemeyi sevmiyorum. Kalabalık olsun isterim her ramazan soframız veya misafir edilmek. Böyle daha anlamlı ve güzel :güzel: İlk gün yine tekim ama olsun soframı 2 dakikada hazırlarım,tatlımıda aldım,içeceğimde var,pidem el yakıyor mis gibi kokuyor yanı başımda :) Pide alıp eve dönerken chp nin arabasını gördüm :şaşkın: Ne işi var len bunların bizim mahallede :şaşkın: Ufaklıklara dedim 'yakın':karizmatik: Çizin;ı: Afiyet olsun efendim:saygılar: |
Kocaeli için son 9 dk Hayırlı iftarlar ahali :)
|
Hadi beyav 11 dakika var bizede...;D
|
Herşey yalanmış meğer........
Aç demiş hiç doymam Tok da demiş hiç acıkmam. |
Yüce rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin :)
|
Kimseyi susuzlukla da terbiye etmesin. Tüm gün yandım valla :)
|
All times are GMT +3. The time now is 15:02. |