![]() |
4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
biliyoruz zaten onlarda dağda ve ellerinin kollarını sallaya sallaya meclise giriyorlar....işte en cok sinirlendigim olayda bu......
|
bizler mhp nin milliyetçiliğine hayır diyoruz bizler dtp nin milliyetçiliğine hayır diyoruz çünkü bu adamların peşinden giderseniz biriniz dağda terörist biriniz şehirde mafya olursunuz ve aralarında hiç bir fark yoktur milliyetçilik kişi başı milli geliri nasil artırırız buna kafa yormaktır;milliyetçilik güneydoğuyu öyle bir kalkındırır öyle bir ticaret merkezi yapıp bir 10 yıl 20 yıl sonrasında kuzey ıraklıların türkiye cumhuriyeti vatandaşlığına geçmesi için başvuru patlaması yaratmaktır;milliyetçili yoksa elde bayrak sokak sokak bağırmak değildir;milliyetçilik bakü-ceyhan boru hattını tamamalayıp ceyhanda günlük para dolaşımını önümüzdeki 10 yılda milyon dolarlar seviyesine çıkarıp bir petrol borsası yaratmaktır;ihracatı patlatmaktır milliyetçilik kahrolsun diye bağırarak kaos yaratmak değildir milliyetçilik slokon vadisi gibi bir teknoloji vadisini istanbula açmaktır milliyetçilik ab sürecini tamamlayıp türklerin viyanada yapamadığını brükselin kalbinde yapmaktır.gerisi boş sözler ve bunu yapanda tek ak parti o yüzden dtp li konuşsun hatta diğer partilerde konuşsun tahrik etsin sizler tahriklere gelmeden işinizi yapın ve soğuk kanlı soğuk kanlı bir gülümsemeyle ....ürür kervan yürür diyiverin.başbakanın dediği gibi kervan yürüyor:)))
|
kolay değil onu biliyorum, bırakın inceldiğ yerden kopsun sözler o zaman hayal niteliği. değil başbakanımız oldukça vakarlı bir şekilde söylüyo bu sözler ve konu türk milletinin bekası ise kardeşim kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. esir gibi yaşamktansa merttçe ölümü tercih ederim.
|
Alıntı:
|
su kacırılan 8n askeri dtp kurtarmadı cünkü askerler cuma günü geceyarısı kurtarıldı ve direk olarak neden okadar rahattınız neden catısmadınız sehit olan askerlerimiz gibi denildi ama dtpliler kurtardık dedi ve prim yapmaya calıstılar basardılarda dtplilerin amacı hükümeti biraz daha zorlayıp ondan sonra kurtardık demekti ama bordo bereliler önce davrandı pesmerge kılıgında gittiler kamplarına ve oarada dtp aranıp sizmi gönderdiniz diye sorulmus salalımmı hayır denince catısma cıkmıs 4 terörist bası öldürüldü bunları yapan yine türk askerleri 8 asker hala sorguda dtp ve okk yla işbiriligi içindemisiniz diye............
|
dtp arka bahçesinde resimlerle aponun önünde resimlerle poz veren bu hainelere teşekkür edilmesini beklemiş. neyin teşekkürü resmen küfür eder gibi bak benim liderim bu apo sende şu an bana mahkumsun kardeşim olaylar resmen dtp nin acı reklamına dönüşmütür. akparti forum gençliği olarak LANETLİYORUM.
|
Alıntı:
|
Kürt halkinin temsilcisi pkk ve dtp olamaz cünkü bu terör olaylarindan en fazla o bölgenin insani cekti ve onlar artik dtp nin bu konuda samimi olmadigina karar verdiler..
bakmayin siz dtp nin 20 kisi soktuguna, o kisilerin nasil meclise girdigi hepinizin malumu..onca zorlamaya, yildirmaya ve tehdite ragmen ak parti doguda birinci parti olmustur ve dtp nin kale diye adlettigi yerlerde dtp nin koltugunu sallamistir buda dtp nin ve onun uzantisi olan pkk nin terör eylemlerine baslamasina tetikleyici olmustur... terör eylemlerinin zamanlamasina bakin..secim öncesi hükümeti zor duruma düsürmek icin yapilan eylemler ve o cenazeler tam anlamiyla pravakatörler tarafindan kullanildi.. dtp terör eylemleriyle, mhp ve asiri milliyetciler cenazeler üzerinden akpartiyi vurmaya calisti ama bundan basarili olamadilar simdide ak partiyi kuzey irak üzerindne vurmaya calisiyorlar ama bunda da basarili olaamyacaklar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu konunun üzerine gidilmeli bu konuda dtp ve pkk resmen gövde gösterisi yapiyor, biz o kadar aciz bir ülkemiyizki 8 askerimize sahip cikamayacagiz, onlari kurtaracagiz ama pkk ve dtp o askerleri birakarak dünya da imaj kazanip, kendilerini masum göstermeye calisyior.. |
tamam zaten bende dtp n,n parmagı var iyorum dtp kacırttı ama dtp den önce pesmerge kılıgında bordo bereliler kurtardı diyorum yazımı tam olarak okuduysan anlamısındır olan olayı
|
Alıntı:
|
BU ÜLKEDE NE VERECK BİR AVUÇ TOPRAK NE VERECEK BİR İNSAN NEDE VERECEK BİR İLİMİZ VARDIR. BÖLÜCÜ TERÖRÜN AMACI BELLİ KÜRT TÜRK ÇATIŞMASI ÇIKARMAK. AMA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR. HER ZAMAN ŞU SÖZÜ TAKDİR ETTİM.
TEK BAYRAK TEK DEVLET TEK MİLLET TEK VATAN |
Alıntı:
insanlara dipcikle birseyler sevdirmek ne kadar dogru..ben onlardan ülkemi sevmelerini istemiyorum sadece yasadiklari ülkeye saygi göstersinler yeter sevmek yada sevmemek onlarin bilecegi is.. insanlara zorla birseyler empoze etmeyelim..bu sorunun cözülememesinin bir nedenide bu anlayistir insanlara zorla birseyleri kabul ettirmeye, sevdirmeye calisiyoruz buda dtp ve pkk gibi milliyetci akimlarin isine yariyor ;) |
Peki arkadaşlar Askerlerin son anda dtp tarafından bırakılmasın da imralının rolü nedir... Sizce her fırsatta liderleri olarak imralı yı gösterenler imralıdan ne gibi emirler almışlardır..
|
DEĞİL KORKUM SADECE BENİM BU HAİNLER İÇİMİZDE İKEN BİZ DAHA ÇOK OYUNLAR GÖRECEĞİZ VE GÖRDÜĞÜM BİR TAKIM OLAYLAR BENİ AĞLATMA DERECESİNE GETİRMEKTEDİR. ŞU AN TERÖR BENİM DESE KARDEŞİM CANIMI CAN HAVLİ İLE BU VATAN İÇİN VERİRİZ. BUNDA KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. KONU VATAN OYNANMAKTA OLAN OYUNLAR VAR. LÜTFEN DÜŞÜNELİM.BENİM AZ ÖNCEKİ SÖZÜM DTP NİN VARLIĞINA ÖVGÜ GETİRMEK DEĞİL ORTADA OLAN BİR DURUM VAR VE ASKERLER NASIL OLURDA KOSKOCA BİR ÜLEKNİN ASKERİ BU ÜÇ ÇAPULÇUYA TESLİM EDİLİR RAHATSIZ LIK DUYDUĞUM KONU BU
|
Alıntı:
|
biz evvel allah her sorunun üstesinden gelirz biz okadar aciz bir ülkemiyizde bu dtpliler herkesi inandırmıs ben kurtardım diye hayır kardesim onlar kurtaracaklardı ama biz bozduk işlerini onlardan tam 8 saat önce davrandık ve türk askeri kurtardı...............
|
DTP=İMRALI=PKK
ANLA ARTIK KARDEŞİM. |
Alıntı:
bu iste basta abd olmak üzeren imralininda, dtp ninde, iraktaki pesmergelerinde payi var..8 askerin birakilmasi beni ziyadesiyle mutlu ediyor ama serbest birakilma sekilleri beni rahatsiz etti.. aponun posterinin oldugu bir masada sözde milletvekilleri anlasma imzaliyor..neyin anlasmasini, kimle, ne adina izmaliyor! |
Alıntı:
|
HANGİ ÜLKENİN MECLİSİNDE BÖYLE PARLEMONTO VAR ARKADAŞLAR. BİR TARAFTA SÜLALECE PKK YI DESTEKLEYEN DİĞER TARAFTA ŞEHİT VERDİĞİMİZ YAVRULAR İÇİN ÇALIŞAN PARTİLERİMİZ. NEDEN KUZAY IRAKTA ARIYORSUN, BURNUMUZUN DİBİNDE DELER ZATEN BUNLAR.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben yasadigim ülkeyi sevmiyorum ama sartlar geregi bu ülkede duruyor ve bu ülkeye saygi duyuyorum..sevgi duyguyla alakali bir argümandir ve zorlamayla olmaz ;) |
Alıntı:
kaldıkı ben o 8 askerınde esır tutulduguna ınanmıyorum.ıs daha derın..onca askerı gozlerını kırpmadan oldururken neden bu askerler esır edılıyor neden kıllarına zarar gelmıyor neden serbest bırakılıyor..muamma |
DTP millet vekillerinin geçmişleri, söylemleri, eylemleri ile açık bir kutudur. Allah'ın Bir olduğunu bilen, DTP'nin ne olduğunuda bilir. Bizim irdelememiz gereken, bu tür yapılanmalara karşı nasıl bir tavır sergilememiz gerektiği, ve üst yapıların bu yapılanmalara nereye kadar tahammül edebilmeleridir.
Olaylara masumca baktığımızda, zamanında gerçekten ezilmiş, hor görülmüş bir doğu çıkıyor karşımıza ... Sabahtan akşama kadar 20 ytl para karşılığında memleketinde kalkıp, mah pazarlarında sürünen doğulu kardeşlerimiz geliyor gözlerimizin önüne ...İşte bu masumiyet ve haksızlıklar karşısında doğu insanınında kendisinde eziklik hissetmesi hiçte garip değildir. Dün DTP ye verilen desteğin nedeni bu eziklikten kurtulmak istemeleri idi, ama bugün gerçekler gün yüzüne çıktıkça ki, bu doğudaki kardeşlerimiz için, diğer bölgedekiler zaten farkında idi, destekte kaybolmaya başlamıştır. Bir söz vardır atalarımzıdan " İyilik yap denize at, Balık bilmez ise HALIK bilir " Son zamanlarda görüyoruz ki, artık Balıkta iyiliklerin farkına varıyor ... Biz şimdi ne kadar DTP alehtarı olursak, onlar kendilerini okadar haksızlığa uğramış göstereceklerdir. Yazımın başında bahsettiğim gibi, üst kademeler müdahalede bulumkuyorsa en büyük nedenide budur. Biz davamız gereği, " Halka hizmet Hak'ka hizmettir " dusturu ile kendi işimize bakıyoruz, biliyoruz ki Balığın bilmediğini Halık biliyor ve zamanı gelince Balığada bildiriyor. VesseLam |
kardesim acıklama yapmamalarının sebebi 8 asker sorguda hala cı-umadan beri ve pkk yla işbirligi söz konusu olayı cözüp sonra bir acıklama bekliyorum ben
|
Alıntı:
fransanin göcmenlere yaptigi zulüm ortada, ispanya meclisinde eta örgütünden kisiler yer alsa nasil karsilanir... igneyide, cuvaldizinida baskasina batiran avrupa bu konuda tamamen iki yüzlü politika izleyerek, aslinda samimi olmadigini gösteriyor... |
TEŞEKKÜR MESELESİ ARKADAŞLAR NEYLERİNE TEŞEKKÜR BEKLEDİLER BİLEN VARMI BİZ ONLARA NAMI DİĞER PKKLILARA NEDEN TEŞEKKÜR EDECEKMİŞİZ.
|
ben olaya baska bir boyut getirmek istiyorum...
dtp yle, secmeni hic uyusmuyor cünkü dtp dinden uzak, marjinal ve kendini solun ucu olarak lanse eden bir partiyken ona oy verenler dindar, sag görüse yakin diyebilecegimiz kesim.. iste bunun altinda cok ince bir nokta var ;) |
Alıntı:
|
ya ne tesekkür etmesi olay bizde bitiyor biz cözdük olayı diyorum yarım saattir onların tek amacı biz kurtarabiliriz ancak demek yani hepsi tövbe tövbe günaha sokacaklar adamı
|
VATANIN BÖLÜNMESİ İÇİN VERDİKLERİ MÜCADELEN DOLAYIMI TEŞEKKÜR BEKLER OLDULAR. EY AHMET TÜRK SOY İSMİNİ DEĞİŞTİR YAKIŞMIYOR SANA.
|
Necıp fazıl abıcım haklısın bı noktada ama bızden kımse kalkıpta dtp ye oy vermez kurt yada turk..ben verende daha cok art nıyet ararım kusura bakmayın...cunku anlattıgın durumda olanlar bu secımde akpartıye oy verdıler dtp bızı temsıl edemez dedıler..akpartı cogunlugu ezılenı kucaklayan bır polıtıka ızledı bılıyorsun..dtp ye oy veren kesıp cok kucuk bır kesım olup bu ulkeyı bolmek ısteyen kısılerdır..
|
HİZMET;
Bayragi altinda yasadigin ekmegini yedigin, yemin ederek meclisinde görev aldiginiz vatana, millete ihanet edip, kurtlerle turklerin arasinda sorun varmis gibi gösterip,terör destekligi ve propagandasi yapip, vatani bölmeye calismak demek degildir.Hizmet, bulundugunuz yerden her kesimi kucaklamak, vatanin ve milletin cikarlarina hizmet etmektir. |
Alıntı:
|
BUNLAR İÇİN SON SÖZÜM ARKADAŞLAR BENDEN BU KADAR
Hepsi Allahından Bulsun. |
Alıntı:
|
parabol kardeş, yazımda bahsettiğim gibi, kimin sevdiğini kimin sömürdüğünü insanlara gösterdiğimiz zaman, zalimin mumu sönecektir. Bunun tersi bir durum olsa idi onca insan nasıl fikir değiştirip, yıllardır babalarının desteklediği bir partiyi hiçe saysınlar ?
mavera kardeşte bahsetmiş, DTP ile seçmenleri uyuşmuyor diye ... Bunun nedenide o kişilerin zihniyete oy vermeleridir. Yani bizim adamımız olsunda, bize bir yurt tahsil etsinde ne olursa olsun ... Malesef insanlar İslamı sadece 5 farzdan ibaret görüyorlar, Vatana ihanetin fetfasını bilseler, bunu beyinlerine sokabilseler durumlar böyle olmazdı ... VesseLam |
peki sizce dtp yi kapatmak cözüm mü...acikcasi dtp nin o yüce mecliste yer almasini icime sindiremiyorum ama böyle kapatarakta sorunu cözemeyiz..
sorun önce beslendikleri kaynaklari kurutmakla cözülür..iste bunu ak parti yavas yavas basarmaya basladi nasil mi..doguya önem vererek, onlara bu ülkenin vatadansi oldugunu hissettirerek.. milli söylemler disinda hic bir getirisi olmayan dtp nin belediye imkanlarini nasil kullandigi, bu imkanlarin bölücü örgüte ne sekilde gittigi hepinizin malumudur ellerinde son kale olarak yerel yönetimler kaldi bu oyuncakta ellerinden alindiktan sonra su anda mecliste kravatla dolasan zatlar, olmalari gereken yerde yani dagda saf tutacakalrdir.. |
All times are GMT +3. The time now is 13:56. |