Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Herkesten samimi cevaplar bekliyorum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=134689)

Türkistan 10-03-2010 19:33

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799580)

Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zirve yöneticisi olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar başbakan olmuş olan 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alan başbakan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Size bu gerçeği kanıtlayan pek çok reddedilemez delil gösterebilirim; ama göstereceğim sadece 1 delil bile Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyetimiz boyunca bugüne kadar başbakanlık yapmış 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer aldığını kanıtlamakta yeterli olur:

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidara geldiğinde 2003 yılında devraldığı Türkiye'nin Milli Gelir rakamı 230 Milyar $'lar seviyelerindeyken, şu anda 2010 yılında ülkemizin Milli Geliri, 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizine rağmen 680 Milyar $'lar seviyelerindedir.

şu bir türlü göremediğimiz milli gelirden bizede nasiplensek milletin açlıktan midesi dümbelek çalıyor yahu.ne milli gelirmiş kimin cebine giriyor bilmem.

fikret şimşek 10-03-2010 21:37

Bu yapılanların hepsi normalleşme yolunda gerçekleşenler. Hedefe doğru, daha bir çok projenin adımları atılacaktır. Öyle tahmin ediyorumki, 2011 seçimlerinin ardından, yeni bir dönem başlıyor. Yani, tarihe geçecek adımların atılacağı bir dönem..

M.Atilla 10-03-2010 23:31

RECEP TAYYİP ERDOĞAN hedefe hızla ilerliyor beraberinde AK PARTİ ve asıl amaç olan güçlü bir TÜRKİYE hedefe hızla yaklaşıyor..Hedef 2023..Türkiye kuruluşunun 100. yılında Dünya'da en güçlü ülkeler arasında yerini alacak inşAllah..durmak yok yola devam..ALLAH Recep Tayyip Erdoğan'ın ve beraberindekilerin yar ve yardımcısı olsun..

murat kurt 10-03-2010 23:47

Biz iyi niyetli ama pasif bir milletiz

Böyle olunca milletler layık olduğu üzre yönetilir hükmü uyarınca yıllarca korkak liderlerle yönetildik.

Batının "bilirim de söyleyemem"yerlerini yalayan,israili dost edinen,zulmü karşısında ağzını açamayan,zayıf liderler -bize bile-,bu pasif ancak hüsnü niyet topluma bile artık yeter dedirttiler.

Biz yeter deyince Yüce Yaradan bize acıdı ve artık zulüm karşısında susmayan ONE MINÜTE diyebilen bir lider gönderdi.

İnanın veya inanmayın.Layık olmadığımızda ise geri alacak.Bu böyle sürecek.Bu Tayyip beyle alakalı bir şey değil ipler onun elinde değil!

Üç mevsim 10-04-2010 00:39

Hepimiz müslüman yani Allah'ın halifesi olmamız icabınca lider olmaya çalışmalıyız hakkı tutup kaldırmak ve insanlığa hizmet için eğer olamıyorsak da boşta kalmak yerine bir harekete katılmalı ve bu yolda çalışmalıyız.

Lidere sevgi, hürmet, bağlılık... İlkelere ve değerlere sadakat.

sadettin al 12-19-2010 19:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785931)
Basligi bilerek farkli yaptim ki konu dikkat ceksin.. arkadaslar saat su anda gecenin 1 i ve beni uyku tutmadi, bari sahuru yapip yatayim dedim..
basbakanimiz bu aksam sansürsüz aldi programa katildi onu dinlerken bazen gözlerim doldu, bazen tebessüm ettim, bazen gururlandim..
ama sunu merak ettim bizim basbakanimiza olan sevgimizin kaynagi nedir, neden onu seviyoruz acaba halkin bu büyük teveccühü nedendir..
peki ya yarin basbanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? yoksa yasasin yeni kral mi diyecegiz..
evet milli görüscülere bazen kiziyoruz, elestiriyoruz ama liderleri kac yasina gitmesine ragmen baglilar hatta o kadar baglilarki partilerine büyük ivme kazandiran numan kurtulmusu bir anda silebiliyorlar..
peki ya biz erdogani ne kadar seviyoruz, ne kadar onu lider olarak benimsedik, ne kadar dava adami olabildik..
yoksa aman canim bizler körü körüne birine baglanmayiz bugün ak partiliyiz yarin pak partiliyiz mi diyoruz.. tayyib gider habib gelirmi diyoruz..
acikcasi ben kendi adima öyle körü körüne liderlere baglanmam ama suda bir gercekki türkiyeye erdogan gibi liderler 30 yilda bir geliyor ve kiymetini bilmeliyiz ona iyi gününde degil her zaman destek vermeliyiz..
cünkü ben inanmiyorum ki erdogan kasti olarak hata yapsin, ben inanmiyorum ki erdogan bu ülkenin hayrina olmayan birseye adim atsin!..
peki sizler ne düsünüyorsunuz, bu konuda samimi görüslerinizi lütfen paylasin..

onu seviyoruz çünkü samimi konuşuyor. onu seviyoruz çünkü söylediğini yapıyor. onu seviyoruz çünkü gerçekleri konuşuyor. o onu seviyoruz çünkü yapamayacağı şeyi vaat etmiyor. onu seviyoruz çünkü o bizden birisi en önemlisi kardeşim onu seviyoruz çünkü o zaten biziz bizim rahatlıkla dile getiremediğimiz şeyleri o dile getirdi o konuştu çünkü, onun için seviyoruz kardeşim. onun için ona bağlandık

Sadece Emine 02-20-2011 14:07

Bir insan samimi ise sözlerinde o sözler karsisindakini etkiler..
Eger bu kadar insan yüreginde birine yer veriyorsa, demekki sözleri samimidir..
Insanin fitratinda yokmudur, güvenebilmek.. birine korkmadan inanabilmek..
Ki onu sevenler kendi vatandaslari ile sinirli degildir, o kadar farkli ülkelerin vatandaslari tarafindan seviliyorki, bu her lidere nasip olmaz..

Diliyorum Allah c.c. Basbakanimizi ve tüm ekibini korur, basimizdan eksik etmez, seviyeliligine hayranim, insanligina hayranim, dürüstlügüne hayranim, YÜREGINE hayranim onun..

birsen 04-24-2011 01:14

Allah ondan razi olsun o gercek bir lider

nihani 11-17-2011 01:35

Erdoğan şüphesiz gerçek bir lider,milletçe yıllardır beklediğimiz ve özlediğimiz bir lider.Doğru yolda olduğu sürece -kendi adıma-desteklerim,hatta hep yanında olmak isterim ama siyaset ateşten gömlek sonuçta.Kimseden yüzde yüz sadakat bekleyemezsiniz.Genel başkanlarına körü körüne bağlı olanların bağnazlığı şu an başımıza belaysa,bu yüzden ülkede muhalefet eksikliği çekiyorsak biz de aynı hatayı yapmamalıyız(Hiçkimse mükemmel değildir ve siyasi hayatları boyunca mutlaka hataları olmuştur).Sonuç olarak partimize ve genel başkanımıza,özeleştiri bile yapamayacak kadar bağlanırsak sadece kendimizi bitiririz,gelişemez ve efsanevi bir yükseliş döneminden sonra enaniyet büyüsüne kapılmış Osmanlı gibi yok oluruz

barayev 06-02-2012 17:04

ben buradan haalaaa bi şey anlamış değilim ?

beko 06-02-2012 18:48

selamun aleykum,

ne olursa olsun yardimi tek allah tan beklemeliyiz ve allahin yolunda mucadele edenleri desteklemeliyiz.herkes bir gun ölecektir gerekirse hem malimizi hem canimizi allah yolunda harcamaliyiz.basbakanimizin bazen yorgun gozlerini goruyorum ve icin yaniyor.basbakanimizin sag ci ve sol cu olmadigin cok iyi goruyorum size bir sey soyleyim basbakanimiz allahin izniyle YAPACAK dunya yi allahin izniylen titretecek.

ey muslumanlar o zalimlerden olmayin bir kac mala dininizi satmayin.

BeldeiTAYYIBe 06-03-2012 00:32

Recep Tayyip Erdogan cumhuriyet tarihinde su an'a kadar esi ve benzeri bulunmayan bir idarecidir...tam anlamiyla bir liderdir.

Adeta bu milleti bir ölüm uykusundan uyandirdi.
Siyaset'i bir hedef olarak degil,
bir arac olarak gördü...haysiyetli ve onurlu durusuyla, yepyeni bir siyasetci profili cizdi...aslinda "halka hizmet HAK'ka hizmettir" sözünün hakkini veren nadir sahsiyetlerdendir Reis.

Bu ülke ona cok sey borclu...gecelik faiz'in binlerle ifade edildigi bir ortamda, ülkemiz batan bir gemi misali o geminin icindeki fareler teker teker kacarken, kaptansiz bu geminin dümenine gecebilme cesaretini gösteren yüzyilin lideri.

Cenabi Allah'tan dilegim,
Reis'e hayirli, saglikli uzun bir ömür nasip etsin...

onurcan 06-03-2012 00:44

Biz Bu davayı seviyorsak onun sayesinde onunla olmamızdandır.....

Nagihan93 07-11-2012 02:38

Sadece konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudum, ama sadece bir kısmını.Başbakan Erdoğan hakkında birkaç görüş bende belirtmek isterim.Belli olduğu üzre ben 19 yaşındayım,ilk oyumu geçen sene kullandım ve verdiğim oyu gururla verdim gurur duyduğum partiye,özellikle de kişiye.Gelgelelim bu seneye...Aradan daha bir yıl geçmiştiki gurur duyduğum insanlardan yapmaz diyeceğim şeylerin yapıldığını öğrendim.Ama ben öyle çabuk karalamam gurur duyduklarımı.Her kulun hatası olur gözüyle bakarım.Ki hala öyle bakmaya çalışıyorum.Lakin bunca gelen zam,suriye olayında davosta yapılanın tekrardan yapılarak durumu kurtarma(davosta olmuştu ve gayet de güzeldi)işi,en son duyduğum da evlenmek için işten ayrılanın birikmiş parasının verilmemesine yönelik gelen yasa tasarısı...Ha bide ergenekon var.Normal bir durumda bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık biraz içimdekileri çıkarmam lazım.Onca adam bu kadar süre hangi suçtan içerde?Bir devletin bunu açığa kavuşturması lazım değil mi?Ha iyi işler yok mu,elbette var!Ama sanırım benim burnuma kötü çiçek kokusu daha çok geldi ve sanırım hepsi bu seneye yığıldı!Yanlış düşündüğüm noktalarda aydınlatıcı biligi istiyorum kuru tartışma değil tabi bilgilendirecek varsa.

Fatih Hakan 07-17-2012 00:12

Nagihan hanım foruma hoşgeldiniz

İyi forumlar dileğile

ali1986 07-17-2012 03:56

Alıntı:

Nagihan93 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013247)
Sadece konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudum, ama sadece bir kısmını.Başbakan Erdoğan hakkında birkaç görüş bende belirtmek isterim.Belli olduğu üzre ben 19 yaşındayım,ilk oyumu geçen sene kullandım ve verdiğim oyu gururla verdim gurur duyduğum partiye,özellikle de kişiye.Gelgelelim bu seneye...Aradan daha bir yıl geçmiştiki gurur duyduğum insanlardan yapmaz diyeceğim şeylerin yapıldığını öğrendim.Ama ben öyle çabuk karalamam gurur duyduklarımı.Her kulun hatası olur gözüyle bakarım.Ki hala öyle bakmaya çalışıyorum.Lakin bunca gelen zam,suriye olayında davosta yapılanın tekrardan yapılarak durumu kurtarma(davosta olmuştu ve gayet de güzeldi)işi,en son duyduğum da evlenmek için işten ayrılanın birikmiş parasının verilmemesine yönelik gelen yasa tasarısı...Ha bide ergenekon var.Normal bir durumda bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık biraz içimdekileri çıkarmam lazım.Onca adam bu kadar süre hangi suçtan içerde?Bir devletin bunu açığa kavuşturması lazım değil mi?Ha iyi işler yok mu,elbette var!Ama sanırım benim burnuma kötü çiçek kokusu daha çok geldi ve sanırım hepsi bu seneye yığıldı!Yanlış düşündüğüm noktalarda aydınlatıcı biligi istiyorum kuru tartışma değil tabi bilgilendirecek varsa.

ah be kardeşim çabucak pişman olmuşsun verdiğin oydan bunlar böyle işte adamı verdiği oya pişman ederler burnuna gelen kötü kokular doğru ama bu kötü kokular kötü çiçek kokusu değil bildiği lağım kokusu bunlar içine etti memleketin bizi yüzdürüyolar içinde sen ilk verdiğin oydan sonra bunun farkına varmışsın ne mutlu sana sana tavsiye nereye oy verirsen ver kendi bildiğin yere ver okuyomusun üniversiteyemi hazırlanıyosun bilmiyorum gittiğin yerlerde abiler ablalar hacılar hocalar çevirir yolunu beynini yıkarlar onlar maaşlı insanlardır kendi aklını fikrini kullan benden sana tavsiye

Fatih Hakan 07-17-2012 06:17

Siz hangi partiyi seviyorsunuz? Hangisine oy veriyon la :)

Fatih Hakan 07-17-2012 06:19

Ali size diyorum kime oy veriyon ?

erkan-akyuz 07-17-2012 11:40

arkadaşlar ben koyu chp liydim gebze teşkilatının genclik koluydum adamların yaptıkları hep muhalıifet yaptıkları birşey yok şuan gebze chp de ve ayrıldım şuan ordan akp yolunda ilerlemeye devam ediyorum ve burayada yeni üye oldum.... merve hanımın dediğine gelelim konumuza şimdi başbakanımızı takip ediyorum adamın işi siyaset ve ülkeyi her acıdan iyi bir hale geldiğini düşünüyorum gercekten boyle adamlar 30 senede bir geliyor he şuan başta oldugu icin değil adamın yaptıklarını şoyle bi araştırın başa gelenlerin hangisini yaptılar ve yapamazlardı cooook teşekür ediyorum şahsım adına ve alilem adına ALLAH rası olsun kendisinden ve calışma arkadaşlarından

Fatih Hakan 07-17-2012 18:12

Doğru yolu secmişsin

ali1986 07-17-2012 18:40

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013722)
Ali size diyorum kime oy veriyon ?

sanamı sorcam kime oy verdiğimi genç

barayev 07-17-2012 18:46

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013861)
sanamı sorcam kime oy verdiğimi genç

Bunlar TAKİYYECİLERİN en önde gidenleridirler ....öldürseler CHP den başka partiye rey vermezlerr.

Supraliminal 07-17-2012 22:24

Yönetim?
Lütfen mesajı düzenleyiniz.

Nagihan93 07-22-2012 14:31

Bazı arkadaşlar benim chp yanlısı biri olduğuma kanaat getirmiş sanırım.Ama uzaktan yakından alakam yoktur.Günümüzdeki partilerin durumuna bakılınca ve lierlerin özelliklerine bakınca gene ak parti gözüme çarpıyor.Ama bu ona gönüldenbağlandığımı göstermiyor.
Asıl mesele bu gördüğüm işler, gerçekten yanlış olduğunu düşündüğüm(!)işler...Ben yazımın başında da demiştm kuru tartışma istemiyorum.Ama bu işleri açıklayabilecek,bu yanlışların doğru olduğunu iddia edecek ve ispatlayabilecek bir kişi yoksa,elbette bunu da anlarım.Ha bu arada yeni bir iş daha...4+4+4 yasasına göre aobp yi kaldırıp obp getirme telaşı var.E sbs niye yapılıp da o kaar öğrenci iyi liselere yerleşiyorlarki,okul başarısı kaldırılacaksa?
Şimdiden teşekkür ederim.

barayev 07-22-2012 18:41

Alıntı:

Nagihan93 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014310)
Bazı arkadaşlar benim chp yanlısı biri olduğuma kanaat getirmiş sanırım.Ama uzaktan yakından alakam yoktur.Günümüzdeki partilerin durumuna bakılınca ve lierlerin özelliklerine bakınca gene ak parti gözüme çarpıyor.Ama bu ona gönüldenbağlandığımı göstermiyor.
Asıl mesele bu gördüğüm işler, gerçekten yanlış olduğunu düşündüğüm(!)işler...Ben yazımın başında da demiştm kuru tartışma istemiyorum.Ama bu işleri açıklayabilecek,bu yanlışların doğru olduğunu iddia edecek ve ispatlayabilecek bir kişi yoksa,elbette bunu da anlarım.Ha bu arada yeni bir iş daha...4+4+4 yasasına göre aobp yi kaldırıp obp getirme telaşı var.E sbs niye yapılıp da o kaar öğrenci iyi liselere yerleşiyorlarki,okul başarısı kaldırılacaksa?
Şimdiden teşekkür ederim.

kime rey verirsen ver o tamamen senin insiyatifinde..yeter ki islama ve insanların tercihlerine saygılı davran bazı istem dışı yanlışlar olursa onları da tekrarlanmaması için bir birimizi uyarırız.

Nagihan93 07-23-2012 02:25

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014311)
kime rey verirsen ver o tamamen senin insiyatifinde..yeter ki islama ve insanların tercihlerine saygılı davran bazı istem dışı yanlışlar olursa onları da tekrarlanmaması için bir birimizi uyarırız.

Şu ana kadar yazdıklarımdan tek bir saygısız cümle bile göremiyorum.Elbette kime oy/rey vereceğim benim insiyatifimde.Burası tartışma forumu ve ben de kafama uymayan şeyleri ortaya döküp doğru ile yanlışı ayırt etmeye çalışıyorum.Bunu yaparken sizin gibi kestirip atmamaya da dikkat etmeye çalışıyorum

Yorumunuz için saolun...

00632 01-20-2013 00:19

sayın başbakanımızı bende tvde seyrederken kendimden geçiyorum,bazen kanalı degiştirmek istiyorum ama yapamıyorum bence bunun nedeni dobra dobur herşeyi konuşması.kişiligi dürüstlügü türkiyeyi getirdigi nokta zaten ortada ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN...

00632 01-20-2013 00:40

Bence Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başbakanıdır.ben gaziantepliyim gaziantepin 10 yıl öncesiyle şimdini arasında daglar kadar fark var yolar, altüst geçitler,hastahaneler,parklar,camiler daha niceleri.şu hastaneler neye dersen deger,eskiden küçüktüm o zamanlar 10 yaşındaydım galiba babam seni sabah saat 4te,5te kaldırır sigorta hastanesinin eczana kuyruguna sokardı ki erken ilacımı alım okuluma yetişeyim.bunun gibi niceleri var.bilmiyorum bu adamın hakkını yersek allah gözümüzü kör eder...ADAM GİBİ ADAM

MEÇHUL ADAM 01-20-2013 03:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785931)
Basligi bilerek farkli yaptim ki konu dikkat ceksin.. arkadaslar saat su anda gecenin 1 i ve beni uyku tutmadi, bari sahuru yapip yatayim dedim..
basbakanimiz bu aksam sansürsüz aldi programa katildi onu dinlerken bazen gözlerim doldu, bazen tebessüm ettim, bazen gururlandim..
ama sunu merak ettim bizim basbakanimiza olan sevgimizin kaynagi nedir, neden onu seviyoruz acaba halkin bu büyük teveccühü nedendir..
peki ya yarin basbanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? yoksa yasasin yeni kral mi diyecegiz..
evet milli görüscülere bazen kiziyoruz, elestiriyoruz ama liderleri kac yasina gitmesine ragmen baglilar hatta o kadar baglilarki partilerine büyük ivme kazandiran numan kurtulmusu bir anda silebiliyorlar..
peki ya biz erdogani ne kadar seviyoruz, ne kadar onu lider olarak benimsedik, ne kadar dava adami olabildik..
yoksa aman canim bizler körü körüne birine baglanmayiz bugün ak partiliyiz yarin pak partiliyiz mi diyoruz.. tayyib gider habib gelirmi diyoruz..
acikcasi ben kendi adima öyle körü körüne liderlere baglanmam ama suda bir gercekki türkiyeye erdogan gibi liderler 30 yilda bir geliyor ve kiymetini bilmeliyiz ona iyi gününde degil her zaman destek vermeliyiz..
cünkü ben inanmiyorum ki erdogan kasti olarak hata yapsin, ben inanmiyorum ki erdogan bu ülkenin hayrina olmayan birseye adim atsin!..
peki sizler ne düsünüyorsunuz, bu konuda samimi görüslerinizi lütfen paylasin..

Bu konu açılalı epey zaman olmuş ama geçerliliğini sürdürüyor."Kişi sevdiği ile beraberdir" demiş yüce peygamberimiz...Bir kimse sevdiğinin hatalarını görse bile ona söylemeli onu en güzel bir şekilde uyarmalıdır.AKP'li arkadaşlar beni sakın yanlış anlamasınlar ama körükörüne kuru bir sevgi Allah katında geçersizdir.Allah'ını ve O'nun resulünü seven hiç itaatsiz olur muOlmaz tabii ki!.AKP'nin kalıcı misyonu veya davası yoktur.Tayyip Bey'den sonra AKP'den hızlı birşekilde kopmalar olacağından kimsenin şüphesi olmasın.Milli Görüşçülere gelince...

Milli Görüşçülerin davası sabit olup HAK YOL üzerindedir.Bu yolu bırakmak da istemiyorlar.Onların nazarında, oylarının % 1,5 olması hiç de umurlarında değildir.Mühim olan davanın peşinde olup safları sıklaştırmaktır.AKP'lilerde bu pek görülmemektedir.Batıl ve menfaat peşinde olanlar her zaman kaybetmeye müsaiddirler.Allah yolunda olanların kaybedeceği birşey de yoktur.Maksat Allah'ın rızasını kazanmaktır.Nuh aleyhisselam kendi kavmini tam 900 sene uyardığı halde ona inanların sayısı pek az olmuştur.Allah çoğunluklara bakmaz.Ancak kendi yolunda olanlara yardım eder.Rahmetli Erbakan Hoca davasına çok sadık idi.O hep 40 sene mücadele etti.Yanlışları hatları da oldu.Hesabını o Allah'a verecektir.Ancak davası HAK'tı.İnşaallah bunun da karşılığını ahirette alacaktır.Allah cihadı emretti halde, savaşı kaybedenlerden veya kazananlardan değil, sefere çıkmayanları hesaba çeker.Bir yerde savaşa çıkılacak denildiğinde hiç arkasına, sağına ve soluna bakmadan direkt cihada iştirak edenlere büyük mükafatlar vaad etmiştir.İşte size şu aşağıda ki ayeti buna delil olarak istifadenize sunuyorum.:

TEVBE SURESİ-111. Allah, mü'minlerden; canlarını ve mallarını, karşılığında onlara Cenneti vermek üzere satın almıştır. Onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürür ve öldürülürler. Bu Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'ân'da Allah'ın hak olarak verdiği bir sözdür. Sözüne Allah'tan daha vefalı kim var? Onunla yapmış olduğunuz bu alışveriş size kutlu olsun. Asıl büyük bahtiyarlık işte budur.

BU AYET ÜZERİNE AMEL EDENLER KURTULUŞA ERERLER.GERİSİ İSE TAĞUTİ YOLDA MÜCADELE EDENLER İSE ONLARA PEK CAN YAKICI BİR AZAB VARDIR.KURTULUŞ İSLAM'DADIR.DAVAMIZ BU OLMALIDIR.

MEÇHUL ADAM 01-20-2013 04:07

HEM SONRA ŞU AYETE DE DİKKAT EDİNİZ:

HUD SURESİ-113. Zulmedenlere sakın meyletmeyin; yoksa ateş size de dokunur. Sizin Allah'tan başka dostunuz zaten yoktur; sonra hiç kimseden yardım görmezsiniz.

Zulme yardımcı olmak, zalimle birlikte olmak, onu teşvik etmek gibi davranışlar bir yana dursun, kalbinde zulme meyil duymak bile âyetin şiddetli tehdidine hedef teşkil etmektedir. Zaten toplumlarda zulmün yaygınlaşması ve önlenemez hale gelişinin en önemli nedeni de, çoğunluğun, bizzat zulme yardımcı olmasa da meyil duymasından ve onu hoşgörmesinden başka birşey değildir. "Dosdoğru olabilmek" tanımı içinde, hiç kuşkusuz, âdil olmak ve zulme değil, adalete meyilli olmak da vardır; bir önceki ayette (HUD SURESİ-112'de ) istikamet emredildiği gibi, arkadan gelecek âyetler de, toplumlarda zulme karşı çıkacak kimselerin bulunması gerektiğini bildirmekte ve böyle kimselerin yokluğunu veya yetersizliğini helâk sebebi olarak saymaktadır.

Samimi olarak söylemek gerekirse, zalimler topluluğu olan NATO,BM ,AB ülkelerinin yanında olmak, onlarla işbirliği yapmak bir müslümana hiç yakışır mı?Bunun hesabını Allah sormaz mı müslümanlardan?.

Şu günlerde Fransız gavuru, Mali devletini işgal etmeye çalışırken, bu kafirler topluluğunun yanında olmamız mı lazımdır?Yoksa, bu işgal operasyonunu durdurmak için her türlü çaba gösterilmeyecek mi?Vallahi zulme razı olmak yine zulümdür.Herkes ona göre tavrını almalıdır.Müslümanlar her zaman mağdur ve mazlumun yanında olmalıdır.Aksi takdirde bu vermiş olduğum mübarek ayete göre muhatap alınmış olurlar...

maliklt 01-22-2013 16:13

peki ya yarin basbkanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? Diye Bi Soru Sormuşsun Eğer Chplisi chp yi muhalefet olmadığı hade destekliyorsa eğer mhplisi mhp yi muhalefet olmadan destekliyorsa ak parti muhalefet olmadan neden desteklenmesin.Bu millet artık uyandı doğruyu yanlışı çözer oldu zaten sözüm meclisten dışarı diğer partilere oy verenlerin neci olduğunu biliyoruz allahın izniyle bu üülkeye daha çok hizmetleri olacak başbakanımızın.

BeldeiTAYYIBe 02-20-2014 03:31

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010595)
Recep Tayyip Erdogan cumhuriyet tarihinde su an'a kadar esi ve benzeri bulunmayan bir idarecidir...tam anlamiyla bir liderdir.

Adeta bu milleti bir ölüm uykusundan uyandirdi.
Siyaset'i bir hedef olarak degil,
bir arac olarak gördü...haysiyetli ve onurlu durusuyla, yepyeni bir siyasetci profili cizdi...aslinda "halka hizmet HAK'ka hizmettir" sözünün hakkini veren nadir sahsiyetlerdendir Reis.

Bu ülke ona cok sey borclu...gecelik faiz'in binlerle ifade edildigi bir ortamda, ülkemiz batan bir gemi misali o geminin icindeki fareler teker teker kacarken, kaptansiz bu geminin dümenine gecebilme cesaretini gösteren yüzyilin lideri.

Cenabi Allah'tan dilegim,
Reis'e hayirli, saglikli uzun bir ömür nasip etsin...

Allahualem...dün nerdeysem bugün yine ayni yerdeyim.
Sevgimde ziyadesi var eksigi yok elhamdl.

MEÇHUL ADAM 02-20-2014 15:35

AKP'YE GAFİLCE YENİDEN OY VERECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR;

Biz insaf sahibiyiz.Karanlık kapılar ardında neler işlendiğini bilmezsek her zaman yanılırız lakin bunu araştırıp bilmek üzerimize vacip olur.Çünkü müslüman, aklıselim olarak düşünür.ŞÜPHELENDİĞİ ŞEYİ KENDİ KENDİNE SORGULAR!.

Biz öyle körükörüne değil akıl ve mantıkla hareket ederiz.Vicdan işi ikinci planda kalır.Zira vicdanla hareket eden hislerine mağlup olacağını bildiğimiz içindir.Akıl etmek ve düşünmek vicdandan evladır.Çünkü kapalı ufuklar akıl etmek,mantık yürütmek ve sorgulamakla açılır.

Bu seçimde hezimete uğrayacak olan milletimiz değil, AKP'dir.Adam akıllı düşünüp oylarını bölmesinler.TERTEMİZ VE LEKESİZ SAADET PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TERCİH EDİNİZ.HİÇ DE PİŞMAN OLMAZSINIZ.Hırsız,yolsuz kapkaççı olduktan sonra ha AKP ha CHP gelsin ne farkeder ki?.Bu vatanın sevdalısı asla devletine ve milletine zarar getirmez.Vatana ve devletine sahip çıkan idam yasasını çıkarır.AKP'YE VERİLECEK OYLARLA BU VATANA ÇOK ZAMAN KAYBETTİRMEYİNİZ.MİLLİ GÖRÜŞ ASIL BU VATANI BU SEÇİMDE ŞAHLANDIRMAYA NAMZETTİR.

Dikkat edin biz sizi uyarıyoruz.Verdiğiniz her oylar birer emanettir ve kime verileceğini iyice tefekkür edin,ve bu hanenize yazılmaktadır ve bunun hesabı da sorulacaktır:İşte deliller:

"Bir kısmınız diğerlerine bir şey emanet ederse, güvenilen kimse kendisine emanet edileni yerine versin ve bu hususta Rabb'i olan Allah'tan korksun." (Bakara: 283)

"Aranızda birbirinizin mallarını haksız sebeplerle yemeyin, bildiğiniz halde günaha girerek insanların mallarından bir kısmını yemek için onu hâkimlere (rüşvet yollu) aktarmayın." (Bakara: 188)

Allah'ın gadabını gerektirecek kadar kötü olan rüşveti alan da veren de, hatta vasıta olan da günahta eşittir.
Cenâb-ı Fahr-i Kâinat -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif'lerinde buyururlar ki:
"Amirlerin aldığı hediye haram, kadıların rüşvet kabulü ise küfre yakın bir günahtır." (Camiüssağir)
"Hükm-ü şer'iyi infâz için hâkimin aldığı rüşvet kendisiyle cennet arasında bir korkulu perde olur." (Münâvî)
"Rüşveti veren ve alan her ikisi de cehennem ateşindedir." (Tirmizî)
"Rüşvet alana, verene ve vasıta olana Allah lânet etsin." (Hâkim)

Rüşvete hediye isminin verilmesi, onu haramdan helâle çevirmez.

"İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki gayretleri mideleri, şerefleri servetleri, kıbleleri karıları, dinleri dirhemleri ve dinarları olacak. Onlar mahlûkatın en şerlileridir ve onların Allah katında hiçbir nasipleri yoktur." (Deylemî)

Ebu Humeyd es-Saidi şöyle dedi:

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem İbn-i Lubeybe ismindeki bir şahsı zekat toplamakla görevlendirmişti. Bu kişi zekat toplamaktan döndüğü vakit:

"Bunlar sizin, şunlar da bana hediye olarak verildi" demesi üzerine; Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem minbere çıkıp hamd-ü sena ettikten sonra şöyle buyurdu:

"Zekatı toplamak için birisini görevlendirdikten sonra bana gelip de:

"Bu sizin, şu da bana hediye verildi" diyor. Doğru olsaydı anne-babasının evinde oturduğunda o hediye kendisine verilir miydi? Allah'a yemin ederim ki her biriniz haksız bir şey alırsa kıyamet gününde Allah'a bu haksız yere aldığı şeyle kavuşacaktır. Bunun için hiçbirinizin boynu üzerinde taşıdığı deve, sığır veya koyunla Allah'ın huzuruna geldiğini görmeyeyim."

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem daha sonra ellerini yukarı kaldırarak:

"Allah'ım! Tebliğ ettim mi?" dedi. (Buhari, Müslim, Ebu Davud)

Evet sevgili AKP'liler!.

Bak ben size güzel delil ve mantık getirdim ortaya hâla aynı yerde saymaya devam edecek misiniz?Vicdan mı akıl mı önde gelir sizin için?.

MEÇHUL ADAM 02-20-2014 15:50

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...89277319_n.jpg

MEÇHUL ADAM 02-20-2014 15:52

Alıntı:

maliklt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1033964)
peki ya yarin basbkanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? Diye Bi Soru Sormuşsun Eğer Chplisi chp yi muhalefet olmadığı hade destekliyorsa eğer mhplisi mhp yi muhalefet olmadan destekliyorsa ak parti muhalefet olmadan neden desteklenmesin.Bu millet artık uyandı doğruyu yanlışı çözer oldu zaten sözüm meclisten dışarı diğer partilere oy verenlerin neci olduğunu biliyoruz allahın izniyle bu üülkeye daha çok hizmetleri olacak başbakanımızın.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...71257366_n.jpg

CHP'den korkmayın sevgili AKP'liler..Asıl sizin korkunuz Saadet'in meclise girmesidir.Bütün endişeniz bundan ibarettir.

akkarabuklu78 02-20-2014 23:08

Dünya'nın Bir Yanında Duyup Görebileceğiniz Bir İsim RECEP TAYYİB !

Allah Ondan Razı Olsun!

MEÇHUL ADAM 02-21-2014 00:21

Alıntı:

akkarabuklu78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1047561)
Dünya'nın Bir Yanında Duyup Görebileceğiniz Bir İsim RECEP TAYYİB !

Allah Ondan Razı Olsun!

Kişi sevdiği ile beraberdir.Hesap günü beraber haşrolunacaktır.Batıl yolda olanlar cehennemi, Hak yolda olanlar cenneti kazanacaktır.Hak ile batılı birbirinden ayıramayan basiretsiz kalpler ahirette de kördür.

AKP tıpkı ANAP'ın yolundadır.Bunu siz yaşınız 35'in altında ise hiç bilemezsiniz.Kim zalimlerle beraber oluyorsa o da zalimdir.

AB, ABD,NATO, BM, İSRAİL zalim ve kafirdir. Aşağıda ki ayetler bunun delilidir.Bunları dost edinenlerin vay haline!.İşte ayetler:

HUD SURESİ-113 - Sakın zulüm yapanlara yakınlık göstermeyin ki, size de ateş dokunmasın. Allah'dan başka yardımcılarınız da yoktur. Sonra yardım da göremezsiniz.

AL-İ İMRAN SURESİ-118 - Ey iman edenler! Kendi dışınızdakilerini sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık.

119 - İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.

120 - Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır.

EVET MUHTEREM KARDEŞİM.BİZ HAK YOLUNDAYIZ.ASLA PARTİCİLİK YAPMAYIZ.HAK NE İSE DAİMA ONUN YERİNDE YER ALIRIZ.

AKP BATIL YOLDADIR.ALDANMAYIN HİÇBİR KİMSENİN YALDIZLI SÜSLÜ PÜSLÜ SÖZLERİNE!.OY AVCILIĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BUNLARIN SÖYLEMLERİ...

İSLAM COĞRAFYASI PERİŞAN BİR VAZİYETTE OLUP DA GAVURLARA SICAK BAKANLAR VE ONLARIN ZULÜM VE VAHŞETLERİNE KARŞI SESSİZ KALANLARI BİZ NASIL TASDİK EDEBİLİRİZ Kİ?.ALLAH BUNDAN HİÇ RAZI OLUR MU?.SEVDİĞİNİZİ SADECE VE SADECE SIRF ALLAH İÇİN SEVECEKSENİZ İYİCE TEFEKKÜR EDİP KUR'AN PENCERESİYLE DEĞERLENDİRİNİZ.

KİŞİSEL SEVGİ BİR HADDE KADARDIR.İSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINI DOST EDİNENLER YUKARIDA Kİ AYETLERE MUHATAP OLURLAR.ALLAH O ZALİMLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA DÖKÜYOR HÂLA UYANMA VAKTİNİZ GELMEDİ Mİ? TAYYİP GELİP GEÇİCİDİR.HAK İLE BATILI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAKTADIR.BUNA İTİRAZ EDEMEZSİNİZ.ZİRA KİŞİNİN SÖYLEMLERİNİ DEĞİL,EYLEMLERİNİ DİKKATE ALIRIZ.ÂYİNESİ İŞTİR, KİŞİNİN LAFINA BAKILMAZ...

YA RAB!.BEN TEBLİĞİMİ YAPTIM.BU KARDEŞLERİMİZİ SANA HAVALE EDİYORUM.

Muhammet Ziya 03-19-2014 18:33

Adam gibi adam! Alnındaki iman nurunu görmemek için insanın kendi imanını cılız bırakmış olması gerekir.Ben bir kürd'üm,bir arab'ım yada başka..Fark etmez ki! Bu adamın yanında ben İNSANIM.
Ben cizreliyim,gazzeliyim,arakanlıyım,bosnalıyım,somal ili,afrikalıyım.Olsun.hiç farketmez,bana öyle yakın ki bu adam.Çünkü ben mazlumum. Irkım, cinsim, dilim her ne ise, dünyanın her neresinde isem, yahudi zulmü, kıyısından köşesinden dokunuyor bana.Ve sen heeeey koca yürekli adam! İnan gözü açık giderdim, eğer kii o lanetlenmiş yahudi işgalci devletinin burnunu yerlere sürtmemiş olsaydın.One minut şimdi içim rahat.
Sana inanıyor ve güveniyor olmaktan çok mutluyum...

Muhammet Ziya 03-19-2014 19:49

Alıntı:

MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1047564)
.... Hak yolda olanlar cenneti kazanacaktır.Hak ile batılı birbirinden ayıramayan basiretsiz kalpler ahirette de kördür.
.......

AB, ABD,NATO, BM, İSRAİL zalim ve kafirdir.....

EVET MUHTEREM KARDEŞİM.BİZ HAK YOLUNDAYIZ.ASLA PARTİCİLİK YAPMAYIZ.HAK NE İSE DAİMA ONUN YERİNDE YER ALIRIZ.

AKP BATIL YOLDADIR.ALDANMAYIN HİÇBİR KİMSENİN YALDIZLI SÜSLÜ PÜSLÜ SÖZLERİNE!.OY AVCILIĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BUNLARIN SÖYLEMLERİ...

İSLAM COĞRAFYASI PERİŞAN BİR VAZİYETTE OLUP DA GAVURLARA SICAK BAKANLAR VE ONLARIN ZULÜM VE VAHŞETLERİNE KARŞI SESSİZ KALANLARI BİZ NASIL TASDİK EDEBİLİRİZ Kİ?.ALLAH BUNDAN HİÇ RAZI OLUR MU?.SEVDİĞİNİZİ SADECE VE SADECE SIRF ALLAH İÇİN SEVECEKSENİZ İYİCE TEFEKKÜR EDİP KUR'AN PENCERESİYLE DEĞERLENDİRİNİZ.

KİŞİSEL SEVGİ BİR HADDE KADARDIR.İSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINI DOST EDİNENLER YUKARIDA Kİ AYETLERE MUHATAP OLURLAR..

YA RAB!.BEN TEBLİĞİMİ YAPTIM.BU KARDEŞLERİMİZİ SANA HAVALE EDİYORUM.

Ey Meçhul arkadaş.Bu İslamı,kur'an-ı,ayeti,hadisi sizden başka bilen veya yorumlayan kimse yokmu sanırsınız.Elhamdulillah okuduk, iman ettik, gereğini de yapmaya çalışıyoruz.

Peygamberimiz (S.A.V) Hicretten önce mekkeli müslümanların sıkıntılı dönemlerinde müslümanlara Habeşistana gidebileceklerini tavsiye etmiş (ki ne kralı müslüman nede ülkede müslüman var).Elbette krala mektup yazmış onu islama davet etmiş,ama bunun yanı sıra müslümanlara şöyle dememiştir.Gidin,kralı islama davet edin.Müslüman olmaz ise orayı ele geçirin.onlarla sakın işler yapmayın gb.
Hatta daha sonra Medine döneminde halkı devlet yapısı içinde teşkilatlandırdıktan sonra müslüman olmayan komşu kabilelerle temasa geçmeye çalışmıştır.Bunlarla yaptığı anlaşmalar ve savaşlar neticesinde İslam devletinin temellerini sağlamlaştırmıştır.Daha sonra bu temasları daha da ileri götürerek kabile reislerini İslam davet etmiştir.
Eğer ki T.C ya da sayın başbakanımız Nato'da,AB' de veya başka ittifaklar içinde onların yaptığı zulme destek için buralara asker veya silah gönderseydi haklı olurdun.Bilakis gittiğimiz her yerde gerek müslüman gerekse farklı din mensupları Türk askerinden hep memnun kalmışlardır.Ha dersen ki dolaylı olarak onların zulmüne destek olmuştur. O zaman bende derim ki ,sende dolaylı olarak faiz de kullanılan bir parayla evine erzak alıyorsun hadi buna engel ol(Ya patronun yada mal aldığın kişiler sana fazie yatırdıkları paranın belkide faiz geliri olan kısmını sana veriyorlardır)Buna engel olmak mümkünmü.

İşte değerli kardeşim Bende Müslümanım Elhamdulillah ,sende, Recep Tayyip Erdoğanda. Kendi konumumuz çerçevesinde buğz edebiliriz ancak.
İslamı kendimize göre yorumlamayalım.O müfessirlerin işidir.Biz kendi aklımızı kullanalım. Yoksa Bugün Irakta,Suriyede,afganistanda Pakistanda ve müslüman ülkelerin çoğunda din adına her gün kendilerini havaya uçurup birçok günahsız insanında ölümüne sebebiyet veren başta mossad olmak üzere bir çok istihbarat örgütlerinin oyuncağı haline gelen kukla müslüman olmaktan öteye geçemeyiz.
vesselam.

MEÇHUL ADAM 03-20-2014 01:17

AKP hükümeti ANAP' hükümetinden daha adaletsiz çıktı.Niye mi?.

Çünkü zamanları az da olsa Refah Partisi'nden gazete ve tv.ler bahsediyordu.Ya peki şimdi ki hükümetin, Saadet Partisini adeta yok sayması adalet bunun neresindedir?.

Bütün bu siyasi yaptırımlar ve herşeyi örtbas etmeler sırf halkın oylarını kendilerine çekip SP'yi unutturmaktır.Allah'ın izniyle bu seçimde eğer bir aksilik çıkmazsa SP büyük bir oy patlaması yapacağını ummaktayız.Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!.

Aldığım bir çok duyumlara göre AKP hocaefendilere kendileri için dua ettiriyormuş.Buna da ben şahit oldum.Biz ise hem cemaati hem de AKP'yi Allah'a havale ediyoruz.Allah herşeyin en doğrusunu bilir.Cenab-ı Hak bizim için kim hayırlı ise onu nasip etsin...

Particilik yapanlar insanları kutuplara ayırmış olur.Mesele ülke meselesi olmalıdır.

Bu seçim arefelerinde çok büyük günahlar işlendi,iftiralar, karalama kampanyaları, yolsuzluklar, rüşvetler gırla gitti.Nice insanlar haklı haksiz mağdur edildi."Bunun vebali kimdir? "diye kimse sorgulamadı ve sorgulamasını da bilemedi.Allah her daim haklıdan yanadır.

Ülkemizde temiz siyaset buhar olup uçtu.Hak, adalet ve hukuk hiçe sayıldı.Bu ağır yükün esas sorumlusu kim olacak?..

Sırf "oy kazanacağız ümidiyle veya kaybederiz" korkusuyla cemaat-hükümet arasında kızışan, her iki taraftan akla hayale gelmedik nice düzenbazlıklar, hilelikler ve fırıldaklar işlendi bunların sorumlusu kimdir?Bu büyük cürümlerde kim haklı kim haksız.?Cemaat mi hükümet mi yoksa her iki taraf mı?

Bu ülkeye, KİMLER OLURSA OLSUN, zarar verenler acaba yarın yüce Allah divanında bunun hesabını nasıl verecek diye kimse kendisini sorguladı mı?

Vallahi bunları yazarken sinirimden elim ayağım titriyor.Böyle siyaset anlayışı olmaz olsun.Seçim meydanlarında; ne işçi haklarından, ne emeklilerin durumundan ne ekonomiden, ne de çiftçinin derdinden kimse bahsetmedi.Hep aylardır cemaatle yattık cemaatle kalktık...
,
Ey kainatın sahibi Yüce Allahım!.Adaletini göster bunlara!.Bu millet aldatılmakta ve başka mecralara sürüklenmek istenmektedir.Senin adaletin çok çetindir.Ya Rabb!.Ülkemize ve insanlarına rahmetini esirgeme!.

Ya Rab!.Bu milleti gaflet uykusundan uyandır!.Haklı ve haksızı birbirinden ayır!.Müslümanlar birbirinden kopuk bir vaziyette yaşamaktadır.Onları bir çatı altında birleştir!(Amin)

All times are GMT +3. The time now is 21:33.