![]() |
üzüntü yaşadım utandım ve ümitlerim kırıldı.
|
Alıntı:
Hem büyük bir utanç içerisindeyim hem de sıfır ümit! |
Ağabey hatalılar sizi bağlamaz...
Herkesin içinde çürük yumurtalar mevcuttur... Önemli olan ayıklayabilmektir... |
Alıntı:
gerçekten ayıp ediyorlar ama abi... görüyorum mgf de size yazılanları... daha mücadeleden haberi olmayan insanların dünkü çocukalrın size ithamlarına bak... bu olay belki sizin gibi milli görüşççülerin sayesinde çözülür diyordum ama sizlerede çok kolay hain yaftası vuracaklar gibime geliyor... |
Alıntı:
Siz neden utanç duyuyorsunuzki ... Yapanlar utansın ... |
Alıntı:
kişisel olarak beni bağlamaz ama benim davamı, benim yıllardır verdiğim emekleri bağlar. Gerçekten çok büyük üzüntü ve utanç içindeyim. Alıntı:
İnsanda utanma olmayınca her şeyi yapar. İftar sofrasını basan odunlar tarafından hain olarak suçlanmak benim için şeref olur. Ben doğrularımı yazarım ne yaparlarsa yapsınlar. Burda da kendime göre doğruları yazdığım için bazı şeyler geliyor başıma orda da gelsin sanalda alıştık nasıl olsa bu tür şeylere! ben 12 eylülden önce 163.maddeden, laikliğe aykırı davranmaktan yargılanırken bu odunlar daha doğmamıştı belki de, kimileri de ayaklarıda donla geziyorlardı. Şimdi tutmuşlar hem bu edepsizliği yapıyorlar hem de eleştirene kızıyorlar. dedim ya: BİR İNSANDA UTANMA YOKSA HER ŞEYİ YAPAR! |
Alıntı:
Milli görüşü nasıl anlatacağım bundan sonra? Adam demez mi bana iftar basan sizinkiler değilmiydi? Makam için,koltuk için bunu yapanlar başka neler yapmaz ki derse ne diyeceğim? Milli görüşü katlettiler bu akşam. |
Şahsen ben derdim...
Sizinkiler iftar basmış diye... Ama demedim... Zira Bütün Milli görüşçüleri bağlamaz...:) |
herkes dicektir.
demeyen sayılıdır. |
http://www.milligorus-forum.com.tr/386050-post108.html
eğer bu doğruysa durum vahim... numan beyin telefonları mesajlarla tehdit için yayılıyormu yani? |
milliyet haber yaptı bunu.link vercem şimdi.
|
|
hadi hayırlı sahurlar.
ben kacar.. :) |
Aman Allahım....
Bunlar çok vahim iddialar... Eğer bunu böyle arkadaşın dediği gibi mesajlarla yaydılarsa vay saadet partisinin haline... Kongre sonrası kol kırılır yen içinde kalır düşüncesini biraz olsun benimsemiştim ama bu olaylar artık geridönülemez kapılar açmıştır... Yazık olur ... |
Alıntı:
Sizin burda kendinizi kahredercesine üzülmenizi gerektirecek bir şey yok çünkü zaten sizde olan olayı çirkin kabul edip, üzüntü çekiyorsunuz ... Davanızıda gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz ... Çünkü Bir kaç kendini bilmez kişi kalkmış milli görüş adı altına sığınıp çirkeflik yapmış, şimdi gidipte bunu tüm milli görüşlere mal etmek yanlış olur ... Siz gene gönül verdiğiniz davanızı savunun bence ... Kişilere takılmadan hizmetinizi devam edin ... Kimin ne yaptığı önemli değil, sizin ne yaptığınız önemli ... Yukardada yazmıştım ben bir akpartili olarak bu olaya sanki kendi partimde çıkmış gibi üzüntü yaşadım ... Olmamalıydı ama oldu daha fazlada kendimizi üzmememiz gerekir diye düşünüyorum... Yok ben artık katiyyen milli görüşü savunmam diyorsanız, o zaman ak partide kapımız sonuna kadar açık size ... :) ( bu bir espiriydi abi gülmeniz için ) |
Az göz attım da bu saadet foruma,resmen vampirleişmişler.
Bugün dolunayda var,etkisi bol olsa gerek. Kimisi 'reklam kazandı' demiş,kimisi 'iyi olmuş' demiş,kimisi 'partiyi bölmeyip kucaklaşsaymış o zaman'demiş. Orucu,iftar sofrasını yıkıp buna destek olana ben insan demem. Oruç tutan bu vampirler,oruunu eminim kanla açarlar. http://www.haber5.com/video/index.php?id=2719 |
Videoyu izledim iyice şaşırdım,bunların görüşü milli görüş falan değil.
Tamamiyle milli görüşçi bunlar.Kendileri gibi olmaya saldırırlar,parti içi görüşlere söverler. Hadi bundan banane ben işin ibadete saldırılmasına bakarım,Mersinde koca karıların çarşaf yırtmasıyla,Anıtkabirde başörtülü tekmelemeleriyle,Çağlayan'da dinimize ve peygamberimize küfür edilmesiyle,bu olayın hiç bir farklı yok. İçeride insanlar ibadet ediyor oruç için toplanıyor,Kuran okunuyor,sen gel nimeti ayaklar altına al. Aranızda milli görüş sitesine üye olan varsa şunu desin onlara,bunların cumhuriyetçi koca karılardan,ezandan rahatsız olan şeref yoksunlarından,peygemberimize ve dinimize küfür eden çamhuriyet mitingçilerinden,çarşaf yırtan mersinli cadılardan hiç bir farkı yok. Fark varsa bile o saydıklarım yaptıklarını inkar etmeden ulu orta şerefsizliklerini gösteriyor,bunlar ise şerefsizliklerini takkelerinin altına saklayarak hareket ediyorlar. Forumda yazdım bir daha yazıyorum,nimete saygısızlık babam olsa afetmem,hele ki dindar gibi gözüküp nimete saldıran varsa vay onun haline. Şimdi o foruma girsem eminim çöker. Sıfatsızlar. |
Alıntı:
İmzalarda araştırma ve düzenleme yapıldı.Ve yapıldıktan sonra geçersiz oylar ve oyunu çekenler vardı.Haliyle düşen imzalar oldu ve düzenlenmiş imza sayısı kongre yaptırmak için yetersiz kaldı.Kongre bundan ötürü yapılmadı.En azından ben haberlerde öyle gördüm. |
Alıntı:
|
Bunların Cihad anlayışı müslümana olan cihadmı?
Saadet partisi THE END..... |
Alıntı:
Hah helal olsun! Şimdi de SAADET PARTİSİNİN YEMEĞİNİ BASAN ODUNLARI SAVUN! Sırf bana muhalefet olsun! Çok yaşa emi! Odunlar seninle gurur duyuyor! tekrar ediyorum ONLAR ODUNDUR! İftar sofrasını basanlar her kim olurlarsa olsunlar ODUNDUR! Sen buyur savun onlara hakaret edemezsin de! ben ediyorum! |
ben o odunlara diyecegimi bu konuda ilk mesajimda dedim.. onlar birilerinin adamlari, ayrica ben benhurdan ayri düsünüyorum bu konuda erbakan hoca nin etkisi yok..
bana göre bu tamamen kraldan cok kralci gecinen bir kac kisinin provakasyonu ve bütün camiaya mal edilmemelidir.. bu odunlar iste mücahidiz diye dolunanlarin cihadini ortaya koymustur.. benim sana kizdigim noktayi hala daha idra edemiyorsun bak onlara odun diyorsun, onlara capulcu diyebilirsin ama daha ileri hakaretleri bu forumun bünyesi kaldirmaz, icindekileri sikiysa git mgf de dök bakalim yada sikiysa git orada kina yaksinlar de bakalim abicim neler oluyor!.. |
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır |
Alıntı:
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi? |
Alıntı:
|
Ayıp oluyor arkadaşlar... Hakaret içeren ve konu dışına çıkan konular temizlendikten sonra açılmak üzere kitliyorum...
O zaman kadar sizlerde sakinleşin LÜTFEN.... |
Konumuz açılmıştır...
|
Yine çok yazık ve çok vahim bir durum.
Maalesef Saadet Partisi dağılma sürecine girmiştir. Numan Kurtulmuş esneklikten, demokrasiden ve akıllı siyasetten yanadır diye birilerince dışlanıyor... |
sp olayi yapanlari sikayet etmis,emniyet kamerayla tespit ettiklerini göz altina aliyor..anlayacaginiz bu olay bundan sonra kan davasina dönecekdir ve bir kelle gidecekdir ama bakalim kimin kellesi!
|
Bir kelle gitse iyi kelleler gider gibi görünüyor.
|
Alıntı:
Olanların erbakan hocayla ne alaksı var... Üç beş Akpartili kendini bilmez gitse bi yerleri bassa slogan atsa bundan Başbakanımızmı sorumlu olacak... |
Yüzde 2 buçuk insan topluluğu, kendi içerisinde birliği, nizamı sağlayamazken, birde "milli nizam'dan" dünya nizamı" kurmaktan, insanlığı ve dünyayı kurtarmaktan bahsediyor. Kendi deyimleri ile "Hadi Ordan!!!" ..
Dünyayı kurtaran adam filmi bile daha gerçekçi sizden.. İftar programında yapılanlar bizlere, Hz. Osmana kasteden sefihleri hatırlattı.. Dün, Kur'an okuyan idareciye saldıran güruh, bugün iftar ederken saldırdı.. Yazıklar olsun dünün ve bugünün Sefihlerine!.. |
Alıntı:
Ya sabır....ya sabır....ya sabır... |
Olayların Erbakan hoca ile ilgisi olup olmadığını bilmiyoruz henüz.Ama 19 Ağustosta bana da bir mail gelmişti, istanbul iftarında protestolar olacak diye.Yani grup günler öncesinden hazırlıklıydı.Ancak milli görüş tabanını Kurtulmuş aleyhine kışkırtanlar heralde iftarda slogan atanlar değil.Asıl önemli olan yani asıl failler fikri azmettiricilerdir.Yinede Kurtulmuş sağduyusunu korumuş ve şuursuzlara edep dersi vermiş.
|
ben söyleyim oguzhan asiltürk bence provoke etmistir.. kendisi zaten kongreden beri numan hocaya tavir almis, kanal kanal dolasmis, kongreyi mahkemelere düsürmüstür..
|
Alıntı:
yav bu adamın ismi çok ilginç... sanki ajan ismi özel konulmuş gibi... Hem oğuz hem han hem asil hem türk... |
Alıntı:
ismindende anlasilacagi gibi milliyetcilik var serde ;) |
milli görüşçüleri AKİL olmaya davet ediyorum, öfke ile bir yere varılmaz.
Şiddet ile bir yere varılmaz. Akil olun. sakin olun. Son 10-15 gündür olanlar milli görüşe değil milli görüş düşmanlarına hizmet ediyor, milli görüş düşmanları ellerini oğuşturuyor hiç mi görmüyorsunuz bunları? |
All times are GMT +3. The time now is 05:48. |