Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet Partisi'nin İftarında Olay Var! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135127)

Cihan_ŞümuL 08-22-2010 03:24

üzüntü yaşadım utandım ve ümitlerim kırıldı.

redyellow 08-22-2010 03:25

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788581)
üzüntü yaşadım utandım ve ümitlerim kırıldı.

Aynen öyleyim bende şu an.

Hem büyük bir utanç içerisindeyim hem de sıfır ümit!

EpiVaTeS 08-22-2010 03:34

Ağabey hatalılar sizi bağlamaz...
Herkesin içinde çürük yumurtalar mevcuttur...
Önemli olan ayıklayabilmektir...

İntifada 08-22-2010 03:35

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788582)

gerçekten ayıp ediyorlar ama abi...
görüyorum mgf de size yazılanları...
daha mücadeleden haberi olmayan insanların dünkü çocukalrın size ithamlarına bak...
bu olay belki sizin gibi milli görüşççülerin sayesinde çözülür diyordum ama sizlerede çok kolay hain yaftası vuracaklar gibime geliyor...

Delilin NuR 08-22-2010 03:37

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788582)

Siz neden utanç duyuyorsunuzki ...
Yapanlar utansın ...

redyellow 08-22-2010 03:38

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788586)
Ağabey hatalılar sizi bağlamaz...
Herkesin içinde çürük yumurtalar mevcuttur...
Önemli olan ayıklayabilmektir...

kişisel olarak beni bağlamaz ama benim davamı, benim yıllardır verdiğim emekleri bağlar. Gerçekten çok büyük üzüntü ve utanç içindeyim.

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788587)

gerçekten ayıp ediyorlar ama abi...
görüyorum mgf de size yazılanları...
daha mücadeleden haberi olmayan insanların dünkü çocukalrın size ithamlarına bak...
bu olay belki sizin gibi milli görüşççülerin sayesinde çözülür diyordum ama sizlerede çok kolay hain yaftası vuracaklar gibime geliyor...

İnsanda utanma olmayınca her şeyi yapar.

İftar sofrasını basan odunlar tarafından hain olarak suçlanmak benim için şeref olur.

Ben doğrularımı yazarım ne yaparlarsa yapsınlar. Burda da kendime göre doğruları yazdığım için bazı şeyler geliyor başıma orda da gelsin sanalda alıştık nasıl olsa bu tür şeylere!

ben 12 eylülden önce 163.maddeden, laikliğe aykırı davranmaktan yargılanırken bu odunlar daha doğmamıştı belki de, kimileri de ayaklarıda donla geziyorlardı. Şimdi tutmuşlar hem bu edepsizliği yapıyorlar hem de eleştirene kızıyorlar.

dedim ya: BİR İNSANDA UTANMA YOKSA HER ŞEYİ YAPAR!

redyellow 08-22-2010 03:40

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788588)
Siz neden utanç duyuyorsunuzki ...
Yapanlar utansın ...

Bunları yapanlar milli görüş camiası adına yapıyorlar güya bunları.

Milli görüşü nasıl anlatacağım bundan sonra?

Adam demez mi bana iftar basan sizinkiler değilmiydi?

Makam için,koltuk için bunu yapanlar başka neler yapmaz ki derse ne diyeceğim?

Milli görüşü katlettiler bu akşam.

EpiVaTeS 08-22-2010 03:44

Şahsen ben derdim...
Sizinkiler iftar basmış diye...
Ama demedim...
Zira Bütün Milli görüşçüleri bağlamaz...:)

Cihan_ŞümuL 08-22-2010 04:00

herkes dicektir.

demeyen sayılıdır.

İntifada 08-22-2010 04:09

http://www.milligorus-forum.com.tr/386050-post108.html

eğer bu doğruysa durum vahim...
numan beyin telefonları mesajlarla tehdit için yayılıyormu yani?

Cihan_ŞümuL 08-22-2010 04:13

milliyet haber yaptı bunu.link vercem şimdi.

Cihan_ŞümuL 08-22-2010 04:13

http://www.haber7.com/haber/20100822...sa-vururuz.php

Cihan_ŞümuL 08-22-2010 04:14

hadi hayırlı sahurlar.

ben kacar..

:)

İntifada 08-22-2010 04:17

Aman Allahım....
Bunlar çok vahim iddialar...
Eğer bunu böyle arkadaşın dediği gibi mesajlarla yaydılarsa vay saadet partisinin haline...
Kongre sonrası kol kırılır yen içinde kalır düşüncesini biraz olsun benimsemiştim ama bu olaylar artık geridönülemez kapılar açmıştır...
Yazık olur ...

Delilin NuR 08-22-2010 04:22

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788590)
Bunları yapanlar milli görüş camiası adına yapıyorlar güya bunları.

Milli görüşü nasıl anlatacağım bundan sonra?

Adam demez mi bana iftar basan sizinkiler değilmiydi?

Makam için,koltuk için bunu yapanlar başka neler yapmaz ki derse ne diyeceğim?

Milli görüşü katlettiler bu akşam.

Sizin burda kendinizi kahredercesine üzülmenizi gerektirecek bir şey yok çünkü zaten sizde olan olayı çirkin kabul edip, üzüntü çekiyorsunuz ...
Davanızıda gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz ...
Çünkü Bir kaç kendini bilmez kişi kalkmış milli görüş adı altına sığınıp çirkeflik yapmış, şimdi gidipte bunu tüm milli görüşlere mal etmek yanlış olur ...
Siz gene gönül verdiğiniz davanızı savunun bence ...
Kişilere takılmadan hizmetinizi devam edin ...
Kimin ne yaptığı önemli değil, sizin ne yaptığınız önemli ...
Yukardada yazmıştım ben bir akpartili olarak bu olaya sanki kendi partimde çıkmış gibi üzüntü yaşadım ...
Olmamalıydı ama oldu daha fazlada kendimizi üzmememiz gerekir diye düşünüyorum...
Yok ben artık katiyyen milli görüşü savunmam diyorsanız, o zaman ak partide kapımız sonuna kadar açık size ... :) ( bu bir espiriydi abi gülmeniz için )

Hüdaverdi 08-22-2010 04:30

Az göz attım da bu saadet foruma,resmen vampirleişmişler.
Bugün dolunayda var,etkisi bol olsa gerek.

Kimisi 'reklam kazandı' demiş,kimisi 'iyi olmuş' demiş,kimisi 'partiyi bölmeyip kucaklaşsaymış o zaman'demiş.

Orucu,iftar sofrasını yıkıp buna destek olana ben insan demem.

Oruç tutan bu vampirler,oruunu eminim kanla açarlar.

http://www.haber5.com/video/index.php?id=2719

Hüdaverdi 08-22-2010 05:06

Videoyu izledim iyice şaşırdım,bunların görüşü milli görüş falan değil.
Tamamiyle milli görüşçi bunlar.Kendileri gibi olmaya saldırırlar,parti içi görüşlere söverler.

Hadi bundan banane ben işin ibadete saldırılmasına bakarım,Mersinde koca karıların çarşaf yırtmasıyla,Anıtkabirde başörtülü tekmelemeleriyle,Çağlayan'da dinimize ve peygamberimize küfür edilmesiyle,bu olayın hiç bir farklı yok.

İçeride insanlar ibadet ediyor oruç için toplanıyor,Kuran okunuyor,sen gel nimeti ayaklar altına al.
Aranızda milli görüş sitesine üye olan varsa şunu desin onlara,bunların cumhuriyetçi koca karılardan,ezandan rahatsız olan şeref yoksunlarından,peygemberimize ve dinimize küfür eden çamhuriyet mitingçilerinden,çarşaf yırtan mersinli cadılardan hiç bir farkı yok.

Fark varsa bile o saydıklarım yaptıklarını inkar etmeden ulu orta şerefsizliklerini gösteriyor,bunlar ise şerefsizliklerini takkelerinin altına saklayarak hareket ediyorlar.

Forumda yazdım bir daha yazıyorum,nimete saygısızlık babam olsa afetmem,hele ki dindar gibi gözüküp nimete saldıran varsa vay onun haline.

Şimdi o foruma girsem eminim çöker.
Sıfatsızlar.

El Emin 08-22-2010 06:26

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788551)
Sonuna kadar haklısın da abi Numan K. da hiç mi suç yok.

Teşkilatın ona güveni kalmamıstır.Ve kongre istemektedir.Bnun işi kılıfına uydurarark engellemiştir.Teşkilat Onu istemiyor..Gitsin demiyorum da kafalar allak bullak kongre kesinlikle şarttı.
Kongreden belki de yine kendi çıkacaktı.Neden yapılmıyor.800 delegenin imzası vardı.
Numan k. arkasında kimler var?Bu cemaati bu kadar karıstırmayı nasıl başardı.Ve neden karıstırdı.İlla da kongre yapacagım dedi.Hoca yapmayalım dedi ama o istedi ve onu kırmadılar.Sonrası corap sökügü.

off ne bileyim.

Hoca dan vazgecemem.Ama onu da seviyorum.

İmzalarda araştırma ve düzenleme yapıldı.Ve yapıldıktan sonra geçersiz oylar ve oyunu çekenler vardı.Haliyle düşen imzalar oldu ve düzenlenmiş imza sayısı kongre yaptırmak için yetersiz kaldı.Kongre bundan ötürü yapılmadı.En azından ben haberlerde öyle gördüm.

manifesto 08-22-2010 12:00

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788630)
kendisini milli görüşçü sanıp akşamki hadiseyi yapan odunlar işte böyle kişilere fırsat veriyorlar! bunların konuşmasına sebep oluyorlar!

kına yakabilirler!

Bu olayların yaşanmış olması dahi sana birşey anlatmıyorsa yapabileceğimiz bir şey yok.Bu iftarı basıp okunan kur'ana ve açılan oruçlara dahi saygı duymayan "odunların" hiçbir suçu yok.Bu kitlere tetikçi motivasyonu verenler dir yani asıl suçlular failler azmettiricilerdir.

Ahmet Yasin 08-22-2010 12:07

Bunların Cihad anlayışı müslümana olan cihadmı?

Saadet partisi THE END.....

redyellow 08-22-2010 12:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788655)
ben sana ne diyorum sen ne diyorsun.. kendi forumunda o odunlara hakaret edemezken gelip burada o odunlara hakaret etme hakkini nereden buluyorsun?

:)

Hah helal olsun!

Şimdi de SAADET PARTİSİNİN YEMEĞİNİ BASAN ODUNLARI SAVUN!

Sırf bana muhalefet olsun!

Çok yaşa emi!

Odunlar seninle gurur duyuyor!

tekrar ediyorum ONLAR ODUNDUR!

İftar sofrasını basanlar her kim olurlarsa olsunlar ODUNDUR!

Sen buyur savun onlara hakaret edemezsin de!

ben ediyorum!

Mavera 08-22-2010 12:47

ben o odunlara diyecegimi bu konuda ilk mesajimda dedim.. onlar birilerinin adamlari, ayrica ben benhurdan ayri düsünüyorum bu konuda erbakan hoca nin etkisi yok..
bana göre bu tamamen kraldan cok kralci gecinen bir kac kisinin provakasyonu ve bütün camiaya mal edilmemelidir..
bu odunlar iste mücahidiz diye dolunanlarin cihadini ortaya koymustur..
benim sana kizdigim noktayi hala daha idra edemiyorsun bak onlara odun diyorsun, onlara capulcu diyebilirsin ama daha ileri hakaretleri bu forumun bünyesi kaldirmaz, icindekileri sikiysa git mgf de dök bakalim yada sikiysa git orada kina yaksinlar de bakalim abicim neler oluyor!..

manifesto 08-22-2010 12:54

Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var

Mavera 08-22-2010 12:54

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788675)
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var

ben dedim zaten konuya u dönüsü yaptim :)

manifesto 08-22-2010 13:11

Alıntı:

bu camianin büyük cogunlugu bu edepsizligi savunur daha düne kadar numan hoca bastaci degilmiydi
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır

Mavera 08-22-2010 13:13

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788688)
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diyin belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır

ama ben olaylarda hoca nin parmagi olduguna inanmiyorum bence kraldan cok kralci gecinenler hocaya hos görünmek icin yapmistir..
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?

manifesto 08-22-2010 13:17

Alıntı:

yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?
Hayırın kıralını der.Hoca Kongre istedi hayır dedi ya.Kurtulmuş Erbakan'ın ve sözde milli görüş'ün bir enkaz haline dönüştüğünün farkında.Bu enkazdan partiyi ve tabanı kurtarmak için ciddi bir refleks gösteriyor şuan.Bakalım nereye kadar güç yetirebilecek

Ertuğrul ÖZGÜL 08-22-2010 13:49

Ayıp oluyor arkadaşlar... Hakaret içeren ve konu dışına çıkan konular temizlendikten sonra açılmak üzere kitliyorum...
O zaman kadar sizlerde sakinleşin LÜTFEN....

Ertuğrul ÖZGÜL 08-22-2010 15:45

Konumuz açılmıştır...

Asi_isyankar 08-22-2010 15:46

Yine çok yazık ve çok vahim bir durum.
Maalesef Saadet Partisi dağılma sürecine girmiştir.
Numan Kurtulmuş esneklikten, demokrasiden ve akıllı siyasetten yanadır diye
birilerince dışlanıyor...

Mavera 08-22-2010 15:48

sp olayi yapanlari sikayet etmis,emniyet kamerayla tespit ettiklerini göz altina aliyor..anlayacaginiz bu olay bundan sonra kan davasina dönecekdir ve bir kelle gidecekdir ama bakalim kimin kellesi!

Ahmet Yasin 08-22-2010 15:55

Bir kelle gitse iyi kelleler gider gibi görünüyor.

İntifada 08-22-2010 16:00

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788688)
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır

sen nediyon adam ALlah aşkına...
Olanların erbakan hocayla ne alaksı var...
Üç beş Akpartili kendini bilmez gitse bi yerleri bassa slogan atsa bundan Başbakanımızmı sorumlu olacak...

milletinadami 08-22-2010 16:26

Yüzde 2 buçuk insan topluluğu, kendi içerisinde birliği, nizamı sağlayamazken, birde "milli nizam'dan" dünya nizamı" kurmaktan, insanlığı ve dünyayı kurtarmaktan bahsediyor. Kendi deyimleri ile "Hadi Ordan!!!" ..
Dünyayı kurtaran adam filmi bile daha gerçekçi sizden..

İftar programında yapılanlar bizlere, Hz. Osmana kasteden sefihleri hatırlattı.. Dün, Kur'an okuyan idareciye saldıran güruh, bugün iftar ederken saldırdı..
Yazıklar olsun dünün ve bugünün Sefihlerine!..

redyellow 08-22-2010 16:47

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788820)
Yüzde 2 buçuk insan topluluğu, kendi içerisinde birliği, nizamı sağlayamazken, birde "milli nizam'dan" dünya nizamı" kurmaktan, insanlığı ve dünyayı kurtarmaktan bahsediyor. Kendi deyimleri ile "Hadi Ordan!!!" ..
Dünyayı kurtaran adam filmi bile daha gerçekçi sizden..

İftar programında yapılanlar bizlere, Hz. Osmana kasteden sefihleri hatırlattı.. Dün, Kur'an okuyan idareciye saldıran güruh, bugün iftar ederken saldırdı..
Yazıklar olsun dünün ve bugünün Sefihlerine!..

La havle vela kuvvete.

Ya sabır....ya sabır....ya sabır...

manifesto 08-22-2010 16:53

Olayların Erbakan hoca ile ilgisi olup olmadığını bilmiyoruz henüz.Ama 19 Ağustosta bana da bir mail gelmişti, istanbul iftarında protestolar olacak diye.Yani grup günler öncesinden hazırlıklıydı.Ancak milli görüş tabanını Kurtulmuş aleyhine kışkırtanlar heralde iftarda slogan atanlar değil.Asıl önemli olan yani asıl failler fikri azmettiricilerdir.Yinede Kurtulmuş sağduyusunu korumuş ve şuursuzlara edep dersi vermiş.

Mavera 08-22-2010 16:55

ben söyleyim oguzhan asiltürk bence provoke etmistir.. kendisi zaten kongreden beri numan hocaya tavir almis, kanal kanal dolasmis, kongreyi mahkemelere düsürmüstür..

İntifada 08-22-2010 16:57

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788829)
ben söyleyim oguzhan asiltürk bence provoke etmistir.. kendisi zaten kongreden beri numan hocaya tavir almis, kanal kanal dolasmis, kongreyi mahkemelere düsürmüstür..

yav bu adamın ismi çok ilginç...
sanki ajan ismi özel konulmuş gibi...

Hem oğuz hem han hem asil hem türk...

Mavera 08-22-2010 17:00

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788831)

yav bu adamın ismi çok ilginç...
sanki ajan ismi özel konulmuş gibi...

Hem oğuz hem han hem asil hem türk...

zaten refah partisinin secimlerde mhp ve idp yle milliyetci cephe koalisyonu kurup, doguda cok büyük bir kayba ugramasina neden olmustur ki ondan sonra rp doguda daha eski gücünü yakalayamayip, potansiyelini marjinal kürtcü partilere kaptirmistir taki ak partiye kadar!..
ismindende anlasilacagi gibi milliyetcilik var serde ;)

redyellow 08-22-2010 17:16

milli görüşçüleri AKİL olmaya davet ediyorum, öfke ile bir yere varılmaz.

Şiddet ile bir yere varılmaz.

Akil olun. sakin olun.

Son 10-15 gündür olanlar milli görüşe değil milli görüş düşmanlarına hizmet ediyor, milli görüş düşmanları ellerini oğuşturuyor hiç mi görmüyorsunuz bunları?

All times are GMT +3. The time now is 05:48.