![]() |
Teşekkürler Yavuz...
|
Yüreğimden bir parça koptu...:ağla:
Beğenilerimden kopardınız beni... Al senin olsun verdim...:ağla: |
sağolasın unnamed
|
Teşekkür ederim Yavuz kardeşim... :saygılar:
|
Yazanlar sağolsun :güzel:
Yazmayanlar toz olsun ;D Şaka şaka buhar olsun :w: Şaka laa şaka bir dahkine yazsın yoksa eksi beğeni veririm :w: Şaka loo şaka,Allah ıslah etsin ;D Şaka haa şaka Allah iyiliğini versin ;D |
Alıntı:
Sağolasın yavuz ;1 Beğeni puanım sana yetersiz gelir diye beğeni vermiyorum :V ;D;D;D |
Enlerinde yer veren tüm arkadaşlara Teşekür ederim ... Enlerinizde yer almak onur verdi ... Aldınız artıları benden güle güle kullanın ...;1 |
unnamed abi Allah razi olsun tesekkür ediyorum ;1
|
Yavuz ve Bekir kardeşlerim mahçup ettiniz beni yahu :)
Teşekkürler... |
Enlerinde yer veren herkese teşekkürler sağolun varolun :)
|
En Aktif Üye: AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur, Cihan_ŞümuL,cnntülfirdevs ,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR, Mavera, Meçhul,Ruh-i zar,unnamed, akgurbetci
,(*NuSReT*),.:Ay_Yıldız:., Hüdaverdi,Noktaların Efendisi En Ciddi Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez, Akl-ı Selim,Hakan Özkan En Çok Rastladığınız Üye:AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur,Meçhul En Fanatik Üye: Hüdaverdi, KaraEsref En Tatlı Başbelası üye: cnntülfirdevs,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR,,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi(Yeter murat abi nedir senden çektiğim.) En Karizmatik Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan En Kibar Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi En Komik Üye: Mavera( vermiş olduğu cevaplar.),.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Noktaların Efendisi En Daimi Üye:Mavera,unnamed,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hüdaverdi, KaraEsref,Ak_Kelebek, Akl-ı Selim,Noktaların Efendisi En Heyecanlı üye: Hüdaverdi En Sabırlı Üye: .::NûN::.,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,Gönülden En Sakin Üye:Ukbâ ,Adem Etyemez,Hakan Özkan,.::NûN::.,Minikkelebek,Gönülden, Yalçın KARACA,HaZaNCiCeGi En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış,AKıncı 34 Ve Ben.:) En Aykırı üye: Hüdaverdi,KaraEsref En iyi Yorum yapan Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi En Anlaşılamaz üye:Asi isyankar,Hüdaverdi,KaraEsref ( Ayıramadım bu ikiliyi :)) En Özlenen üyeler: özgün genç,Leyal,kübra,[O]bjektif (ama elhamdulillah hepsiyle muhabbetimiz devam ediyor.:)) Uzun bir aradan sonra en listesi hazırladım.Listede bulunanlar rep vermez iseler..:)Düşünürüz... |
benide komedyen yaptiniz ha :) ben komik degilim sadece ironi yapiyorum ama anlayan nirde :)
|
Alıntı:
|
Sağolasın kardeşim...
|
Alıntı:
|
Efenim, AKıncı 34 ve El Emin enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler: )
|
Sağolasın El Emin kardeşim... ;1
|
Alıntı:
Farkındayım ve çok hoşuma gidiyor ironi yapman.:) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bayadir en yapmamistim, buyurn biraz uzun bir en :)
En Aktif Üye: .......Mechul, Hüdaverdi, Akinci34, Furkanca Bakis,Cihannur En Yardımsever Üye: Cihannur, Akinci34, Beylerbeyi, Yalcin Karaca En Ciddi Üye: ....... Benhur, ukba,Hakan Özkan, gönülden, Adem Etyemez En Çok Rastladığınız Üye: .......Noktalarin Efendisi, Hüdaverdi, El Emin, Akinci34,matilla En Fanatik Üye: ....... Hipermuhafazakar, Beylerbeyi, Almi,.:Ay_Yıldız:., En Tatlı Başbelası üye: .....El Emin, Beylerbeyi, Noktalarin Efendisi En Geveze Üye: .......El Emin, Beylerbeyi, Noktalarin Efendisi En Karizmatik Üye: .......rizzeli, Ahmet Yasin, ukba, Hakan Özkan, Adem Etyemez. beylerbeyi, Noktalarin Efendisi En Kibar Üye: ....... Adem Etyemez, feride, hatice, gönülden, Almi,ak sevda,Delilin NuR,Hıfz-ı lisan En Komik Üye: .......Beylerbeyi, Noktalarin Efendisi, Hüdaverdi, Akinci34 En Daimi Üye: .......matilla, BeDeVi,cihannur,Delilin NuR, En Paylaşımcı Üye: .......matilla, Mechul, Ertugrul ,ÜMİT-AK,akgurbetci,Hüdaverdi,ÜMİT-AK En Sevimli Üye: .......Cihannur,El Emin En Sinirli Üye: .......unnamed, Asi_isyankar, beylerbeyi,Fırat, En Heyecanlı üye: ......El Emin, Mechul, Mehmet M.K, milletinadami En Sabırlı Üye: .......Yalcin Karaca, Nun, gönülden, En Sakin Üye: .......gönülden, feride, akgurbetci, hatice, Almi,.::NûN::., Hıfz-ı lisan En iyi İmza: .......Mechul, Akinci34, Furkanca Bakis, Hüdaverdi En iyi Kullanıcı Adı: ....... Mavera,milletinadami,Noktaların Efendisi En Efendi Üye: .......ALmi,gönülden,ukba,unnamed,cnntülfirdevs,De lilin NuR.akgurbetci En Muhalefet üye: .......Beylerbeyi, Furkanca Bakis, Asi isyankar, En Bilimsel üye: .......Arâf,HaArp,Hüdaverdi,milletinadami,Noktalar ın Efendisi En Tekrarcı üye: .......Buz-uL, Cihannur, Asi_isyankar En Milliyetçi üye: .......Furkanca Bakis, EZEL, hüdaverdi, .:Ay_Yıldız:., En Özgürlükçü üye: .......Rizeli, Ahmet Yasin,Firat,Adem Etyemez,Almi,Hakan Özkan En Aykırı üye: .......Fırat, En iyi Yorum yapan Üye: .......rizeli, beylerbeyi, Ahmet Yasin, ukba, KaraEsref, gönülden,BeDeVİ,Benhur En Kendine güvenen Üye: ........:Ay_Yıldız:., Asi_isyankar,hipermuhafazakar,Fırat, En Anlaşılamaz üye: .......Asi_isyankar En Anlaşılır üye: .......akgurbetci, ak sevda, mehmetakif24,Adem Etyemez,akobalı-akkurt,Beylerbeyi,Delilin NuR En Yeteneğini yansıtan üye: ....... beylerbeyi, Noktalarin efendisi, Akinci34, hüdaverdi, Nusret, unnamed. matilla |
ahmet abi teşekkür ettim...
|
Ahmet Abi bende sana tam bir ironi planları yapmaya başlamıştım ki son anda adımı gördüm :)
|
Ahmet abi teşekkürler..:gül: :)
|
Mavera, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
Alıntı:
acik konusayim sana kiziyorum o yüzden listemde yer almiyorsun cünkü cok az aktif oluyorsun ve gündeme dair o güzel yorumlarin cok az ;).. yok öyle bedavaya üstad olmak onun hakkini vereceksin kardesim :saygılar: |
Teşekkürler Ahmet abi... :)
|
İki güzel ve değerli insan El Emin kardeşim ve Mavera abim enlerinizde böyle güzel bir şekilde bizede yer vermenizden büyük mutluluk duydum... Teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum ... ;1 |
Enlerinde yer verenlere teşekkür ederim..
|
Ovvv Ahmet liste yapmış...
EyvaALLAH ahmet... Teşekkür ettim heryere yazmışsın maşaALLAH...:) |
Enlerinde yer veren tum dostlara tesekkur edrim...
|
Muhteremler bu konu içerisinde muhabbet etmek yasaktır... ne yapsak bir dahaki aya bu ibareyi kaldırsak mı bilmiyorum.
Şimdi üzülerek mesajlarınızı siliyorum silmesem Muhammed bana kızar :) çünkü bügün onun ve Ukbanın mesajlarınıda sildim... öbür ay'a yasaksız bir ayın enleri konusu açarız yoksa sizin muhabbetinizin önüne geçemeyeceğiz :) |
Allah razi olsun Muhammet kardesim Mavera abi enlerinizde yer verdiginiz icin tesekkür ederim. ;1
|
Teşekkür ederim Ahmet abi...
|
:) Beni farkeden/etmeyen arkadaslara tesekkùr ederim :çiçek:
|
Ebubekir, Yavuz veEl Emin kardeşlerim, en güzel enlerde yer aldığımdan dolayı mutluyum. sonraki en listenizde de yine aynı şekilde olumlu bölümlerde yer almayı ümit ediyor ve bu konuda atacağınız adımlar için beğenilerinizi şimdiden takdim ediyorum, tepe tepe kullanın. ;D
hay maşallah gitti 35 beğeni, hayırlı uğurlu olsun :) Mavera ula şaşırttın beni. karizmatik olmuşum, en iyi yorum, en iyi yetenek metenecek cart curt fırt tırt her halta yazmışsın beni. sana 2 beğeni güzel kardeşim. birini verdim gitti, diğerini de bi ara hatırlatırsın takdim ederim inşallah. ha maşallah ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
En'lerinde yer veren arkadaşlara teşekkür ederim.:gül::saygılar:
|
Ahmet Yasin ve İkra unuttuğum isimlerdi en listemi düzenleyip ekleyecektim ama düzenliyemiyorum burada ekliyorum.
En Sakin Üye:Ahmet Yasin ve İkra En Sabırlı Üye:Ahmet Yasin ve İkra |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:43. |