![]() |
Alıntı:
apo o zaman yeni tutuklanmışta bilmem neymişte ulan bu adam bizim 30 bin askerimizin öldürülmesinde kukla yada değil kullanılmadı mı ? Kürdistan kürdistan diye milleti sokaklara dökmedi mi ? Kundakta ki bebelerimizi öldürüp köyleri yakmadımı siz hala daha neyin peşindesiniz oldu olacak apo'yu kahraman ilan edin birde.. Ahmet kaya'nın methiyeler düzdüğü adam kimdir ? Bana yazarmısın senin için abdullah öcalan şerefsizi kimdir ? Tayyip Erdoğan'ın yaptığı bir gaftı lafı neden çevirmeye çalışıyorsun.. Eğer içinde abdullah öcalan'a yada pkk terör örgütüne karşı bi zerre bi toz parçası kadar sevgisi olan bi insan varsa benim için hayvandan farkı yoktur.. ( Kandırılmış insanlardan bahsetmiyorum her şeyin farkında olan ve kürdistan emelleri üzerine çalışan insanlar ) Burada bana ahmet kayayı övmeyin adamın ne olduğu ortada söylediği sözler ortada hala daha barış diyorsunuz ulan adam kürdistan diyor bölünelim diyor siz hala ne barışından söz ediyorsunuz.. Ahmet kaya bu ülkeye ne vermiştir ki ? Sadece insanların milliyetçilik duygularını kabartıp onları bu topraklara devlete düşman etmiştir.. Her şeye montaj kolpa deyin zaten işinize gelmedimi böyle dimi ? Orada şehit olan bi askerin çocuğuna alıntı yapıpta hangisi ölmesin vs. diyen arkadaşada söylüyorum şimdi herkes kukla diye sahip mi çıkacağız bu adamlara emeli neyse ne yaptıklarına bakın.. Şehitlik kutsal bi mertebedir şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz.. Öcalan kimdir buna sevgi seli duyanlar kimdir bunlar insanmıdır bırakın yahu bırakın yemişim demokrasisini bu insanların bizim ülkemizde yaşamaya hakkı yok sen benim ülkemde oturacaksın yaşayacaksın yiyeceksin içeceksin ondan sonra dağa çıkıp neymiş kürdistan neymiş öcalan'a özgürlük neymiş imralı'da olsam da o insanla beraber yatsammış.. Yazıklar olsun bu ülkede doğduğu , doyduğu halde bu vatanı sahiplenemeyen şerefsizlere yazıklar olsun bölücülük yapanlara.. Son sözlerimi üzerine alınırsın şimdi genel konuştum haberin olsun selametle.. |
Alıntı:
|
Güney Doğu Anadolun'un sadece bir köyünde yapılan işkence ve zulümler bir Kürdün kandırılıp dağa çıkarılması için yeterli sebeptir bence...
Neden kandırılıp dedim çünkü Pkkn'ın kimlere hizmet ettiği başındakilerin kimlerin maşası olduğu Kürt halkını temsil etmedikleri aşikar olduğu için.. Dağa çıkmayarak bu işkencelerin,zulümlerin,baskıların etkisiyle içinde taşıdığı nefretin etkisiyle Pkk sempatizanı olanları önce kendi yerinize koyup ondan sonra yargılayın..! Burdan herşey toz pembe tabi bu adam pkk sempatizanı mı vay adi köpek vay şerefsiz vaay demek en kolayı... Ya o adamın annesi,babası,akrabası yahut arkadaşların dan herhangi birisi senin cuntacı generalin'in emir erleri tarfından yakıldıysa,kurşuna dizildiyse..? Hayır canım yalan onlar olur mu hiç öyle şey benim askerim melektir melek..! Gördük canım gördük :) Ha bu arada Ahmet Kaya'ya bir ilgim sempatim yok sevmem de.. Bunlara vesile olup Türk-Kürt Milliyetçiliğini alevlendirenlere lanet olsun |
Alıntı:
Peki güzel kardeşim bu ülkede , komünistlerde , ülkücülerde ve DİNDARLARde işkenceye uğradı hapise atıldı ezilen her hangi bir topluluk , zümre , fikir her neyse dağa çıksa ne olurdu ? Böyle konuşmasıda kolay.. |
Alıntı:
|
Bak gözüm;
Ahmet Kaya'ya yapılanın alçakça olduğunu Başbakan resmen söylemiş oldu imalı sözleriyle. Sen başbakan'ın yerine de mi düşünüyorsun? Kapaklık durum öyle bir var ki sen görmek istemiyorsun. İyide ben başbakan farklı düşünüyor diye bişey mi dedim? Ben yanlış bir düşüncede olduğu kanısında olduğumu söyledim. Bu başkasının yerine düşünmek midir. Sizinde düşüncelerinizin yanlış olduğunu farzediyorum sizin yerinizede mi düşünmüş oluyorum. Ne biçim anlıyosunuz ne biçim okuyosunuz yazanları? Demiyecem ki "sen yanlış gördün," çünkü sen öyle görmek istiyorsun. Bu durumda sana bir şeyler ıspat etme derdine düşmem ancak dürüstçe bir şeylere cevap istersen belki cevabını alırsın. Bizler gibi Demokrasi'yi benimsememen ve olaylara dar açıdan bakman normaldir. Ben kimseden ispatta istemiyorum ki kanıtlada demiyorum zaten.(!) Bi bilgi istiyorsam bunun için en son başvuracağım yer internet ortamında tanımadığım bi insan olur. Bizler gibi Demokrasi'yi benimsememen ve olaylara dar açıdan bakman normaldir. Böyle egoistçe bir tavırda ancak 'demokrasi' yanlısı birinden gelirdi zaten. Şu yazdıklarımdan demokrasiyi benimsememe! gibi bir durumu nerden çıkardınız. Cidden şaşkınım şuan:) Senin gibileri birbirine düşmüşse Ahmet Kaya'nın ne suçu var. Ahmet Kaya'nın görüşlerini ve Demokrat kişiliğini idrak edemiyorsanız bunda Ahmet Kaya'nın ne suçu var? Her kesimden insanı bir araya getirmeyi başaran Ahmet Kaya nasıl olur da herkesi birbirine düşürmüş olmuş? Pes vallaha, sen yolunu iyice bulmuşsun. Başbakan gibi büyük bir liderin idrak etmesi, görmesi ve düzelterek gündeme getirmesi senin görüşünü tam manasıyla boşa çıkarır. Bizim için önemli olan Başbaka'ın onu sahiplenmesidir senin gibi sıradan ve anti-demokratların sahiplenmesi değil. Ben kimle kavga etmişim tartışmışım kim hakkında eleştirde bulunmuşum kötü söz sarfetmişim şu güne kadar Allah aşkına bul göster. Şu foruma bir daha girersem bende adam değilim:) Kimle birbirimize düşmüşüz? Benim gibiler kim? Biz kimiz Allah aşkına:) [Ha eğer sana bişey söylememse kastettiğin bu söylediklerim Ahmet Kaya yüzünden değil sizin terbiyesizce yakıştırdığınız 'kapak' lafınızdandır] Milleti gaza getirip ayrılık çıkaran adamların lafıyla kimseye karşı durmam ben. Beni ne kadar tanıyosunda ne yaptığımı ne ettiğimi nerden biliyorsunda kişisel bir yargıda bulunabiliyorsun? Hem 'sen yolunu bulmuşsun' ne demek? Benim yolum neymiş ki? Benim görüşüm hakkında ne biliyomusun ki konuşuyosun:) Şu forumda hangi siyasi konuda gördünde beni işte yolu bu diyebiliyosun:) Ayrıca neye göre kime göre sıradanım ben :):) Başbakanın liderliğine adamlığına laf söyleyen yok elbet fakat; Başbakan peygamber mi ki(haşa) ben her dediği lafın ardından gideyim? 'Koyun' muyum ben aklıma yatmayan bir şeyi sürünün peşinden gider misali kabulleneyim. Başbakan adam değil mi hata yapamaz mı yani? Ben bir şeye körü körüne bakacak adam değilim. Her taraftan herkesi dinler kararımı görüşümü ona göre veririm. Evet, Kapak olsun demiştim. Ancak sen gene idrak etmekte zorlanmışsın gözüm. "Ahmet Kaya'yı sevin" demek ayrı "Ahmet Kaya'ya yapılanın alçakça olduğunu başbakan da dile getirdi, artık elinizi siz vicdanınıza koyun isterseniz ey Ahmet Kaya karşıtı garibanlar" demek ayrı şeydir. Kaç defa diyecem, niye idrak edemiyorsun yahu. Ahmet Kaya'nın sizin gibilerinin sevgisine ihtiyacı yok. Ancak biz sizin gibi karşıtların Ahmet Kaya hakkında artık haksız şeyler yazmamanızı istiyoruz. O yüzden biz bu konuları açıyoruz Fakat siz vicdansızlık yapıp bunu görmezden gelirseniz o artık sizinle Allah'ın arasında kalmış bir şeydir. Bizi bağlamaz. Sevmek kelimesiyle kastettiğim şeyi ''idrak etmekte zorlanmışsın gözüm.''.:) Tekrar oku istersen bi. Sen önce git anti-demokratik uykudan uyan sonra insanlar hakkında "ne dediğini bilmiyor" yorumunu yap istersen. Senin gibi dar görüşlülerin, Sistemin mahkumları, cellatları ve garibanları yüzünden hayatını kaybetti Ahmet Kaya. Ülkesinde bile bir Sürgün gibiydi.. Ya şurda ki iki mesajla mı anladınız benim dar görüşlü olduğumu? Benim görüşüm ne ki dar olsun seninle aynı şeyi düşünmeyen dar görüşlü mü oluyo. Bu kadar bencil olmayın lütfen. Anti-demokrat damgası yediğimi beni tanıyan biri görse kahkahalarla güler heralde:) Bana dar görüşlü diyorsunuz ama Ahmet kayayı bi tabu gibi savunuyorsunuz farkında mısınız? Ben ilk yorumumda Ahmet Kayayla ilgili tek bir eleştiride bulunmadım. 'kapak' sözünüz abesle iştigal geldi bunun hakkında konuştum. Ama siz kendinizi o kadar kaptırmışsınız ki sanki ağzından girip burnundan çıkmışım gibi bana onu savunmaya kalktınız:) Savunmanızı geçtim doğaldırda. Cümleleriniz benim kişiliğim duruşum hiç bilmediğiniz görüşlerim hakkında ki yorumlara varırsa eğer; Orda durun derim. Bir arkadaşa hakaret etti diye kızarken 'hakaret' sayılabilecek kelimeler sarfetmesenizde, Kendinizce kötü olan nitelikleri karşınızda ki insana yakıştırabiliyorsunuz. Üstelik onu zerre kadar tanımamışken..:) Ne farkınız var ki küfredenden? Bir şey savunuyorsanız eğer bunu karşı tarafa 'beyninizden' uydurduğunuz yargıları yapıştırıtırıp; Bir de Çok saygılı bir hareket sergilemiş gibi Selametle bari demeyin lütfen :) |
Alıntı:
Her ezilen ekmek yediği yere kurşun sıkıp başmı kaldırsın ? Her ezilen kendi vatan evladına kurşun mu sıksın ? Kendi köyünümü yaksın ? Kendi vatandaşını bomba patlatıp öldürsün mü ? Yani diyorsun ki pkk'lılar bu davalarında haklılar öyle mi ? Burada çok güzel bir kelime kullanırdım ama malesef forum kuralları buna müsade etmiyor. |
Alıntı:
O adi dış mihraklar bakmışlar komünisti,dindarı,ülkücüsü ve kürtler araların da seçim yapıp bu ülkeyi bölmek için kürtler üzerine oynayıp bir örgüt kurdurmuşlar ve yığmışlar desteği ayakta kalsın diye :) Deniz Gezmiş tayfası da çıkmaya çalışmadı mı dağa o zaman'ın Komünistlerin'in ağzın da hep dağa çıkma kelimesi vardı ama ne oldu destek yoktu tutmadı :) Ayrıca gelelim asıl meseleye sen böyle bir kıyaslama yapamazsın Komünistin,Dindarın gördüğü baskı belirli kısa dönemler de oda belirli dozlardaydı... Cumhuriyet tarihinden beri Kürtler kadar kim eziyet çekti nerede 60 bin komünisti,ülkücüyü yaktılar,katlettiler nerede komünistin,ülkücün'ün köylerini bombalayıp basıp hepsini kurşuna dizdiler... Böyle anlamsız kıyaslamalarla gülünç oluyorsunuz :) |
Alıntı:
|
bu herifi sevmem ama güzel söylüyor Allah için konuyla alakası olmayabilir ama düşüncem bu :)
|
Alıntı:
Size diyorum ki neden bu oyuna gelindi ? Devrimciler devrimciler diyorsunuzda amerikan filosu mevzusunu duymuşsunuzdur illaki.. Cumhuriyet tarihinden beri kürtler kadar kim eziyet çekti demişsin evet kürtlere belli şeyler uygulandı dayatıldı peki bunun çözümü bumuydu ? 80 dönemlerinde üniversitede olan olayları hatırlayın yahu Akıncılar derneğini bilirsin bu dernekten her gün 10 ar kişi alıp alıp ailelerinin önünde ne aşağılık şeyler yapıldı bilmezmisiniz.. Demek istediğim bu olay sadece kürtlere türklere bilmem nelere yapılmadı dönem dönem herkese yapıldı fakat kürtlerin üzerinde tuttu anladınız mı ? Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tepki verilir fakat bu şekilde değil.. Bizler tepkimizi nasıl verdik eylemler yaptık değil mi ? Yürüyüşler yaptık gerekirse polisle karşı karşıya geldik ama asla suçsuz insanların canına kıymadık o insanlar mı yaptı bunları ölen insanların kaçı suçluydu allah aşkına söyleyin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bakın tarih boyunca ırkçı savaşlar hep revaşta olmuştur senin bahsettiğin diğer eziyet çeken insanların çoğu Türk... Burada Pkk aracılığıyla Türk-Kürt ayrışmasına yani ırçı bir savaşa itilmek isteniyor Türkiye... İki ayrı ırkı birbirine düşürmek için Kürtlerin üzerine oynanıyor oyun... Senin cuntacı generallerin yıllardan beri Kürtleri ezerek dış mihrakların ekmeğine yağ sürdü.. Neden başkaların da değil de Kürtler de tuttu (Tuttu derken destek gören Pkk için tuttu yoksa Kürt halkın'ın çoğunluğu kanmadı bu oyuna) çünkü diğerleri Türktü Kürtler ayrı ırk olduğu için bu ülkeyi bölmek isteyenler için daha cazip bir yemdi anladınız mı.. :) |
Alıntı:
Bak güzel kardeşim ben hiç bir zaman bir çocuğun yada bebeğin öldürülmesini savunmuyorum sen beni yanlış anlıyorsun ortada illegal bi savaş varsa bunu başlatan pkk'dır.. Her 2 taraf buna son versin diyorsun pkk'nın silah bırakma şartları bellidir biz bu adamlara toprak versek bunlar o toprağı hangi parayla kimle yönetecekler ki ? Atalarım derken cumhuriyetin başlarını kastediyorsan ben o insanları atam olarak kabul etmiyorum atatürkçü falan değilim düşündüğümü her şekilde söylerim benim derdim pkk ile pkk'ya sempati duyanlar ile olaylara tek pencereden falan bakmıyorum orada şehit olan askerler vatani görevini yapmaya giden 19 20 yaşında insanlar birader bunlar bi şekilde provakasyonla şerefsizlikle yada hainlikle bir şekilde şehit ediliyor fakat kimsede çıkıp buna tepki vermiyor orada anlıyormusun ? Çıksınlar sokağa pkk'ya karşı omuz omuza yürüsünler buradan gidip destek olmazsam namerdim ama orada bunu yapacak insan sayısı keşke düşündüğümden fazla olsa.. |
Alıntı:
Ben burada darbecileri savunmuyorum.. Bahsettiğin gibi işkenceye uğrayanlar çoğu türk falanda değildi insanların dini üzerinden mezhebi üzerinden oyunlar oynandı kim kızıp terketti vatanını kim bağımzsız islam devleti dedi kim alevi özerk federasyonu istedi yada her hangi bi isim.. |
Komünistler,Ülkücüler fikirleri için yargılanıp eziyet çekti...
Kürtler ise Kürt oldukları için yeri geldiğin de Müslüman oldukları için eziyet çektiler... Bu arada ki farkı anladığınız zaman her şey rayına oturur.. |
Alıntı:
Fikir , ideoloji , din , mezhep ne farkeder ki ? Hepsi aynı şey değil mi ? Mesele ideolojideyse demek ki işkence görenlerinde ideolojileri farklıymış.. bkz: ahmet kaya ben apo'yu özledim diye şarkı söyleyen bi adamın bizim ülkemizde nefes almaya hakkı var mıdır ? yokmudur ? |
Alıntı:
|
ağzınızı açıp akşama kadar şarkılarını söylediğiniz adamların hangisi bu ülkede başörtüsü zulmunün en ateşli olduğu dönemlerde çıkıp yasağın yanlış olduğunu söyledi...
recep tayyip erdoğan sırf şiir okudu diye hapse atılırken o top 10larda zirvelerde olanlardan hangisi destek verdi? Yada herhangi birisine türkçe şarkı söyleyeceğim dedi diye çatal fırlattılarmı? Yarıçıplak klipleriyle ne namus bıraktıalr ne değer koydunuzmu tepkimizi? Kimi çıktı ayetle dalga geçti ne yaptınız? yurovizyon denen yerde türkiyeyi yarı çıplak temsil ettiler hangi tepkiyi verdiniz? Kimse kusura bakmasın hoşa gidecek yorum yazacak değilim... konulan belgeleri görüyorum... montaj resimler yalan haberler... bravo... keşke bu ülkede türklerin sanatçıları olduğunu iddia edenler ahmet kaya kadar sağduyulu kendi halkının değerlerine sahip çıkabilseydi... not:bunları yazan bir türktür |
Bir doğru bin eğriyi götürür mü yani ?
Şimdi kılıçdaroğlu yarın çıkıp ben evet diyorum dese sizin için ne ifade eder.. Ahmet kaya iyi ki doğru bişey yaptı hakiki müslüman sağlam adammış peh.. |
Alıntı:
Konu biraz saptı gibi.. Çözüm yollarını sonuna kadar zorlayalım ama işi çözelim derken vatan hainlerini haklı gibi göstermeyelim diyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
adam kürtçe şarkı söyleyeceğim dedi diye neler yaptılar çatal fırlattılar geçtiler 10.yıl marşını okudular... adama vatan hainimi demediler şerefsizmi... yazık... eğer tek bir apo konusu sıktıysa canını evet benimde canımı sıkıyor... izahını dinledim o konuyla alakalı belki kabul edilebilir ama ben etmem... ama bu adam apoyu özlediğini söyleyebielcek akdar korkusuzsa sende bi düşün bu adam apo dağdayken değilde neden yakalanınca söyledi bu sözü?özlediği hangi apoydu... şunu sana söyliyeyim ahmet kaya asla çok iyi bir müslüman yahut çok dindanr demedik... Doğrucu bir insan dedik... solculuğa yakın bir kişidir kendisi sosyalisttir... ve apo herşeyden önce çok sağlam bir sosyalisttir... özlediği apo o... benim için fark eden birşey yok apo apodur...eşşeğe semer hesabı... lakin yiğidi öldür hakkını yeme demişler ... o ezbere şarkılarını bildiklerinden çok daha namuslu doğrucu ve saygı duyulacak bir insandır ahmet kaya... |
Adam doğrulamadan gitmiş malesef ölürken yaşasın türkiye şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek mi öldü ? Vatan hainini savunuyorsunuz bu acı bir gerçek kabul etsenizde böyle etmesenizde..
|
Alıntı:
Anlatamıyorum herhalde soykırım yapıldı Kürtlere uçaklarla bombalandı 100 binlercesi katledildi... Bunu darbe dönemlerinde ki işkenceyle,baskıyla bir tutmanın hiç bir mantığı yok...! Bir defa da Milliyetçilik gözlüğünü çıkarıp kendinizi o insanların yerine koyupta bakmayı deneyin inanın zor değil bu.. Bugün hala Kürt köylerini yakıp,yıkıp insanları haksız yere kurşuna dizdirenler nefes alabiliyorsa bu ülkede Ahmet Kaya da alır gayet tabi... Neyden bahsediyoruz ki öldü adam yahu nefes almıyor artık..! |
Sabahtandır dik kafalı cahilin tekiyle tartıştığımı bilmiyordum..
|
Alıntı:
Sanatçıların vatan sevgisini tartışmıyoruz burada ahmet kaya manavda olsa limoncuda olsa benim gözümde aynıdır.. apo'ya methiyeler düzülmüş mü ? Düzülmüş ne şartta ve ne koşulda olduğunun bir önemi var mı ? Bence yok.. Bu adam pkk bayrağının altında şarkı söyledimi evet ? Her konserinde apo posteri açılıp biji kürdistan serok apo sloganları atıldı mı ? evet , her konserinde zafer işaretleri yapılıp türkiye cumhuriyetini alaya alan pankartlar açıldı mı ? EVET .. Yemişim onun sosyalistliğinide demokratlığınıda dağınıda bayırınıda.. Siz zannediyorsunuz ki benim derdim kürd'le türk'le kız arkadaşım doğu kökenlidir ve ben bir said-i nursi aşığıyım bunuda bilin fakat bi onun yaşadıklarına yaptıklarına bakın gördüğü işkenceler nasıldı ? O kadar seveni vardı hangisini ayaklandırdı hemde atatürk gibi dine bakışı olan bir insana karşı ! Mesele bu işte arkadaş anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır kırıcı olduysam özür dilerim biraz ağır konuşmuş olabilirim fakat dediğim dediktir her zaman arkasında dururum benim için ahmet kaya'da apo'da aynıdır ve bu kişiliklere söylediğim sözler de aynen yukarıda ki gibidir herkese hayırlı geceler dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Genel manada öyle bir şey yazmadım. Yazmama gerek yoktu... Zira istisnalar kaideyi bozmaz... Herneyse, bu tartışmayı uzatmanın manası yok. Biz ne kadar tartışsak da pek anlaşacağımızı zannetmiyorum. İşim gücüm var, onlarla ilgilenmem daha iyi olur. Ahmet Kaya'yı hararetle savunuyorsam en hassas noktalarımdan biri olduğu içindir. Yoksa kimse için bu kadar savunmaya girmem. Sizi kırıp kızdıraak bir şey yazdıysam kusura bakmayın. Dostça... |
Alıntı:
Ben özellikle bu üyeyle tartışmaktan vazgeçtim. Anlayana sivri sinek saz Anlamayana davul zurna az :) Demişler... Selametle... |
kim ne derse desin ben ahmet kayayi hem zevkle dinliyor hemde onun hain olmadigina inaniyorum..
ahmet kaya özgürlükcüdür ama asla bir bölücü degildir ahmet kaya ya yönelik o dönem toplu bir linc girisimi yapilmis ve bunun sonucunda onun vatanindan uzak hayatini kaybetmesi saglanmistir.. Ahmet Kaya hakkinda sadece bir kac söylem üzerinden onun vatan haini oldugu idda edilirken, hakkinda bir mahkeme karari bile yokken onu vatan haini ilan etmek cok kolay olsa gerek!.. o vatan haini diye ilan ettgimiz ahmet kaya 28 subat sürecinde herkes sus, pusken basörtüye özgülük diye bagirdi, ve yukaridaki video da oldugu gibi siir okuyana özgürlük diye haykirdi.. evet onun belli sempazitanliklari vardir Allah askina ahmet kaya ya gelene kadar icimizde ne hainler var!.. ben video dan etkilendim cünkü basbakanimizin okudugu bir siir yüzünden tutuklanmasi beni duygulandirir, onu on binlerin ugurlamasi beni duygulandirir, onu ahmet kaya nin o sözlerle beni duygulandirir.. Herkesin ahmet kaya ya karsi durusuna saygi duyarim ve kendilerince hakli olduguna inanirim buda acizane benim görüslerimdir, lütfen saygi duyulsun isterim.. |
kim ne derse desin ben ahmet kayayi hem zevkle dinliyor hemde onun hain olmadigina inaniyorum..
ahmet kaya özgürlükcüdür ama asla bir bölücü degildir ahmet kaya ya yönelik o dönem toplu bir linc girisimi yapilmis ve bunun sonucunda onun vatanindan uzak hayatini kaybetmesi saglanmistir.. Ahmet Kaya hakkinda sadece bir kac söylem üzerinden onun vatan haini oldugu idda edilirken, hakkinda bir mahkeme karari bile yokken onu vatan haini ilan etmek cok kolay olsa gerek!.. o vatan haini diye ilan ettgimiz ahmet kaya 28 subat sürecinde herkes sus, pusken basörtüye özgülük diye bagirdi, ve yukaridaki video da oldugu gibi siir okuyana özgürlük diye haykirdi.. evet onun belli sempazitanliklari vardir Allah askina ahmet kaya ya gelene kadar icimizde ne hainler var!.. ben video dan etkilendim cünkü basbakanimizin okudugu bir siir yüzünden tutuklanmasi beni duygulandirir, onu on binlerin ugurlamasi beni duygulandirir, onu ahmet kaya nin o sözlerle beni duygulandirir.. Herkesin ahmet kaya ya karsi durusuna saygi duyarim ve kendilerince hakli olduguna inanirim buda acizane benim görüslerimdir, lütfen saygi duyulsun isterim.. |
Bazı arkadaşlarımız anlaşamıyoruz onlar bizim onları anlamadığımızı düşünüyorlar . Bazı arkadaşlarımız ise Ahmet Kayanın şarkılarının etkileyiciliği karşısında Ahmet Kayanın hatalarını görmek istemiyor
Ben birbirimizi daha iyi anlamak adına bir kaç örnekleme yapacağım . Bir sanatçı düşünün 10 tane saygı duyulacak hareketi olsun ama o sanatçı çıksın Dersimde bebekleri katledilmesini isteyen birine methiyler düzsün siz o sanatçıyı severmisiniz yada o sanatçıyı savunanlara nasıl bakarsınız ? Allah göstermesin çok sevdiğini bir yakınınız veya kardeşiniz şehit düşmüş olsun çevrenizde Vallahi Apoyu özledik diyen Apo posterleri gölgesinde konser veren birisini dinlermisiniz ? Yakınlarınızdan birisi dinlese kendinizi nasıl hisedersiniz Ben bu ülkedeki şehitlerimize ve yakınlarına olan saygıdan onların gurularını ezdirmemek onların davasını güdmek adına asla Ahmet Kaya dinlemem DİNLEYENEDE KESİNLİKLE SAYGI DUYMAM VE HOŞGÖRÜ GÖSTERMEM . |
Yahu bırakın kudurmuş faşistleri Ahmet Kaya candır babadır mangal gibi yürekli sanatçıdır. Hadiseyi görünce ağzı sulanan ebru gündeşin sahtekar vatanseverlik oyunlarına alkış dağıtan serdar ortaça helal olsun diyen bir zihniyet tabiki ahmet kayayı anlayamaz.
Ahmet Kaya vatan hainiyse bende vatan hainiyim bende teröristim. Yeter artık be şu forumda ahmet kayaya yapılan saldırılar Devletin faşist militarist ırkçı kemalist politikaları içlerine işlemiş zulum gören yıllardır devlet asimilasyonuyla savaşan mücadele eden bu halkın mangal gibi yüreği olan aslan gibi sanatçısına laf ediyorlar. Başbakanımız devlet tarafından hapishanede zapt edilirken kuyruğunu kıstırıp köşesine yuvalanan her devrin adamları ahmet kaya hakkında lütfen konuşmasın Hadlerini bilsinler yeter ! |
Kaçak cevaplar vermeyin benim son yazımı okuyun vede cevap verin .
Alıntı:
|
Alıntı:
10 tane serdar ortac ve benzerini ahmet kaya nin tirnaginin tekine degismem.. eger düsmanim olacaksa ahmet kaya gibi mert düsmanim olsun isterim.. ahmet kaya nin sucu kimligini inkar etmemesidir, ahmet kaya nin sucu kraldan cok kralci olmayip kral ciplak demesidir.. bakiniz ne kürdüm,ne kürtcü ama ahmet kaya konusunda malum medyanin "vay serefsiz" doldurusuna gelip burada tartisacaksak acikcasi ben yokum.. youtube da vardir kanal 24 ün yayinlandigi "keske olmasaydi" belgeseli izlenecek, ibretlik bir belgeseldir.. Allah askina o catal atma olayina kadar ahmet kaya hakkinda bir tane idda yokken sonrasinda ben kürtce kaset yapacagim dedi diye bir anda onu hedef tahtasina oturtan medyayi taniyamadiysaniz ben ne desem bos.. ayni taktik zamaninda fethullah gülene yapildi ve basbakanimiza yapildi hatta muhtar bile olamaz denildi, hocaefendide ahmet kaya gibi ülkemizden gurbete maruz kaldi.. Ama sizde haklisiniz ahmet kaya malum büyük sanatcilar gibi halka sirin görünüp, el altindan terör örgütlerini desteklemedi ya o yüzden vurun serefsize!.. acik ve net söyleyim ahmet kaya nin sesinede hayranim, özgürlük düsüncesine de tabiki dünya görüslerimiz cok ayri hatta zit ama keske her ayri görüste oldugum insan ahmet kaya gibi olsada bizde kim dost, kim düsman olsa bilsek.. Ahmet kayayi dinlemek suc ise hergün suc isliyorum hemde agladikca... |
Burada bize kimse faşist diyemez herkes ne yazdığını bilsin okusun savunduğunuz adam bölücü başı örgütün ve liderinin propogandasını yapmıştır. vatan hainlerini savunmayın bizlere..
|
All times are GMT +3. The time now is 06:52. |