![]() |
Alıntı:
bir benlik abidesiyim..ki çukurlardan bir çukurdur bilirim.. buraya tekrar gelmemdeki başlıca sebebsin toprağım bilir neden öyle dediğimi.. buraya en büyük yararı da zararı da beraber verdik..eski mevzudur..deşmeyelim..;ı: artık sadece okula gidip gelmiyorum aynı zamanda çalışıyorum o yüzden eski performansımı benden beklemeyin.. fakat madem abim ahali dedi bende devam edeyim.. ey ahali.. dostlar sevinsin muratın geldiğine düşman üzülsün.. yakında niye böyle söylediğimi anlarsınız;ı: selamün aleyküm tekrar..evime hoşgeldim :) |
yok korkma murat burayi dikensin gül bahcesine cevirdik :).. iste bir senin topragin ibramla, pesmerge murat var parazit olarak onlarida arada idare ediyoruz :)
|
HOLLEY be...
Ahmet alayım beğenileri... Getiremezsin demiştin... TOPRAĞIM beni kırmaz gelir demiştim... ALAYIM CANIM BEĞENİLERİ... |
Toprağım ALeyna ve Aleykumselam bu arada...
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VARDIR... |
Alıntı:
|
De bi get ya...
|
Alıntı:
|
Yav ruh murat biz düşmanları kovalayalı çok oldu üzülecek kimse yok herkes sevinir :)
|
Büyük harfle yazdığınız için mi banlanmıştınız acaba? :hmm Foruma tekrar hoşgeldiniz.
|
Alıntı:
|
Murat Kurt :neki::neki::neki: Eskii bir isim :)
Ama kullanıcı ismi olarak 'ruh' size pek oturtamadım ;ı:;ı: :karasız::karasız: Neyse. Hoşgeldiniz ;1;1 |
Sorma belediye çukur kazdı konyada...;D
|
Alıntı:
Biliyoruz ağabey.. :) Murat kardeşim seni iyi tanıyorum. Foruma zenginlik katacağına inanıyorum. Hoş geldiniz. |
Aleykumselam. Hoş geldiniz tekrardan.. Sizi burada görmek güzel..
|
Aleykum Selam,hos geldiniz :)
|
Aleyküm selam..Hoş geldiniz..Hayırlı ak günler dilerim...
|
hoşgeldin :)
|
Alıntı:
bu arada abiciğim benim murat olduğumu anlaman için birkaç gün yeter.. |
seni serefsiz agdi...
ulan adam olun be.... |
zombiler sizi...
|
ben geldim ya bu çakallar eksik olmaz..
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk sizi özlemişim |
Alıntı:
senin konunda hosgeldin diyecegimize kotu yorumlar yazmak zornda kaldik... hakkini helal et.... hosgeldin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yönetime murat nickine tekrar kavuşmamı sağladıkları için teşekkür ederim.. öhöm öhöm nerede kalmıştık :D |
Adını aldın nihayet. Hoşgeldin can. Yazdım takmadın bunu takmada göreyim.. Adamı hatsa etme hoşbuldum yaz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toprağım be...
Can be Can...:) |
Hoş geldiniz...
Böyle namussuz heriflerin sabote etmediği bi tanışma daha iyi olurdu ama böyleside daha atraksiyon kattı gibi meseleye... |
Alıntı:
|
nan niye geldin sen çık gitt :D :D :D :D
|
Alıntı:
|
nan lan deme sonra kovalamasınlar bizii :D :D:D
|
Alıntı:
|
ne bilim msj atıp duruyolar öle yazma böle yazma diye
|
Hoşgeldiniz :)
|
hosbulduk
|
Kurtlar puslu havayı sever Hoşgeldiniz :)))
|
Yahu bu ne iğrenç başlık..Esselamün aleyküm :))
|
konuyu kim hortlattı?
yoksa yenidenmi geldi? |
All times are GMT +3. The time now is 13:59. |